- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
ya insanlar kendilerini ne sanıyorlar herşeye yorum yapma karışma hakkını nerden buluyorlar? bana da her sabah peynir yiyorum diye tek yönlü besleniyosun dediler bu sabah. boşver takma kafanı. insanlar hamileyiz diye şımarıp çöp öğütücüsü gibi olmamızı her bulduğumuzu midemize atmamızı bekliyorlar. hiç aldırma canım sen.Kızlar Günaydın,
Bu sabah kendimi çok kötü hissediyorum.
Bizim ofiste 5 aylık hamile bir arkadaşım var, az önce yanıma geldi, “sana ne zaman baksam sadece peynir ekmek yiyorsun, geçen gün de hazır meyve suyu içiyordun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün, ona sürekli katkı maddeli şeyler yediriyorsun” gibi birşeyler söyledi, haklıydı aslında...
Ama benim yiyebildiğim içebildiğim o kadar az şey var ki, gerçekten seçici davranamıyorum, o an neyi yiyebiliyorsam onu yiyorum, açlıktan şekerim, tansiyonum düşüyor bazen, işyerinde ne yapabilirim ki, mecburen meyve suyu, gazoz falan içiyorum (her gün değil tabi, sadece kendimi kötü hissettiğimde)
Sinirlerim çok bozuldu, sanki böyle olmasını ben istiyorum, elimde olsa ben de bilirim her gün düzenli dengeli beslenmeyi, ama midem almıyorsa ne yapabilirim? Of ya başım ağrıdı sinirden, eve gitmek istiyorum
Bide bu iki gundur cok zor gunler geciriorumm..esimle ailesi yuzunden cok bozuguzz..affetmeyi dsunmuorum ama napcamm insann kolayca hade git diemiooo..dun konusmaya calisti bana sirinlikler yaptii ama ben cok kirginim ve hicbisey istemio cnmmm/..hattapazar gunu en yakin arkadsimizin kinasi vardi gitmedimm cok kotuydumm...ve o arkadsimizin yarin aksam dugunu var napcam mecbur gtmem gerekioo ...ama kislar napiyim gidimmi yoksa onu yalniz yollayim ve resilmi olsunn..ouff nasi karmasa icindeyim kotuyum anlatammam..
kızlar günaydın,
bu sabah kendimi çok kötü hissediyorum.
Bizim ofiste 5 aylık hamile bir arkadaşım var, az önce yanıma geldi, “sana ne zaman baksam sadece peynir ekmek yiyorsun, geçen gün de hazır meyve suyu içiyordun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün, ona sürekli katkı maddeli şeyler yediriyorsun” gibi birşeyler söyledi, haklıydı aslında...
Ama benim yiyebildiğim içebildiğim o kadar az şey var ki, gerçekten seçici davranamıyorum, o an neyi yiyebiliyorsam onu yiyorum, açlıktan şekerim, tansiyonum düşüyor bazen, işyerinde ne yapabilirim ki, mecburen meyve suyu, gazoz falan içiyorum (her gün değil tabi, sadece kendimi kötü hissettiğimde)
sinirlerim çok bozuldu, sanki böyle olmasını ben istiyorum, elimde olsa ben de bilirim her gün düzenli dengeli beslenmeyi, ama midem almıyorsa ne yapabilirim? Of ya başım ağrıdı sinirden, eve gitmek istiyorum
Bide bu iki gundur cok zor gunler geciriorumm..esimle ailesi yuzunden cok bozuguzz..affetmeyi dsunmuorum ama napcamm insann kolayca hade git diemiooo..dun konusmaya calisti bana sirinlikler yaptii ama ben cok kirginim ve hicbisey istemio cnmmm/..hattapazar gunu en yakin arkadsimizin kinasi vardi gitmedimm cok kotuydumm...ve o arkadsimizin yarin aksam dugunu var napcam mecbur gtmem gerekioo ...ama kislar napiyim gidimmi yoksa onu yalniz yollayim ve resilmi olsunn..ouff nasi karmasa icindeyim kotuyum anlatammam..
canım bence git düğüne eşini yanlız göndersen soranlara rahatsızdı der kurtulur rezil feln olmaz yani kendini düğünden mahrum bırakma.git eğlen kafanı dağıt bence.çokta kendini üzme bebişini düşün.üzüntü onun için hiçte iyi değil.
ben bazı insanların dünyaya kötülük için geldiğini düşünüyorum sana ne ben ne yersem yerim sanki biz bilmiyoruz birde bu dönemde nekadar hassas olduğumuzu bilmiyormalr mı SANANE!!!!Kızlar Günaydın,
Bizim ofiste 5 aylık hamile bir arkadaşım var, az önce yanıma geldi, sana ne zaman baksam sadece peynir ekmek yiyorsun, geçen gün de hazır meyve suyu içiyordun, kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün, ona sürekli katkı maddeli şeyler yediriyorsun gibi birşeyler söyledi, haklıydı aslında...
Sinirlerim çok bozuldu, sanki böyle olmasını ben istiyorum, elimde olsa ben de bilirim her gün düzenli dengeli beslenmeyi, ama midem almıyorsa ne yapabilirim? Of ya başım ağrıdı sinirden, eve gitmek istiyorum
cnm benım ya bozma moralını
kusura bakmada o kısı asla haklı degıl
hanı derler ya tok acın halınden asla anlamazmıs dıye
onunkıde o mısal
ınsanın mıdesı bulanıyorsa yapıcak bırsey yok
sen karnını nasıl doyurabılıyorsan doyur onemlı olan karnını doyurup kılo verımının azalması
bırde bunu dıyen hamıle
acaba hıcmı mıde bulantısından ac kalmamıs bu kişi cnm
canını kesınlıkle sıkma
bebıslerımız her sekılde beslenır
o ıctıgımız vıtamınlerı ne ıcın ıcıyoruz sankı onlar bızım vucudumuzdakı tum vıtamınlerı alıyor
bızde ılacla yerın koyuyoruz
Amann meserretcimm napcaksin mden almiosaa..bnmde ole 24saat disarda yeyim gikim cikmaz ama bnde evde yiemiom ev ymklerini illa biri yapip getrcekk...hele okul acilinca napcam blmm lokanta yok koyde ogretmenim tam gunn hergun ne gtrcem yicem bilmiomm..allahima emanet kuzucuklarimizzz...napalimm sartlarr..bnde dun hazir corba yapabildim ve okdr etkilenmisim kii yanlis beslendigimee uzulmuzum ruyama grdii..ruyamdaa sigara ve alkoll iciyorumm..kola iciorumm yemiorumm ve hamile oldugumu biel bilee..oufff az once sut iceyim dedimm nasi geldi icimdenn yarida biraktimm...UZule kusum yalniz deilsin
canım benim hiç moralini bozma insanlar bilerek yemediğimizi sanıyolar böyle bişey olabilirmi....
aynı şey bendede var sürekli ekmek peynir yiyorum ama ne yapalım başka bişey yenmiyoki....
ancak yaşayan bilir.... bazen açlıktan bayılacak gibi oluyorum buna rağmen yiyemiyorum .... bi deri kemik kaldım üzülme bizimde yemek yiyeceğimiz günler yakın :))))
canım benim üzülme sonuçta zaten bebk ilk 3 aylık dönemde sen hiç birşey yemesen bile etkilenmezmiş.önemli olan 3 aydan sonra bulantılarında inşallah geçer.bulantın varsa istesende yiyemiyorsunki sıkma canını birde insan kokulara duyarlı oluyor herşeyi yiyemiyor.herkesin bünyesi farklı.üzme kendini şuan tansiyonun düşmemesi için aç kalma yeter ne yediğin çok önemli değil.her yerde var o insanlardan benim iş yerimdede çok kişi var sürekli bana yorum yapmaya çalışıyorlar ama ben taviz vermiyorum.çok biliyorlarsa kendileri uygulasınlar.
[/QUOTE]ya insanlar kendilerini ne sanıyorlar herşeye yorum yapma karışma hakkını nerden buluyorlar? bana da her sabah peynir yiyorum diye tek yönlü besleniyosun dediler bu sabah. boşver takma kafanı. insanlar hamileyiz diye şımarıp çöp öğütücüsü gibi olmamızı her bulduğumuzu midemize atmamızı bekliyorlar. hiç aldırma canım sen.
Aman hicbisi istemio cnmm...ne kdr hayaller kurmustuk onun kinasi ve dugunu ciin bi bilsenn ...balayina bu haftasonu onlarla tatile gtcektik..ama ben kocamla bozuk bozuk ne tatil nede dugune gtmek istemuorumm...barismyai da dusunmuorum..ouff nasi anlatiyim icimdekilerii..uc gndur surekli agliorum kimselere soleyip uzmek istemiorum...bebikim de uzuluo die korkuorumm...ama yapamiorumm
Evet kinaicin arayanlara ole dedi zaten bulantisi fena gelemicez..ama ben doruyu soleyecem onlra cunku ben okdr nazli biri deilim hastaligi bahane edip arkdslarima sozumu unutmam...ama pazar mecbur ole oldu shirdisindaydi kina ve o gtrmek zorhndaydi benii
Ole de cnm artik ders alsin ve annesigilun mevzusu kapansin istiorumm...nasi bi ayrimcilik yapio bnm ailemle kndi ailesi arasindaa..adamin tepesi atioo istee
ole de cnm artik ders alsin ve annesigilun mevzusu kapansin istiorumm...nasi bi ayrimcilik yapio bnm ailemle kndi ailesi arasindaa..adamin tepesi atioo istee
aman hepsi aynı, bizimkiler farklı mı sanki.. Biz becerebilcezmi bakalım bu kadar anneye babaya düşkün bir oğul yetiştirmeyi :) bizimkilerde hanımköylü kılıbık olur arayıp sormaz valla gör bak
Kızlar Günaydın,
hamişler bebklerinin cinsiyetlerini öğereneniz varmı...ben sürekli içimden oğlum olacakmış gibi geçiriyorum.kızımdada kız hissdiyordum.doğruydu.gerçi sağlıklı olması önemli.bende haftaya gidip testlerimi yaptıracağım belki görünür.belli olsada hazırlıklara yavaş yavaş başlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?