2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar birşey olmaz merak etmeyin zaten düşük tehlikesi olsa doktorunuz sizi uyarırdı.korkmayın yani...gerçi bende sürekli belim ağrıdığı için pas vermemeye çalışıyorum.ama eşim azıcık iyi olsam sırnaşıyor bende acıyorum ne yapalım oluyor ama tabi dikkatliyiz genede...korkmanıza gerek yok yani...

kızlar takip etmeye çalışıyorum ama çok hızlısınız.topig konusunda neye kerar verdiniz ?
2012 ocak anneleri güzel olmuş aslında.
şeydaferhat başına gelen şey beni de çok tedirgin etti,geçmiş olsun diyim çünkü 1,5 yıl az zaman değil..
cinsiyetler iyice belli olmaya başladı,hadi hayırlısı kızlar..
ben de bir fikir söylesem şöyleki;bu topig arşiv olarak kalsın.yeni bir topig açılsa tertemiz sıfırdan.çünkü geçmiş çook..

Hahahahaha benim eşim de çok korkuyor
Açıkcası ben de riske atamam böyle bir şey için, 6 yıllık evliyiz zaten, bugüne kadar yapacağımızı yaptık, 8 ay ara versek ölmeyiz

Son düzenleme:
merhaba bende 11+4 hamileyim sat 15 nisan diğer topik yavaş ilerliyor burayı yeni buldum hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Hoşgeldin canm. Hayırlı olsun. hepimize nasib etsin Allahım o günleri.

Katılıyorum tatlım.aynı şekilde düşünüyorum. benim ilk kontroldeki halim yazıo daha tabloda.sonuçta burda yazılanlar bi yere gitmiyor. burayı özleyen olursa girsin okusun burdakileri. ama zannetmiyorum kimsenin çookk geçmişteki sayfalara dönüp de baktığını. yeni açılan yere de yazıcaz sonuçta.dağılır felan denilio ama topu topu 50-60 kişi var onlarıda çok rahat yönlendiririz. hatta tek tek mesaj atarız herkese olur biter. BENCE tabi.

canlarr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

bence de açılsın ya yeni konu

nick --yaş --son adet tarihi-- tahmini doğum tarihi-- hamile kaldığı kilo-- bebeğin cinsiyeti-adı-- yaşadığı şehir-- güncel notlar--

gerçekleşen doğum tarihi--

gibi başlıklar olsun yeni lisatede.

Son düzenleme:

Sorma cnm çok fena şoktayım bide bana görüşelim falan demişti..
Ya aslında söylediklerinde tezatlıklar vardı ama niye bi insan bu kadar uzun zaman bu kadar uzun uğraşlar sonucu o kadar kişiyi kandırsın diye düşündüm demek öyle düşünmemek lazımmış öyle manyaklarda varmış..
Şuan hala kkdaki arkdş listemde var silcem az sonra..
Bide bencede yeni konu açılsın nurrose söyliyim bu konuda güzel sohbetler var ama acı haberlerde var sonuçta geçmiş geçmiştir kızlar yeni ve temiz güncel bilgilerimizle topic açılsın bencede..

canım bize başta yasaktı tüp bebek olduğu için cinsel ilişki yasak demişti doktorumuz şimdi de soramıyor serbestmi diye :78:

peki bu listeye nasıl kaydolacağız...

Tatlım ilk sayfadaki listeyi ancak konu sahibi güncelleyebiliyo konu sahibimizde çok sık giremiyo malsef girdiği zamanlarda gözünden kaçanlar olabiliyo..
Ancak ilk sayfadakini alıntı yapıp eklenebilir oda ilk sayfada değil oldğumuz sayfada çıkar..

Yeni topiğimiz yapılsın o halde, Nurrose gelince açacaktı sanırım , şimdiden hayırlı olsun
yni topiğimizde hiç kötü haber olmasın İnşallah

ayyyyyyyyyyy arkadaşlar şimdi öyle oturmuştum kıpırdamadan bir baktım karnımda bir hareketlenme birşeyler hareket ediyor.bariz hissettim.genelde elimi koyunca kalp atışı gibi atardı ama şimdi ahreket etti.........ayyyyyyy bu duyguyu unutmuşum içim kıpır kıpır oldu...

canım gece ben de rüyamıydı gerçekmiydi bilmiyorum ama karnımda 3 adet kalp atışı hissettim dün bebeğimi öyle görünce etkilendim heralde:

bencede yeni topik daha iyi tanıylm birbrmizi

Yeni topiğimiz yapılsın o halde, Nurrose gelince açacaktı sanırım , şimdiden hayırlı olsun
yni topiğimizde hiç kötü haber olmasın İnşallah

Aminn canım inşallahh..
Evet bana söyleyin demişti Nurrose ben msj atarm şmdi..

Ciddimisn hissettinmi bende gıdıklanma gibi hissediyorum ama 2 saniye önce karnımın başka yerinde 2 saniye sonra başka yerinde hissettiğim için bebek değildir heralde diyorum..

yazık kıızz 8 ay az mı :90:

Şu sıralar zaten bulantıydı hazımsızlıktı, hiç havamda değilim, bir de göbek şiştikçe kendimi çok çirkin bulmaya başladım o yüzden çok isteksizim, bebiş yılların ateşini söndürdü bir anda
Eşim de öyle bir şefkatle yaklaşıyor bana, benim kadın olduğumu bile unutmuş gibi bir hali var, tek düşündüğü, bana ve bebeğimize iyi bakmak, korumakmış gibi görünüyor, ayrıca onun da beni bu göbekle çekici bulduğunu sanmıyorum :97: bilmiyorum tabi günahını almayayım, belki buluyordur da sadece korkuyordur... İlerleyen aylarda durum değişir mi bilmiyorum ama şimdilik benim durumum böyle

canım bize başta yasaktı tüp bebek olduğu için cinsel ilişki yasak demişti doktorumuz şimdi de soramıyor serbestmi diye :78:

canım benim benim arkadaşta tüp bebek yapmıştı onlarada yasaktı 3 aydan sonra sormamışlardı ama arkadaş eşime acıdım demişti.bebekte de bir problem yoksa birşey olmaz demişti ama genede siz sorun bence..eşinizede yazık.karın büyüdükçede zaten yasakları siz koyuyorsunuz arda sırada da olsa sevindirmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…