2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Kizlar merhaba hastanedexiz allaha sukur atlattik haber verim dedim

tubişim aysunum cok kötüyüm ya müthiş yogunuz.başım çatlamak üzere (
hamilelikte baş agrısı olurmu??

tubişim aysunum cok kötüyüm ya müthiş yogunuz.başım çatlamak üzere (
hamilelikte baş agrısı olurmu??

kuzum benim yaaa kıyamamm benim baş ağrım genelde oldugu için hamileliktede oluyodu bazen artık dayanamıodum acile gidioduk..ama sen şimdi dayanabiliosan dayanda dayanamıcak dereceye gelirse ilaç al doktorunu ara istersen..ben minoset içiodum...doktor vermişti içebilirsin dedi..parol kullananlarda var..

evet var öle istisnalar...benim bi arkadaş ağustosta düşünüyoruz dedi...dedim bak erken başlayın öle hemen olacak bişe deil dedim ama kız ağustosta hamile kaldı...Allah ım ol dedimi oluyo işte..hiç sıkma canını bizde böle sınanıyoruz demekkii...ben bide kaybetim bebeğimi 5,5 aylık hamileyken..Allahtan bi problemim yokmuşş bütün tahliller yapıldı sadece kansızlık var onuda yükselttim bayağ pekmez içip..akdeniz anemisi taşıyıcısıyım zaten ...böle işte canım Allahım bizede nasip edecek inşallah hepsi zamanını beklio bence...bizede sabretmek sakin olmak isyan etmemek düşüyo...[/QUOTE]

dediğin gibi bize düşen sabretmek,isyan etmemek elbet bir gün olacak Allahın izniyle sabır diyorum..geçmiş olsun başından birde böyle birşey geçmiş..inşşalh bir daha böyle birşey olmaz canım.

vallaha benim gripte araya girince dayanılmaz bir hal aldı.aradım sordum içtim minoset bende ama etki etmedi hiç.
bu iş yeri adamı öldürür vallaha :)
stres yapayacagım diyorum çocugum etkilenmesin dıyorum ama yapamıyorum 2 gündür boşu boşuna mesaiye kalıyoruz.

bende çalışıyorum canım bir firmada personel işlerine bakıyorummm...karnım çok ağrıo yaaa ilaç içtim ama geçmedi...kahve iyi gelirmi acaba?

kahve değil de şekerli sıcak su iyi gelir derler cnm, bolca şeker atıp sıcak suya içiyosn ve adet sancısı geçiyor-muş- Benim sancım olmadığı içn hiç denemedim ama :)

dediğin gibi bize düşen sabretmek,isyan etmemek elbet bir gün olacak Allahın izniyle sabır diyorum..geçmiş olsun başından birde böyle birşey geçmiş..inşşalh bir daha böyle birşey olmaz canım.[/QUOTE]

inşallah canım tek temennim o zaten...varsın geç olsun güç olmasında...

haklısın minosetin ağrı kesici özelliğinden çok ateş düşürücü özelliği var o nedenle kesmeyebilir...benide kesmiodu...ıhlamur falan iç canım...düşünme stres yapma..bebişini düşün işi boşverr...oluyo böle işyerlerinde ...sabır kuzucumm..

cnm benim kuzeniminde çok şiddetli ağrıları olurdu, doktoru ona parol vermişti, yan etkisi çok az demişti, öyle hatırlıyorum ama sen yine de doktoruna sor içmeden...

kahve değil de şekerli sıcak su iyi gelir derler cnm, bolca şeker atıp sıcak suya içiyosn ve adet sancısı geçiyor-muş- Benim sancım olmadığı içn hiç denemedim ama :)

saol canım hemen deniyorummmmm canımda tatlı tatlı bişiler istiyodu

ya offf ya sanki adet olcakmış gibi ağrı var belimde kasığımda canım tatlıda istiyooo

her zamanki adet belirtileri...

salı gününe kadar olmazsaqm test yapçam 29.günü oluyoo

geçsin artık şu günler...
ne olcaksa olsun ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…