2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

olur böle canımmm boşver takmada basit bişemiş nedeni...bizdede tam tersi kahve yapim içelimmi derim içmezz...ama bu aralar içio...anlıoki çalışma olcak:d acı kahve içmek gerekiomuş spermleri güçlendiriomuş..içtikten 2 saat sonra çalışma yapıoz...oda her kahve deyişte güler hatta...istemediği zaman ben içmicem dio..:d:diyi barışmışsınız kuzucum...kısa sürüo böle dargınlıklar karı koca arasında...allah ım nazarlardan korusun :nazar:

amin ALLAH IM tüm kötülük düşünene kötü inasanalrdan cümlemizi korusun inşlah:nazar:

Son düzenleme:
günaydın canımmmmm....ohhh sabah sefası demek bende sabah yapcam hiç olmuyo bizde sabah...:9::9:bi gelsin hele kocişimmm...afiyet olsun cnmm...bizde pide yaptırıoz işyeri olarak...beklioz bakalımmm gelsin öle kahvaltı yapcamm...
cnm sabah daha sağlıklı oluyomuş sperler öle dumuştum kıyamamm kociş üşür hasta olurum akşam yapsak olmazmı dedi ben bırakmadım bugünler çok önemli dedim :9::9::9: sana afiyet olsun bidenemmm...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tuğbacım paylaştığın yazıyı okudum sabah sabah içim bir hoş oldu üzülmeyin dieymiyorum insanaın başına gelince anlaşılıyor sanırım aysuncum bebeğin değil bebeklerin olucak daha çok kıyafet eskiticeksin inşalah ya hep moraliniz yüksek tutun bence üzülmek yok :):)buarada sevgililerl güne neyapıyorsun aklsınızd a bişey varmı kızlar
cnm bende çok begendim dün kociş biraz geç geldi dolmuşum gliba biraz okuyup okuyup ağladım ama şimdi daha iyiyim :))
günaydın canım nasılsın?
iii cnm sen nasılsın :))
evet canım bende bayağ kötü oldum hala etkisindeyim okuyup duruom yazıyı ...sabahta ağladım serviste heppp..
bebeğim benim yaaa bende serviste sabah herkez uyuyo eger slow müzik dinliyosam aklıma hemen o geliyo başlıyorum ağlamaya :((

günaydın canımmm buaradaa iyilik senden naberrrr?

ne olsun geldik işdeyim işde herzmank gibi eşimle dün kırgındık biraz ama sabah düzeldi aramız:)genelde hep ben küserdim ona ama o küstü bana:)ya her akşam kahve içilirmi ya o içiyor bende yapmıyorum diye küstü:)canım

ben bebeğimi düşürdüğümde sadece o sabah ağladım...sonra ara ara telefonlarda gece yattığımda ağladım...hep tuttum kendimi ağlamamak için ama yazıyı okuyunca o kadar garip oldumki hiç böle olmamıştım...takmıyorum fazla üzülmüyorum hele bunu okudum ya hiç üzülmücem artık..şimdilik böle oldum geçecek inşallah...kısmet ne zamansa ozaman gelsin bebişim..dün bide o kıyafet meselesi olunca(okudunmu bilmiom) üstünede bunu okuyunca öle oldu işte..saol canımmm iyiki varsınızzz...

:)evet bende öyle okudum ya ben daha nebiliyim okuyorum burdaki yazılanları biz ikimizde çalışıyoruz iki günde bir gün aşırı ilişki olmuyor yapamıyoruz hep diyorum allahım nasipederse zaten olur ama biyerdende uğraşmak lazım aslında bazen çok istiyorum bazen diyorum ben bakamam güvenemiyorum kendime allahım herşeyin hayırlısın iysini verir :)bizm şuanlık hep tartışmalarımız küçük nedenlerden çok şükür çünkü biz kavga limitimizi doldurduk nişanlıyken:):):)canım benim
ne kadarlık evliydiniiz cnmsiz ??? bende öle diyorum çünkü diğerinde birlikte olduktan sonra koşa koşa banyoya gidiyodum şimdi yatırıyorumolmuyoo kısmet cnmm işte hepimiz için hayırlısı
günaydın kızlar nasılsınız? dedim bi bakim benim kuzularım napıyor bende ferihayı izliyorum :)

günaydın bidenemmm dünakşam izlemedinmi?? hımm işin vardı galiba :)))

ne kadarlık evliydiniiz cnmsiz ??? bende öle diyorum çünkü diğerinde birlikte olduktan sonra koşa koşa banyoya gidiyodum şimdi yatırıyorumolmuyoo kısmet cnmm işte hepimiz için hayırlısı

günaydın bidenemmm dünakşam izlemedinmi?? hımm işin vardı galiba :)))[/QU

HAZİRANDA EVLNDİM CANIM 7AY OOLDU CANIM DAHA HALEN GELEN GİDEN YOK BAKALIM NEZMAN GELCEK:)

amin ALLAH IM tüm kötülük düşünene kötü inasanalrdan cümlemizi korusun inşlah:nazar:

cnm sabah daha sağlıklı oluyomuş sperler öle dumuştum kıyamamm kociş üşür hasta olurum akşam yapsak olmazmı dedi ben bırakmadım bugünler çok önemli dedim :9::9::9: sana afiyet olsun bidenemmm...

cnm bende çok begendim dün kociş biraz geç geldi dolmuşum gliba biraz okuyup okuyup ağladım ama şimdi daha iyiyim :))

iii cnm sen nasılsın :))

hmmmmm izindeyken sabah olcak artık ancaa:D:Dsaol canımmm yedim şimdi geldimmm bende...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn canım

günaydıııınnn :)

günaydın bidenemmm dünakşam izlemedinmi?? hımm işin vardı galiba :)))

yok kuzm dün akşam misafir vardı hayat devam ediyoru izledik mecburen şimdi izledim... tubiş bu 4. ayım kuzum inş. bu rabbim nasip eder

HAZİRANDA EVLNDİM CANIM 7AY OOLDU CANIM DAHA HALEN GELEN GİDEN YOK BAKALIM NEZMAN GELCEK:)
cnm daha çok yeniymiş benim 3 sene olucak ama bak hala kollarım boş :(( hayırlısı bitanem merak etme gelicek :))
günaydıııınnn :)

yok kuzm dün akşam misafir vardı hayat devam ediyoru izledik mecburen şimdi izledim... tubiş bu 4. ayım kuzum inş. bu rabbim nasip eder

hımmm bitanem yaaa sen yine gittinmi doktora bu ayda kullanıyomusunu klomen falan ??? inşallah gelicekk bitanemm

kızlar günaydınnnn benim adet tarihim 19 ocaktı ama hala adet olmadım ve şu anda benden kahverengi akıntı geliyor öyle çok yoğun değil sadece silince anlaşılıyor sizce bu ne olabilir:14::14::14:

kızlar günaydınnnn benim adet tarihim 19 ocaktı ama hala adet olmadım ve şu anda benden kahverengi akıntı geliyor öyle çok yoğun değil sadece silince anlaşılıyor sizce bu ne olabilir:14::14::14:

test yapmadınmı cnmm...yerleşme kanaması olabilir...bendede olmuştu 5 gün gecikmişti...ama bebiş yoktu...sende vardır belki...test yapsanaaa:34:

kızlar günaydınnnn benim adet tarihim 19 ocaktı ama hala adet olmadım ve şu anda benden kahverengi akıntı geliyor öyle çok yoğun değil sadece silince anlaşılıyor sizce bu ne olabilir:14::14::14:[/QU

henüz fazla günün geçmemiş oyüzden sağlık ocağına git kan testi yaptır kanda hemen çıkar canım eczaneden aldığın testte negatif çıkar daha çok yeni ama kanda 1 gün bile geçse çıkıyor benim öyle olmuştu ama korkma o yerleşme kanamasıdır

tubişim napıonnnn??
napim bidenem yaaa cnm sıkılıyo biraz uyucaktım azcık başım çok ağrıyo yatamıyom ilaçta alamıyom facede oyun oynuyorum şirinler oyunu var takıldım ona :))

cnm bi test yap istersen kafan rahatlasın onun dışında bi belirti varmı??

napim bidenem yaaa cnm sıkılıyo biraz uyucaktım azcık başım çok ağrıyo yatamıyom ilaçta alamıyom facede oyun oynuyorum şirinler oyunu var takıldım ona :))

cnm bi test yap istersen kafan rahatlasın onun dışında bi belirti varmı??

hmmmm içme ilaç evet doğal yoldan geçsin uyursan gecer belki uyumaya çalış gözünü bilgisayara dikme fazla oda ağrı yapar...şirinlere bende başlamıştım biara kayınbabamın faceinden ama oynamıom artık burda giremioz face e engelli...

kızlar günaydınnnn benim adet tarihim 19 ocaktı ama hala adet olmadım ve şu anda benden kahverengi akıntı geliyor öyle çok yoğun değil sadece silince anlaşılıyor sizce bu ne olabilir:14::14::14:[/QU

henüz fazla günün geçmemiş oyüzden sağlık ocağına git kan testi yaptır kanda hemen çıkar canım eczaneden aldığın testte negatif çıkar daha çok yeni ama kanda 1 gün bile geçse çıkıyor benim öyle olmuştu ama korkma o yerleşme kanamasıdır

benim adetim 1 gün geçmişti idrar testi yaptım ve çıkmıştı...ama çıkmayanlarda oluyomus en kesin sonuç kan testi bencede...

test yapmadınmı cnmm...yerleşme kanaması olabilir...bendede olmuştu 5 gün gecikmişti...ama bebiş yoktu...sende vardır belki...test yapsanaaa:34:

inşallah canım ya testi yarın yapıcam 1 gün daha beklemek istiyorum inşallah hamileyimdir

pericim inşallah öyledir inşallah yerleşme kanamasıdır en kısa zamanda kan testinide yaptırıcam 1 gün daha bekliyim

hmmmm içme ilaç evet doğal yoldan geçsin uyursan gecer belki uyumaya çalış gözünü bilgisayara dikme fazla oda ağrı yapar...şirinlere bende başlamıştım biara kayınbabamın faceinden ama oynamıom artık burda giremioz face e engelli...

kayınpederinin facesindenmi?? :53: maşallah :)) ya ben çok kötü takıldımmmm :((

Back
X