- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.101
ekledim cnm listedesin :))benide listeye ekleyebilirmisinzzz:) yaş 23 bat 28 ocak balıkesir den
olur tabi bitanem :))sen bilirsin ozamn eger çok istiyosan yap ama negatif çıkarsa bozma moralini tamammı?? evet 2 tane hamişimiz varrr süpperrr :)) hadiii en az 3 leyelimmmayyy inşallah tubişim olmadı öbür ay yazarsın canım...yine iyi bu ay iki tane hamişimiz var..ben akşam test yapsammı kısss çıbıklardan var evde dandik çıbık denesemmi bi meraktan çatlıommm...
inşallahhhhhh :))))bidaaki ayda bizim hamile haberimizi yazcaz ozaman:)) inşallahhh... seray yap bence varmış evde negatif çıkarsa fazla ümitlenmezsn daha kolay beklersin gününü pozitif çıkarsadaaa
ya listede bisürü günü geçmiş arkadaş var sonuçlar ne acaba çok merak ediyorumm
bidaaki ayda bizim hamile haberimizi yazcaz ozaman:)) inşallahhh... seray yap bence varmış evde negatif çıkarsa fazla ümitlenmezsn daha kolay beklersin gününü pozitif çıkarsadaaa
zaten ümit yokki..tubiş kızacak şimdi...walla bi belirtim bile yok...baş dönmesi hafif nedense oda psikolojiktir..yapim en iyisi yawff..
ekledim cnm listedesin :))
olur tabi bitanem :))sen bilirsin ozamn eger çok istiyosan yap ama negatif çıkarsa bozma moralini tamammı?? evet 2 tane hamişimiz varrr süpperrr :)) hadiii en az 3 leyelimmm
inşallahhhhhh :))))
bende çok merak ediyorummmmm :)))
zaten ümit yokki..tubiş kızacak şimdi...walla bi belirtim bile yok...baş dönmesi hafif nedense oda psikolojiktir..yapim en iyisi yawff..
oleyyy yapim bakalımm yok kuzucum üzülmücem öle alıştırdım kendimi hem sizler varsınız hemen üzüntüm geçer burası çok iyi gelio bana ...hadi bakalım 3 leyelimm hadi kızlar ha gayret...
oleyyy yapim bakalımm yok kuzucum üzülmücem öle alıştırdım kendimi hem sizler varsınız hemen üzüntüm geçer burası çok iyi gelio bana ...hadi bakalım 3 leyelimm hadi kızlar ha gayret...
ayyyyy cnm yaaaaaa ama ben yarın yokum yaaaaaaaaa neyse telden bakarım artık :))))oleyyy yapim bakalımm yok kuzucum üzülmücem öle alıştırdım kendimi hem sizler varsınız hemen üzüntüm geçer burası çok iyi gelio bana ...hadi bakalım 3 leyelimm hadi kızlar ha gayret...
ya benimde belirtiler kayboldu göğsümün şişliği indi sanki kasıktaki batmalarda azaldı arada bir belim sızlıyor bide göğsüme sızı giriyor ama başka ne akıntı var ne başka bir şey ne kadar ümit yok desekte hep bir umut var işte maalesef..Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah..:)
ya benimde belirtiler kayboldu göğsümün şişliği indi sanki kasıktaki batmalarda azaldı arada bir belim sızlıyor bide göğsüme sızı giriyor ama başka ne akıntı var ne başka bir şey ne kadar ümit yok desekte hep bir umut var işte maalesef..Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah..:)
ah kafammmm...kız tamda şu yazıyı okudum Kavga bitince evlilik biter mi? - Hürriyet Aile bütün ilişkimiz bitti işte kavga etmek yok dövme beni
cuma sabahı yapcam hülyacım çatlıom meraktan aslında yapsammı ki bi akşam evde iki tane çıbık test varçıkmaz zaten ama merak işte..
ayyy inşallah tubişim olmadı öbür ay yazarsın canım...yine iyi bu ay iki tane hamişimiz var..ben akşam test yapsammı kısss çıbıklardan var evde dandik çıbık denesemmi bi meraktan çatlıommm...
canım yaşım 26 yaşadığım il tekirdağ :))
taze annemiz nasılsın iyisin inşallahh. fazla yormuyosn dimi kendini süt içiyosn dimi meyveyi fln bol ye
hadi hayırlısı bakalım sen yap mutlu haberini alınca bi cesaret bende yaparım inşallah..:)
yap yap sbh ilk idrarınla yap daha iyi sonuç veriyomuş hadi bakalım hayırlısı:13:
ayyyyy cnm yaaaaaa ama ben yarın yokum yaaaaaaaaa neyse telden bakarım artık :))))
zeynepçim aysuna yaptığım gibi sanada zopaa geliyo şimdi heeeeee :))
kaç gün geçti aysuncum adetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?