- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.921
kısmet cnm o belli olmaz :))) peki ekim olsun ozamn :)) benimde içime kız doğuyo benim sıpa eger kız olursa derin ela erkek olursa efe demir koycam inşallah :)) adada çok güzel isimm :))pek umudum yok ama bakalım..acayip gaz var bende nohut yedim dün ondan heralde...ne göğüs ağrısı ne bişi hiçbiri yok..zannetmiom yani olmaz bu ay..napalım bizde ekimde doğurruz..ne güzel mevsim hemde...ada koycam ben kızımın adını...kızım olcak gibi hissediom ben hep..
kür olarak ne uyguluyorsun tubacım? bak ben bişi duydum hatım otu diye.. kulllanıp, hamile kalanklar var o otla, bide çevremden incir suyunu duymuştum netten de araştırmak lazım tabi, sanırım saraçoğlunun formülleri..
kırmızıları görmeden umudu kesmek yok hadi hayırlısı güzel haberler verin inşallah :)))herkese günaydın..:)Tuğbacım gerçekten üzüldüm ama olsun demekki daha vakti varmış hayırlısı demekten başka çare yok.bakalım biz cumaya kadar dayanabilecekmiyiz.:)valla bendeki havalar da adet belirtilerine doğru dönmeye başladı dün baş ağrısından resmen ölüyodum ben adet olmadan önce genelde ağrır..
ya kızlar biliorum erken ama benimde sağ kasığımda bi ağrı var sormayın yani..
ay insan herşeyden işkilleniyo ya anaaammm:26:
kısmet cnm o belli olmaz :))) peki ekim olsun ozamn :)) benimde içime kız doğuyo benim sıpa eger kız olursa derin ela erkek olursa efe demir koycam inşallah :)) adada çok güzel isimm :))
valla suanda bişi yapmıyorum ama soğanı denicem bu ay :))
valla cnm bu aydan sonra hiç bi belirtiyi belirti saymıcam( bilemedimki çünkü adet ve hamişlik belirtileri benzer :))
benim adetime daha 12 gün falan varda bu ağrı beni düşündürdü biraz sankim bilmiomki ya ..
kadın vücudu her adet yaklaştığında kendini hamileliğe hazırlarmış o yüzden yanıltıyo zaten
aysuncum sen test yapcam diosun belirti varmı bişiler hissediyomusun??
ya buarada sölememişim adım Esra:))
walla belirtiden sayarsak diye başlıcamgaz sıkıntım var karnım davul gibi pantolona sığmıyom artık..nadir olarak kasığıma bıçak saplanıo gibi oluyo hergün olmasada..hafif baş dönmesi gibi bişe oluo bi anlık gelio böle..ama hiç umudum yok...belirtileri bi kenara bırakıom ben bundan sonra tutarsada süpriz olur zaten..
inşallah canım bunlar belirtidir.
Bende kendi kendime gelin güvey oluyom yani ilk denemede tutarmı bilmem
evettt çok yogun ve benim çok ağrım varçok güzel isim derin ela..demir yeğenimin ismi zatennişler nasıl yoğunmu yine..
benim adetime daha 12 gün falan varda bu ağrı beni düşündürdü biraz sankim bilmiomki ya ..
kadın vücudu her adet yaklaştığında kendini hamileliğe hazırlarmış o yüzden yanıltıyo zaten
evettt çok yogun ve benim çok ağrım var
Evet cnm senin için hayırlısını diliyorum :))
evettt çok yogun ve benim çok ağrım var
evet cnm senin için hayırlısını diliyorum :))
oyyy kurban olurum kıyamam ben sana...ağrı kesici iç yada izin alamazmısın git eve yat dinlen..ayaklarını üşütme..(benim donuyo şuanda)
benim karşı kapı komşumda yeni doğum yaptı .
lohusayken beni rüyasında görmüş 3 aylık hamileymişim :))
lohusanın rüyası çıkar derler bakalım hayırlısı...
yok cnm izin alamam ki ayaklarıma kalın botlarımı giydim sıcak tutsu die gece 2 ye kadar ayaktaydım ağrıdan öldüm gece çift çift ilaç içtim banamısın demedi şimdide çok ağrıyo ama ilaç içmekten midemi delcem oyuzden içmiyorum(
Kizlar merhaba. Nasilsiniz? Bu gun beta hcg yaptirdim, hem de 2 klinikte. Bir tanesinin cevabini akshama dogru aldim, birini de yarin alicam, inshallah. Galiba listenizin 2.hamilesi benim :) Sonuc 1300 cikti, doktor 4-5 haftalik olabilir dedi. Ama benim hesabima gore 3hafta+3 gun gibi bishey. Ben once de belirtmishtim, bu ay beklemiyordum, belirtiler vardi, yine de umutlanmak istemiyordum. Kismette varsa oluyormush demek ki. Eshim de ben de cok mutluyuz. Yine de bir tedirginlik var, ilk bebegimiz dushtu diye. ALLAH bu defa kucagimiza almaya nasip eder inshallah. ALLAH bu mutlulugu tum bebek isteyenlere yashatsin. Ayrica desteginiz icin, guzel yorumlariniz icin cok teshekkur ederim. ALLAH hepinizden razi olsun ve en kisa zamanda sizlere bebek sahib olmayi nasip etsin. Hepinizi cok opuyorum.
Guzel konushma oldu ama, dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?