2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

napim cnm yaaaa yıl sonu oldugu için çok yoğunuz valla başım çatlıyo ( ama geçcek inşallah.... burda kimseyle konuşmuyorum tek sizinle konuşup dertleşiyorum yaaa çok kısa zamanda çok alıştım size aklım hep sizde :))
afiyet olsun canım aç karnını doyur.bende 12de cıkıyopruym öğlen arasına 1de burda olurum toplaşırız gene :)
tamam cnm benim afiyet olsunn :))
hiç para yok...işler kötü ya bakalım biz alabilecekmiyiz...ama buldugum yerde atarım canım

afiyet olsun bende 12,30 da gitcemmm...görüşürüzzzzzzzzzz..

sen yine benim yazıların içine gömmüşsün cevapları valla hesap nomu atim eger yollicaksan sanada afiyet olsun cnmmm :))

aynen ya i,l katıuldıgım günü hatırlıyorum bu konuya.iyiki katılmışım bende burada pek kimseyle konuşmuyorum şuan zaten 2 kişiyiz diger arkadaş izinde iş yapmaktan konusmaya fırsatım olmuyor.bide iş yaparken kendimi çok kaptırıom kapıyorum herşeye .bende çok sevdim sizi ve alıştım iyiki tanışmısız yüzyüze görüşmek nasip olurmu bilmem

kısmet cnmmm neden olmasın bekli yollarımız kesişir biyerlerde yaaa bende burayı açtığımda korkmuştum aslında ya kimse gelmezse tek kalırsam die ama çok güzel arkadaşlıklar kurmaya başladım :))

he yaaa öyle oldu bazen olmuyo bazen oluyo anlamadım gitti...sen hesap nonu atarsın ben sana yollarım sonrada beni yollarlar burdan ev hanımlığına terfi ederim

he yaaa öyle oldu bazen olmuyo bazen oluyo anlamadım gitti...sen hesap nonu atarsın ben sana yollarım sonrada beni yollarlar burdan ev hanımlığına terfi ederim

ayyyy bidenemm yaaaa kıyamam sana benn :))) ev hanımlıgına koca göbüşlü olarak kendi isteğinle terfi etmelisin bitanem :))

ayyyy bidenemm yaaaa kıyamam sana benn :))) ev hanımlıgına koca göbüşlü olarak kendi isteğinle terfi etmelisin bitanem :))

walla daha bugün konustuk burdaki arkadaşla inşallah hamile kalırımda bırakırım işi dedim...çünkü istemiyorum çalışmak...kocişimde dedi dün çık die..tabi başka iş bakacam buarada...burda çalışmak istemiom...yoruldum çokk...

yaaaaa bende öle cnm inanılmaz stresli bi iş zaten hamiş kalim doğumdan sonra çıkarım işten kalmaya hiç niyetim yokk :))
bende kocişimle benim resmimi koysammıki...resim falan koyma dedi bana nolcaksa :44:

aysunnn az koysana bakimm sonra silirsin :)))) merak ettim şimdi

aaaaaaaaaaaaaaaaa mesaj kısa dio yaaaaaa bende böle doldurdummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…