2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Arkadaşlar bakın size anlatacaklarıma iyi kulak verin ; stres yok stresi unutun lütfen ,ayrıca ayaklarınızı Üşütmeyin en değerli organ ayak hamile kalabilmek için.Ben evlendim birkez regl oldum sonrası hamile kaldım şükür 6 yaşında bir kızım var.Doğumdan 6 hafta sonra Ria taktırdım sorunsuz korundum.Gün geldi ikinci çocuk düşünmeye başladık planlı bir gebelik aklımdada yoktu regl düzenim 30-35 günde oluyor son regl dönemim 7 ocak 2012 idi.Ben cesaretimi topladım 24.01.2012 tarihinde jinekolg'a gittim ria'yı çıkar dedim doktora,çıkardı sonra ofisime döndüm ovulasyon hesabı yapayım dedim 22-28 ocak çıktı :))) ve kendimi takibe başladım 27 ocak sancım arttı 28 ocak yumurta çatladı şimdi reglime 1 hafta kalasıya hassas kan testi yapacağım.Şuaralar yaşadığım durumlar acayip bel ağrısı çekiyorum sol kasığımda sancı arasıra, geceleri sol kasık tarafında titreme yaşıyorum bakalım 10 güne kadar ne olacak....

Canim, inshallah hamilesindir. Ayak konusuyla ilgli bi shey yazmak istiyordum, ben kendimi bildim bileli hep ushurum. Yaz kish ellerim buz baglar, annem hep derdi, evlenmeden once bende de oyleydi diye, ama ben evlendim de isinamadim bir turlu :1: Arkadashlarim bana hep der sende kan azligi var diye, ama kac kere doktora gittim, tahliller filan yaptirdim, hic bir shey yok. Solemek istedigim shey bu bir az da insanin bunyesiyle alakali bir shey herhalde. Ben bu ushumeyle hamile kaldiysam herkes kalir bence :34:

Kızlar Rabbim isterse verir , bakın ben eklem romatizması hastasıyım ,ayrıca yumuşak doku romatizmasıda var ayaklarımın altı yazlı kışlı yanıyor önceleri şeker hastasıyım zannetmiştim ama buna rağmen sadece rabbime güveniyorum stres yapmıyorum belki diyeceksiniz ki senin bir çocuğun var bu ikinci hamileliğin olacak ama inanın stresten uzak durduğunuzda yol katediyorsunuz lütfen ümitlerinizi kırmadan devam edin..Neolursa olsun Allah çocuk verecekse ne olumsuzluk yaşarsanız yaşayın verir bunu unutmayın hepinize dua ediyorum ....

Kızlar Rabbim isterse verir , bakın ben eklem romatizması hastasıyım ,ayrıca yumuşak doku romatizmasıda var ayaklarımın altı yazlı kışlı yanıyor önceleri şeker hastasıyım zannetmiştim ama buna rağmen sadece rabbime güveniyorum stres yapmıyorum belki diyeceksiniz ki senin bir çocuğun var bu ikinci hamileliğin olacak ama inanın stresten uzak durduğunuzda yol katediyorsunuz lütfen ümitlerinizi kırmadan devam edin..Neolursa olsun Allah çocuk verecekse ne olumsuzluk yaşarsanız yaşayın verir bunu unutmayın hepinize dua ediyorum ....

tabiki cnm çok haklısın ama çalışma şartları malesef çok düzgün diil ilkokul mezunlarıda müdür olunca kesinlikle yadırgamıyorum ama bizim şirkettekiler çok kötü ister istemez strese giriyosun .... teşekkürler cnmm dualrın için artık sende bizim dularımızdasın allah kısa zamnda doldurur inşallah göbüşlerimizi :))

Canim, inshallah hamilesindir. Ayak konusuyla ilgli bi shey yazmak istiyordum, ben kendimi bildim bileli hep ushurum. Yaz kish ellerim buz baglar, annem hep derdi, evlenmeden once bende de oyleydi diye, ama ben evlendim de isinamadim bir turlu :1: Arkadashlarim bana hep der sende kan azligi var diye, ama kac kere doktora gittim, tahliller filan yaptirdim, hic bir shey yok. Solemek istedigim shey bu bir az da insanin bunyesiyle alakali bir shey herhalde. Ben bu ushumeyle hamile kaldiysam herkes kalir bence :34:

canım temennin için teşekkürler ,evet Allah verecekse üşüsende verir üşümesende dikkat etsende etmesende verecekse o meleğin dünyaya gelmek kaderinde varsa gelir zamanın taktirini Allah bilir.Geç olsun ama sağlıklı olsun ,sende hayırlısı ile sağ sağlim kucağına al yavrunu inşaallah....

günaydın kızlarr..Bugün izmir hem soğuk hemde fırtınalı valla hasta olmaktan üşütmekten korkuyorum ayağımda çift çorap,çizme var ama yinede buz gibi veee evet günün ilk hapşuruğuda başladı sanırım girip oluyorummmm..:(((

tabiki cnm çok haklısın ama çalışma şartları malesef çok düzgün diil ilkokul mezunlarıda müdür olunca kesinlikle yadırgamıyorum ama bizim şirkettekiler çok kötü ister istemez strese giriyosun .... teşekkürler cnmm dualrın için artık sende bizim dularımızdasın allah kısa zamnda doldurur inşallah göbüşlerimizi :))

Bak canım makam ve mevkii açısından o makamları gerçekten eğitim yönünden hakedenler olsa idi sorun yaşanmazdı zaten. Ama bu kısırbir döngü ve hiçbir zaman düzelmez klasik realite takma bunları sen sen işini layıkı ile yerine getir gerisini sallama bile.

kızlar günaydın..

ya ben doktora gidicem perşembe günü ama bişi merak ediyorum ilk muaynem bebeğe ultrasondamı bakıolar yoksa alttan muayne ediyolarmı acaba bilgisi olan varmı ?

kızlar günaydın..

ya ben doktora gidicem perşembe günü ama bişi merak ediyorum ilk muaynem bebeğe ultrasondamı bakıolar yoksa alttan muayne ediyolarmı acaba bilgisi olan varmı ?

canım il mauyene son muayene fark etmez ultrason ile bakılıyor ,sıradışı birşey var ise alttan muayen yapılıyor....

günaydın kızlarr..Bugün izmir hem soğuk hemde fırtınalı valla hasta olmaktan üşütmekten korkuyorum ayağımda çift çorap,çizme var ama yinede buz gibi veee evet günün ilk hapşuruğuda başladı sanırım girip oluyorummmm..:(((
günaydınnn cnm benim dikkat et hemen ıhlamur takviyesine başla :)))
Bak canım makam ve mevkii açısından o makamları gerçekten eğitim yönünden hakedenler olsa idi sorun yaşanmazdı zaten. Ama bu kısırbir döngü ve hiçbir zaman düzelmez klasik realite takma bunları sen sen işini layıkı ile yerine getir gerisini sallama bile.
uff aynen öle ama burda üzerine düşenleri yaptıkça daha fazla sorumluluk yüklüyolar ve kendi hatalarını bize maal etmeye çalışıyorr amann neysee biran önce hamiş olim çıkıcam zaten işten :))
kızlar günaydın..

cnmm eger üstten ultrasonla görürse keseyi göbüşten bakıyo ama göremezseee vajinal bakıyo ama korkma vajinal muayenede 3 üncü aya kadar normal :))

aysun varya sinirden kasmışım kendimi belim ağrıyoo yabu sitrese çocukmu dayanır yaaa :(( cnm insan kaynakları karar veriyo direktörlerle konuşuyo şu bikaçgün çok yoğunuz oyuzden malesef cnm :((( anlamaz angutlar ilk okul mezunlarını müdür yaparlarsa böle olur :(( cnm felaket kar var ve yerler buzzzz tabi havadaaa

canım benim kendini kasma ayakalrına sıcak su torbası tut akşamları.
dıkkat et kendıne

kızlar benm canım cok sıkkın hem iş yeri hem ev baya bunaldım çok üzülüyorum bebeğimde hissdyodur heralde of offf canım hiç bişe yapmak istemiyor sadece uyusam hiç uyandırmasalar kimseyi görmesem ama nerdeeeee:43:

kızlar benm canım cok sıkkın hem iş yeri hem ev baya bunaldım çok üzülüyorum bebeğimde hissdyodur heralde of offf canım hiç bişe yapmak istemiyor sadece uyusam hiç uyandırmasalar kimseyi görmesem ama nerdeeeee:43:

Bak canım ilk hamileliğimde çok stres yaşadım 9 ay boyu gözümün yaşı resmen yüzümü yıkadı bunalımlardaydım doğum yaptım ve evladım ilk 3 ay anormal derecede gaz sancısı çekti 3 ay boyu uykuya hasret dolaştık eşimle bebeğimde çok acı çekti gelişemedi şuan 5,5 yaşında ağresif bir çocuk tahammülsüz evladıma kızamıyorum çünkü onun budurumda olması benim yüzümden ben 9 ay gerdim kendimi çocuk ödüyor bedeli bu nedenle gayet relaks olacaksın.Kendini düşünmüyorsan meleğini düşün lütfen...

Bak canım ilk hamileliğimde çok stres yaşadım 9 ay boyu gözümün yaşı resmen yüzümü yıkadı bunalımlardaydım doğum yaptım ve evladım ilk 3 ay anormal derecede gaz sancısı çekti 3 ay boyu uykuya hasret dolaştık eşimle bebeğimde çok acı çekti gelişemedi şuan 5,5 yaşında ağresif bir çocuk tahammülsüz evladıma kızamıyorum çünkü onun budurumda olması benim yüzümden ben 9 ay gerdim kendimi çocuk ödüyor bedeli bu nedenle gayet relaks olacaksın.Kendini düşünmüyorsan meleğini düşün lütfen...

Haklısın bende ondan korkuyorum o yaşasın istemiyorum olumsuzlukları Allahım yardım et bana...

canım benim kendini kasma ayakalrına sıcak su torbası tut akşamları.
dıkkat et kendıne

stres yapma kendine lütfeennnnn.
cnm inan uğraşıyorum ama olmuyyooo aklıma geldikçee neyseee yaaaa offff ...... akşam gidiö duş alıp hemen uyucam iyi gelicek inşallah :))

cnm benimm üzme kendini bebişde hissediyodur bunları ... eğer yapabiliyosan işten ayrıl onun dışında başka çare yok gibi görünüyor

uff yaa keşke bende öle biyerde yaşasammm :((( ama malesef herakşam aynı derdi çekiyorum :((

cnm biz elimizden geldiğince cevap yazıyoruz ama seninki arada kaynamış olabilir vazelin yerine bebeyağı kullanabilirsin hamile kalmayı etkilemezz :)) bendede mantar var ilaç kullanıyorum ama bununla ilgili önce doktora görün cnm

canım benim gel sakaryaya pek güzel olamamakla bırlıkte küçük ve sıkıntısız bir şehir.

Kızlar stres yapmayın çok fzla gerçekten bu çok önemli.tmm insanın elinde değil ama kafanızı dağıtacak bişeyler bulun çok etkiliyor

$LFUJp2.webp

Back
X