• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Arkadaşlar detaylı ultrasonumuz yapıldı Çok şükür her şey çok güzel çıktı doktor çok ilgilendi her şeyini gösterdi böbrekte kalpte beyinde ağızda ayaklarda ellerde parmaklarda hiçbir sorun yok binlerce şükür 🥰 SATA göre 19+5 dim. Ve tabii ki cinsiyetimiz yine erkek çıktı değişmedi Ben daha hiçbir şey almadım kızımdan kalma bebek arabamız baby nest süt sağma makinesi göğüs kalkanı vesaire vesaire bu tarz şeylerimiz mevcut şimdi kıyafet alışverişi alışverişi puset ana kucağı falan bayağı bir heyecan geldi daha bir heyecanlandım bugün alışveriş için 🤩

Ve arkadaşlar Benim kızımın adı Alya Ben oğlum için Tuna istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz pek yanaşmıyor yani kötü de değil diyor ama başka isim istiyor. Yine de beni kırmamak için Kağan Tuna dedi. Uras Tuna dedi. Kayınvalidemden hiç beklenmedik bir isim geldi O da Asil de güzel dedi asla karışmaz teklif bile etmez koyun diye ama bir öneride bulundu asil Tuna da var yani ben iki isim sevmiyorum nedense tek isim koymak istiyorum sadece Tuna olsa daha güzel olur diyorum siz ne düşünüyorsunuz isimlerimiz için 🙈🙈🙈

Back
X