2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hmmmm evet oralarda fazla yeme ...kayınvalden uzakmı sana? oda yardımcı olur heralde? ne zaman sölüceksiniz annenlere falan?

yaaa dayanamadım ben anneme söledim ki okadarda tembihlemiştim kocişe bak sakın kimseye söleme die ben dayanamadım (
yok cnm ya annemde kayınvalidemde uzaklar bana malesef ben kendi işimi kendim yapıyotum :))
dışarda olabildiğince yemicem artık evden getircem :))

ayyyy sabırsızız böle işte ama ben sölemicem dayanabildiğim kadar dayanıcam hamiş kalırsam..tabiki yeme dışardan artık evden götür ii beslenmek lazım yemediğimiz şeleri bile yememiz lazımm walla..

kızzz aaaaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun tugbacım yaa deliye bak hemen tabloyuda yapmışşş bravo sana en son 15 ocakta oldum ve 25 gün bbugün olmadım ay bende mi yapsam ki ... ALLAH ım kucagınıza almayı nasip etsin kızlar :)))))))))))))))))) ben hazırlanıyorum işe gidicemmmm byy sizee öptümm

yaa ben dayanamıyorum napimmm sevincimi paylaşmak istiyom herkezle (( valla ber herşeyi yiyorum zaten sen kendini düşün :)) öle yapcam evde yapıp getircem artık :))

çok saol cnm yaaa allah isteyen herkeze versin inşallah :)) yapcam tabeee :)) ayy yapsana test sendeeeee
gelcem birazdan bi işim var oki
tamam cnmm :))
tubişşşşşşşşşş

hamişsinnn çok sevindim. darısı diğer arkadaşların başına...
:) nazar değmesin...

çok saol cnmm yaaaa aminnn inşallahhhh

tuğbacım geriye dönük okudum yazdıklarını sırf heyecanını görmek için...

eşine söylediğinde sevincinizi okuyunca gözüme kum kaçtı :)
bişey olur diye korkuyormuşsunuz ya
ay hele biz o kadar istiyoruz ki kucağimizda görmeyi
çok zor öncesinde kaybı olunca insan çok korkuyor...

Ama Allah'a emanet bebişlerimiz...

ben seraydan da çok istiyorum böyle bir haber inşallah...

yaa ben dayanamıyorum napimmm sevincimi paylaşmak istiyom herkezle (( valla ber herşeyi yiyorum zaten sen kendini düşün :)) öle yapcam evde yapıp getircem artık :))

bende isterim paylaşmayı tabi ama önce burası var paylaşmak için aklımda...walla tabiri caizse öle bişi olursa eşşek gibi yicem

oyyy çok saol canım inşallah verebilirim bu haberi sizlere...bekliom bakalımm..Allah nasip edercek inşallah alacaksınız kucaklarınıza bebişlerinizi sonrada böle fıldır fıldır oynatacaklar bizi

inşallah cnmmm ben inanıyorum kısa zamnada aramıza katılıcak oda :)) cnm benimm doğup kucağıma alana kadar hiç bitmicek bu korkumuz alışmak istemiyorum ama aklım hep onda bu sefer olsun diyorum hep :))
bende isterim paylaşmayı tabi ama önce burası var paylaşmak için aklımda...walla tabiri caizse öle bişi olursa eşşek gibi yicem
estafirullah eşşek ne demekk ?? hee senide görcezz bak 2 ci güne söliceksin herkeze :))
oyyy çok saol canım inşallah verebilirim bu haberi sizlere...bekliom bakalımm..Allah nasip edercek inşallah alacaksınız kucaklarınıza bebişlerinizi sonrada böle fıldır fıldır oynatacaklar bizi

inşallah cnmm yaaaaa ayy gelsinde herşeye razıyımmmm

ayyyy inşallah canım yaaaa....bu sefer olacak buna inan ve başka bişe düşünme...onlarda geçmişte yaşandı bitti...çevremde çok duydum hep ilk bebeklerini kaybedenleri maaşallah hepsi sağ salim aldılar kucaklarına ...sende alcan inşallahh walla bilmiom tubişim eşim dayanırsa bende sölemeden durabilirim...çok merak ediom kısss dayanabilirmi acaba

napimm kuşucum oturuyom sen napıyonn ???

napim bende oturuomm işim yok varda yok yapıp bitirmek istemiom ...birikti walla sonrada çok sıkışıcam ama napimm...sıkıldım ama yaaa hava bunaltıo insanı.

biri bebekmi bekliyomuş burda hani hani ben geldim bebeler tugbişim senin adına çok sevindim tatlım rabbim devamını göstersin işşallah 40 haftaları görmen dilegiyle darısı başımıza bende bugün rüyamda kendimi hamile gördüm test yapıyomuşum nasılda korkuyorum ya buda giderse diyeablamlar okadar kızıyolarki eylülü neden beklemedin bizleri neden dinlemedin diye sonra diyorum allahım neden hamile kaldımki ablamlar kızıyo daha hazır degilim eylülde hamile kalmam lazım diyorum sonrada uyandım ilk defa sevindim hamile olmadıgıma çünkü halen hazır degilim bu psikoloji öldürücek beni birgün hep umudum gidiyo ya buda giderse diye aklımdan çıkmıyo ya gene üzülür yavrumdan ayrılırım diye

valla ben herkezi aramak istiyomm zor dayanıomm ( inşallah cnmm bende inanıyorum bu sefer olucak inşallah ama korkuyorum işte ( aynen öle çok sıkıldım iştende ama mecbur doğuma kadar dayancam artık :))

paşammmm çok saol allah sanada sağlıklı sıhatti tatli bebeişler nasip etsin inşallah eylülede bişi kalmadı heee şunun şurası 6 7 ay var göz açıp kapayana kadar geçcek inşallah :))

hoşgeldin paşammmm...o rüyanın gerçeğini yaşarsın inşallah istediğin zamanda nasılsın bakalımm?bitirdinmi kıs atkı bereyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…