günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn güzel annişlerrrrrrrrrr!!
günaydın canım sen ne kdalık hamilesin
5 haftalıkkk cnmmm sennn!!!!!!1
5 haftalık kayyum seninde karnın ağrıyormu ? beni m agrıyor hele de öksürünce çok sık wc ye gidiyorum tek belirtim karın agrım var ..
günaydın kızlarrrr ben bu öksürükten nasıl kurtulcam yaa ilaçta içemiorum sesim kısıldı bebeğime bişey olcak die korkuorum bugün ilk randevum var 17:45 te çok heyecanlıyımmmm allahım inşallah bebeğimi görürüm okadar çok öksürdüm ki inşallah bişey olmammıştır yaaa
14 nisan benimkiside 16 nisanda adet gördüm 14 mayısda adet görmem lazımdı ama bebek oldu evet çok hareketliyim sürekli bir yerlere gitmem gerekiyor ama dinlenmem de lazım offf bilmiyorum ya
cnm öksürüğün varsa evde isen bence sıcak ballı süt iç korkutmayayım ama fazla öksürmemmemiz lazımm. ben dün doktora gittim cnm herşey güzel ama dikkatli oluyoruz dedi drum. karın ağrısı hafif sancılar galiba sende benim gibi hareketlisinn. ama biraz ağır insan ol. kalp atışına kadar drum hareketlere dikkat dedi. tamammı cnmmmsenin adet günün neydi en son olduğun bnm 13 nisan
günaydın kızlarrrr ben bu öksürükten nasıl kurtulcam yaa ilaçta içemiorum sesim kısıldı bebeğime bişey olcak die korkuorum bugün ilk randevum var 17:45 te çok heyecanlıyımmmm allahım inşallah bebeğimi görürüm okadar çok öksürdüm ki inşallah bişey olmammıştır yaaa
normalde hayatta süt içmem ve hamike kaldıımda ilk dedim nasıl süt içicem bebeğim için herşeyiyayaprım ve şimdi bi bardak ballı süt içtim ve ona bişey yapabilmenin mutluluğunu yaşıorummmm ohh şifa olsun bebeğimeee
cnm öksürüğün varsa evde isen bence sıcak ballı süt iç korkutmayayım ama fazla öksürmemmemiz lazımm. ben dün doktora gittim cnm herşey güzel ama dikkatli oluyoruz dedi drum. karın ağrısı hafif sancılar galiba sende benim gibi hareketlisinn. ama biraz ağır insan ol. kalp atışına kadar drum hareketlere dikkat dedi. tamammı cnmmmsenin adet günün neydi en son olduğun bnm 13 nisan
günaydınnnnnnnn tüm annelere
cnmmm günaydınnnnnnnnnnnnn!! birden değil azar azar sıcak ballı süt içç bak akşama doğru 3 kez içç nasıl rahat layacaksınnnnnn. ilaç yokkkkkkkkkSAKINNN GÜZEL ARKADAŞIIMMMMMMMMM
MESERRETTT GÜNAYDINN CNMMMMM!!!!
kayyum günaydın canım, gittin mi doktora?
Ne dedi, ne gördünüz, tekrar ne zaman çağırdı?
Ben de yarın gidicem de ona göre hazırlayayım kendimi, çok heyecanlıyım ve korkuyorum :26:
günaydıınn anneciikkkkkkk mercimeğinnn nasıllll!!!!!!!!!!!!
allah razı olsun cnm gerçekten çok rahatladım şuan öksürmüorum :)bugün kontrolüm var kızlarrr her mesdajımda yazıcam:) çok heyecanlıyım kızmayın sakın bana beni neler beklio bilmiorum ve çok merak ediorum allahım bir bebeğimi görsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?