- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.241
kısmet bakalımmm bidenemmm :)) ee şimdi baya reglsin dimi ???
bat derken sen son adet oldugum tarih mi?
En son adet oldugum tarih 26.11.2011
kızlar bana bi haller oluyor yardımınızı bekliyorum lütfeennn
burun - ağız - çene bölgem kızardı kızlar baloncuk baloncuk ama minik minik kıpkırmızı kabardı şişti gibi sanki acaip kaşınıyor bu biiirr
ikincisi gelen kırmızılarım gene var bu sabah az da olsa var.....
üçüncüsü dün akşam bir karın ağrısı deli olacaktım gaz bombası vardı sanki içerde bi yarım saat sürdü...
dördüncüsü ateşim 37 derece
beşincisi bana neler oluyoorrrr
altıncısı inşallah hamileyimdir
yedincisi değilsemde değilimdir
ama en önemlisi bu cildim çok fena oldu yaaa napcem benn
hamilelik belirtilerinde bu kaşınma olayı oluyormuymuş aacaba bilen duyan gören yaşayan
hımmm ozamn yinede dikkat et bidenem biliyosun üzerine görme gibi olay var :))evet canım ama önceki ay gibi çok gelmio çok sancım oluyo...
ayyyyy cnm yaaaaaa sen adetmi görüyosunnn ?? istersen bi kan testi yaptır kafan rahatlasın :)) inşallah hamişsindir :))kızlar bana bi haller oluyor yardımınızı bekliyorum lütfeennn
burun - ağız - çene bölgem kızardı kızlar baloncuk baloncuk ama minik minik kıpkırmızı kabardı şişti gibi sanki acaip kaşınıyor bu biiirr
ikincisi gelen kırmızılarım gene var bu sabah az da olsa var.....
üçüncüsü dün akşam bir karın ağrısı deli olacaktım gaz bombası vardı sanki içerde bi yarım saat sürdü...
dördüncüsü ateşim 37 derece
beşincisi bana neler oluyoorrrr
altıncısı inşallah hamileyimdir
yedincisi değilsemde değilimdir
ama en önemlisi bu cildim çok fena oldu yaaa napcem benn
hamilelik belirtilerinde bu kaşınma olayı oluyormuymuş aacaba bilen duyan gören yaşayan
tamam cnm sana bihaç çizelge yapcam sen begen ok :))bat derken sen son adet oldugum tarih mi?
En son adet oldugum tarih 26.11.2011
canım annen ne ameliyatı oldu ya çok geçmiş olsun bitanem..
bişey sormuştum sizlere ama sanırım ya görmediniz ya da kendi arkadaşlarınızdan başkasına yorum yapılmıyor bu topikte neyse canınız sağ olsun kızlar
canım ben hiç duymadım walla kızarmaları...inşallah hamilesindir...hadi 3. olarak seni ekleyelimm...senin bat ne zamandı?
bılgemadam; canım ılk defa gırıyorum bu konuya senın sıtemını gorunce sana yazmak ıstedım sorunu bulup :))
adetın nekadar gecıktı,beklıyomuydun hamılelıgı ve test yaptın mı? bunları belırtmemışsın..
bızım bır tanıdık hamılelıgının son 2 ayında kaşınmaya başlamıştı,ilk aylarında hıcbırseyı yoktu,
ama kaşınma vucudunun kol ve bacak bolgelerındeydı resmen kazıyordu yara oluyodu kaşıdıkca..
ama dogumdan sonra hemencecık gectı hıcbısey kalmadı..ız kalacak dıye de korkuyodu, hepsı gectı..
senın yuzunde cıkanları,kaşıntını bılemıcem ama bır cılt doktoruna görun canım nolur nooolmaz..hamılelık belırtısı olarak hıc duymadım,bı tahlıl yaptır derım guzelım :)
gecmış olsun ınşallah cıddı bısey yoktur,hamılelık belırtısıdır ve evlat sahıbı olursun ınşallah ..!
yok canım öyle düşünme işleri vardır bak ben bile yeni gördüm hep açık oluyo ama uzun süre işlem yapmayınca atıyo ...bende işe dalmışım ve atmışş...burda herkes arkadaş kuzucum...kendi arkadaşımız diye bişey yok....biz hepimiz birlikteyiz unutma...kim gelirse gelsin topiğimizin kapısı herzaman açık...elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışır bağrımıza basarız....seni tanıyabilirmiyiz...
inşallah cnmmm bizde hayırlı zamanı bekliyoruız :))canım boşver üzülme herşeyin başı sağlık bak sağlıklıyız olur herşey zamanla.
hamişlik çizelgesiiii :)) istemiyomusun yoksa ???tubişim ne cizelgesi yapacaksın anlamadım
bişey sormuştum sizlere ama sanırım ya görmediniz ya da kendi arkadaşlarınızdan başkasına yorum yapılmıyor bu topikte neyse canınız sağ olsun kızlar
hımmm ozamn yinede dikkat et bidenem biliyosun üzerine görme gibi olay var :))
ayyyyy cnm yaaaaaa sen adetmi görüyosunnn ?? istersen bi kan testi yaptır kafan rahatlasın :)) inşallah hamişsindir :))
tamam cnm sana bihaç çizelge yapcam sen begen ok :))
evet cnm burnunda kemik büyümesi vardı o alındı şimdii iyi allaha şükür ama kanaması var bugünde çıkarmıcaklarmış hastaneden aklım hep orda(
yok canım öyle düşünme işleri vardır bak ben bile yeni gördüm hep açık oluyo ama uzun süre işlem yapmayınca atıyo ...bende işe dalmışım ve atmışş...burda herkes arkadaş kuzucum...kendi arkadaşımız diye bişey yok....biz hepimiz birlikteyiz unutma...kim gelirse gelsin topiğimizin kapısı herzaman açık...elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışır bağrımıza basarız....seni tanıyabilirmiyiz...
dün biyerde okudum üzerine görme die bişe yok diodu o kanamalı bi gebelik oluyomuş ve insanlar üzerine adet görüosun diyip geçiştirip umursamıomus...aslında düşük tehlikesi olan bi gebelikmiş...
daha var canım benim bata 1 hafta kadar
hayır canım henüz gecikmiş bişey yok bata 1 hafta var daha hamilelik istiyorum inşallah hamileyimdir ilgine çok teşekür ederim canım sağolasınn
tamam canım kötü düşünmüyorummama daha önce tanıştırmıştım kendimi ben
bence öle diil benim pek çok tanıdıgım aynı şeyi yasadı hiç birinde düşük riski yoktu cnm :)) bende adet tarihine yakın döllenme oldugu için ve adet dönemine girdiğin için adet oluyosun die biliyorum :)
hmmmm walla neye inanacağımızı şaştık zaten bişe okumasak daha ii wallakıs tubiş hani benim batı yenilememişsinn..
hemen yeniliyorum cnm :))
hımmm ozamn yinede dikkat et bidenem biliyosun üzerine görme gibi olay var :))
ayyyyy cnm yaaaaaa sen adetmi görüyosunnn ?? Istersen bi kan testi yaptır kafan rahatlasın :)) inşallah hamişsindir :))
tamam cnm sana bihaç çizelge yapcam sen begen ok :))
evet cnm burnunda kemik büyümesi vardı o alındı şimdii iyi allaha şükür ama kanaması var bugünde çıkarmıcaklarmış hastaneden aklım hep orda(
daha var canım benim bata 1 hafta kadar
hayır canım henüz gecikmiş bişey yok bata 1 hafta var daha hamilelik istiyorum inşallah hamileyimdir ilgine çok teşekür ederim canım sağolasınn
tamam canım kötü düşünmüyorummAma daha önce tanıştırmıştım kendimi ben
inşallah cnmmm bizde hayırlı zamanı bekliyoruız :))
hamişlik çizelgesiiii :)) istemiyomusun yoksa ???
Aşk olsun bidenem olurmu öle şey lütfen bazen yoğun oluyoruz yazamıyoruz ki ben sana yorum yaptımm küsmee gel lütfen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?