2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydın kızlar:)

tuşim canım allah büyüktür rabbim dert verirse dermanını da verir biz yanınyayız kuzum korkma inş. sonuçlar temiz çıkacak.....

eşimle derken aslınd yokdu düne kadar benim kaynanamla kız kardeşi eltiler birde altlı üstlü oturuyorlar hani diyordum ya bebek için eşekr falan bakıyorudm diye ilde oda teyzenin torunu nys işde teyzeninin dünürleri geldi memeleketen kızlarınının yanına geçen salıda biz ordaydık kaynnaamlarda ogünde yukrının dünür gelmiş çıkalım bir hoşgeldine dedi bende ben çıkmak istemiyorum dedim niye dedi benim kendi annem bayramDAN 2 hafta önce amelyat oldu karDEşiimin bacağı kırldı geçen ay hiç bir geçmiş olsunla ne evime geldi nede oralı oldu ben dedim niye gidiyim annesine hoşgeldine sence yanlışmı düşünüyorum işde benimkide bana kızdı dün neymiş annesini arada bırakıyormuş ne alaka ya canım böyle işde
cnm doğru haklısın ama ne olursa olsun hiç bişi için eşinle aranı bozma bence keşke gidip 5 dk görünüp rahatsızım diyip çıksaydın ama çok haklısınnn cnmm :))
üstlerimde kanka olmuş onlarya sanmam canım bir çözüm olucağını
anladım cnm gerçekten kötü bi durum umarın daha iyi bi iş bulursunn :))
günaydın kızlar:)

tuşim canım allah büyüktür rabbim dert verirse dermanını da verir biz yanınyayız kuzum korkma inş. sonuçlar temiz çıkacak.....

günaydınnn çok saol cnmm biliyorumm ve sizin yanımda oldugunuzu bilmem içimi dahada rahatlatıyo :))

günaydın arkadaşlar.benim bugün transferden sonraki 8. günüm. transferin 5. gününde 1/3 çatlatma iğnesi yaptım. bu yüzden evde yaptığım gebelik testlerimin hepsi pozitif çıkıyor. 1/3 oranında uyguladığımız çatlatma iğnelerinin süresi ne zaman geçer ?sonucu pazartesi günü öğrenicem. offf nasıl geçer bilmiyorum

herkese gunaydinnnnn...tubisim gel bebegim sizede yaparim onlardan yeriz afiyetle keske ayni yerde olsaydik yaww ne guzel olurdu..buarada mesajina cvp yazim dedim 15 dakikadir ugrasiom bu olacak heralde:))

kızlar günaydın

bişey sorucam size şimdi kan testini sağlık ocakları yapıomu ?
birde hastanede yaptırmak sitersem doktora görünmem gerekiyomu yoksa gidip direk test yaptırabilirmiyim acaba ?

kızlar günaydın

birde hastanede yaptırmak sitersem doktora görünmem gerekiyomu yoksa gidip direk test yaptırabilirmiyim acaba ?

Günaydın canm ben hastanede yaptırmıştım kan alma die bir yer vardı oraya gidip söledim aldılar ama girş yaptırıyorsun bence bir ara ona göre git. İnş hamilesindir

cnm sen kaçırmışsın galiba malesef sonuçlarım pek parlak diil kötü hücreler yespit edildi parça aldırdım haftaya sonuçları çıkıcak :((

nolduuuu???

hadi bakalım hayırlısııı

cnmm üzülme lütfennn bende 2 ay önce yaşadım ama zaten 10 kadından 7 si bunu yaşıyo ve normal hastalık gibi atlatıyo farkında olmadan biz bebek istediğimiz için kendimizi bu kadar kontrol ediyoruzz .. hemsen nasıl ögrendinn kötü düşünme bu ay tutmadı demekki önümüzdeki ay tutucak :)) bak hamişliğehazırsın demekki

ben cok kötü oldum tubaemrah.. resmen yok sayıorum bu olayı.. doktorun söyledii şeyler.. yinede cmtsi kontrol etmelıymıs tekrar.. sankı oyun oynanıo gıbı bıze.. cok zormus.. hiç bööle düşünmemiştimm. bırılerıne olduu zaman dha genc ınsallah bı dahakıne olur derdım.. ama zormus.. garıp hıssedıorum kendımı.. aklıma getırmemeye calısıorum.

canım idrar tesitinde çıkmadımı evde yapsaydın heycanlısındır kimbilir nekadar çok inşlah canım hayırlı bir evladın olur

ya idrarda hemen çıkmaz diyolar 10 bekle dediler ama benim beklicek sabrım kalmadı oyüzden direk kan testi yaptırıyım diyorum bilmiyorum :26:

herkese gunaydinnnnn...tubisim gel bebegim sizede yaparim onlardan yeriz afiyetle keske ayni yerde olsaydik yaww ne guzel olurdu..buarada mesajina cvp yazim dedim 15 dakikadir ugrasiom bu olacak heralde:))
yaaa dimi ne güzel olurdu bol bol görüşürdük :)) neyseeeee artıkkk sen unutma yine bunları belki gün döner geliriz oraya sizde bizi gezdirirsin eşin ne der bilmiom ama :))
kızlar günaydın

cnm sağlık ocagında yapılıyo ben yaptırmıştım 2 ay önce :))
ben cok kötü oldum tubaemrah.. resmen yok sayıorum bu olayı.. doktorun söyledii şeyler.. yinede cmtsi kontrol etmelıymıs tekrar.. sankı oyun oynanıo gıbı bıze.. cok zormus.. hiç bööle düşünmemiştimm. bırılerıne olduu zaman dha genc ınsallah bı dahakıne olur derdım.. ama zormus.. garıp hıssedıorum kendımı.. aklıma getırmemeye calısıorum.

cnm benimm bu çok doğal bi olay dediğm gibi her kadın farketmeden bunu yaşıyo sadece biz farkettik nolur üzme kendini o düşükten bile sayılmıyoki hemen hamile kalabilirsin tekrar doktor içerde parça kalıp kalmadıgına bakıcaktır buda senin için daha iyi olur muayene olmuş olursun ama üzme sakın kendini bu ayda adet olmuşsun gibi düşün

ya idrarda hemen çıkmaz diyolar 10 bekle dediler ama benim beklicek sabrım kalmadı oyüzden direk kan testi yaptırıyım diyorum bilmiyorum :26:

ben arkadaşım birgün geçmişti adetinde beli olmuşdu canım sen yap eğer çıkmasada kan yaptırırsın beklrsen kisn sonuçtan emin olursun canım

yaaa dimi ne güzel olurdu bol bol görüşürdük :)) neyseeeee artıkkk sen unutma yine bunları belki gün döner geliriz oraya sizde bizi gezdirirsin eşin ne der bilmiom ama :))

cnm sağlık ocagında yapılıyo ben yaptırmıştım 2 ay önce :))

cnm benimm bu çok doğal bi olay dediğm gibi her kadın farketmeden bunu yaşıyo sadece biz farkettik nolur üzme kendini o düşükten bile sayılmıyoki hemen hamile kalabilirsin tekrar doktor içerde parça kalıp kalmadıgına bakıcaktır buda senin için daha iyi olur muayene olmuş olursun ama üzme sakın kendini bu ayda adet olmuşsun gibi düşün

bundan sonra adetım 1 hafta gecmedıkce test yapmıcam.. silik testlerede ınanmıcam.. ınsanın canı acıo..ilk geceden nası hamıle kalıolar yaa...

siz daha once neyle korunuodunuz.. ben hapla korunuodum.. acaba ondan olmus olabılır mı?

bundan sonra adetım 1 hafta gecmedıkce test yapmıcam.. silik testlerede ınanmıcam.. ınsanın canı acıo..ilk geceden nası hamıle kalıolar yaa...

siz daha once neyle korunuodunuz.. ben hapla korunuodum.. acaba ondan olmus olabılır mı?

cnm bende yasmin kullandım bi süre sonra eşim korundu ama bu olay onunla ilgili diil sağlıklı döllenmeyen yumurtayı vucüt atıyo bence sevinmelisin böle oldugu için eger sağlıksız şekilde büyüyüp kaybetseydin o daha kötü bu olayı doktorlar hamilelikten bile saymıyo oyuzden çok takmam kafanı önümüzdeki aya konsantre olman lazım :))

Back
X