O kadar konustumki tas olsa catlardi kendisi cikiyor disari ben evdeyim
sonra is bugün 1de basladi gece 1 de gelecek sadece uykularda beraberiz bunlai söyleyince suclu oluyorum ben her defasinda kavga ediyoruz sonra defolup gidiyor bi gelsem varya Gelmiycem geri buraya deli olacam burda tek basima banada yazik ama bende insanim
selam asi gezerken gordum seni nasilsin yazdiklarini okudum baya zorbigun olmus canim insaallah randevunu erken verirler vermezlersede takilma turkiyeye kac haftaligina gitceksin eger bikac haftaliksa mektup gonderirler eve seni bulamayinca bikac kere daha gonderirler ama iste tek sorun kursa gidemiyosun turkiyeye nasil gittin diyebilirler icini fereh tut canim
esini zaten hic dusunme ben esimi nerdeyse aylardir hafta ici 2saat felan goruyorum cok calisiyo ve gelincede yemek yiyip uyuyo malesef hafta sonu benle ilgilenmeye calisiyo sadece bende cok sikiliyorum ama biz bu adamlari sevdik ve buraya gelme kararini kendimiz verdik oyuzdende sabir bize dusuyo canim yakinda zaten bebeklerimizi kucagimiza alinca onlarla vaktin nasil gectigini bile anlamiycagiz sabret canim hersey cok guzel olcak insaallah bizim icin
ınanki elimden geleini yapmaya calisiyorum canim konusmak adina islerim adina diyorum ya normalde tembel degilim ben severim yeni seylere acik bi insanim otutur ders calisirim alamn tvsi izerim su ara kafam almiyor sadece tabiki islerimi halletmem gerek zaten halledemessem burda kalacagim bugün ne kadar pisman oldugumu anladim nelere katlanip buralara geldim trde okullara gitim esim icin peki o simdi benim icin ne yapiyor hic ya kusura bakmayin tutamiyorum ben kendimi moralim hic yok
erkek milleti işte çoğu aynı canımne yapsan bilemedimki türkiyeye tekmi geliceksin belki ozaman anlar değerini
Sagol canimm öyle oldu iste benim korkumda senin yazdiklarin gibi aklima geldi iste 5 haftalik gidecektik canim insallah verirlerde termini erkenden isimizi halletmessek sende biliyosunki iyice gicik olacaklar bize en iyi dua etmek bütün günüm harap oldu zaten esim dersen ondada haklisin ama bu ara oldugundanda hassasim galiba bu ara karin agrim cogaldi helede geceden beri normalmi korkuyorum bebisere bisey olur diye
ç ok doğal böyle olman cnmm kasmaaaa kendini seni bilmeyen kimse derde bak der ama her insanın kendine göre aşamadığııı kendine göre derdi büyüktür bunu yaşamayan anlamazzz. Hemde böyle bir anda beklemeden gelen bir haberr!!!
Ben bununda hayırlara vesile derimmm cnnmmm. Olumsuz konuşmak istemem amaaaa. Belkiğde tr de olmaman lazımmmm. Hımmm??????ve eşinle tatlı tatlı ama sakinnn mutsuz ve yalnız hissettiğini şuan aynı zamanda da çok mutlu olduğunu söyleeee. Ama ondan pek ışık göremediğini söyle ama soru biçiminde değilll asla suçlama sen le asla başlaamaaa olurmuu ben dilini kullan cnmm ben kendimi bu aralar çok yalnız hissdeiyorummmç hormonlarımın bu kadar ele geçirildiğine iananamıyordumm ama bütün hamiş arkadaşlar böyleymişşş deeee biraz daha zaman geçirelim deeee.dikkat o zaten hemen gardını alır işleriiii sıkıntılarıı ele alıırr . Sen yumuşaktannn konuşşş. Kainatta en önemlisi siz ve bbeişlerinizzzz
canim stresten olmustur karin agrisi kendini biraz rahat birak canim dusunmemeye calis senin ordakilerde baya sinirlermis ya benim dun sondu biraktim kursu simdi bebek 3yasina gelene kadar hic bisey yapamiyolar hatta hoca kendi soyledi iste sinavi verdim oda diger module gectin ama bebek olcak devamedemiyceksin sonra gorusuruz dedi eve gelen mektuptada durumunuz duzeldiginde tekrar bekleriz diye yaziyo burdakiler baya iyi ozaman senin ordakilere gore allah yardim etsin sterstende uzak durmaya calis canim en onemlisi meleklerin
Evet bende öyle düsündüm dus felan aldim ama fayda etmedi demekki
burdakiler böyle rapor olmasina ragmen halen böyle yapiyolar ama bakicaz bi caresine artik seninde az kalmis tabi artik biraksinlar bi zahmet insallah saglikla dogururz bebisleride
bugün böyle oldu insallah gecer halen agrim var cünkü ALLAH hepimizin yardimcisi olsun
Cnmm asicimmm ltfn elini yüzünü bir yıka ama ltfn yıkaaa rahatla kenine bir içecek yap gelll tekrar. Arkadaşlarala tatlı vakitler geçir stratejini ayarla kafanda ama kafanda kurum kurum kurmaaaaaa.rahat bırak aldığın karar doğrultusunda hareket et herşeyinn hayırlısın hamiş lerin duası olurmuşşşş..
Bu arad sizlerde n özür diliyoruum az önce de dedi yaaaa hayat koşturmalarala gelecek iç,n çalışmalarla geçiyoo yarın sabah dersim var bebişimeeeee cici parası için teyzişleriii ben yaıtorumm onun içinnn.herkes kendine iyi baksınn
amin canim doktora gidebilirsen istersen git canim yarin bi baktir her ihtimale karsi normalde stresten olmustur ama sen tedbirini al yinede canim bugunde devam ederse yarin kesin git canim
Tamam canim benim yapacagim simdi hersey icin tesekkür ederim biraz kafam dagildi sayenizde
hayirli gecelr diliyorum sana ve bebisine:79::79::79:
bilmiyorum canim eger gecmesse yari giderim cok teskkür ederim desteklerin icin canim kusura bakma seninde kafani yordum aksam aksam
Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ederim benimle beraber sikintimi paylastiniz ALLAH hepinizden raazi olsun tekrar tesekkür ederim
yok canim biz biraz seni rahatlattiysak mutlu oluruz ben zaten oyle tek basina oturuyorum dedimya esim isten geliyo yemek sonra uyuyo nerdeyse 7den beri uyuyo bende tek basina vakit gecirmeye calisiyyorum
canim icini rahat tut tek degilsin hepimiz bu alamnyadaki olaylarla ugrasmak zorundayiz eslere gelince onlar bizim gibi dusunmuyo bide simdi bizim hormonlar tavan yaptigi icin adamlarin her yapti bize hata gibi gorune biliyo benim esim normalde beni yalniz birakmamaya calisir ama iste cok yoruluyo iste ve oyuzdende hemen uykuya daliyo bide hergun ariyo isten bazen ben depresyona girincede kendini sucluyo benim yuzunden burdasin diye bende kiyamiyorum oyuzdende daha anlayisli davranmaya calisiyorum
Ahh canim en azindan seninki biliyo kiymetini bak ne güzel duygularina tercüman olmus benimkide azicik öyle olsa bende bu kadar yemezdim kendimi yani en azindan kafam agrimiyor suanda 2 den beri yataktaydim acikmasam kalkmazdim en azindan benimki abisini yaninda calisiya ne zaman geir ne zaman geíder belli olmaz sikildim islerindende ailesindede sen biliyosun anlatmisimdir san a muhakkak simdi ise isimiz kagitara kaldi bakalim hayirlisi artik ne olursa olsun üzülmemem gerekir ama dedigin gibi hormonlar yerinde durmuyorki
bugunlerde gecicek canim sabrett hormonlar normale donunce sende insallah duzelirsin rahatlarsin canim senin esinde cok fazla calisiyomus canim oglen 1 gece bir vakit kotu benim esim tir soforu ve sabh 6das is basi yapiyo isi nezaman biterse ozaman geliyo oyuzdende cok yoruluyo
insallah canim bizimkilerin kendi isyerleri ondan seninkinin iside zormus
normal tabi yorulur adam bizimkide naz yapar söyle yoruldum böyle yaptim diye 2 saat sonra gelir yine gicik eder beni
oyle canim kendine iyi bak cok iyi dinlen canim uyumaya calis istersen gozlerini kapatirkende yarinin cok guzel olcani herseyin cok guzel gecceni bebeklerini kucagina aldigin gunu dusun rahatla yarina cok rahat bisekilde uyan insaallah canim rabbim kolaylik versin hepimize iyi geceler canim Allah rahatlik versin bende namazi kilip yaticam
aynen canım devam ediyor benimde .midem ekşiyo sanırım benim de ög diyince çıkan şey tek su oluyo çok ekşi his oluyokızlar bulantılar ne durumda bende aşırı halsizlik bulantı ve baş ağrısı oluyo
heheh aha bende seni yakaladım gördüüükayyum hanim nasilsiniz?yakaladim seni kis niye topige gelmiyon hic merak ediyoz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?