- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.501
valla ben herkezi aramak istiyomm zor dayanıomm( inşallah cnmm bende inanıyorum bu sefer olucak inşallah ama korkuyorum işte ( aynen öle çok sıkıldım iştende ama mecbur doğuma kadar dayancam artık :))
paşammmm çok saol allah sanada sağlıklı sıhatti tatli bebeişler nasip etsin inşallah eylülede bişi kalmadı heee şunun şurası 6 7 ay var göz açıp kapayana kadar geçcek inşallah :))
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pazartesi azcık lekelenmem olmuştu 1 damla bu gün idrar testi yaptım 10 saniyede pespembe çıktı ikinci çizgi koyuyorum resimleriEki Görüntüle 347750 Eki Görüntüle 347751 Eki Görüntüle 347752 Eki Görüntüle 347753 Eki Görüntüle 347754
yaa deme öle göz açıp kapayana kadar geçicek merak etme sen :))canım ne kalmış demi 8 ay kadarneyse ben çıkıyımda namazı kılıyım yemek yapmam lazım sonra görüşürz
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pazartesi azcık lekelenmem olmuştu 1 damla bu gün idrar testi yaptım 10 saniyede pespembe çıktı ikinci çizgi koyuyorum resimleriEki Görüntüle 347750 Eki Görüntüle 347751 Eki Görüntüle 347752 Eki Görüntüle 347753 Eki Görüntüle 347754
canım senin adına inan çok sevindim 40 hafta görmen dilegiyle saglıklı bir şekilde işşallahcanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaa deme öle göz açıp kapayana kadar geçicek merak etme sen :))
ayyy ne bereketli bigünn patır patır dökülüyozzz cnm benim tebrikler allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :))
başka kim var hamiş.....................
evet cnm sabah test yaptım bende :)) çok saol cnmmm yaa bişi dicem bana yaşını ve yaşadığın ilide yazarmısın listeyi güncellicem :))tubişşşşşşşşşş inanmıyorum sende hamişsin tebrikler sen nasıl öğrendin canım ?
aynen öle cnm ben inanıyom fit olcann ve koca göbüşlü olcan inşallah :))canım senin adına inan çok sevindim 40 hafta görmen dilegiyle saglıklı bir şekilde işşallah
öyle demi aman herşeyin hazırlısı artık şu kiloları veriyimde fit oluyum hamile kalıyım işşallah
inşallah kan testinden boş dönmeyiz kızlar bende yarın sabah vericem kanı ....hamişleri çok tebrik edyorum en kısa zamanda herkesin bu dileğinin gerçekleşmesini yürekten istiyorum.....
canım yaş 26 il antalya yarın iyi haberlerle dönelim inşallah..senin çizgi baya belirginmi bide hemeni çıktı canım..benim yine silik pembe çıktı ama hemen..................
inşallah kan testinden boş dönmeyiz kızlar bende yarın sabah vericem kanı ....hamişleri çok tebrik edyorum en kısa zamanda herkesin bu dileğinin gerçekleşmesini yürekten istiyorum.....
cnm benimkide baya belirgin ama buraya yükleyemiom :)) boyut büyük dio :)) inşallah cnmm yarın güzel haberlerle geliriz :))
tuğbacım listede benide yeniler misin.yaş 30 istanbul.3 şubat kürtaj.7 haftalıktı.
Tubişşşş tunatunam 1-2 saate gelirim diodu gelemedi nie acaba!!! Merak ettim kısss..
ayyy bilemedimkiiiii nerde acepppp
kızlar geldim geldim hış oldum adliyedeydim nasılsınız bakalım ??? dünden beridir başım fırıl fırıl dönüyor midem kıyılıyor halsizlik bacaklarımın dermanı yok offff bir cuma olsaydı ya dr. gitseydim de nevarsa çıksaydı ortaya.neyse canlarım yarın görüşürüz çıkıyorumeve gideceğim yemek yapacağım daha hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrr otoromu kapatıp çıkmıyorum oturumu sürekli açık oluyor şifreyi unutuyorum diye :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?