2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

bişey sormuştum sizlere ama sanırım ya görmediniz ya da kendi arkadaşlarınızdan başkasına yorum yapılmıyor bu topikte neyse canınız sağ olsun kızlar

kızlar bana bi haller oluyor yardımınızı bekliyorum lütfeennn:16:
burun - ağız - çene bölgem kızardı kızlar baloncuk baloncuk ama minik minik kıpkırmızı kabardı şişti gibi sanki acaip kaşınıyor bu biiirr
ikincisi gelen kırmızılarım gene var bu sabah az da olsa var.....
üçüncüsü dün akşam bir karın ağrısı deli olacaktım gaz bombası vardı sanki içerde bi yarım saat sürdü...
dördüncüsü ateşim 37 derece
beşincisi bana neler oluyoorrrr
altıncısı inşallah hamileyimdir
yedincisi değilsemde değilimdir

ama en önemlisi bu cildim çok fena oldu yaaa napcem benn

hamilelik belirtilerinde bu kaşınma olayı oluyormuymuş aacaba bilen duyan gören yaşayan

canım ben hiç duymadım walla kızarmaları...inşallah hamilesindir...hadi 3. olarak seni ekleyelimm...senin bat ne zamandı?

evet canım ama önceki ay gibi çok gelmio çok sancım oluyo...
hımmm ozamn yinede dikkat et bidenem biliyosun üzerine görme gibi olay var :))
kızlar bana bi haller oluyor yardımınızı bekliyorum lütfeennn:16:
burun - ağız - çene bölgem kızardı kızlar baloncuk baloncuk ama minik minik kıpkırmızı kabardı şişti gibi sanki acaip kaşınıyor bu biiirr
ikincisi gelen kırmızılarım gene var bu sabah az da olsa var.....
üçüncüsü dün akşam bir karın ağrısı deli olacaktım gaz bombası vardı sanki içerde bi yarım saat sürdü...
dördüncüsü ateşim 37 derece
beşincisi bana neler oluyoorrrr
altıncısı inşallah hamileyimdir
yedincisi değilsemde değilimdir

ama en önemlisi bu cildim çok fena oldu yaaa napcem benn

hamilelik belirtilerinde bu kaşınma olayı oluyormuymuş aacaba bilen duyan gören yaşayan
ayyyyy cnm yaaaaaa sen adetmi görüyosunnn ?? istersen bi kan testi yaptır kafan rahatlasın :)) inşallah hamişsindir :))
bat derken sen son adet oldugum tarih mi?

En son adet oldugum tarih 26.11.2011
tamam cnm sana bihaç çizelge yapcam sen begen ok :))
canım annen ne ameliyatı oldu ya çok geçmiş olsun bitanem..

evet cnm burnunda kemik büyümesi vardı o alındı şimdii iyi allaha şükür ama kanaması var bugünde çıkarmıcaklarmış hastaneden aklım hep orda :((

bılgemadam; canım ılk defa gırıyorum bu konuya senın sıtemını gorunce sana yazmak ıstedım sorunu bulup :))
adetın nekadar gecıktı,beklıyomuydun hamılelıgı ve test yaptın mı? bunları belırtmemışsın..
bızım bır tanıdık hamılelıgının son 2 ayında kaşınmaya başlamıştı,ilk aylarında hıcbırseyı yoktu,
ama kaşınma vucudunun kol ve bacak bolgelerındeydı resmen kazıyordu yara oluyodu kaşıdıkca..
ama dogumdan sonra hemencecık gectı hıcbısey kalmadı..ız kalacak dıye de korkuyodu, hepsı gectı..
senın yuzunde cıkanları,kaşıntını bılemıcem ama bır cılt doktoruna görun canım nolur nooolmaz..hamılelık belırtısı olarak hıc duymadım,bı tahlıl yaptır derım guzelım :)
gecmış olsun ınşallah cıddı bısey yoktur,hamılelık belırtısıdır ve evlat sahıbı olursun ınşallah ..!

bişey sormuştum sizlere ama sanırım ya görmediniz ya da kendi arkadaşlarınızdan başkasına yorum yapılmıyor bu topikte neyse canınız sağ olsun kızlar

yok canım öyle düşünme işleri vardır bak ben bile yeni gördüm hep açık oluyo ama uzun süre işlem yapmayınca atıyo ...bende işe dalmışım ve atmışş...burda herkes arkadaş kuzucum...kendi arkadaşımız diye bişey yok....biz hepimiz birlikteyiz unutma...kim gelirse gelsin topiğimizin kapısı herzaman açık...elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışır bağrımıza basarız....:29:seni tanıyabilirmiyiz...

daha var canım benim bata 1 hafta kadar
canım ben hiç duymadım walla kızarmaları...inşallah hamilesindir...hadi 3. olarak seni ekleyelimm...senin bat ne zamandı?

hayır canım henüz gecikmiş bişey yok bata 1 hafta var daha hamilelik istiyorum inşallah hamileyimdir ilgine çok teşekür ederim canım sağolasınn
bılgemadam; canım ılk defa gırıyorum bu konuya senın sıtemını gorunce sana yazmak ıstedım sorunu bulup :))
adetın nekadar gecıktı,beklıyomuydun hamılelıgı ve test yaptın mı? bunları belırtmemışsın..
bızım bır tanıdık hamılelıgının son 2 ayında kaşınmaya başlamıştı,ilk aylarında hıcbırseyı yoktu,
ama kaşınma vucudunun kol ve bacak bolgelerındeydı resmen kazıyordu yara oluyodu kaşıdıkca..
ama dogumdan sonra hemencecık gectı hıcbısey kalmadı..ız kalacak dıye de korkuyodu, hepsı gectı..
senın yuzunde cıkanları,kaşıntını bılemıcem ama bır cılt doktoruna görun canım nolur nooolmaz..hamılelık belırtısı olarak hıc duymadım,bı tahlıl yaptır derım guzelım :)
gecmış olsun ınşallah cıddı bısey yoktur,hamılelık belırtısıdır ve evlat sahıbı olursun ınşallah ..!

tamam canım kötü düşünmüyorumm :16: ama daha önce tanıştırmıştım kendimi ben :16:
yok canım öyle düşünme işleri vardır bak ben bile yeni gördüm hep açık oluyo ama uzun süre işlem yapmayınca atıyo ...bende işe dalmışım ve atmışş...burda herkes arkadaş kuzucum...kendi arkadaşımız diye bişey yok....biz hepimiz birlikteyiz unutma...kim gelirse gelsin topiğimizin kapısı herzaman açık...elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışır bağrımıza basarız....:29:seni tanıyabilirmiyiz...

canım boşver üzülme herşeyin başı sağlık bak sağlıklıyız olur herşey zamanla.
inşallah cnmmm bizde hayırlı zamanı bekliyoruız :))
tubişim ne cizelgesi yapacaksın anlamadım
hamişlik çizelgesiiii :)) istemiyomusun yoksa ???

aşk olsun bidenem olurmu öle şey lütfen bazen yoğun oluyoruz yazamıyoruz ki ben sana yorum yaptımm küsmee gel lütfen :)))

ayyyyy cnm yaaaaaa sen adetmi görüyosunnn ?? istersen bi kan testi yaptır kafan rahatlasın :)) inşallah hamişsindir :))

evet cnm burnunda kemik büyümesi vardı o alındı şimdii iyi allaha şükür ama kanaması var bugünde çıkarmıcaklarmış hastaneden aklım hep orda :((

dün biyerde okudum üzerine görme die bişe yok diodu o kanamalı bi gebelik oluyomuş ve insanlar üzerine adet görüosun diyip geçiştirip umursamıomus...aslında düşük tehlikesi olan bi gebelikmiş...

aysunummm bak ne güzel sölemişşşşş bizim aramızda ayrı gayrı yok hepimiz arkadaşız burda :))) sakın kendini dışlanmış hissetme cnm adın neysi senin unutmuşumda :17::17::17:

dün biyerde okudum üzerine görme die bişe yok diodu o kanamalı bi gebelik oluyomuş ve insanlar üzerine adet görüosun diyip geçiştirip umursamıomus...aslında düşük tehlikesi olan bi gebelikmiş...

bence öle diil benim pek çok tanıdıgım aynı şeyi yasadı hiç birinde düşük riski yoktu cnm :)) bende adet tarihine yakın döllenme oldugu için ve adet dönemine girdiğin için adet oluyosun die biliyorum :)

hayır canım henüz gecikmiş bişey yok bata 1 hafta var daha hamilelik istiyorum inşallah hamileyimdir ilgine çok teşekür ederim canım sağolasınn

tamam canım kötü düşünmüyorumm :16: ama daha önce tanıştırmıştım kendimi ben :16:

hadii hayırlısı canım inşallah bebiş vardırr..ben görmemişim canım tanıştırma faslını belki ben hastayken gelmişsindir 4 gün yattım çünkü nette yok evde...

bence öle diil benim pek çok tanıdıgım aynı şeyi yasadı hiç birinde düşük riski yoktu cnm :)) bende adet tarihine yakın döllenme oldugu için ve adet dönemine girdiğin için adet oluyosun die biliyorum :)

hmmmm walla neye inanacağımızı şaştık zaten bişe okumasak daha ii walla:D kıs tubiş hani benim batı yenilememişsinn..:20::20:

bilgeadam bana yaşını batını ve yaşadığın ili söylermisin listemize ekleyelim seni :)) bide ismini öğrenebilirmiyim :))

ayyyyy cnm yaaaaaa sen adetmi görüyosunnn ?? Istersen bi kan testi yaptır kafan rahatlasın :)) inşallah hamişsindir :))

çok geçmiş osun canım aklın orda kalmasın bişeycik olmaz allahın izni ile

tamam canım kötü düşünmüyorumm :16: Ama daha önce tanıştırmıştım kendimi ben :16:

canım benim bende görmedim gerçekten ıkı arada bi derede giriom her yaızyı okuyamıyorum gerçekten benhamilyeim ama dediğin gibi bir şey yaşamadım.
,nşallah hamilesindir

inşallah cnmmm bizde hayırlı zamanı bekliyoruız :))

hamişlik çizelgesiiii :)) istemiyomusun yoksa ???

Aşk olsun bidenem olurmu öle şey lütfen bazen yoğun oluyoruz yazamıyoruz ki ben sana yorum yaptımm küsmee gel lütfen :)))

isterim hamişlik çizelgesi niye istemiyim.bilemedim nasıl bişey o oyuzden sordum?

Back
X