- 18 Aralık 2011
- 173
- 55
- 98
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.961
merhaba kıslar...yeni annemizi tebrik ediyorum çok mutlu oldum canım senin adına..ben öğle arasındayım derse girmeden haberleri alayım dedim iyi geldi valla :))hepinizi öpüyorum
inşallah cnmmmmm :))) heee buarada sözümmm hamişlere tabiki başka topiktede yazabilirsin ama sakın bizi terketmeyinnn küserimmmm heeeee :)))Teshekkur ederim, canim. Sizinle paylashmak o kadar iyi geldi ki. Eshimle paylashirken bile bu kadar heyecanlanmamishtim :) Sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum :)
heheheh ben yaptımmm :))) kaçırdın :))kıs demin 11 di bende yapcaktımda yapmadımm..maaşallah maaşallah
afiyet olsun bidenemmm bende 1:30 da gitcem :))kıslarrrr ben yemeğe gidiyommm hepiniz çok seviom öpüldünüz...
dimmmiii evetttt benim açık hep sayfamda dönüp yazamıom takip edemıyorum.
inşallllaaahhhh cnmmmm :))canım tebrik ediyorum 1. Ben 2.de sensin i,nşallah kucagımıza almayı nasip eder allah.diger arkadaşlarımızada en kıza zamanda bu güzel mutluluğu bize haber vermeyi bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.
yaaaaa ne dedinn ve ne tepki verdii yaa insan açıkca anlatır nie kısa kestin merak edim die dimi ??? :)))Tubişim ben eşime söyledim telefonda görüştüğümüzü hiç bir şey demedi.:):):):):)
inşallah cnmmm :)) siz şimdi kıdemli olcanız bize yol gösterceniz ona göre iyi takip edin kendinizi heeee :)) tamam cnm onuda yaparız merak etme sen :))Sag ol, canim. Senin de bebishin hayirli ugurlu olsun. Inshallah, canim, inshallah aliriz kucagimiza. ALLAH isteyen her kese versin. Artik siradakileri bekliyoruz. Kizlar, lutfen elinizi cabuk tutun :) Bi de benim ilkinde de bu sefer de yaptigim shey ilishkiden sonra hep ayaklarimi yukariya kaldirip 15-20 dakika dahi olsa oyle durmamdi. Belki bu ishinize yariyabilir.
merhaba kıslar...yeni annemizi tebrik ediyorum çok mutlu oldum canım senin adına..ben öğle arasındayım derse girmeden haberleri alayım dedim iyi geldi valla :))hepinizi öpüyorum
inşallah cnmmmmm :))) heee buarada sözümmm hamişlere tabiki başka topiktede yazabilirsin ama sakın bizi terketmeyinnn küserimmmm heeeee :)))
olur mu, canim, anca beraber kanca beraber :)
olur mu, canim, anca beraber kanca beraber :)
ALLAH sabr versin, canim. Senin icin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorumDun idrar testinde ciktigi zaman once sevindim, ama sonra ilk bebegim icin yaptigim testler aklima geldi, agladim. Hepsini tutuyorum, bebishimden hatira diye, bashka hic bi sheyi kalmadi ki (((
Kızlaar yardım(( Kan testim 3.6 çıktı, doktor hamile değilsin dedi, kist var falan dedi, adet söktürücü iğne verdi... Ama daha önce yaptırdığımda 0 çıkmıştı, sizce neden böyle oldu ???
hoşgeldinnnnnnnn tubacımmmmmmmmmmmmmmmmmyolunu gözledim wallaaa
ayyyyyy cnmmm :))) bidenemmm bişimi oldu???
benim hepten ümidim gittii test yapacağım 2 kişi vardı.. tubişim hastalandı zeynepte doktora gitti böle oldu..bende kırmızıların geleceği günü bekliyim beraber çalışmalara başlayıp hamiş oluruz gelecek aygeçmiş olsun zeynepcim buarada...hiç takma kafana emi..... her yeni ay yeni umut...
tubiş hastalandımı..ama daha cuma diye biliyorum ben..senin ne zaman dı canım?
inşallllaaahhhh cnmmmm :))
yaaaaa ne dedinn ve ne tepki verdii yaa insan açıkca anlatır nie kısa kestin merak edim die dimi ??? :)))
inşallah cnmmm :)) siz şimdi kıdemli olcanız bize yol gösterceniz ona göre iyi takip edin kendinizi heeee :)) tamam cnm onuda yaparız merak etme sen :))
bizdee çok mutlu oldukkk :)) bizde seni çok öpüyoruzz :))
bişi olmadı ösledimmmçok iğrenç bi gün yağmur hiç durmadı burda tam uyumalık hava açacan türk filmini çekecen battaniyeyi yatacan anasını satimm offff offfffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?