2012 Ocak Anneleri

Ben evde tembellik ediyorum ama dışarda unutuyorum bazen, dün akşama kadar gezdim mesela
sürekli bebek eşyalarına baktık, arabalar giysiler, ay o kadar tatlı ki

geçmiş olsunn cnmmmmmmmmmmmmmmm.

Inşallah cnmmmmmmmm biz şimdiden onlara tapıyoruz.

Arakadaşlarr dedim yaa ben hiparaktifimmm deeeeeeeeee sizlerleee sohbet ederken kahvaltı yapıyoruum kendimi zorlamadan önceden hayattaaaaaaaa kahvaltııı yapmazdımmmmmmmmmmmmmm.

Sizzzzzzzzzzzz cicik annelerrr.1111 hadii yavaş yavaş zorlamadan hem yazışalım bir lokmadaaaaaaaaaaaaaaa bebişe

:

Yiğenimiz oda bizimmm bnmm mercimeğim dedikii annecimm arkadaşımın annesi selinnnnn teyze çok öksürüyoooooooooooooooooooooooooooo..
Dikkat cnmmm

yerim ben onu şimdi benim minnoşumda arkadaşına ve teyzesine çook teşekkür etttiiii:):79::80:

ben evde tembellik ediyorum ama dışarda unutuyorum bazen, dün akşama kadar gezdim mesela
Sürekli bebek eşyalarına baktık, arabalar giysiler, ay o kadar tatlı ki

evett cnmm yaaaaaaaaaaaa bende çok gezmek istiyoruummm. Dikkatli olacağımm ama çünküü özellikle bebiş malzemeleriii para tuzağııı. Allah izin versede kalp atışlarını görelimmm okullar tatil olacak o zamannnn o zamannnn her gün sadece 1 2 mağaza gezeceğim kendimi yormadannn.

Meserret cimm ay hesabıda yappp cnmm mesela söyleyeyimmm sanaa
ilk duyduğumdabebiş kesin dendi yaaa.mağazaya gittiiim uzn badi vardııı amaaaa gel beni al diyorrrrrrrrrrrrr büyük beden ama sonra bir düşündümm bebişim ocak bebişi iyiki o büyüdüğünde o bedende yaz olacakkk .giyemeyecekkk hemen bıraktımmmm. Amaaa gözüm yine kaymıştııı.bie ne oluyorrrr meserret cimmm

Arkadaşlar cici ler neysede geçenlerde yürüken bi baktımm bebek arabaları ne kadar pahalııı. Allah kısmet ederse biraz zaman geçsinnn araştıralım hep bera[ındent]ber araba markası fiyatııı herşey canlarımız için ammaaaaaaaa bayılmayalım saçmalayalımmm ekonomiii önemliii.

günaydın canlar nasılsınız? dün allahtan öğlen çıktım işten ne çok muhabbet etmişşiniz.
dün giindim süslendim şıkır şıkır arkadaşımın düğününe gittik.ama gelin görün ki kocam bi dk kaldırmadı benı yerimden. yok oynama yok tepinme yok bebek düşer yok bişey olur yok sen hamilesin eskisi kadar koşturamazsın. ayyyyyyyyy delirdim delirdim kukuman kuşu gibi oturduk orda çok ayıp oldu ya kıza da. bide canım oynamak istıyor kı sormayın kurtlanmışım iyice. ama ona rağmen yorulmuşum valla bide üstüne deprem olunca yatak sallanınca pıstım kaldım

bebek arabalarına bakmaya doyamıorummm ben yaa kızlarrr sonra cinsiyeti neolur die hayal ediorum mesela kız olursa fuşya rengi bi bebek arabası gördüm chicco çok tatlııııııı

ewet ya çok sallandık ben tekirdağdayım çok etkilendik ve nedense reflex olarak elim karnıma gitti sanki elimle koruycakmışım gibi:) bizimde bugün hem kontrolümüz var ilk muaynemiz hemde düğün var bakalım nasıl olcakkkk

evet canım çok pahalı bi bebek arabası ortalama 350 tl bi beşik mobilya ise 500 tl park yataklar da pahalandı artık. kıyafet falan fazla almamak lazım aslında okadar çok hediye gelıyor kı ama insan özeniyor yıne de işte. hele bide kız olursa allaaahhh çok cici şeyler var. tokalarına ölürüm ben onların. valla inşallah anneanne dede biraz destek çıkar yoksa baya zorlayacak bu hazırlıklar bizi. allahtan ilk torunları nazımız geçer

aaa ilk muayene zamanı geldi mi süpermiş. darısı bize artık 4 gün var daha bizimkine.

düğün yoruyor canım ya o gürültü yetiyor zaten.

aaa ilk muayene zamanı geldi mi süpermiş. darısı bize artık 4 gün var daha bizimkine.

düğün yoruyor canım ya o gürültü yetiyor zaten.

cnm normalde 23 deydi. ama işten dolayı bugüne aldırmak zorunda kaldık..inşallah görürüz bebeğimi ve sağlıklıdır herşey yolundadır canım yaa..düğünlere ve oynmaya bayılırım ama artık frenleme zamanı geld:):)

bebek arabalarına bakmaya doyamıorummm ben yaa kızlarrr sonra cinsiyeti neolur die hayal ediorum mesela kız olursa fuşya rengi bi bebek arabası gördüm chicco çok tatlııııııı

ben erkek olursa turkuazlı grili almak istıyorum griyi çok severim zaten :) kız olursa da böyle şeker pembe :) eskişehirde bi caddemiz var orda istemeiğin kadar bebek mağazaları var. o konuda sanşlıyız. beşiğimi de kız da olsa erkek de olsa bembeyaz alacam. zaten oda yapamayacam şimdilik malesef. boş odamız yok evimiz 2+1 oyuzden sadece beşik alacam. yatak odasındakı dolaplardan birini de boşaltım miniğime ayıracam. o şekilde halledecez artık :) o gelsin yeterki sağlıcakla

cnmm günaydıınnn gözümün önüne seni getirdimmmmm

Bu arada geçmiş olsuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmm

bende turkuazı çok severim ama erkek için siyah kırmızılar var onlarda hoşuma gidiyo..ben odamı yapıyım yoksa sadece beşikmi alıyım kararsızım bebek odam var şuanda sadeece bi baza almıştık boş kalmasın die ..o gelsin yeterki sağlıcakla hepsi olur ama bunları konuşmak çok heyecanlı ve harika bişey allahıma şükürler olsunnnn

selinciimm gerçekten çok tatlılarrr ve yeni markalılarda çok işlevlii yalnız araba içinn ben temkinli davranalımm diyorum biraz zaman geçsiinnn markalarıı fiyatlarıı yazışalımm ona göre alalımm haettiklerinden daha pahalılarrr. Elzem olunca üzerineee fiyatt rahatlıkla ekliyorlarr

haklısın kayyumcum zaten daha çok erken hem zman geçsin hem cinsiyetlerini ğreniriz ona göre bakarız haberleşiriz..

aminnnnnnnnnn. Cnm en önemlisii

eşim düğüne gidebilmek için mesai saatını değiştirdi dün. oyuzden gece 1 de gidip sabah 8 de gelecektı. gece deprem olunca kardeşim fırlamış hemen benı almaya. eee hamiş olmanın ayrıcalığı :) evlendığımden beri ilk defa annemlerde kaldım akşam. annem sabah beni seviyo oy benim ciivcivim. civciviminde civcivi olacakmış diye

cnmm günaydıınnn gözümün önüne seni getirdimmmmm

Bu arada geçmiş olsuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmm

astım suratımı oturdum valla :) aslında adam benım için diyo ama ben pinpirikliyım yok ayıp olur yok gücenir kırılır.. bu arada satten bi elbise gydım üzeri tüldü ama göbişim belli oldu hamiş hamiş gezdim :)

kızlar günaydınnnnnn.artık ben yetişemiyorum hızınıza bugün tatilim ama çalıştığım için çok birikiyo.eskileri okuyana kadar akşam oluyo. neyse bibakayım geçmişe geliyom.bu arada kesin yeni gelenler vardır hoşgeldinizzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…