2012 Ocak Anneleri

Ay inanamıyorum yaa içim çok kötü bunu duyunca..
İşte inanmamak lazım keşke yaptrmasaydın cnm yaa..
Bende merakıma yenik düşük yaptırdım aslında onu okumadan öncede bu kadar katı değildim bu testlere ama gerçekten çok gereksiz görüyorum şuan aldırmıcaksam niye yaptırıyım yaa..
Bakalım yarın olmasını istiyorum bi an önce uyku tutmaz bu gece beniiiiiiiiiiiiiiiii...

kizlar bugun bana birseyler olmuss habire birseyler yiyorumm agzimm boss kalmiyorr ama doymuyorumdaa acaba bebegin bizim yedigimiz seylerden beslenmesinin zamani geldi mi? hanii ilk oncelerii de anneden besleniyormustaa ama anne ac kalincaa bebek ac kalmiyomiyormus diyee biliyorumm peki simdii hala ayni mi acaba???:90:

Bende çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın yarın için bana dua edin nolur biran önce uykuya dalmak istiyorum öpüyorum hepinizi görüşürüz..

herkese ıyı geceler kızlarrr
oyle gecmıse bakamadan bır ıyı geceler dıleyım ıstedım :)
bende hersey aynı bır degısıklık yok
randevu alıcam bos bır gune:)
gıder gıtmez sonuclar aynen sızde kızlar :)

bendede var canım bu .artık kasıklara vura vura rahim genişliyor.damarlar esniyor bundan dolayı kasık agrısı ve rahimde olan kasılmadan vajinan da agr oluşur.düşük tehlikesi olduğu için olmaz bu .ben oğlumdaa vajina agrım hep olmuştur.şuandada hep sızı arada giriyor.karnım iyice çıktı benim .dinlenince geçen agrıdan korkma.

bende öyle yiyorum yiyorum doymuyorum. bir şekerli bir tuzlu istiyo canım .
bebek napiyo içerde bilmem ama 12. haftadan sonra plasenta oluşmuş ve artık yediklerin tam olarak yarım saat sonrası bebeğe geçiyor canım .bilgin olsun .annenin kendini iyi beslemesi lazım .ben güzel besleniyorum elimden geldiğince.bugün 5 tane kudüs hurması yedim bebişime kiraz yedim acı biberde yedim belkim sesi güzel olur kuşumun yeşil fasulye ,pilav ve cacığımızı yedik,karpuz yedik ,ayran içtik parkta sıcak altında güneşlendik yaa ne çok yemişim ay ben böyle say say bitmiyo ekmek arası salatalıkta yemiştim gerçi ,ha bir de patlıcan dolması dana olcam yakında iyimi abovv yediklerime bak tiskindim heee

bnde ne yedigimi bilmiyorumm ne gorsemm agzimaa atiyorumm bu gidislee fill gbi olucamm ama sunu biliyorumm dogumdan sonraa olumm diyetine gircemm eski halime donmem lazimm hatta daha da zayiflarsamm super olurr

günaydın annişler ve bebişler...

güzellik uykusundayız galibaaa bizim yerimize de uyuyun

günaydınnnnnnnnnn
bugun kahvaltıya gıtcekdım ama arkadasım gelmedı
bak hayal kırıklığı yasıyorum bundan dolayı :)

Kızlar Günaydın,

Bu sabah kendimi çok kötü hissediyorum.
Bizim ofiste 5 aylık hamile bir arkadaşım var, az önce yanıma geldi, “sana ne zaman baksam sadece peynir ekmek yiyorsun, geçen gün de hazır meyve suyu içiyordun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün, ona sürekli katkı maddeli şeyler yediriyorsun” gibi birşeyler söyledi, haklıydı aslında...
Ama benim yiyebildiğim içebildiğim o kadar az şey var ki, gerçekten seçici davranamıyorum, o an neyi yiyebiliyorsam onu yiyorum, açlıktan şekerim, tansiyonum düşüyor bazen, işyerinde ne yapabilirim ki, mecburen meyve suyu, gazoz falan içiyorum (her gün değil tabi, sadece kendimi kötü hissettiğimde)
Sinirlerim çok bozuldu, sanki böyle olmasını ben istiyorum, elimde olsa ben de bilirim her gün düzenli dengeli beslenmeyi, ama midem almıyorsa ne yapabilirim? Of ya başım ağrıdı sinirden, eve gitmek istiyorum

cnm benım ya bozma moralını
kusura bakmada o kısı asla haklı degıl
hanı derler ya tok acın halınden asla anlamazmıs dıye
onunkıde o mısal
ınsanın mıdesı bulanıyorsa yapıcak bırsey yok
sen karnını nasıl doyurabılıyorsan doyur onemlı olan karnını doyurup kılo verımının azalması
bırde bunu dıyen hamıle
acaba hıcmı mıde bulantısından ac kalmamıs bu kişi cnm
canını kesınlıkle sıkma
bebıslerımız her sekılde beslenır
o ıctıgımız vıtamınlerı ne ıcın ıcıyoruz sankı onlar bızım vucudumuzdakı tum vıtamınlerı alıyor
bızde ılacla yerın koyuyoruz

Amann meserretcimm napcaksin mden almiosaa..bnmde ole 24saat disarda yeyim gikim cikmaz ama bnde evde yiemiom ev ymklerini illa biri yapip getrcekk...hele okul acilinca napcam blmm lokanta yok koyde ogretmenim tam gunn hergun ne gtrcem yicem bilmiomm..allahima emanet kuzucuklarimizzz...napalimm sartlarr..bnde dun hazir corba yapabildim ve okdr etkilenmisim kii yanlis beslendigimee uzulmuzum ruyama grdii..ruyamdaa sigara ve alkoll iciyorumm..kola iciorumm yemiorumm ve hamile oldugumu biel bilee..oufff az once sut iceyim dedimm nasi geldi icimdenn yarida biraktimm...UZule kusum yalniz deilsin

günaydın herkese bulantısız güzel bir gün diliyorum.... 2 gündür yine başladı bulantılarım ne güzel hafta sonu yoktu....
bugün dr.kontrolümüz var çok fenayım akşama kadar nasıl dayanılırki... ense kalınlığı ölçülecek bebişimin Allah'ım güzel çıkar sonuç inşaallah...
sizler nasılsınız geçmişe pek bakamadım

canım benim hiç moralini bozma insanlar bilerek yemediğimizi sanıyolar böyle bişey olabilirmi....
aynı şey bendede var sürekli ekmek peynir yiyorum ama ne yapalım başka bişey yenmiyoki....
ancak yaşayan bilir.... bazen açlıktan bayılacak gibi oluyorum buna rağmen yiyemiyorum .... bi deri kemik kaldım üzülme bizimde yemek yiyeceğimiz günler yakın :))))

Bide bu iki gundur cok zor gunler geciriorumm..esimle ailesi yuzunden cok bozuguzz..affetmeyi dsunmuorum ama napcamm insann kolayca hade git diemiooo..dun konusmaya calisti bana sirinlikler yaptii ama ben cok kirginim ve hicbisey istemio cnmmm/..hattapazar gunu en yakin arkadsimizin kinasi vardi gitmedimm cok kotuydumm...ve o arkadsimizin yarin aksam dugunu var napcam mecbur gtmem gerekioo ...ama kislar napiyim gidimmi yoksa onu yalniz yollayim ve resilmi olsunn..ouff nasi karmasa icindeyim kotuyum anlatammam..

canım benim üzülme sonuçta zaten bebk ilk 3 aylık dönemde sen hiç birşey yemesen bile etkilenmezmiş.önemli olan 3 aydan sonra bulantılarında inşallah geçer.bulantın varsa istesende yiyemiyorsunki sıkma canını birde insan kokulara duyarlı oluyor herşeyi yiyemiyor.herkesin bünyesi farklı.üzme kendini şuan tansiyonun düşmemesi için aç kalma yeter ne yediğin çok önemli değil.her yerde var o insanlardan benim iş yerimdede çok kişi var sürekli bana yorum yapmaya çalışıyorlar ama ben taviz vermiyorum.çok biliyorlarsa kendileri uygulasınlar.

hamişler bebklerinin cinsiyetlerini öğereneniz varmı...ben sürekli içimden oğlum olacakmış gibi geçiriyorum.kızımdada kız hissdiyordum.doğruydu.gerçi sağlıklı olması önemli.bende haftaya gidip testlerimi yaptıracağım belki görünür.belli olsada hazırlıklara yavaş yavaş başlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…