- Konu Sahibi tugbaemrah
- #3.781
Arkadaşlar bakın size anlatacaklarıma iyi kulak verin ; stres yok stresi unutun lütfen ,ayrıca ayaklarınızı Üşütmeyin en değerli organ ayak hamile kalabilmek için.Ben evlendim birkez regl oldum sonrası hamile kaldım şükür 6 yaşında bir kızım var.Doğumdan 6 hafta sonra Ria taktırdım sorunsuz korundum.Gün geldi ikinci çocuk düşünmeye başladık planlı bir gebelik aklımdada yoktu regl düzenim 30-35 günde oluyor son regl dönemim 7 ocak 2012 idi.Ben cesaretimi topladım 24.01.2012 tarihinde jinekolg'a gittim ria'yı çıkar dedim doktora,çıkardı sonra ofisime döndüm ovulasyon hesabı yapayım dedim 22-28 ocak çıktı :))) ve kendimi takibe başladım 27 ocak sancım arttı 28 ocak yumurta çatladı şimdi reglime 1 hafta kalasıya hassas kan testi yapacağım.Şuaralar yaşadığım durumlar acayip bel ağrısı çekiyorum sol kasığımda sancı arasıra, geceleri sol kasık tarafında titreme yaşıyorum bakalım 10 güne kadar ne olacak....
Canim, inshallah hamilesindir. Ayak konusuyla ilgli bi shey yazmak istiyordum, ben kendimi bildim bileli hep ushurum. Yaz kish ellerim buz baglar, annem hep derdi, evlenmeden once bende de oyleydi diye, ama ben evlendim de isinamadim bir turlu