- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.941
cnm benim önemli diil iyiyim ben merak etme yeni ay yeni umut diyorum sende lütfen üzme kendini olurmu bak bebişte üzülür sonra hee de geç :))Canım nasılsın iyimisin?
Vallaha ilğilenemiyorum seninle ve diger arkadaşlarla.müthiş yogunuz.
Sabah müdüre hanımla tartıştık böle boğazıma kadar doldum.çok bunladım çokk
cnmmm inşallah hamişsindir hemen bizle paylaş sonucunu 2 . hamişimiz ol lütfenn bugün güzel haber almak istiyorum :))Kızlar az önce doktora gittim.. Önce tahlil yapalım sonuca göre muayene edeyim dedi.. Sonuçlar öğleden sonra çıkacak, idrar testinde görünmüyordur da hamileyimdir inşallahhhhhhhh :))) Dua edin benim için :)))
çok geçmiş olsun canım...içme ilaç sıcak bitki çayı iç rezene iç iyi gelir...son olsun inşallah bu sancıların 9 ay ara vermek üzere...benimde ayaklar donuyo walla ısıtamadım sabahtan beri...adet olursam çok sancılı olurum kesin bayağ üşüttüm ayaklarımdan çünkü..
yok cnm izin alamam ki ayaklarıma kalın botlarımı giydim sıcak tutsu die gece 2 ye kadar ayaktaydım ağrıdan öldüm gece çift çift ilaç içtim banamısın demedi şimdide çok ağrıyo ama ilaç içmekten midemi delcem oyuzden içmiyorum(
Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Bu gun beta hcg yaptirdim, hem de 2 klinikte. Bir tanesinin cevabini akshama dogru aldim, birini de yarin alicam, inshallah. Galiba listenizin 2.hamilesi benim :) Sonuc 1300 cikti, doktor 4-5 haftalik olabilir dedi. Ama benim hesabima gore 3hafta+3 gun gibi bishey. Ben once de belirtmishtim, bu ay beklemiyordum, belirtiler vardi, yine de umutlanmak istemiyordum. Kismette varsa oluyormush demek ki. Eshim de ben de cok mutluyuz. Yine de bir tedirginlik var, ilk bebegimiz dushtu diye. ALLAH bu defa kucagimiza almaya nasip eder inshallah. ALLAH bu mutlulugu tum bebek isteyenlere yashatsin. Ayrica desteginiz icin, guzel yorumlariniz icin cok teshekkur ederim. ALLAH hepinizden razi olsun ve en kisa zamanda sizlere bebek sahib olmayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum.
Guzel konushma oldu ama, dimi
canıom ahh bende öyle oluyordum.canım apranax ford içmeyi denedinmi hiç?500mg dene ben onu içiyordum hep birde muz tuket
kızlar listeye bakıyorumda hiç ilerleme yok günü gecenlerden bi haber yok
bugün benim adet günüm bekliyorum bakalım oldum olacak gibiyim.
kizlar merhaba. Nasilsiniz? Bu gun beta hcg yaptirdim, hem de 2 klinikte. Bir tanesinin cevabini akshama dogru aldim, birini de yarin alicam, inshallah. Galiba listenizin 2.hamilesi benim :) sonuc 1300 cikti, doktor 4-5 haftalik olabilir dedi. Ama benim hesabima gore 3hafta+3 gun gibi bishey. Ben once de belirtmishtim, bu ay beklemiyordum, belirtiler vardi, yine de umutlanmak istemiyordum. Kismette varsa oluyormush demek ki. Eshim de ben de cok mutluyuz. Yine de bir tedirginlik var, ilk bebegimiz dushtu diye. Allah bu defa kucagimiza almaya nasip eder inshallah. Allah bu mutlulugu tum bebek isteyenlere yashatsin. Ayrica desteginiz icin, guzel yorumlariniz icin cok teshekkur ederim. Allah hepinizden razi olsun ve en kisa zamanda sizlere bebek sahib olmayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum.
Guzel konushma oldu ama, dimi :d :d :d
tebrik ederim canım çokkk sevindimm...belirtilerin nelerdi? ben belirtiden medet ummak istemiyorum ama merak ettim...bide yaptığın düşük ne kadarlıktı..tekrar tebrik ediyorum..
ALLAH razi olsun, canim. Sizlere de nasib etsin inshallah. Belirtilerim cok erkenden olmaya bashladi. Ilk hamileligimde en onemli belirti benim icin cok halsiz olmamdi. Bu defa da ayni sheyi yashadim, cok halsizdim, o kadar ki, ellerim titriyordu :) Kasik agrilarm cok oluyordu, ki, bende adet doneminde bile hic agri olmaz. en son haftada oglenleri 2-3 saat kadar uyumaya bashladim. En son belirti ise siviilcelerimdi ki, yine adet doneminde sivilceye pek rastlamam yuzumde filan. Bi de sivilceler cok erken cikti ve artik iyileshti, ama adet gelmedi :) (ALLAHa cok shukur )
Tekrara teshekkur ederim ben de :) ALLAH gonlunuze gore versin.
cnm 2 . hamişimizde olduu hemen düzelticem listeyi :))
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
tugbaemrah, MoonRiver, Laydblue, seray0307+, sepya_9+, kardelen5233, bilgemadam, pptya87, fdeda
anammm gözlerime inanamadımmmm ne kadar kalabalıkızzz
aminnnn canımm çok saolll..Allah kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı rahat bir hamilelik nasip etsin...
toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
tugbaemrah, moonriver, laydblue, seray0307+, sepya_9+, kardelen5233, bilgemadam, pptya87, fdeda
anammm gözlerime inanamadımmmm ne kadar kalabalıkızzz
Inshallah, umudumuz o. Ama yine de hayirlisi. Canim, kusura bakma, yazmayi unutmushum, ben ilk bebegimin dushtugunu 12 haftaliginda ogrendim, ama bebishim beni galiba cok daha erken terketmish. Ultrasound-da daha kucuk gorunuyordu, 7-8 haftalik gibi.
teshekkur ederim, canim. Sizinle paylashmak o kadar iyi geldi ki. Eshimle paylashirken bile bu kadar heyecanlanmamishtim :) sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum :)
canım tebrik ediyorum 1. Ben 2.de sensin i,nşallah kucagımıza almayı nasip eder allah.diger arkadaşlarımızada en kıza zamanda bu güzel mutluluğu bize haber vermeyi bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin.
hmmmm...saol canımm..aynı korkuları bende yaşıyorumda o nedenle sordum...benim 5,5 aylıktı düştüğünde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?