2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kısmet cnm o belli olmaz :))) peki ekim olsun ozamn :)) benimde içime kız doğuyo benim sıpa eger kız olursa derin ela erkek olursa efe demir koycam inşallah :)) adada çok güzel isimm :))

valla suanda bişi yapmıyorum ama soğanı denicem bu ay :))

kırmızıları görmeden umudu kesmek yok hadi hayırlısı güzel haberler verin inşallah :)))
ya kızlar biliorum erken ama benimde sağ kasığımda bi ağrı var sormayın yani..
ay insan herşeyden işkilleniyo ya anaaammm:26:

valla cnm bu aydan sonra hiç bi belirtiyi belirti saymıcam ( bilemedimki çünkü adet ve hamişlik belirtileri benzer :))

çok güzel isim derin ela..demir yeğenimin ismi zatenn işler nasıl yoğunmu yine..

valla cnm bu aydan sonra hiç bi belirtiyi belirti saymıcam ( bilemedimki çünkü adet ve hamişlik belirtileri benzer :))[/QUOTE]

benim adetime daha 12 gün falan varda bu ağrı beni düşündürdü biraz sankim bilmiomki ya ..
kadın vücudu her adet yaklaştığında kendini hamileliğe hazırlarmış o yüzden yanıltıyo zaten

aysuncum sen test yapcam diosun belirti varmı bişiler hissediyomusun??

ya buarada sölememişim adım Esra:))

valla cnm bu aydan sonra hiç bi belirtiyi belirti saymıcam ( bilemedimki çünkü adet ve hamişlik belirtileri benzer :))

benim adetime daha 12 gün falan varda bu ağrı beni düşündürdü biraz sankim bilmiomki ya ..
kadın vücudu her adet yaklaştığında kendini hamileliğe hazırlarmış o yüzden yanıltıyo zaten[/QUOTE]

walla bana geçende sağlık ocağındaki doktor dediki her 5 adetinden biri düşüktür haberin olmaz dedi (ama sanırım düşük yapanlar içinmi dedi bunu o kısmı tam anlayamadım)sizler böle bişi duydunuzmu hiç ilk defa duydum garibime gitti..

kadın vücudu her adet yaklaştığında kendini hamileliğe hazırlarmış o yüzden yanıltıyo zaten

walla bana geçende sağlık ocağındaki doktor dediki her 5 adetinden biri düşüktür haberin olmaz dedi (ama sanırım düşük yapanlar içinmi dedi bunu o kısmı tam anlayamadım)sizler böle bişi duydunuzmu hiç ilk defa duydum garibime gitti..[/QUOTE]

o ne demekmiş ya ..büyük ihtimal her yumurtlama dönemi hamilelik için hazırlık ya bebek tutunamazsa hamilelik olmuyo buda düşük sayılıyo doktora göre galiba :26:
biraz ürkütücü sanki

aysuncum sen test yapcam diosun belirti varmı bişiler hissediyomusun??

ya buarada sölememişim adım Esra:))

walla belirtiden sayarsak diye başlıcam gaz sıkıntım var karnım davul gibi pantolona sığmıyom artık..nadir olarak kasığıma bıçak saplanıo gibi oluyo hergün olmasada..hafif baş dönmesi gibi bişe oluo bi anlık gelio böle..ama hiç umudum yok...belirtileri bi kenara bırakıom ben bundan sonra tutarsada süpriz olur zaten..

inşallah canım bunlar belirtidir.
bende kendi kendime gelin güvey oluyom yani ilk denemede tutarmı bilmem

çok güzel isim derin ela..demir yeğenimin ismi zatenn işler nasıl yoğunmu yine..
evettt çok yogun ve benim çok ağrım var

evet cnm senin için hayırlısını diliyorum :))

evettt çok yogun ve benim çok ağrım var

evet cnm senin için hayırlısını diliyorum :))

benim karşı kapı komşumda yeni doğum yaptı .
lohusayken beni rüyasında görmüş 3 aylık hamileymişim :))
lohusanın rüyası çıkar derler bakalım hayırlısı...

oyyy kurban olurum kıyamam ben sana...ağrı kesici iç yada izin alamazmısın git eve yat dinlen..ayaklarını üşütme..(benim donuyo şuanda)

yok cnm izin alamam ki ayaklarıma kalın botlarımı giydim sıcak tutsu die gece 2 ye kadar ayaktaydım ağrıdan öldüm gece çift çift ilaç içtim banamısın demedi şimdide çok ağrıyo ama ilaç içmekten midemi delcem oyuzden içmiyorum (

Canım nasılsın iyimisin?
Vallaha ilğilenemiyorum seninle ve diger arkadaşlarla.müthiş yogunuz.
Sabah müdüre hanımla tartıştık böle boğazıma kadar doldum.çok bunladım çokk

Kızlar az önce doktora gittim.. Önce tahlil yapalım sonuca göre muayene edeyim dedi.. Sonuçlar öğleden sonra çıkacak, idrar testinde görünmüyordur da hamileyimdir inşallahhhhhhhh :))) Dua edin benim için :)))

çok geçmiş olsun canım...içme ilaç sıcak bitki çayı iç rezene iç iyi gelir...son olsun inşallah bu sancıların 9 ay ara vermek üzere... benimde ayaklar donuyo walla ısıtamadım sabahtan beri...adet olursam çok sancılı olurum kesin bayağ üşüttüm ayaklarımdan çünkü..

Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Bu gun beta hcg yaptirdim, hem de 2 klinikte. Bir tanesinin cevabini akshama dogru aldim, birini de yarin alicam, inshallah. Galiba listenizin 2.hamilesi benim :) Sonuc 1300 cikti, doktor 4-5 haftalik olabilir dedi. Ama benim hesabima gore 3hafta+3 gun gibi bishey. Ben once de belirtmishtim, bu ay beklemiyordum, belirtiler vardi, yine de umutlanmak istemiyordum. Kismette varsa oluyormush demek ki. Eshim de ben de cok mutluyuz. Yine de bir tedirginlik var, ilk bebegimiz dushtu diye. ALLAH bu defa kucagimiza almaya nasip eder inshallah. ALLAH bu mutlulugu tum bebek isteyenlere yashatsin. Ayrica desteginiz icin, guzel yorumlariniz icin cok teshekkur ederim. ALLAH hepinizden razi olsun ve en kisa zamanda sizlere bebek sahib olmayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum.

Guzel konushma oldu ama, dimi

tebrik ederim canım çokkk sevindimm...belirtilerin nelerdi? ben belirtiden medet ummak istemiyorum ama merak ettim...bide yaptığın düşük ne kadarlıktı..tekrar tebrik ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…