- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.121
yaww göğsüm bileme acımıo dokunup duruom acımaya başladımı diye...acımıcaksada acıtacam akıntı var ama bak hemde garip sarı renk kayboldu beyaz akıntıda yok ama krem gibi bi renk ayyy ne diom ben yaaa...görüosun bak evet ne kadar ümit yok desekte bişeleri düşünüoz yinee..
ekliyorum cnm hemen :)) senin adet tarihin 6sıydı dimi sonuç nolduuuu kaçırmadım dimi ???canım yaşım 26 yaşadığım il tekirdağ :))
ohhh süpper afiyet olsun yarasın teyzenin kuzusuna :))taze anne iyi nasıl olsun birazcık grip gibiyim.sütümü içiyorum pekmezimi yiyorum cevizimi yıyoırum eşim akşamları meyve tabagımı hazırlıyor.bol su tüketiyorum.çay içmiyorum ıhlamır içiyorum.sigara içmiyorum.kabızlık yaşadım bir iki gün kayısı yedim yumurta yiyorum hiç sevmezdim ve tüketmeazdim:)
inşallah canımmmm...yarın verrim haberini artık..pozitif yada negatif sonuç hiç değişmez...alıştırdım kendimi...
akşamda yaparım sabahta 2 tane var çıbığım...ama eczanedeki testlerden alıcam yarında cuma onunla yaparım...tabi gelmezse kırmızılar..
aaaa evet annen ameliyat olcak demiii...şimdiden acil şifalar diliyorum geçmiş olsun..ama zopa yok zopa yok tubiş bak okumadınmı yazıyı evliliğimiz biter zopa olursa
evet annem ameliyat olucak cnm oyuzden olmicam :))tubişim yarın yokmussun öyle yazmıssın nereye gideceksin..
kıyamammm :)))
yaaa bende onu sormuştum sen önce davranmışsın hemen düzeltiyorum :)) benimde 9 şubat bat birlikte test yaparız inşallah :))tuğbacım benim batım listede 6 ocak gözüküyor.ama malesef adet oldum.8 şubat olarak değiştirirsin.umudumuz şubat artık :))
kızlar bu arada ben dün kilo vermeye karar verdim ve diyetisyene gittim..dün geceden başladım hemen listeyi uygulamaya 2hafta bi denicez bakalım sonra tekrar düzenleme yapıcaz.bu günde iyi geçiyo şimdilik..:)inşallah istediğim kiloya ulaşabilirim..:)
listeyi görme şansımız varmı acaba?? merak ettim:)))
evet annem ameliyat olucak cnm oyuzden olmicam :))
yaaa bende onu sormuştum sen önce davranmışsın hemen düzeltiyorum :)) benimde 9 şubat bat birlikte test yaparız inşallah :))
ayyy ne güzell menülerini benimlede paylaşırmısın bende diet yapıyorumda :)) 2 ayda 74 den 68 e inebildim :))
inşallah tuğbacım birlikte yaparız testi:))Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
yaaaa offf akşam 6 olsada eve gitsemmmm
evet annem ameliyat olucak cnm oyuzden olmicam :))
yaaa bende onu sormuştum sen önce davranmışsın hemen düzeltiyorum :)) benimde 9 şubat bat birlikte test yaparız inşallah :))
ayyy ne güzell menülerini benimlede paylaşırmısın bende diet yapıyorumda :)) 2 ayda 74 den 68 e inebildim :))
aynen yaaaaaaaa töbede geçmez bundan sonra zaman...
evet yaaaa geçmiyooo(( yarında çok yıpranıcam zaten bugün yemek yiyip duş alıp yatcam hemen :))
tamam canım şimdi iş yerindeyim akşam eve gidince yazarım benim listeyi ama sende iyi vermişsin ben çok zor kilo verebiliyorum malesef..zaten dün kilomu görünce şok oldum çok utandım kendimden 56kiloyla evlenmiştim düşün 4senede 76olmuşum daha çolukçocuk yok yani bi dur demek gerekiyordu artık..:)
tamam canım şimdi iş yerindeyim akşam eve gidince yazarım benim listeyi ama sende iyi vermişsin ben çok zor kilo verebiliyorum malesef..zaten dün kilomu görünce şok oldum çok utandım kendimden 56kiloyla evlenmiştim düşün 4senede 76olmuşum daha çolukçocuk yok yani bi dur demek gerekiyordu artık..:)
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.
İstanbul Tüp Bebek merkezinde tüp bebek yaptırmıştım , dün idrar testi yaptık oğlumla(15Yaşında).
Birinci çizgi oluştu ve ben korkmaya başladım , 10sn sonra tutmadı diye üzülmeye başladım.
Ancak oğlum bana bi çizginin daha çıkmaya başladığını söylemesiyle dünyalar benim olmaya başladı.
10Dk daha bekledik ve çizgi çok hafif silik bir şekilde belliydi.
Bu sabah kan testi için kan vermiştim , oğlumla az önce gittik ve aldım sonuçları.
Sonuç 162 , jinekolog pozitif olduğunu söyledi.Sizce de öyle mi ?
ben yatıyom cnm bu konuda sözüme çok sağdıgımwalla hep öle dioz ama eve gidince yatamıoz hemen yaa...benim kocişiminde dersi var..7,30 dan 9,30 a kadar tek kalcammm(
cnmmm senin çanlar çalmaya başlamış hemen ele al lütfennn :))yine iyi ben 4 sene sonraki halimi düşünemiom daha evleneli 1 sene oldu 57 kiloyla evlendim şimdi 68-69 o civarlardayım..
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılmış bulunmaktayım.
İstanbul Tüp Bebek merkezinde tüp bebek yaptırmıştım , dün idrar testi yaptık oğlumla(15Yaşında).
Birinci çizgi oluştu ve ben korkmaya başladım , 10sn sonra tutmadı diye üzülmeye başladım.
Ancak oğlum bana bi çizginin daha çıkmaya başladığını söylemesiyle dünyalar benim olmaya başladı.
10Dk daha bekledik ve çizgi çok hafif silik bir şekilde belliydi.
Bu sabah kan testi için kan vermiştim , oğlumla az önce gittik ve aldım sonuçları.
Sonuç 162 , jinekolog pozitif olduğunu söyledi.Sizce de öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?