- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.141
ben yatıyom cnm bu konuda sözüme çok sağdıgımaaa ne kursu ingilizce falanmı??
cnmmm senin çanlar çalmaya başlamış hemen ele al lütfennn :))
merhaba tebrik ederimmm hamilesinnnnnn :)))
yaaaaa benim kasıklarım çok ağrıyoooo şimşekler çakıyo sankiiii
heheheheehhe sen öle san doktorlar kilolu hamile kalınmamasını istiyor cnm doğum zor oluyomuşsüper ozaman sadıksan sözüne ben tutamıom sözümü walla tv ye daldımmı söz falan kalmıo...yok canım özel ders verio eşim dış cephe çizim programı var onu öğretio..walla aynen çanlar çalıo ama başlamıom bilerek rejime bebiş falan düşününce ye gitsin diom..götürüyom walla..ama haksızmıyım bebek planlıoz rejim yaparsam bünyem zayıf düşer nasıl olacak ozaman..ben rejim yapsam bişe yemem onuda düşün bak..bol su meyve o kadar. benim rejimim öle olur arada birde salata...
herzaman bölemi tubişimmm( yoksa ilk günlermi ağrır
heheheheehhe sen öle san doktorlar kilolu hamile kalınmamasını istiyor cnm doğum zor oluyomuşbilgineeeee..... valla ben dizinin özetini izliyom sonrası yok bende (
yaa ağrım hep olur cnm bu ay ayaklarımı çok üşüttüm oyüzden biraz daha fazla(
inşallahh canmm... bişi sorcam cnm sen ilk ayda mı çatlatma iğnesi oldun. bana öle bişi demedii klomen kullanıyorm sadece
hayırrr son 20 dakika bana :))son 50 dakikaaaaa
bende normaş istiyorum cnm yaa benim doktorum beni tarttığında 68 dim sakın daha kilo alma dikkat et demiştiabooooooo yandık desene...ama bana hiç kiloyla alakalı bişi demedi doktorr..ben ilk hamileliğime 66 kilo ile başladım..70 kiloydum bebişim düştüğünde..5,5 ayda 4 kilo aldım..hiçbişe demedi doktorum tartıyoduda iyi diyordu...doğurruss kıs olsunda normal doğumda geliomuş haberlerde gördüm mecbur kalmadıkça sezeryan yapılmıcakmış...ben normal doğurdum bebeğimi zor oldu ama büyük bebek olunca oda çabalar normal doğurursun rahat olur dio herkes...harbi rahattı ama doğumdan sonrası..kalkıp geziodum evde 2 gün sonra...
CANIM BEN BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİNDE YUMURTLAMA TAKİBİ YAPTIRDIM.
bende şaşırdım iğne deyince ama doktoru dinledim bir bildiği vardır dedim...
pazartesi vuruldum salı çarşamba oldu ilişki sonra 2 günde birdi ama ben cuma günü anneme gittim 2 gün kaldım ondan sonrada ilşiki olmadı bilmiyorum tutar inşallah...
biraz ümitliyim. ama biraz ümitsiz...
karışık yani
kasığımda hafif ağrılar var yanma var ama geçen ay daha fazlaydı bişey olmadı...
offf kızlar ya moralim alt üst müdürden izin alamadım hastaneye gidemedim şimdi test alıp eve geldim negatiffffffffff artık umudum bitti şuan itibariye 5 gün geçipte negatif olmak demekki yok yok yok boşuna kasıp duruyorum kendimi(((
hayırrr son 20 dakika bana :))
bende normaş istiyorum cnm yaa benim doktorum beni tarttığında 68 dim sakın daha kilo alma dikkat et demişti( ayyy bilmiyom daaaa yaaaa ben hamiş olmak onu içimde hissetmek istiyorummm benimkiler geldi yine (
hayırlısı bitanem inşallah tutmuştur sevindirir bu ay kuzucun seni :))
eğer olsaydı silikte olsa bi çizgi çıkardı ya....neyse iki tane almıştım testyarın bide sabah denerim canımmm seni mi kıracağım :)))
aysun yaaaaaaa bidenemmmmm valla heeeee iyki varsınn :)) 5:45 de çıkıom cnm :)) ammiinnnnnnnnnnnnnnama ben baktığımda 17,10 du sen 6 dan önce çıkıosun zati demi seni seniiiiiolcak inşallah canımmm sakın gelmesinler seninkiler kış kışşşşşşş kızıom haaaa bırakın tubişi rahat bi ocak ayı geçirsin şubatada bebişi getirsinnnnnnnnnnn
maşşallahToplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 3 ziyaretçi)
seray0307, gLssHh, yazcicegi, gurbetce, isoves, love55, yenez, tugbaemrah+, sveh, sepya_9+
maaşallahhh
yarın sabahta yap bitanem :))eğer olsaydı silikte olsa bi çizgi çıkardı ya....neyse iki tane almıştım testyarın bide sabah denerim canımmm seni mi kıracağım :)))
kızlar bende bir test vardı geçen aydan kalan...
biliyordum çıkmayacaktı ama 23.gün bugün bir deneyim dedim. negatif çıktı...
off yaa
sabırsızım çok...
geçsin şu günler...
seray sen cuma kan testi yappp idrarda belki çıkmaz...
kızlar bende bir test vardı geçen aydan kalan...
biliyordum çıkmayacaktı ama 23.gün bugün bir deneyim dedim. negatif çıktı...
off yaa
sabırsızım çok...
geçsin şu günler...
seray sen cuma kan testi yappp idrarda belki çıkmaz...
canlarım moralinizi bozmayın lütfen rahat olan relax olun...gerçekten düşünmeyin boşaltın beyninizi herşey beyinde bitiyo zaten beyinden salgılanan bir hormon adet olmamızı sağlıo o nedenle napıoruz düşünmüoruzzzzzz...oki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?