Herkese hayırlı geceler yarın görüşmek üzere öpüldünüzz
ilk hamileliğimde risk çıkıpta tekrar yaptırmakta çok büyük hata yaptım doktorum ısrar etti yaptırmam için bende cinsiyet tahmini için böyle bi hataya düştüm yoksa hiç yaptırma taraftarı değildim doğrudur canım bende amniosentes sonucunda down sendromu çıkıpta aldırdığı bebeğinin sağlıklı olduğu ortaya çıkan birini duydum ne acı
Bende çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın yarın için bana dua edin nolur biran önce uykuya dalmak istiyorum öpüyorum hepinizi görüşürüz..
Bende çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın yarın için bana dua edin nolur biran önce uykuya dalmak istiyorum öpüyorum hepinizi görüşürüz..
bendede var canım bu .artık kasıklara vura vura rahim genişliyor.damarlar esniyor bundan dolayı kasık agrısı ve rahimde olan kasılmadan vajinan da agr oluşur.düşük tehlikesi olduğu için olmaz bu .ben oğlumdaa vajina agrım hep olmuştur.şuandada hep sızı arada giriyor.karnım iyice çıktı benim .dinlenince geçen agrıdan korkma.ya kızlar bende ara ara kasık ağrıları oluyordu. ama son zamanlarda vajinamın içinde bir sızı oluyor. böyle nasıl desem rahim ağzına yakın içinde ince bir sızı sonra geçiyor. biraz pimpiriklendim. benim gibi sızısı olan var mı??
bende öyle yiyorum yiyorum doymuyorum. bir şekerli bir tuzlu istiyo canım .kizlar bugun bana birseyler olmuss habire birseyler yiyorumm agzimm boss kalmiyorr ama doymuyorumdaaacaba bebegin bizim yedigimiz seylerden beslenmesinin zamani geldi mi? hanii ilk oncelerii de anneden besleniyormustaa ama anne ac kalincaa bebek ac kalmiyomiyormus diyee biliyorumm peki simdii hala ayni mi acaba???:90:
bendede var canım bu .artık kasıklara vura vura rahim genişliyor.damarlar esniyor bundan dolayı kasık agrısı ve rahimde olan kasılmadan vajinan da agr oluşur.düşük tehlikesi olduğu için olmaz bu .ben oğlumdaa vajina agrım hep olmuştur.şuandada hep sızı arada giriyor.karnım iyice çıktı benim .dinlenince geçen agrıdan korkma.
bende öyle yiyorum yiyorum doymuyorum. bir şekerli bir tuzlu istiyo canım .
bebek napiyo içerde bilmem ama 12. haftadan sonra plasenta oluşmuş ve artık yediklerin tam olarak yarım saat sonrası bebeğe geçiyor canım .bilgin olsun .annenin kendini iyi beslemesi lazım .ben güzel besleniyorum elimden geldiğince.bugün 5 tane kudüs hurması yedim bebişime kiraz yedimacı biberde yedim belkim sesi güzel olur kuşumun yeşil fasulye ,pilav ve cacığımızı yedik,karpuz yedik ,ayran içtik parkta sıcak altında güneşlendik yaa ne çok yemişim ay ben böyle say say bitmiyo ekmek arası salatalıkta yemiştim gerçi ,ha bir de patlıcan dolması dana olcam yakında iyimi abovv yediklerime bak tiskindim heee
Kızlar Günaydın,
Bu sabah kendimi çok kötü hissediyorum.
Bizim ofiste 5 aylık hamile bir arkadaşım var, az önce yanıma geldi, “sana ne zaman baksam sadece peynir ekmek yiyorsun, geçen gün de hazır meyve suyu içiyordun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün, ona sürekli katkı maddeli şeyler yediriyorsun” gibi birşeyler söyledi, haklıydı aslında...
Ama benim yiyebildiğim içebildiğim o kadar az şey var ki, gerçekten seçici davranamıyorum, o an neyi yiyebiliyorsam onu yiyorum, açlıktan şekerim, tansiyonum düşüyor bazen, işyerinde ne yapabilirim ki, mecburen meyve suyu, gazoz falan içiyorum (her gün değil tabi, sadece kendimi kötü hissettiğimde)
Sinirlerim çok bozuldu, sanki böyle olmasını ben istiyorum, elimde olsa ben de bilirim her gün düzenli dengeli beslenmeyi, ama midem almıyorsa ne yapabilirim? Of ya başım ağrıdı sinirden, eve gitmek istiyorum
Kızlar Günaydın,
Bizim ofiste 5 aylık hamile bir arkadaşım var, az önce yanıma geldi, “sana ne zaman baksam sadece peynir ekmek yiyorsun, geçen gün de hazır meyve suyu içiyordun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün, ona sürekli katkı maddeli şeyler yediriyorsun” gibi birşeyler söyledi, haklıydı aslında...
Ama benim yiyebildiğim içebildiğim o kadar az şey var ki, gerçekten seçici davranamıyorum, o an neyi yiyebiliyorsam onu yiyorum, açlıktan şekerim, tansiyonum düşüyor bazen, işyerinde ne yapabilirim ki, mecburen meyve suyu, gazoz falan içiyorum (her gün değil tabi, sadece kendimi kötü hissettiğimde)
Sinirlerim çok bozuldu, sanki böyle olmasını ben istiyorum, elimde olsa ben de bilirim her gün düzenli dengeli beslenmeyi, ama midem almıyorsa ne yapabilirim? Of ya başım ağrıdı sinirden, eve gitmek istiyorum
Kızlar Günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?