2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Canım nasılsın iyimisin?
Vallaha ilğilenemiyorum seninle ve diger arkadaşlarla.müthiş yogunuz.
Sabah müdüre hanımla tartıştık böle boğazıma kadar doldum.çok bunladım çokk
cnm benim önemli diil iyiyim ben merak etme yeni ay yeni umut diyorum sende lütfen üzme kendini olurmu bak bebişte üzülür sonra hee de geç :))
cnmmm inşallah hamişsindir hemen bizle paylaş sonucunu 2 . hamişimiz ol lütfenn bugün güzel haber almak istiyorum :))

çok saol cnm inşallahh hepimizin :)) ya benimde öle çok üşüttüm bu ay ayaklarımı koca botları giydim benmi onları onlarmı beni taşıyo bilemedim :))

canıom ahh bende öyle oluyordum.canım apranax ford içmeyi denedinmi hiç?500mg dene ben onu içiyordum hep birde muz tuket

ayyy cnm çok sevindim adına ozamann 2. hamiş belli cnm benim allah sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin inşallah :)))

canıom ahh bende öyle oluyordum.canım apranax ford içmeyi denedinmi hiç?500mg dene ben onu içiyordum hep birde muz tuket

ahhh ahhh o benim gençliğimin ilacı cnm yıllarca kullandım şimdi mide ağrısı çekiyorum artık asla içmem :)))

canım kanda cıktıysa tamamdır hamılesindir canıcım sen

tebrik ederim canım çokkk sevindimm...belirtilerin nelerdi? ben belirtiden medet ummak istemiyorum ama merak ettim...bide yaptığın düşük ne kadarlıktı..tekrar tebrik ediyorum..

ALLAH razi olsun, canim. Sizlere de nasib etsin inshallah. Belirtilerim cok erkenden olmaya bashladi. Ilk hamileligimde en onemli belirti benim icin cok halsiz olmamdi. Bu defa da ayni sheyi yashadim, cok halsizdim, o kadar ki, ellerim titriyordu :) Kasik agrilarm cok oluyordu, ki, bende adet doneminde bile hic agri olmaz. en son haftada oglenleri 2-3 saat kadar uyumaya bashladim. En son belirti ise siviilcelerimdi ki, yine adet doneminde sivilceye pek rastlamam yuzumde filan. Bi de sivilceler cok erken cikti ve artik iyileshti, ama adet gelmedi :) (ALLAHa cok shukur )

Tekrara teshekkur ederim ben de :) ALLAH gonlunuze gore versin.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

tugbaemrah, MoonRiver, Laydblue, seray0307+, sepya_9+, kardelen5233, bilgemadam, pptya87, fdeda

anammm gözlerime inanamadımmmm ne kadar kalabalıkızzz

aminnnn canımm çok saolll..Allah kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı rahat bir hamilelik nasip etsin...

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

tugbaemrah, MoonRiver, Laydblue, seray0307+, sepya_9+, kardelen5233, bilgemadam, pptya87, fdeda

kıs demin 11 di bende yapcaktımda yapmadımm..maaşallah maaşallah

aminnnn canımm çok saolll..Allah kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı rahat bir hamilelik nasip etsin...

Inshallah, umudumuz o. Ama yine de hayirlisi. Canim, kusura bakma, yazmayi unutmushum, ben ilk bebegimin dushtugunu 12 haftaliginda ogrendim, ama bebishim beni galiba cok daha erken terketmish. Ultrasound-da daha kucuk gorunuyordu, 7-8 haftalik gibi.

toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

tugbaemrah, moonriver, laydblue, seray0307+, sepya_9+, kardelen5233, bilgemadam, pptya87, fdeda

dimmmiii evetttt benim açık hep sayfamda dönüp yazamıom takip edemıyorum.

Inshallah, umudumuz o. Ama yine de hayirlisi. Canim, kusura bakma, yazmayi unutmushum, ben ilk bebegimin dushtugunu 12 haftaliginda ogrendim, ama bebishim beni galiba cok daha erken terketmish. Ultrasound-da daha kucuk gorunuyordu, 7-8 haftalik gibi.

hmmmm...saol canımm..aynı korkuları bende yaşıyorumda o nedenle sordum...benim 5,5 aylıktı düştüğünde (

teshekkur ederim, canim. Sizinle paylashmak o kadar iyi geldi ki. Eshimle paylashirken bile bu kadar heyecanlanmamishtim :) sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum :)

canım tebrik ediyorum 1. Ben 2.de sensin i,nşallah kucagımıza almayı nasip eder allah.diger arkadaşlarımızada en kıza zamanda bu güzel mutluluğu bize haber vermeyi bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.

canım tebrik ediyorum 1. Ben 2.de sensin i,nşallah kucagımıza almayı nasip eder allah.diger arkadaşlarımızada en kıza zamanda bu güzel mutluluğu bize haber vermeyi bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.

Sag ol, canim. Senin de bebishin hayirli ugurlu olsun. Inshallah, canim, inshallah aliriz kucagimiza. ALLAH isteyen her kese versin. Artik siradakileri bekliyoruz. Kizlar, lutfen elinizi cabuk tutun :) Bi de benim ilkinde de bu sefer de yaptigim shey ilishkiden sonra hep ayaklarimi yukariya kaldirip 15-20 dakika dahi olsa oyle durmamdi. Belki bu ishinize yariyabilir.

hmmmm...saol canımm..aynı korkuları bende yaşıyorumda o nedenle sordum...benim 5,5 aylıktı düştüğünde (

ALLAH sabr versin, canim. Senin icin ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum Dun idrar testinde ciktigi zaman once sevindim, ama sonra ilk bebegim icin yaptigim testler aklima geldi, agladim. Hepsini tutuyorum, bebishimden hatira diye, bashka hic bi sheyi kalmadi ki (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…