• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Canım doktorunun perinatolog ünvanı var mı yoksa Op.Dr mu ?
Çünkü perinatolog olmak için 3 sene onun okumak gerekiyormuş bazıları sadece sertifika alıyormuş ama onların imza yetkisi bile olmuyormuş. Benim doktorum bende bakıyorum ama benim o kadar yetkim yok demişti op.dr kendisi. Normal bi doktorsa bakar ama bi perinatolog kadar incelemeyebilir
O kadar hakkında bilgim yok ama kafamda şüphe kaldı olmadı araştırmaya gideceğim orda perinatolog görsün zaten kan uyuşmazlığı var riskli grup olduğu için verirler sıra inşallah

Yani düzenli kontrollerde iyiyse iyi gidiyordur inşallah her şey ama yine de insan detayları da merak ediyor hayırlısı ben de yaptirmayı düşünüyorum

Yani düzenli kontrollerde iyiyse iyi gidiyordur inşallah her şey ama yine de insan detayları da merak ediyor hayırlısı ben de yaptirmayı düşünüyorum 😊
Araştırmaya gideceğim orda riskli grup olduğum için şansımı deneyeceğim inşallah sıra bulurum çünkü şuna 22+2 deyim

O kadar hakkında bilgim yok ama kafamda şüphe kaldı olmadı araştırmaya gideceğim orda perinatolog görsün zaten kan uyuşmazlığı var riskli grup olduğu için verirler sıra inşallah
Bütün hepsi için mi bilmiyorum ama ben araştırmadan belki sıra alırım diye bulunduğum yerdeki devlet hastanesine yeşil alan açtırmıştım . Bi araştır istersen canım

Öncelikle maşallah darısı bizlere inşallah 💜 babyvac bu elektrik süpürgesiyle çekilenler oluyor dimi? Kızınız huysuzlanıyor muydu çok yaparken?
Evet onunlaa yani bebeklikten itibaren kullandigimiz icin alistigi bisey zaten hic zorlanmadik sonra kendisi yapmaya basladi tikandiginda onun cektigimizde yasadigi rahatlamayi anladikca o istiyor artik😂

Israrla keşfetime çıkıyor benimde izlemeden geçemiyorum biraz tırstım açıkçası bende 🫣
İzleme izleme, hamile kalmadan önce izliyordum bende ama şimdi resmen travma gibi geliyor hemen geçiyorum hahaha 😄 bilmiyorum doğurcaz bi şekilde bakalım 😄😄😄

Yaa kızlar biraz önce lavaboda küçük tuvaletimi yaptım peçeteye tırnak ucu kadar küçücük açık pembe leke geldi silince korkulacak bi durummu acaba kasığımdada ağrı var biraz

Back
X