2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar günaydınnn
ay dün akşam yaşadıklarımı anlatcam sizee ben kocişten önce gidiyorum eve neysee geldi kapıyı açtım içeri girdi hemen sarıldı sıkı sıkı sanki uzun zamandır görüşmüyomuşuz gibi bana huzur veriyosun dedi ayyy bittim desem yeri yaneee bidenemmm yaaa çok seviyorum kocişimi bennnn :))

kızlar günaydınnn
ay dün akşam yaşadıklarımı anlatcam sizee ben kocişten önce gidiyorum eve neysee geldi kapıyı açtım içeri girdi hemen sarıldı sıkı sıkı sanki uzun zamandır görüşmüyomuşuz gibi bana huzur veriyosun dedi ayyy bittim desem yeri yaneee bidenemmm yaaa çok seviyorum kocişimi bennnn :))

Tebrik ederim hem seni hem de kocanı birbirinize verdiğiniz değer için :):13:

kızlar günaydınnn

Gunaydin

ALLAH mutlulugunuzu daim etsin, inshallah.

kızlar günaydınnn

günaydın tugbacım allah mutluluğunuzu bozmasın ömür boyu huzurla sürsün inşallah :34:kız kocişler sevilmezmi ya onlar bizim hayat arkadaşlarımız bende çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum canım kocacımı iyiki onunla evlenmişim :48:

günaydın tugbacım allah mutluluğunuzu bozmasın ömür boyu huzurla sürsün inşallah :34:kız kocişler sevilmezmi ya onlar bizim hayat arkadaşlarımız bende çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum canım kocacımı iyiki onunla evlenmişim :48:

günaydın cnmm aminnn inşallah cnm hepimiz hep böle güzel devam etsin :)) bende öle düşünüyorum çok kıskanç ve kuralcı olsada ben onu çok çok seviyorum :))

herkesee günaydınn..............tugbacımm en güzell şeylerden birtanesidee hayAT arkadasının senii sonsuz bir sadakatlaa sevmesiii sanırım............allah bozmasın.benimde bugun ateşş 36.3 adet geliyooo sanırım buaydaaa

canım benim anlayalım dedigim şu eşinle ne güzel romantik zamanlar dakikalr geçirmişsin:17::17:bir eşin destek canım çok şükür bak kaçç arkadaşım eşi destek degil:43::43:sen ben herkez çok şanslı bunu unutma hem biz melek anneleriyiz hemde çok iyi bizleri anlayan eşlerimiz var şahsen benim işim ban çok destek herzamanki gibi ama şunuda bil derim eşinin yanında sakın aglama erkekler biizm gibi degil hiç içlerine atıyolar bak sana bişey anlatıyımda dinle ilk oglumu dogurdugumda bebegimden herşeyini saklamış ultroson kagıtlarını bile ozaman evde soba vardı dolalgaz gelmemişti buruya dedim ne yaptın kıyafetleri kaldırmış birşey hariç ellerimle ördügüm patikler yeni bitmiştim ellerimle ördügüm ilk emegimdi öptüm kokladım ellerimle karnımı oksadım oglum hüda berkim bak annen sana ne cciler ördü işşallah giymen nasip olur ddeim ama olmadı dogum etim eşimi aglarken görmedim allahım dedim bu adamın kalbi taştanmı ben agladıkça o şirinlikler yapıyo aman dedi gene oluyo üzülme deyip herseferinde geçiştirdi taki ben birolayın farkına varana kadar eve geldim tansiyonum çok yüksek diye çıkarmak istemediler kagıt imzaladım çıktım kaynanammın evine geldik bebegimle benle beraber kedinin çigere baktıgı gibi bakıyourm poşete eşimde gene bişey yok eşim kanlarımı özel bir labaratuara götürdü sonra geldi eve ablam kaynanam ve ben eltimde birdi ozaman aman :43::43:bebegi attılar balkona kokmasın diye 3 marta dogurdum düüşün sen nasıl aglıyorum anne ne olur dışarı çok soguk içeri sıcak diyourm onuda alalım içeri desemde kızım kokar olmaz dedi ablam baktı olmuyo küçüçük kutu aldı dedi bak paşa kutunun içinde üstünede minder koydu gen durmaz göz yaşlarım aglıyorum dışarısı soguk içerisi sıcak benide atın dışarı ben razıyım soguga o içerde kalsın kapıyı kapadılar giremedim neyse ablam gitti eve ben tek kaldım dedi uzanıcam vs içeri girdim gözlerim pınar aglıyorum kedinin cigere baktıgı gibi evladıma bakıyorum balkonda kar var okadarki sorma açtım kapıyı aldım kutuyu kucagıma çok istedim açıyım bakıyım yüüzne korkumdan bakamadım sonra kaynanam farketmiş dedmiş bunu sesi çıkmıyo içeri gir paşa üşürsün desede sokamadı içeri dedim ya bebegimde içeri girer yada ben burda kalırım eşime telefom açtılar allahtan yolladymış geldi yalvarıoyo kurban olurum paşam gel içeri hasta olucaksın tir tir titremem gerekenyerde hiç üşümedim oglumuda alın içeri ne olur ben onsuz girmem dedim 4 ikişi içeri sokamadı beni sonra eşim dediki canım söz sokucam sen kutuyu annem ver dedi onuda alıcam önce sen gel dedi elimden aldı kaynanam kutuyu eşimde yalvarıyo bırak kutuyu paş dedi yokdedim anladım içeri sokmucaklar zorla aldılar elimden kutuyu eşim tuttu beni içeri soktu yalan söylüyosun sen nasıl babasın nasıl vicdan var sende dedim agladım eşigi attım gerisi boş bayılmısım gözümü açtıgımdayanımda eşim vardı :43::43:yaradan verdi yaradan aldı dedi boynumuz kıldan ince dedi eltimin bebegim ölmüş gülmeleri umursuz olmaları üzülmemesi beni maffetti evimize geldim sonra ben uyudum kalktım gece eşimi gördüm odada ne görüyüm salya sümük derlerya aglıyo bebegin ultroson kagıtlarını öpüp öpüp duruyo canım ne yapıyosun deyincede geldi dizlerinin üstünde nasıl aglıyo beni affet diye ozaman gördüm agladıgını kaç senedir eşiyim ilk ozaman gördüm :43::43:oan yanımda bile olmak istemzdin 7 sen tedavi gördüm olmadı sogan kürünü yaptıum o ay gebe kaldım :53::53:eşimdeki sevinci görme dikiş uygulanıcaktı doktor gerek görmedi 18 hafta 4 günlükken oglum burak umudumu kaybettim can çekişe çekişe eşimde doguma yanımdaydı sancı vurdukça elimi sıktı dualarıda cabası işte ozaman agladı benle sonra kıızma hamile kaldım korunma sürem bitti 2 ayımda 1 kerede düşün :30::30:yaradan isteyince veriyo oda 17 hafta 6 günlükken giti dikişe ragmen ben kendimi düşünmedim eşimi düşündüm ne dicem diye dünde çok agladım beni boşarsın diye çok korktum dedim boşver paşa bena sen lazımsın dedisen iyi ol bendaha bişey istemiyorum dedi sen aglayınca üzülünce dedi benim şuran acıyo deyip kalbini gösterdi ogün bu gün aglamamaya dikkat ediyorum aglarsamda tekken aglıyorum :43::43::43:anlıcagın adet oldum diye hiç aglam üzülme canım vardır rabbimin bir bildigi bunu unutma tatlım oldumu:48::48::48:rabbim tez zamnad saglıklısından versin san hayırlı sından canım inan şunu demk istiyorum önce olmuyo diye aglıyordum şimdide oluyo ölüyo diye aglıyorum :43::43::43:rabbime kandiled dua etim rabbim dedim bana nasip edersen anneligi dedim veririsen ikiz ver ama rahimim taşırsa ver dedim tekede razzıyım ama bir kız bir erkek ver dedim saglıklı hayırlısından dedim eger gene canım yanarsa dedim verme allahım affet çokcanım yanıyo dedim:43::43::43::43:onun içinde üzülme canım sakın diyim :20::20:bzii seven eşlerimiz varken sırtımız yere gelmez bizim rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işşallah kardeşim benim :48::48::48:bu arada anladın sen onu derken romantik ortam babında dedim ecvcilik oynarsın bol bol :17::17::17:ben hamile kalınca pilim bitiyo malesef herşşey yasak sevgililer günüde geliyo eşine jest yaparsın canım güzel bir sofra hazırla mumlar sonrada muhteşem bir gece:17::17::17::17:anladınm sen onu:9::9::9::9:

canım seni tebrk ettim haberin ola grur duydum seninle hep böle gidersen nede güzel veririsin kiloları ah bir bilsen:48::48:

canım öncelikle çok sevindim ikiz olmasına ama üzüldüm vefat etmesine bundada var bir hayır canım biliyosun sorunlu gebelik geçiriyoruz rahim dikişe ragmen dayanmayan ben ne yapıcam bilemiyorum :43:allah yardımcın olsun gelişmeleri yazda bilelim canım arda beye bende gidicem şu testlerim çıksın bu arada canını sıkma benim bir arkadaşım var senin gibiydi bebegine bişey olmadı sezerya canım ikize zararı yok anlıcagın içine su serptiysem ne mutlu bana:48::48:

canım benim sen nasıl güzel yazıosun içindekilerii ağlattın beni yaaa...yaşadığım o günler geldi aklımaa...ben tekbaşıma çektim o sancıyı...yanımda kimse yoktu...sadece 7,5 aylık düşük yapmış biri vardı...dedim ben seni rahatsız ederim...önemli değil ben 2 gün çektim o sancıyı...rahat ol dedi...kocişimi hiç kimseyi almadılar içeri....sabaha kadar ne diller dökmüş girim die ama almadılar işte...6 gibi gitmiş eve geri....sonracıma yanımdaki kızın eşi geldi ben ağlıom tabi tek başıma...yeni kürtajdan çıkmıştım...bebeğimi yattığım yatakta tek başıma doğurdum.bağırdıgımı hatırlıom bişe gelio die..kafamı kaldırdım bacaklarımda hissediodum çünkü onu bakmaya çalıştım yatağa yığıldım bakamadım...eşime dedim bakmayalımdedi..ama rüyamda göster bana Allahım dedim rüyamda bi bebek göstedi bana...melek yüzlü bişiydi..oyyy çok tatlıydı yaa...nese işte Allah razı olsun onlardan telefon istedimde aradım eşimii...konuşamıom ama görsen düğümlenio ağzımda ne dicemi bilemiom...bitti dedim sadecee...tamam cnm geliorum dedi...annesinide almıştı geldi...oda şirinlikler yaptı güldürmeye çalıştı beni hep..sonra biraara geldiğinde baktım kıpkırmızı gözler...ağlamış bebeğim...geldi geri çıkarıolardı durmadan girebildikçe içeri yanıma kaçtı....annem kayınvaldem eşimin teyzeleri kapı açılınca kaçtılar teker teker yanıma...hastanede tanıdık doktorlar vardı onlar geldi saolsunlar..ahhh ahhh :43::43::43:paşam benimmmm Allahım bizimde yüzümüzü güldürecek inanıyorum buna...sadece sabır sabır sabır diyorum...güçlü olalımmm..

günaydın cnmm aminnn inşallah cnm hepimiz hep böle güzel devam etsin :)) bende öle düşünüyorum çok kıskanç ve kuralcı olsada ben onu çok çok seviyorum :))

amin cnm aminnnnnnnnnnn ömür boyu devam etsin ölünceye dek evlenirken söylediğmiz sözler gibi hastalıkta,sağlıkta-iyi günde,kötü günde- yane herşeyde dimi ama allah hiçbirimizi ayırmısın inşallah .{Neyse cnm öptüm grşrz çıkmam lazım annecim bekliyo yarın altın günü var ona temizlik yapıcam biraz hem kahvaltıya bekliyo şimdi aradı hadi nerdesin çayı koydum gel artık diyo gideyim :54:}bayyyyyyyyyyyyyy:21:

herkesee günaydınn..............tugbacımm en güzell şeylerden birtanesidee hayAT arkadasının senii sonsuz bir sadakatlaa sevmesiii sanırım............allah bozmasın.benimde bugun ateşş 36.3 adet geliyooo sanırım buaydaaa
günaydın cnmm :)) evet cnmm yaaa katılıyorum aminnnn ... cnm hayırlısı bende bekliyorum gelsinler die ama gelimiyolarrr :((
canım benim sen nasıl güzel yazıosun içindekilerii ağlattın beni yaaa...yaşadığım o günler geldi aklımaa...ben tekbaşıma çektim o sancıyı...yanımda kimse yoktu...sadece 7,5 aylık düşük yapmış biri vardı...dedim ben seni rahatsız ederim...önemli değil ben 2 gün çektim o sancıyı...rahat ol dedi...kocişimi hiç kimseyi almadılar içeri....sabaha kadar ne diller dökmüş girim die ama almadılar işte...6 gibi gitmiş eve geri....sonracıma yanımdaki kızın eşi geldi ben ağlıom tabi tek başıma...yeni kürtajdan çıkmıştım...bebeğimi yattığım yatakta tek başıma doğurdum.bağırdıgımı hatırlıom bişe gelio die..kafamı kaldırdım bacaklarımda hissediodum çünkü onu bakmaya çalıştım yatağa yığıldım bakamadım...eşime dedim bakmayalımdedi..ama rüyamda göster bana Allahım dedim rüyamda bi bebek göstedi bana...melek yüzlü bişiydi..oyyy çok tatlıydı yaa...nese işte Allah razı olsun onlardan telefon istedimde aradım eşimii...konuşamıom ama görsen düğümlenio ağzımda ne dicemi bilemiom...bitti dedim sadecee...tamam cnm geliorum dedi...annesinide almıştı geldi...oda şirinlikler yaptı güldürmeye çalıştı beni hep..sonra biraara geldiğinde baktım kıpkırmızı gözler...ağlamış bebeğim...geldi geri çıkarıolardı durmadan girebildikçe içeri yanıma kaçtı....annem kayınvaldem eşimin teyzeleri kapı açılınca kaçtılar teker teker yanıma...hastanede tanıdık doktorlar vardı onlar geldi saolsunlar..ahhh ahhh :43::43::43:paşam benimmmm Allahım bizimde yüzümüzü güldürecek inanıyorum buna...sadece sabır sabır sabır diyorum...güçlü olalımmm..
cnm benimm hepsi geçti artık üzme kendini yanlız bişi onlamadın eşini nie almadılar içeri benim eşim sadece ameliyat haneye giremedi onun dışında hep yanımdaydı ...
amin cnm aminnnnnnnnnnn ömür boyu devam etsin ölünceye dek evlenirken söylediğmiz sözler gibi hastalıkta,sağlıkta-iyi günde,kötü günde- yane herşeyde dimi ama allah hiçbirimizi ayırmısın inşallah .{Neyse cnm öptüm grşrz çıkmam lazım annecim bekliyo yarın altın günü var ona temizlik yapıcam biraz hem kahvaltıya bekliyo şimdi aradı hadi nerdesin çayı koydum gel artık diyo gideyim :54:}bayyyyyyyyyyyyyy:21:

ammmiiinnnn cnmmm evlilik kolay olmuyo allahda bozmasın evimize sağlık ve huzur versin :)) oohh valla hergün biyerde kahvaltıı bende istiyoruummm hade git cnm afiyet olsun ve kolay gelsin :))

kızlar günaydınnn

günaydın fısıtıkımmmm geç oldu biraz ama affet beni işlerim vardı...bölük pörçük geldim hep...Allahım hep böle mutlu kılsın sizi...hiç bozmasın ağzınızın tadini...maaşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:

günaydın cnmm :)) evet cnmm yaaa katılıyorum aminnnn ... cnm hayırlısı bende bekliyorum gelsinler die ama gelimiyolarrr :((

cnm benimm hepsi geçti artık üzme kendini yanlız bişi onlamadın eşini nie almadılar içeri benim eşim sadece ameliyat haneye giremedi onun dışında hep yanımdaydı ...

ammmiiinnnn cnmmm evlilik kolay olmuyo allahda bozmasın evimize sağlık ve huzur versin :)) oohh valla hergün biyerde kahvaltıı bende istiyoruummm hade git cnm afiyet olsun ve kolay gelsin :))

beni direk ameliyathanenin oldugu yere aldılar...sancı odaları falan var...oraya kimseyi almıolar..doğuma girenler falan oluyo sanırım ondan...bayan bile almadılarki düşünsene...Allahım düşürmesin bidaha o hastaneye zaten....

günaydın fısıtıkımmmm geç oldu biraz ama affet beni işlerim vardı...bölük pörçük geldim hep...Allahım hep böle mutlu kılsın sizi...hiç bozmasın ağzınızın tadini...maaşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:

beni direk ameliyathanenin oldugu yere aldılar...sancı odaları falan var...oraya kimseyi almıolar..doğuma girenler falan oluyo sanırım ondan...bayan bile almadılarki düşünsene...Allahım düşürmesin bidaha o hastaneye zaten....
olsun bidenem geldin yaa :)) aminnnn cnmm inşallah hep birimizin mutlulugunu ve huzurunu bozmasın ....
doğru cnm ya seninki biraz daha farklı bi durum :(( aminn cnmm allah bir daha yaşatmasın tekrar o odalara girelim ama sonunda bebişimiz kucağımızda çıkalım inşallah :))

olsun bidenem geldin yaa :)) aminnnn cnmm inşallah hep birimizin mutlulugunu ve huzurunu bozmasın ....
doğru cnm ya seninki biraz daha farklı bi durum :(( aminn cnmm allah bir daha yaşatmasın tekrar o odalara girelim ama sonunda bebişimiz kucağımızda çıkalım inşallah :))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhh

aysunn ya ben hasta olmadımm :(( ağrım da kesildi acep kistemi dönüşüyo :((

töbe de kıssss...ne kisti bebişemi dönüştü de bariii ;) kötü düşünme iyi düşün ii olsunn...

yaaaa nerden bilim umutlanmak istemiyorum belkidee :(( eger cumartesi ye kadar regl olmazsam tekrar idrar testi yapcam sonrada kan ama bilemiyorum kiii hayırlısı bakalım :(
hülyayı merak ediyorum :((

yaaaa nerden bilim umutlanmak istemiyorum belkidee :(( eger cumartesi ye kadar regl olmazsam tekrar idrar testi yapcam sonrada kan ama bilemiyorum kiii hayırlısı bakalım :(
hülyayı merak ediyorum :((

öle yap canım umutlanma tmmm...sonra hasta olursan hayal kırıklığı olmasın...ama kötü şelerde düşünmee...yap bakalımmm haberlerini bekliom dörtgözle...bende merak ediyom hülyayıı...:((

öle yap canım umutlanma tmmm...sonra hasta olursan hayal kırıklığı olmasın...ama kötü şelerde düşünmee...yap bakalımmm haberlerini bekliom dörtgözle...bende merak ediyom hülyayıı...:((

tamam cnm haber veririmde cumartesi günü eşin çalışıyomu yani haber vermek istesem ;)) internete girebilcenmi ??? yaaa aramak istiyorum hülyayı ama cesaretim yok :((

tamam cnm haber veririmde cumartesi günü eşin çalışıyomu yani haber vermek istesem ;)) internete girebilcenmi ??? yaaa aramak istiyorum hülyayı ama cesaretim yok :((
çalışıo cnm..haber verebilirsin...Eki Görüntüle 343099 belki girebilirim nete kayınvaldemde falan olursam..;) arasana bi cesaretinin olamamasını anlıyorum zor tahmin edebiliorum ama merakda ediozz..:50::50:

ben yemege çıkıyorummm gelince görüşürüz :)) öptümmmm

afiyet olsunnnn:56::56: bizde taze fasülye varmış yaaa...iyiki dün akşam bugüne fasülye yapacaktım yapmamışımmm:9: öptüm cnmm görüşürüz..

Back
X