Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir şekilde olucak ama bakalım gün geçtikçe korku dahada artıyor geçenlerde ağladım hatta eşime dedim ya doğumda ölürsem filan diye Allah yardımcımız olsun bir şekilde çıkacak bu bebişler
Hiç stres yapmayın, o an olup bitecek inşallah, ben ilkinde çok düşünüp çok stres yapmıştım. Hiç de düşündüğüm ya da planladığım gibi olmadı, normal doğumdan sezaryene dönüp kısa sürede bitmişti, bira ağrı acı oluyor ama o da analığın cilvesi
Hiç stres yapmayın, o an olup bitecek inşallah, ben ilkinde çok düşünüp çok stres yapmıştım. Hiç de düşündüğüm ya da planladığım gibi olmadı, normal doğumdan sezaryene dönüp kısa sürede bitmişti, bira ağrı acı oluyor ama o da analığın cilvesi
Ben de ben de hatta son anda doktor dese de sezaryana dönse diye geçiriyorum bazen içimden sonra da suçlanıyorum kendi kendime.
Bir de birkaç yıl önce ablamın doğumuna girme gibi bir hataya düştüm, niye böyle bi şey yaptıysam her anına şahidim.kimse de dememiş sen girme
Ben de ben de hatta son anda doktor dese de sezaryana dönse diye geçiriyorum bazen içimden sonra da suçlanıyorum kendi kendime.
Bir de birkaç yıl önce ablamın doğumuna girme gibi bir hataya düştüm, niye böyle bi şey yaptıysam her anına şahidim.kimse de dememiş sen girme
Benimde kendi doktorum baktı sıkıntı görseydim göndercektim dedi çok şükür görmedi 1 saat sürdü bence doktorunuza bir sorun sonra isterseniz başka doktora da görünün bende takipli hastasıyım ama önemli detaylı ultrason baştan savma yapamaz yani
Günaydın canlar nioli yağı kullanan var mı benim enfeksiyon geri geldi sanırım 10 gün önce fitil vermişti doktor geçirdi şimdi yine başladı çok da dikkat ediyorum nioli yağını duymuştum ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum çekilir gibi degil bu enfeksiyon randevuma da 10 gün var daha