2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aysunun paylaştığı linkten hesaplayabilirsin :))

sen bilirsin tabiki cnm üzmek istemiyorum seni ama malesef dün doktora benimkini söledim 13.85 bu çok küçük bi deger hamilelikten saymıyoruz dedi oyuzden bu kadar kesin konuşuyorum

nasıl yani ya bu değer olayı benim kafamı iyice karıştırdı. benim bi arkadaşım adetinden 4-5 gün önce kan testi yaptırmıştı 8 küsürlü çıkmıştı. gebelik yok dediler. 3 gün sonra evde test yaptı pozitifti. tekrar kan verdi 3 gün sonra hamileymiş. hamile olduğunu öğrendikten 1.5- 2 ay sonra da ikiz olduklarını öğrendi..

offf yoksa gebelik 0 çıksın.bizde ümitlenmeyiz. böyle çıkınca aklımızda soru işareti kalıyor. bir daha yaptırcak mıısn kan testi. ben bugün gitcektim vazgeçtim. yarın gitmeyi düşünüyorum kan testine. doktorum adet söktürücü verdi kullanmıyorum şimdilik.

yaptırıcam ama şubatın 1 inde falan bu ay çıksın isityorum bi daha negatifleri görmek istemiyorummm,,hiçbir hap falan kullanmıyorum kullanmayacağım,,,senin ne kdr geçmişti cnm:24:

Hımmm bende duymuştum meryem suresini ama ben bide hamile kalmaya başlamadan ve hamilelik boyunca devam edilecek sureler var diye biliyorum Gerçibiz bi kalalımda gerisi gelir :1:

buldummm çıktı alcam şimdi....okurum gidince..41 kere okuyun die yazıo bi yerde...7 sayfa türkçe açıklamasıyla beraber...
41 kez mi :53::53::53::53::53: ya ama çok uzunnnnnn 1 haftada anca okurum ben onu :(((
Hımmm bende duymuştum meryem suresini ama ben bide hamile kalmaya başlamadan ve hamilelik boyunca devam edilecek sureler var diye biliyorum Gerçibiz bi kalalımda gerisi gelir :1:

evet cnm bende duydum ama offf nasıl yapcaz yaa :((

Kızlar ya ben şunları buldum yapabilecek durumda olan arkadaşlara malum çalışanlar var bide söylemek kadar kolay olmuyor yapmak ama yapabildiğimiz kadar yerine getirmekte de fayda var bence... (Aklımızda bulunsun nasıl olsa dileyen herkese ufukta hamilelik var İnşallah....!

Hamileyken okunmasi gereken dualar

1.gebeligin ilk 4.ayında "sübahanallahi vebi hamdihi "5000defa okunmalı cocugun saglıklı olmasi icin.2.güzel yüzlü olması için yusuf suresi okunur.3.ahlakı güzel olması icin ibrahim suresi.4.9.ay boyunca 71 defa enbiya suresi okunur salih evlat için.5.dogumu kolaylaştırmak için inşrak suresi ilk 3 ayeti okunur.6.bol bol yasin okunmalı.7.mümkünse 1 kere hatim etmeli.8.en az 40 gece gece namazı kıl.9.hergün sabah namazında 50 ihlas,50 kadir suresi oku.10.140 selavat getir. Allah yardımcımız olsun.

Alıntı

Son düzenleme:
yok canım hedefim 41 ama 41 gündemi olur 100 gündemi orasını bilemem kayınvaldeme verrim o okur birazda :D:D
hh süpper valla benim kayınvalideye sölesem 2 günde bitittirir ark larına :))) ozamn hep birlikte çabuk bitiririz:)))
Kızlar ya ben şunları buldum yapabilecek durumda olan arkadaşlara malum çalışanlar var bide söylemek kadar kolay olmuyor yapmak ama yapabildiğimiz kadar yerine getirmekte de fayda var bence...

1.gebeligin ilk 4.ayında "sübahanallahi vebi hamdihi "5000defa okunmalı cocugun saglıklı olmasi icin.2.güzel yüzlü olması için yusuf suresi okunur.3.ahlakı güzel olması icin ibrahim suresi.4.9.ay boyunca 71 defa enbiya suresi okunur salih evlat için.5.dogumu kolaylaştırmak için inşrak suresi ilk 3 ayeti okunur.6.bol bol yasin okunmalı.7.mümkünse 1 kere hatim etmeli.8.en az 40 gece gece namazı kıl.9.hergün sabah namazında 50 ihlas,50 kadir suresi oku.10.140 selavat getir. Allah yardımcımız olsun.

Alıntı

bayaa zormuş :((

hh süpper valla benim kayınvalideye sölesem 2 günde bitittirir ark larına :))) ozamn hep birlikte çabuk bitiririz:)))

bayaa zormuş :((

aynenn walla napıoz ozaman kaynana anne teyzeler vs hepsi okuyo tabiki bizde ama:d beleşe konmak yok...en azından 5 kere okuyalımm...

Kızlar ya ben şunları buldum yapabilecek durumda olan arkadaşlara malum çalışanlar var bide söylemek kadar kolay olmuyor yapmak ama yapabildiğimiz kadar yerine getirmekte de fayda var bence... (Aklımızda bulunsun nasıl olsa dileyen herkese ufukta hamilelik var İnşallah....!

Alıntı

dualar için çok teşekkür ederim,"sübhanallahi ve bihamdihi " yi çok severim dilimden düşürmem diyebilirim.kızlar ben de kenzül arş duasını şiddetle tavsiye ederim,anlamını da okuyun mutlaka ve duanınızın kabul olacağına inanarak okursanız çoook etlkili...

evet canım hamişim çok şükür. Rabbim tüüüm isteyenelere versin,bize de devamını nasip etsin inş.:)
aminn cnmm bundan sonrası için sana hayırlı doğumlar diliyorum :))
dualar için çok teşekkür ederim,"sübhanallahi ve bihamdihi " yi çok severim dilimden düşürmem diyebilirim.kızlar ben de kenzül arş duasını şiddetle tavsiye ederim,anlamını da okuyun mutlaka ve duanınızın kabul olacağına inanarak okursanız çoook etlkili...

çok teşekkürler cnm yarın onada bakarım :))

kızlar 2 gündür ağlıyorum hatırlıyorsanız idrarda çıkıyordu pozitif ama kanda negatif çıkmıştı

test yaptım başka yerde az önce öğrendim değerim 1140 çıktı

diğer hastane karışıklık yapmış...
5 haftalık hamileyim...

:)

Allahım bu mutluluğumu yarı yolda bırakmaz inşallah bebeğimi kaybettikten sonra ilk defa bu kadar mutlu oldum...

kızlar 2 gündür ağlıyorum hatırlıyorsanız idrarda çıkıyordu pozitif ama kanda negatif çıkmıştı

test yaptım başka yerde az önce öğrendim değerim 1140 çıktı

diğer hastane karışıklık yapmış...
5 haftalık hamileyim...

:)

Allahım bu mutluluğumu yarı yolda bırakmaz inşallah bebeğimi kaybettikten sonra ilk defa bu kadar mutlu oldum...

cok sevindim cnmmmm :) Allah tamamina erdirsin insallah darisi bizlere olsunnn:)

Back
X