canım şimdilik iştahımda çok bi değişiklik yok bulantım da ara ara oluyo zaten keşke olmasa dediğin gibi senin ki kaç haftalık oldu?bende 6+2 de kontrole gidicem sence duyar mıyız kalp atışını dokor 7 de filan duyarız dedi ama o zaman niye 6+2 de cagırdı acaba diyorum:26:
günayydınn yenı gelen arkadaslar hosgeldınız hayırlı olsun hamişliğiniz ve bebeklerınızkonyada hava kapalı off içim sıkılıyo hıc bişi yapmak ıstemıyo canım ya
sormaaa aynen!! bide şu mide bulantıları olmayaydıı:26: tabi baş ağrısı cabası..
epeydir girmiyodum topikee, öslemişm sisiherkesler günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn......
ankapoly gunaydın cnm..sen saglık ocagına gıttınmı ben henuz gıdemedım dun esımle gıtcektık belkı kapalıdır dıye gıtmedık..
dün rapor almak için gittim adımı soyadımı telefonumu aldılar, yarın dr a gitcem pıt pıtları duymaya dedim o zaman yarın gel dedi ebe hanım.. yarın gidebilirmiyim bilmiyorum ama
evt sendede yenı basladı sanırım cnm salatalık ye tuzlayıp sabah kalkınca ben ole yapıyorum ii gelıo bnmde 6 haftalıkken baslamıstı hala da sürüyo salca kokusuna falan dayanamıyorum kızartmaya falan ıyyy
hm kapalı olmazmı pazar günü :44:
salatalığı değil yemek görmeye dayanamıyorumlimonata içiom bol bol ayran bide.. zorla yumurta ceviz süt.. ama zoraki yani
canım hep acılı ekşili tuzlu şeylr çekio.. dün bol limonlu patates salatası kokusu geldi, kalktım midem bulana bulan yaptım yedim
sabah kalktım batım karın kaslarım ağrıyo ... nie die düşün düşün
öğürmektenmiş ayol sabah kusarken anladım
amaaan günler birbirine girdi evde olunca. p.tesi kıs tabi kapalı yarın
hangisine gıdıyosun peki
adı necati ama, soyadını bilemedim, ebemizin adıda perihaaaannn
20 haftada aşımız varmış bebişin aşıları falan onları takip ediolarmış
bide benımdee hep ekşi seyler canım ıstıyoo dun karsı komsum geldı onada soledım hamıle oldugumu ıyı dıkkat et falan dedı sonrada canın ne ıstıyo dedı bende hep ekşi seyler diince o zaman kız olacak dıyoama ust komsum demıstım ya hıkmet beye gıden onun bebişi erkek o da tatlı yemıyo hep tuzlu seyler ee hangısıne ınancazz ama bn erkek hıssedıyoyorum ama hayırlısı tabıı en onemlısı saglıklı olsunda:90:
ayy bugun ben soru sorma özürlüyüm sanırımmhangı saglık ocagı demek ıstemıştımdee:78::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?