2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım ne kalmış demi 8 ay kadarneyse ben çıkıyımda namazı kılıyım yemek yapmam lazım sonra görüşürz

5.nolu resim eski yaptığımmış yalnışlık olmuş :)) yorumlarınızı bekliyorum ne dersiniz :9)))

canım ne kalmış demi 8 ay kadarneyse ben çıkıyımda namazı kılıyım yemek yapmam lazım sonra görüşürz
yaa deme öle göz açıp kapayana kadar geçicek merak etme sen :))

ayyy ne bereketli bigünn patır patır dökülüyozzz cnm benim tebrikler allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

canım senin adına inan çok sevindim 40 hafta görmen dilegiyle saglıklı bir şekilde işşallah
yaa deme öle göz açıp kapayana kadar geçicek merak etme sen :))

ayyy ne bereketli bigünn patır patır dökülüyozzz cnm benim tebrikler allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))

öyle demi aman herşeyin hazırlısı artık şu kiloları veriyimde fit oluyum hamile kalıyım işşallah

inşallah kan testinden boş dönmeyiz kızlar bende yarın sabah vericem kanı ....hamişleri çok tebrik edyorum en kısa zamanda herkesin bu dileğinin gerçekleşmesini yürekten istiyorum.....

tubişşşşşşşşşş inanmıyorum sende hamişsin tebrikler sen nasıl öğrendin canım ?
evet cnm sabah test yaptım bende :)) çok saol cnmmm yaa bişi dicem bana yaşını ve yaşadığın ilide yazarmısın listeyi güncellicem :))
aynen öle cnm ben inanıyom fit olcann ve koca göbüşlü olcan inşallah :))
inşallah kan testinden boş dönmeyiz kızlar bende yarın sabah vericem kanı ....hamişleri çok tebrik edyorum en kısa zamanda herkesin bu dileğinin gerçekleşmesini yürekten istiyorum.....

inşallah cnm bende yarın sabbah vericem :)) aminnnn

canım yaş 26 il antalya yarın iyi haberlerle dönelim inşallah..senin çizgi baya belirginmi bide hemeni çıktı canım..benim yine silik pembe çıktı ama hemen..................

canım yaş 26 il antalya yarın iyi haberlerle dönelim inşallah..senin çizgi baya belirginmi bide hemeni çıktı canım..benim yine silik pembe çıktı ama hemen..................

cnm benimkide baya belirgin ama buraya yükleyemiom :)) boyut büyük dio :)) inşallah cnmm yarın güzel haberlerle geliriz :))

cnm hayırlı olsun.inş sağlıkla kucağına alırsın.allah bikaç ay sonra banada nasip eder inş.bu arada isteyen herkese nasip etsin

Tubişşşş tunatunam 1-2 saate gelirim diodu gelemedi nie acaba!!! Merak ettim kısss..

ayyy bilemedimkiiiii nerde acepppp

kızlar geldim geldim hış oldum adliyedeydim nasılsınız bakalım ??? dünden beridir başım fırıl fırıl dönüyor midem kıyılıyor halsizlik bacaklarımın dermanı yok offff bir cuma olsaydı ya dr. gitseydim de nevarsa çıksaydı ortaya.neyse canlarım yarın görüşürüz çıkıyorumeve gideceğim yemek yapacağım daha hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr otoromu kapatıp çıkmıyorum oturumu sürekli açık oluyor şifreyi unutuyorum diye :)))))

Son düzenleme:

ayyy cnm kıyamam iyyiiysen sorun yokkk :)) hade git dinlen evde gelicek cumada merak etme sen öpüyorum seniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…