- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.161
aysun yaaaaaaa bidenemmmmm valla heeeee iyki varsınn :)) 5:45 de çıkıom cnm :)) ammiinnnnnnnnnnnnnn
maşşallah
yarın sabahta yap bitanem :))
yaaa varya dövücem sizi benn heeeee aysun yaaaaaa bişi de lüffennn kuşum daha çok var çıkmazki niye boşuna sıkıyosun canını bidenemmm :))
walla canım kan testi yaptıramam işten izin alamam çünkü anca çıbıklarda çift çizgiyi görürsem doktora gitmek için izin alırım ozaman yaptırırım..
kızlarrrr ben gidiyorum yarın yokumm hatırltim dedim özleyin beni cepten takip edicem test yapanlar yazsınn cuma görüşürüzzz öpüyorum siziiii :)))
kızlarrrr ben gidiyorum yarın yokumm hatırltim dedim özleyin beni cepten takip edicem test yapanlar yazsınn cuma görüşürüzzz öpüyorum siziiii :)))
tatlım inşallah çıkar
çok beklemezsin.
banada umut olursun...
günaydınlarrrrr.....
herkese günaydın kızlarrrrr...ben dün akşam hafiften kırmızıları gördüm şimdi yeni yeni gelmeye başlıolar...kırmızı kart Eki Görüntüle 325005 yedim anlıcanız...nese kısmet her yeni ay yeni umut...tubişim bırakamadım seni bak senle birlikte doğuracam...bi hesaplatim bakalım batım neymiş yazarım sonra...buarada bu ay hep erken geldi bunlar neden acaba...
annem derdi adet günün aşagıya cekiyorsa yani erken oluysann rahim cocuk istermiş...
herkese günaydın kızlarrrrr...ben dün akşam hafiften kırmızıları gördüm şimdi yeni yeni gelmeye başlıolar...kırmızı kart Eki Görüntüle 325005 yedim anlıcanız...nese kısmet her yeni ay yeni umut...tubişim bırakamadım seni bak senle birlikte doğuracam...bi hesaplatim bakalım batım neymiş yazarım sonra...buarada bu ay hep erken geldi bunlar neden acaba...
Herkese günaydıınnn :)))) Canım hayırlısı olsun, en azından fazla ümitlenmeden gelmiş kırmızılarinşallah bi dahaki 9 ay boyunca gelmezler:))) benim daha gelen giden yok(( 8 gün oldu geçeli ama ilaç ya da iğne kullanmak istemiyorum... Sizce ne yapaym?
günaydın canımmm....inşallah kısmet bakalımmm...sende bebek yoktu dimi test yaptırmıştın yanlış hatırlamıosam....kesin yoksa ben civan perçemi duymuştum adet söktürücü ama sadece adetliyken içiosun ne varsa söküomuş...kuzenim onu içtikten sonra hamiş kalmış...aslında hazır adetken bendemi içsemki :44: onun dışında bişe bilmiorum canm...ama yinede bi doktora görün o ne dio ona göre hareket et istersen...
yumurtalıklarının geşlişmesi için beslenmeye dikkat tuğbacımhımmm aklında olsun unutma heeee :)) yaa yicem galiba zaten de kendime yol yapıyom işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?