2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

arkadaşlar ben bugün test yaoptım ilk çizgi çıktı neyse 2. yoktu yine baya bekledim attım çöpre akşm geldim tekrar baktım şöyle inceleyeyim dedim belki ben görmüyorumdur silik çıkmıştır diye ışığa tuttum baktım baktım baktım sonra çizgiye benzer aklınızın almayacağı kadar silik çizgi gördüm nasıl anlatsan çzgi izi gibi bişey yani ilk bakışta mümkün değil görmek büyüteç falan lazım yani :) sonra diğer testlerimde çöpteydi hepsine baktım o çizgi izi yoktu hç birinde acaba markadan kaynaklımı hani o markada belki çizginin izi vardır ne dersiniz bu kadar siliklik yani yokluk la varlık arasındaki o ince çizgi hamilelikle alakalı bişeymidir ??? fikriniz varmı

Canım benim başıma da geldi aynı şekilde. Hemde iki sefer. Maalesef her seferinde adet oldum. İnş. meleğin seninledir.

Canım benim başıma da geldi aynı şekilde. Hemde iki sefer. Maalesef her seferinde adet oldum. İnş. meleğin seninledir.

inşallah canım..ama ben ümitli değilim çünkü silik çizgi bile değil yani iz gibi bişey bide acon markaymış ve araştırdım çogu kişi aynı şeyi yazmış demekki testten kaynaklı ..neyse napalım beklicez bebişlerimizi :)

kızlar en son 30 Aralıkta regl olmuştum. dünden beri kasıklarımda kramp şekilnde ağrılar var. yumurtlama dönemim olduğu içindir diye düşünüyorum ancak nasıl emin olabilirim?
geçen ayda benzer belirtiler yaşayıp yumurtlama dönemim olduğunu düşünüştüm fakat 15 gün geciktim. yani aslında regl olmayı beklediğim zamanlarda yumurtlamam daha yeni gerçekleşiyormuş.

Günaydın meleklerini bekleyen anneler..
Hepinize günaydın.öpüyorum hepinizi.günümüzün güzel geçmesi dileğiyle.

ayyy dün baktım baktım göremedim test yapmadın ozamn dimi ?? hayırlısı bebişm birlikte hamiş kalırız ,inşallah şubatta :)) sonrada duruma göre beşikleri kerteriz
annem derdi adet günün aşagıya cekiyorsa yani erken oluysann rahim cocuk istermiş...
ayyy cnm ağzın bal yesinn benim 4 gün önce geldi demekki hazırım bu ay patlatabilirm :))
yeni batım 9 şubat senle aynı tubiş takipteyim senii... kızlar bişe dicem azda kanama olsa ne gün kırmızıyı gördüysek o günü baz alıyoruz dimi adet başlangıcı olarak..
tamam bebişim hemen değiştiriyorum senide :)) inşallah bi dahaki ay gelmicek :))
beslenmeme dikkat ediyorum cnm ben diet yapıyorum ama ölümüne diil herşeyi yiyoyorum sadece porsiyonları azalttım :))
hımmm mantıklı bende buna benzer bişi yapıyorum yoğurtdu hiç bi ögümden eksik etmiyorum :)) bide sadece sabah 2 dilim çavdar ekmegi yiyorum öğle ve akşam ekmek yemiyorum :))
tubişim geldiiiiiiiiiii ama cepten açtıysa yazamıodur şimdi..... canımmmm annen nasıl? ösledim wallaa seniiii...
yaaa varya bu tel öldürcek beni ne sayfa atlıyo ne yazılıyo 10 saatte yazabildim kırıp atcam valla (
geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmm...çok sevindimmm

çpk geçmiş olsun bitanem .iyi geçmesine sevindim ameliyatın.

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin :))

Geçmiş olsun canım..:)

geçmiş olsun cnm.Allah şifalar versin

tubişş
taklımm
geçmiş olsun..

kızlarrrr çok saolun Allaha şükür annem iii sadece biraz kanaması var oda normalmiş eger bi sorun yoksa bugün çıkartcaklar ayyy çok kötü oldum sevdiğin insanları o şekilde görmek çok zor allahım bidaha hastanelere düşürmesin dermansız dert vermesin k,imseye ve iyi doktorlarla karşılaştırsın bizi inşallah :)))

günaydın bitanemmmm nasılsınnn??? yaaaa hülyaaaa senin sıpa içime erkek doğuyooo sana bugün çizelge yapalım bitanem artık en son batın neydi seninn???

bu aradaaaa güzel bi cuma gününde haftasonuna çok az kala herkezeee çok güzel ve çabuk geçen bi gün diliyorumm
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN :119::119::119:

bu aradaaaa güzel bi cuma gününde haftasonuna çok az kala herkezeee çok güzel ve çabuk geçen bi gün diliyorumm
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN :119::119::119:

günaydınnnn şekerrrr aminnnnnnnnnn inşallah çabuk geçsinnn güzel geçsinnnn...patronlar olmazsa güzel geçio zaten yapamadım test direk eve gitseydim yapardım...kayınvaldeme gittim yemeği yedik bulaşık falan filan sonra bi gittim wc ye geliolarr accık üzüldüm ama iyiyim şimdi çok durgundum o gün kocişimde noldu sana dio...buarada ben netten hesaplattım 9,02,2012 batım ama ben olsam 11,02,2012 derdim heralde ne garip geçen ay son 3 adetle 29 günde bir oluodu buay ise 30 günde biir aldı ortalamayı..hangisi doğrudur acaba..

günaydınnn hülyacımmmmm....seninde günün sakin geçer inşallah...fazla yormasınlar seni kızarım onlara bak

kısmet bakalımmm bidenemmm :)) ee şimdi baya reglsin dimi ???

kızlar bana bi haller oluyor yardımınızı bekliyorum lütfeennn
burun - ağız - çene bölgem kızardı kızlar baloncuk baloncuk ama minik minik kıpkırmızı kabardı şişti gibi sanki acaip kaşınıyor bu biiirr
ikincisi gelen kırmızılarım gene var bu sabah az da olsa var.....
üçüncüsü dün akşam bir karın ağrısı deli olacaktım gaz bombası vardı sanki içerde bi yarım saat sürdü...
dördüncüsü ateşim 37 derece
beşincisi bana neler oluyoorrrr
altıncısı inşallah hamileyimdir
yedincisi değilsemde değilimdir

ama en önemlisi bu cildim çok fena oldu yaaa napcem benn

hamilelik belirtilerinde bu kaşınma olayı oluyormuymuş aacaba bilen duyan gören yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…