2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba kıslar...yeni annemizi tebrik ediyorum çok mutlu oldum canım senin adına..ben öğle arasındayım derse girmeden haberleri alayım dedim iyi geldi valla :))hepinizi öpüyorum

merhaba kıslar...yeni annemizi tebrik ediyorum çok mutlu oldum canım senin adına..ben öğle arasındayım derse girmeden haberleri alayım dedim iyi geldi valla :))hepinizi öpüyorum

Teshekkur ederim, canim. Senin de guzel haberlerini bekliyoruz artik. ALLAH sana da bu mutlulugu yashamayi nasip etsin :)

Teshekkur ederim, canim. Sizinle paylashmak o kadar iyi geldi ki. Eshimle paylashirken bile bu kadar heyecanlanmamishtim :) Sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum :)
inşallah cnmmmmm :))) heee buarada sözümmm hamişlere tabiki başka topiktede yazabilirsin ama sakın bizi terketmeyinnn küserimmmm heeeee :)))
kıs demin 11 di bende yapcaktımda yapmadımm..maaşallah maaşallah
heheheh ben yaptımmm :))) kaçırdın :))
kıslarrrr ben yemeğe gidiyommm hepiniz çok seviom öpüldünüz...
afiyet olsun bidenemmm bende 1:30 da gitcem :))
dimmmiii evetttt benim açık hep sayfamda dönüp yazamıom takip edemıyorum.

ayyyy çok sevindirik oldum :))

canım tebrik ediyorum 1. Ben 2.de sensin i,nşallah kucagımıza almayı nasip eder allah.diger arkadaşlarımızada en kıza zamanda bu güzel mutluluğu bize haber vermeyi bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.
inşallllaaahhhh cnmmmm :))
Tubişim ben eşime söyledim telefonda görüştüğümüzü hiç bir şey demedi.:):):):):)
yaaaaa ne dedinn ve ne tepki verdii yaa insan açıkca anlatır nie kısa kestin merak edim die dimi ??? :)))
inşallah cnmmm :)) siz şimdi kıdemli olcanız bize yol gösterceniz ona göre iyi takip edin kendinizi heeee :)) tamam cnm onuda yaparız merak etme sen :))

bizdee çok mutlu oldukkk :)) bizde seni çok öpüyoruzz :))

MoonRiver hımmmm buarada hülyaya sölediklerim senin içinde geçerli cnm çiğ et ve dışarıda salata yemek yok tamammı bidenem :))) ağır kaldırmak kendini zorlamak yok :))

saol canım ben bi müddet tuttum sonrada attım gördükçe hatırlıodum o günleri ve kötü oluyordum..o nedenle attım..

moonriver tebrik ederimm çook sevindim senin adına ALLAH hayırlısıyla bu mutluluğu bizlerede yaşatsın inşallah..:)(tez vakitte.:))

Kızlaar yardım (( Kan testim 3.6 çıktı, doktor hamile değilsin dedi, kist var falan dedi, adet söktürücü iğne verdi... Ama daha önce yaptırdığımda 0 çıkmıştı, sizce neden böyle oldu ???

geçmiş olsun zeynepcim ama benimde bu kistlerle ilgili bir bilgim yok hatta bendede var ultrosonda çıkmıştı ama doktora gidip gösteremedim sonuçları yoğunluktan.benim sol yumurtalıkta 28*24mm polikistik yazıyo bende gidip bi göstersem iyi olucak belkide o yüzden olmuyo bebiş.sana ultrasonla bakıldımı..?her neyse en önemlisi sağlık tabiki tedavisi yapılsında bebişler gelsin en kısa zamanda..:)

cnm doktor doğru demiş 5 in üstü ise hamilelik var demektir benimde geçen ay 13,85 çıktı ama bak hamiş diilim sakın üzme kendini kistler için başka bi doktorada görün ona göre söktürücü iğne falan ol :))

benim hepten ümidim gittii test yapacağım 2 kişi vardı.. tubişim hastalandı zeynepte doktora gitti böle oldu..bende kırmızıların geleceği günü bekliyim beraber çalışmalara başlayıp hamiş oluruz gelecek ay geçmiş olsun zeynepcim buarada...hiç takma kafana emi..... her yeni ay yeni umut...

tubiş hastalandımı..ama daha cuma diye biliyorum ben..senin ne zaman dı canım?

tubişimm öyle konusruken söyledim dedim hani vardı ya kadınlar klubunde tugba gecenlerde birbirimizi tel nolarımız verdik telefonda görüştük çok sevdik birbiimizi dedim.ne kjonustunuz dedi.
Oncelikle nasılsın iyimisin sohbeti ettik dedim sonra birbirimize dua ettik dedim.ne konusuonuz bütün gün diyor dedim hep konusmuyoruz ki dedim benim işler yogun onunda yogun ara ara telden görüşcez iyi arakadaş edindim dedim.iyi güzel dedi.hiç bir tepki vermedi.benim ablamda burada k k da arkadaşlarıyla görüşüyor birbirlerine hediye gönderiyorlarmış onu anlattım sonrasında buranın böle güzel arkadaşlıklar kurulabılen biyer olduguna kanaat getirdi heralde.hiç tepğkisizdi.

bişi olmadı ösledimmm çok iğrenç bi gün yağmur hiç durmadı burda tam uyumalık hava açacan türk filmini çekecen battaniyeyi yatacan anasını satimm offff offfffffffffffffffff

yaaaa aysun varya bu psikolojiyle emin ol encok bana lazımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…