2012 Ocak Anneleri

hosgeldın canım ..ben 6+2 de duymustum hayırlısı olur ınsallah senın ıcınde

günayydınn yenı gelen arkadaslar hosgeldınız hayırlı olsun hamişliğiniz ve bebeklerınızkonyada hava kapalı off içim sıkılıyo hıc bişi yapmak ıstemıyo canım ya

ankapoly gunaydın cnm..sen saglık ocagına gıttınmı ben henuz gıdemedım dun esımle gıtcektık belkı kapalıdır dıye gıtmedık..

günayydınn yenı gelen arkadaslar hosgeldınız hayırlı olsun hamişliğiniz ve bebeklerınızkonyada hava kapalı off içim sıkılıyo hıc bişi yapmak ıstemıyo canım ya

sormaaa aynen!! bide şu mide bulantıları olmayaydıı:26: tabi baş ağrısı cabası..

epeydir girmiyodum topikee, öslemişm sisi herkesler günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn......

evt sendede yenı basladı sanırım cnm salatalık ye tuzlayıp sabah kalkınca ben ole yapıyorum ii gelıo bnmde 6 haftalıkken baslamıstı hala da sürüyo salca kokusuna falan dayanamıyorum kızartmaya falan ıyyy

ankapoly gunaydın cnm..sen saglık ocagına gıttınmı ben henuz gıdemedım dun esımle gıtcektık belkı kapalıdır dıye gıtmedık..

dün rapor almak için gittim adımı soyadımı telefonumu aldılar, yarın dr a gitcem pıt pıtları duymaya dedim o zaman yarın gel dedi ebe hanım.. yarın gidebilirmiyim bilmiyorum ama

salatalığı değil yemek görmeye dayanamıyorum limonata içiom bol bol ayran bide.. zorla yumurta ceviz süt.. ama zoraki yani
canım hep acılı ekşili tuzlu şeylr çekio.. dün bol limonlu patates salatası kokusu geldi, kalktım midem bulana bulan yaptım yedim
sabah kalktım batım karın kaslarım ağrıyo ... nie die düşün düşün
öğürmektenmiş ayol sabah kusarken anladım

kızlar benım bebiş sanki kıpırdıyo yaa ne bılıyım belkı de kalp atısıdır dun sabah 2 dk kadar falan pıt pıt ları hıssettım ama az once de sadece bı kere oluyo anlamadım ayy cok heycanlı yaa

yok ya onu demıyorum bılıyorum yemek gormeye dayanamadını anladımda yanı sabah bulantısı ıcın dıyorum tuzlu salatalık ii gelıyooallah senı naapmasın emi

bide benımdee hep ekşi seyler canım ıstıyoo dun karsı komsum geldı onada soledım hamıle oldugumu ıyı dıkkat et falan dedı sonrada canın ne ıstıyo dedı bende hep ekşi seyler diince o zaman kız olacak dıyo ama ust komsum demıstım ya hıkmet beye gıden onun bebişi erkek o da tatlı yemıyo hep tuzlu seyler ee hangısıne ınancazzama bn erkek hıssedıyoyorum ama hayırlısı tabıı en onemlısı saglıklı olsunda:90:

Son düzenleme:
cinsiyetını ogrenmeye gıttıgınde eger kızsa ayse dıyomus erkekse ali gelıyo dıyomusust komsum kontrole gıttıgınde doktor ne dedı bebek nasıl demıstım o da ali beyın rahatı yerınde falan dedı demıstı gülerek ah keske erkek olmasa o doktor iştee

adı necati ama, soyadını bilemedim, ebemizin adıda perihaaaannn
20 haftada aşımız varmış bebişin aşıları falan onları takip ediolarmış

ayy bugun ben soru sorma özürlüyüm sanırımmhangı saglık ocagı demek ıstemıştımdee:78::86:

Son düzenleme:

ye ekşiyi çıkar ayşeyi
ye tatlıyı çıkar hakkıyı
ama ilk aylarda genelde ekşi çekici gelirmiş, o sonra belli olur..
inşallah hayırlı sağlıklı bi evladın olur, ama hissedilen oluo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…