2012 Ocak Anneleri

ya insanlar kendilerini ne sanıyorlar herşeye yorum yapma karışma hakkını nerden buluyorlar? bana da her sabah peynir yiyorum diye tek yönlü besleniyosun dediler bu sabah. boşver takma kafanı. insanlar hamileyiz diye şımarıp çöp öğütücüsü gibi olmamızı her bulduğumuzu midemize atmamızı bekliyorlar. hiç aldırma canım sen.

canım seni anlıyorum ama en yakın arkadaşının düğününe eşini yalnız göndererek eşini değil, arkadaşını cezalandırmış olmayacak mısın?

Son düzenleme:

canm bnde öyleydm ama bebek 15.haftadn sonra besleniyo bizim yedklermzle üzme kendini sen boşweer

canım bence git düğüne eşini yanlız göndersen soranlara rahatsızdı der kurtulur rezil feln olmaz yani kendini düğünden mahrum bırakma.git eğlen kafanı dağıt bence.çokta kendini üzme bebişini düşün.üzüntü onun için hiçte iyi değil.

Aman hicbisi istemio cnmm...ne kdr hayaller kurmustuk onun kinasi ve dugunu ciin bi bilsenn ...balayina bu haftasonu onlarla tatile gtcektik..ama ben kocamla bozuk bozuk ne tatil nede dugune gtmek istemuorumm...barismyai da dusunmuorum..ouff nasi anlatiyim icimdekilerii..uc gndur surekli agliorum kimselere soleyip uzmek istemiorum...bebikim de uzuluo die korkuorumm...ama yapamiorumm

Evet kinaicin arayanlara ole dedi zaten bulantisi fena gelemicez..ama ben doruyu soleyecem onlra cunku ben okdr nazli biri deilim hastaligi bahane edip arkdslarima sozumu unutmam...ama pazar mecbur ole oldu shirdisindaydi kina ve o gtrmek zorhndaydi benii

günaydın kıslar
ben bazı insanların dünyaya kötülük için geldiğini düşünüyorum sana ne ben ne yersem yerim sanki biz bilmiyoruz birde bu dönemde nekadar hassas olduğumuzu bilmiyormalr mı SANANE!!!!
sizler böylelerinden midesi bulanmayanlar da mide bulantısının sağlıklı bebeğin habercisi olduğunu söyleyenlerden çekiyoruz üzme kendini bebişin senden alıyor herşeyi

karı koca ne olursa olsun küs kalmamalı canım kendinide bebeğinide eşinide üzme ayrıca bende dahil herkes eşinden şikayetci acaba beklentilerimiz mi fazla yoksa onlar da bir tuhaflık mı var bilmiyorum benim lokum gibi kocam gitti anlayışsız bir adam geldi yerine dün doğum günümdü beni üzdü bende onu üzdüm barıştık sizde öyle yapın küslük olmaz aynı evde

[/QUOTE]

Arkadaşlar çok sağolun, sadece yememem değil şimdi yediklerim de dert oldu meyve suyu içmemeliymişim, katkı maddesi varmış, her şeyde var artık katkı maddesi, Büyük şehirlerde yaşıyorsak sebze, meyve, et-tavuk, peynir, süt v.s. her şeyde katkı var, üstelik haftada 1-2 bardak içiyorum, çok da değil.
Benim zaten bu konuda hassasiyetim var, ne süt içebildim ne ceviz yiyebildim, bunu bile bile böyle üstüme gelmesi çok moralimi bozdu.
Sağolun canlarım siz moral verdiniz, beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek içimi rahatlattı.
Hepinize çok teşekkürler.

arkadaşının düğünü bir daha olmayacak inşallah. bu günler geri gelmeyeek. belki kızcan bana ama eşinle daha çoook küsüp barışcan ama arkadaşının bu özel günü bir daha olmayacak. bence gitmelisin arkadaşın için.

Arkadaşlar çok sağolun, sadece yememem değil şimdi yediklerim de dert oldu meyve suyu içmemeliymişim, katkı maddesi varmış, her şeyde var artık katkı maddesi, Büyük şehirlerde yaşıyorsak sebze, meyve, et-tavuk, peynir, süt v.s. her şeyde katkı var, üstelik haftada 1-2 bardak içiyorum, çok da değil.
Benim zaten bu konuda hassasiyetim var, ne süt içebildim ne ceviz yiyebildim, bunu bile bile böyle üstüme gelmesi çok moralimi bozdu.
Sağolun canlarım siz moral verdiniz, beni anlayan birilerinin olduğunu bilmek içimi rahatlattı.
Hepinize çok teşekkürler.[/QUOTE]

katkı maddesını tartısırsak etler tavuklar herseyde var cnm
oan sıkıp ıcemıcegıne gore meyve suyunu

Hepinize çok teşekkürler.[/QUOTE]

ay sanki yediğimiz domates katkısız, çilek hormonsuz, salatalık patlıcan hormonsuz sanki. boşver sen onu. tabi herşeyde katkı var nasılsa diye hazır çorba, ketçap mayonez vs de yemeyelim ama peyniri yoğurdu bile nasıl yapıyolar bilmiyoruz yaaa. çok düşünürsek sıyırırız. boşver sen tatlım, keyfine bak. mideni ne rahatlatıyorsa onu ye.

Ole de cnm artik ders alsin ve annesigilun mevzusu kapansin istiorumm...nasi bi ayrimcilik yapio bnm ailemle kndi ailesi arasindaa..adamin tepesi atioo istee

Canım sakın gitmemek gibi bir hata yapma,
Bundan yıllar önce ben de okuldan çok yakın arkadaşlarımızın düğününe, eşime sinirlenip gitmemiş, eşimi göndermiştim, üzerinden 4-5 yıl geçti, hala pişmanlığını duyarım o mutlu anlarında arkadaşlarımın yanında olamamamın...
Benim yaşadığım pişmanlığı sen de yaşama, iyi düşün.

canım benim eğer eşinle gitmek istemiyorsan arkadaşını şimdiden ara durumu anlat hem belki anlayışlı davranır kırılmaz.eşin işte o zaman rezil olur.bak üzme kendini ağlama lütfen bende kızıma hamileyken eşimle tartışmıştım.doğuma 1-2 hafta vardı gece 2 lere kader arkadaşları ile maç yapıyordu iyi değilim derdim 2 hafta var derdi sanki gününde doğmak zorunda.doğum günümü bile kutlamamıştı bende 2 gün boyunca ağlamıştım kanamam başlamıştı doktora gittim doğuma daha var sen bir şeyemi üzüldün dedi.acil sezeryana aldılar bebişimin sitresten kalp atışları yavaşlamıştı .o yüzden bebişini düşün asla üzülme dik dur.haksızda olsan haklıda dirayetini koru olurmu.erkek milleti üzerler sonra hiçbirşey olmamış gibi yanışırlar.ne döktüğün göz yaşları nede uykusuz geçen gecelerin umurlarında olmaz.toparlan bir an önce...

Ole de cnm artik ders alsin ve annesigilun mevzusu kapansin istiorumm...nasi bi ayrimcilik yapio bnm ailemle kndi ailesi arasindaa..adamin tepesi atioo istee

aman hepsi aynı, bizimkiler farklı mı sanki.. biz becerebilcezmi bakalım bu kadar anneye babaya düşkün bir oğul yetiştirmeyi :) bizimkilerde hanımköylü kılıbık olur arayıp sormaz valla gör bak

ole de cnm artik ders alsin ve annesigilun mevzusu kapansin istiorumm...nasi bi ayrimcilik yapio bnm ailemle kndi ailesi arasindaa..adamin tepesi atioo istee

ilk ewlendiğimiz zamnda biz eşimle kawga etmştk ve ben öz yiğenmn dğününe gitmedm sinirden şimdi çok pişmanm onn umrnda deil bnm kendime ve yiğenime ayıp ettm yani git eğlen

aman hepsi aynı, bizimkiler farklı mı sanki.. Biz becerebilcezmi bakalım bu kadar anneye babaya düşkün bir oğul yetiştirmeyi :) bizimkilerde hanımköylü kılıbık olur arayıp sormaz valla gör bak

walla anasının lafına bakcksa bakmasın kendi çocuğnm içinde geçerli karısına yuwasına baksn

Dooru asil onu gicik edeyim en guzel cicilerimi giyeyimm susleneyimm vede gideyimm hic oturamyip hep oynayimmtabi oturmam girek bebeim aglar yorulur yoksamm..dooruu gitmedigimle kalirim o da eglendigiyle kalirr..orda iyi olup eve gelince dwm ederim kuslugumeee31:nasii fikirr...
Saolun kizlarrrr

canım böyle şeyleri neden umursuyorsun ki ben hiçç ilgilenmem bile ,ayrıca kaç doktor söyledi bebek ilk 3 ay sen ne yersen yee istersen aç dur senin depolarını kullanıyo bebeğe bi faydası yok.Sen daha 3 ayını bile doldurmadın,doktorlara değil de arkadaşına mı inanıyosun.Bırak konuşsun.Benm kardeşim de hamileydi meyve suyu da içiodu başka şeyler de ,ben de hep içiyorum .Arkadaşın tıp mı bitirmiş bi sorsaydın keşke .sinir olurum böle tiplere.Ama kafaya takacak bi durum yok iştahın düzelince ve bebeğin de brz daha büyünce faydalı olan şeyleri yersin tabiki.ayrıca da sen bişey yemesne bile vitamin alıosun o bile yeterli.Ben hiç umursamam böle insanları sen de umursama keyfine bak

Ben öğrendim cnm geçen hafta erkek benm bebekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…