2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

benim bebeğimi kaybedeli 2,5 ay olmuştu geçen ay korunmadık ama yumurtlama günü kavga ettik. zatende negatifti...

bu ay yumurtlama takibi yaptırdım. doktor gün verdi gerçi onada pek uyamamıştım ama pozitif Allaha şükür...

YALNIZ 2 GÜNDÜR KAHROLDUM. İDRARDA POZİTİF KANDA NEGATİF ÇIKIYO DENDİ.
BİRDE BU EN SON KAN VERDİĞİM DOKTOR EĞER KANDA ÇIKMAZSA İDRARDA VARSA BU LH HORMONUNDAKİ BİR SORUNDANMI NE KAYNAKLANIYOR DEDİ...
BİR ARAŞTIRIRIZ DEDİ ÇOK ÜZÜLDÜM...
AKŞAMA KADAR MORALİM BOZUKTU UMUTLANMAK İSTEMİYORDUM.

SONRA DOKTOR BENİ ARADI SEN AKLIMDAYDIN DEDİ SONUÇ GELDİ DEDİ BUNDAN SONRA YAPACAKLARIMI ANLATTI BİRAZ İSTERSEN BİZE GEL YADA DOKTORUNA GİT 10 GÜN SONRA DEDİ...

YİNEDE KENDİMİ KAPTIRMAK İSTEMİYORUM. ÇÜNKÜ NE KADAR ÇOK BAĞLANIRSAN KAYBEDİNCE O KADAR ACI VERİYOR..
ALLAH KORUSUN YARABBİM DUA EDİN NE OLUR...

ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN.
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYENİZ OLSUN İNŞALLAH.

bencede insan kendini kaptırmaya korkar heralde bende kaybettim ya hamiş olursam naparım die korkuyla hareket ediom...ister istemez kaybedicemmi acaba korkusu oluyo...ama rahat ol tatlım bişecikler olmucak bu sefer inşallahhh...kendine çok çok dikkat et...inşallah 14 şubat hediyemiz olur gerçekten...bakalım başlayalım tam anlamıyla çalışmalara...sen ne kadar sıklıkla birlikte oldun...bizede fikirlerinden ver...neler yaptın anlatta bizde uygulayalım...yumurtlama takibi için ilaç iğne vs kullandınmı?

valla bu son keyifler hafta sonu dışında yaza kadar izin yok :(( evet bugün sizede son haftasonu bolbol dinlenirsin artık :))

saol bidenemm allah dualarını kabul etsin inşallah :))

hımmmm gece halvet var deseneee :)) cnm çok dikkatli olun olurmu ??

dimi ya dikkatlı olmama gerek araştırıyorum internette zaten eşim korkuyor yaklaşmıyor pek..:):)

hımmm anladım.ama sen ebru tarımı boşver canım.aşılama yada tüp bebek tedavisine başlıcak olanlaraöncesinden seminer veriliyor bilgilendirme amaçlı ona katılmazsan zaten tedaviye başlayamıyosun bu arada eşinle birlikte gidiyosun seminere.sonra adetinin 3. gününe randevu alıp tedaviye başlıyosun.ilk önce testler yapılıyo rahim filmi falan sonuclar çıknca ona göre tedavi uyguluyorlar.sen giderken daha önce yaptırdığın sonuçlarıda götür belki gerek duymazlar tekrar.bide canım ben eşime keçi boynuzu suyu kaynatıp içirdim aşılamadan 20 gün önce başladım içirmeye yani.faydası olduğunu düşünüyorum zaten bülent bey böyle yararlı olduğunu düşündüğü şeyleri tavsiye ediyo diğer doktorlar gibi değil anlayacağın.inş sende kalırsın canım dua ediyorum herkese.görüşürz tabi ki benim mesela bu ayın 30 da randevum var.allah izin verirse ordayım :):emir_bebek:

güzel bi noktaya değinmişsin canım eee ne de olsa yer ggök duayla.allaha sığın inan herşeyin hayırlısını veriyor rabbim :emir_bebek:

allah yardımcın olsun canım.dilerim sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini :nazar:

ben tüp bebek aşılama düşünmüyorum doktorda öle bişe demedi zaten herşey normal çok ii dedi ilaç vs vermicem normal yollada hamiş kalabilirsin dedi o nedenle şimdilik Allahın izniyle gerek yok die düşünüyorum...hayurlısı bakalımmm 9 şubat batım bekliom çalışmalara başlıoz yavaş yavaş...:17:sonraki randevunda inşallah karışlaşmak dileğimle cnmm benimm...çok ii bakkendine ve bebişeee..

cnm benimmm okadar mutlu oldumki adınaaa allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin o hastaneyede gitme bidaha bi kan tahlilini bile karıştırıyolarsa gerisini sen düşün artık ama çok mutlu oldum cnmm senide hamiş listemize ekliyorumm ayy ne güzelll herkez patır patır dökülüyo yakında listemdeki herkez :49::49::49: kalcak :118::118::118::118:

afiyet bal şeker olsun kuzumaaa :)) ayy kociş gidiyomu kaçgün yok yumurlamaya yaklaştın sende gönderme kocişi :))

dualarımız seninle cnmm hadi bakalım sıra kesede git de güzel keseni gör gel :))) amin cnmm inşallah bizim kuzucuklarda bizi çok bekletmezler :))

merhaba cnm dularımız seninle ama hiç korkma sen dinlen bebeğinle konuş hiç bişicikler olmicak bebeğine :)) doktorunla görüştünmü ??

c.tesi akşam gelio kocişim tubiş...daha yumurtlama dönemi değil tam ogun başlıo 21-26 arası...izinliyim de ohhh...inşallah gelsin bebişler olcakkk...

çok soğuk tubişim servis bozuluo 2 gündür çalışmıo özel araçla getiriolar bizi...az kişiyiz5 kişi sığıyoruz arabaya...ama bekliyom ya aşağıda donuyommmm...
yaaa rastlantıya bak bizim serviste bozuk kaç aydır şirketle mücadele veriyoruz değişsin die dünde toplantı yamışlar. sen bizim servisteki halimizi görsen sapka atkı eldiven bere bacakta şal öle gidiyoz işe ayaklarım donuyo valla :(( yaaa yaz gelsin artıkkk :((
dimi ya dikkatlı olmama gerek araştırıyorum internette zaten eşim korkuyor yaklaşmıyor pek..:):)
evet cnm benim kanamam oldugunda doktorun ilk sordugu şey ilişki yaşadınızmı oldu çok dikkat edin şu 3 ay bitanem en hamiş kalınca 3 ay ellettirmicem korkuyorum valla :((
ben tüp bebek aşılama düşünmüyorum doktorda öle bişe demedi zaten herşey normal çok ii dedi ilaç vs vermicem normal yollada hamiş kalabilirsin dedi o nedenle şimdilik Allahın izniyle gerek yok die düşünüyorum...hayurlısı bakalımmm 9 şubat batım bekliom çalışmalara başlıoz yavaş yavaş...:17:sonraki randevunda inşallah karışlaşmak dileğimle cnmm benimm...çok ii bakkendine ve bebişeee..

c.tesi akşam gelio kocişim tubiş...daha yumurtlama dönemi değil tam ogun başlıo 21-26 arası...izinliyim de ohhh...inşallah gelsin bebişler olcakkk...

hımm iyi bariii :))) izinlisinde valla tam haftasında artık sabak akşam bol bol halvet :))

kızlarr ben kaçıyorum biraz uyumam lazımm gelince görüşürüzzzz öptümmmmm :)))

yaaa rastlantıya bak bizim serviste bozuk kaç aydır şirketle mücadele veriyoruz değişsin die dünde toplantı yamışlar. sen bizim servisteki halimizi görsen sapka atkı eldiven bere bacakta şal öle gidiyoz işe ayaklarım donuyo valla :(( yaaa yaz gelsin artıkkk :((

evet cnm benim kanamam oldugunda doktorun ilk sordugu şey ilişki yaşadınızmı oldu çok dikkat edin şu 3 ay bitanem en hamiş kalınca 3 ay ellettirmicem korkuyorum valla :((
hımm iyi bariii :))) izinlisinde valla tam haftasında artık sabak akşam bol bol halvet :))

evetttttttt yaz gelsinnnnnnn denize gidekkkk ohhh mis gibiii...walla tam haftasında aldım izni istesem denk getiremezdim hiç düşünmemiştim bile bunu...bol bol halvet ehehehehehehee:9::9::9::9: aynı zamanlara denk gelio seninle benim yumuşlar halvetlerde geliodur belkim :9::9::9::9::17::17::17::17: iyi uykular bebişimmmmmmmmmm....

cnm benimmm okadar mutlu oldumki adınaaa allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin o hastaneyede gitme bidaha bi kan tahlilini bile karıştırıyolarsa gerisini sen düşün artık ama çok mutlu oldum cnmm senide hamiş listemize ekliyorumm ayy ne güzelll herkez patır patır dökülüyo yakında listemdeki herkez :49::49::49: kalcak :118::118::118::118:

afiyet bal şeker olsun kuzumaaa :)) ayy kociş gidiyomu kaçgün yok yumurlamaya yaklaştın sende gönderme kocişi :))

dualarımız seninle cnmm hadi bakalım sıra kesede git de güzel keseni gör gel :))) amin cnmm inşallah bizim kuzucuklarda bizi çok bekletmezler :))

merhaba cnm dularımız seninle ama hiç korkma sen dinlen bebeğinle konuş hiç bişicikler olmicak bebeğine :)) doktorunla görüştünmü ??

oda açık bişey söylemiyo sadece ilaç başladı 30'unda kontrol dedi o kadar şu ayları bi atlatsak:(

Herkese hayırlı cumalar bugün önemli bir gün mübarek gün bugün ikindi ezanına kadar edilen dualar kabul olur inşallah rabbim anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah evlat hasreti yaşatmasın yüce rabbim okuyan herkes amin desin toplu dua hayırlıdır arkadaşlar ben anne adayıyım rabbim bağışlasın bana hayırlısıyla hepimizinde doğurmasını nasip etsin amin....

duymadım kıs hiç meryem suresini bulmam lazım hemennn googgle amcaya sorayım bi:D oku bebişim oku bizede yolla...Allahım kabul etsin şimdiden dualarımızı....aminnnnnn

19-MERYEM:

1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.

2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

BÖYLEMİ BAŞLIYOR CANIM

buldummm çıktı alcam şimdi....okurum gidince..41 kere okuyun die yazıo bi yerde...7 sayfa türkçe açıklamasıyla beraber...

19-MERYEM:

1 - Kâf, Hâ, Yâ, Ayn, Sâd.

2 - Bu, Rabbinin, kulu Zekeriyya'ya olan rahmetini anmadır.

3 - Bir zamanlar o, Rabbine gizlice (içinden) yalvarmıştı.

BUNULAMI BAŞLIYOR CANIM

Herkese hayırlı cumalar bugün önemli bir gün mübarek gün bugün ikindi ezanına kadar edilen dualar kabul olur inşallah rabbim anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah evlat hasreti yaşatmasın yüce rabbim okuyan herkes amin desin toplu dua hayırlıdır arkadaşlar ben anne adayıyım rabbim bağışlasın bana hayırlısıyla hepimizinde doğurmasını nasip etsin amin....

amin canım amin Rabbim isteyenlerin kucaklarını göbüşlerini doldursun :nazar:

kızlar 2 gündür ağlıyorum hatırlıyorsanız idrarda çıkıyordu pozitif ama kanda negatif çıkmıştı

test yaptım başka yerde az önce öğrendim değerim 1140 çıktı

diğer hastane karışıklık yapmış...
5 haftalık hamileyim...

:)

allahım bu mutluluğumu yarı yolda bırakmaz inşallah bebeğimi kaybettikten sonra ilk defa bu kadar mutlu oldum...

allah kuçağınada almayı nasip ede inşlah senin adına gerçekden mutlu olsum allahım her isteyene nasip etsin bu mübarek cuma günü amin

herkese hayırlı cumalar bugün önemli bir gün mübarek gün bugün ikindi ezanına kadar edilen dualar kabul olur inşallah rabbim anne olmak isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah evlat hasreti yaşatmasın yüce rabbim okuyan herkes amin desin toplu dua hayırlıdır arkadaşlar ben anne adayıyım rabbim bağışlasın bana hayırlısıyla hepimizinde doğurmasını nasip etsin amin....

sana canım hayırlı cumalar amin rabbim cümlemize isteyenlre evlat nasipetsin inşlah
kimi kullarının sesini duymamak için alalhım dermiz cebrahil meleğimize isteetğini yap yeterki duymmaayıyaım bu lulun sesini kimi içinde dermiş ki o kululun isteğini biraz daha geç yap sesini duyayaım diye allah sevdiği kulanırı sınar dilleklerinide kabuleylermiş bizde alalhın sevdiği kulardanızdır inşlah allah dualarımızı hayılı zamanda kabuledip yerine getirir inşlah amin

kızlar ya ben şunları buldum yapabilecek durumda olan arkadaşlara malum çalışanlar var bide söylemek kadar kolay olmuyor yapmak ama yapabildiğimiz kadar yerine getirmekte de fayda var bence... (aklımızda bulunsun nasıl olsa dileyen herkese ufukta hamilelik var inşallah....!

Hamileyken okunmasi gereken dualar

1.gebeligin ilk 4.ayında "sübahanallahi vebi hamdihi "5000defa okunmalı cocugun saglıklı olmasi icin.2.güzel yüzlü olması için yusuf suresi okunur.3.ahlakı güzel olması icin ibrahim suresi.4.9.ay boyunca 71 defa enbiya suresi okunur salih evlat için.5.dogumu kolaylaştırmak için inşrak suresi ilk 3 ayeti okunur.6.bol bol yasin okunmalı.7.mümkünse 1 kere hatim etmeli.8.en az 40 gece gece namazı kıl.9.hergün sabah namazında 50 ihlas,50 kadir suresi oku.10.140 selavat getir. Allah yardımcımız olsun.

Alıntı

teşekkür ederiz canımcım kopyaladım aldım ve bol bol okuyacgım

tabiki kızlarrr herşeyin hayırlısı olsunnn...üzülmek yok stres yokkk...bolbol dua edelimm...rabbim bizede elbet birgün nasip edecek...sabredeceğiz...dün namaz kıldım...ölen bebişim içinde kıldım sonra yasin okudum...hepinize dua ettim...yolladım...

allah kalbine göre verir inşlah canım

Back
X