2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

sormuşsun öncede cevaplamıştım ama yazim yine..ben senin son adet tarihinii baz alarak yumurtlama dönemi hesaplattım orda bir sonraki adetiniz muhtemelen 24.12 dio...tabi ne kadar zamanda oluosun bilmiom..24.12 ise bugün 6. gün..eğer 26.12 de olucaksan bugün 4. gün...hadi hayırlısı bebeğim...

hadi baklaım canım.canım hayırlısı.saolasın
nerden hesaplattın kız ben de yapayım oradan.
benim değişiyor 28 günde birde oluyorum 30uda geçiyor bazı aylar.değişik bir durum içersindeyim:)

günaydın meleklerrr....geldimmmm...bende kahvaltımı yaptım bi sigara içecem birazdan..tubişim kızacak ama :17::17: başarılar tubişim toplantıda...hülyacım 26 kasımsa yumurtlama hesaplatınca bir sonraki tarih 24.12 dio ozaman 5-6 gün geçmiş oluyo..26 sı olursa 3-4 gün geçmiş oluyo...hadi hayırlısı...
günaydınnnn cnm :)) :47::47::47: kızdım bilene ....
anladım canım.sen yinede olumsuz düşüncelerle girme.biz burdayız toıplantı sonrası koş gel canım
geldimmmmm :((((((
iyiyiz canımm (yani ben kendi adıma iyiyim ;) hergün oluyoduk ama olmuyo yaa bazen...bak 2 gündür tık yok tamda yumurtlama günlerimdeyim...:( yapabildiiğin kadar yap şekerim bence...:34:
ayyy cnm yaaa bizimde öle :(( akşam görüşücez inşallah :))
bekle bakalım canım bi 10 gün geçsin ozaman öle yap testi...hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır göbüşünde...ama ben senin yerinde olsam yapmıştım testi kesin...duramıom çünkü...çatlıom meraktan...

bendeeeeee ki evde bi tanedaha hamişlik testi var 13 ü sabah yappıcam geçsin die beklimicem :))

kızlarrr geldim bennn vee çok sinirliyim nerde abuk sabuk bişi var hepsi için puanlarımı kesmişler :47::47::47: sinirlerim tepemde şeytan bas git diyo

canımm nasıl yaneee neye puan kırmışlar?

canım geldim buradayım şuan ama sen yoksun ne oldu ne performans puanlaması verılıyor.
nasıl bir iş yeri orası ya?

cnm bizde aylık değerlendirmeler var skor kartlar var falan filannnn yönetici bizi değerlendiriyo işte offfffffff geçtim onu bugün en yakın arkadaşım doğum yaptı çok mutlu oldum adına ama çok kötü oldum ben nasıl gidicem yaaaa gidememmm offf yaaaaa bende istiyorummm :43::43::43::43::43:

günaydınnnn cnm :)) :47::47::47: kızdım bilene ....

kızma bana kızma :D:D

geldimmmmm :((((((

hoşgeldin canımmmmmm :54:

ayyy cnm yaaa bizimde öle :(( akşam görüşücez inşallah :))

dün yapalım die mesaj attım servisteyken..yumurtluyom dedim...tavukmusun sen kızzz demiş :1::1::1:çok güldüm...ama yorgunum dedi sen şimdi kızıosundur bana dedi.bişe demedim yattım uyudum onu bekledim bide bana kalsa erkenden uyurdum...

bendeeeeee ki evde bi tanedaha hamişlik testi var 13 ü sabah yappıcam geçsin die beklimicem :))

kızlarrr geldim bennn vee çok sinirliyim nerde abuk sabuk bişi var hepsi için puanlarımı kesmişler :47::47::47: sinirlerim tepemde şeytan bas git diyo

hayrola canım sinirlenme...nie kesmişler puanınıki?

yaaaa kızlar nerdesinizzzzzzzzz nie yanlız bıraktınız beni :((((

cnm bizde aylık değerlendirmeler var skor kartlar var falan filannnn yönetici bizi değerlendiriyo işte offfffffff geçtim onu bugün en yakın arkadaşım doğum yaptı çok mutlu oldum adına ama çok kötü oldum ben nasıl gidicem yaaaa gidememmm offf yaaaaa bende istiyorummm :43::43::43::43::43:

hiç üzülme canım...git bence ne olcak belki onu görünce bünyende farklı şeler olur...;)

anladım boşver takma.arkadaşım doğum yapmış sevinmişssin.sevinmenin yanı sıra üzülmenide anlıyorum.hassasiyetınede katılıyorum.canım bekle hemen gitme.aradan biraz geçsin.öyle gidersin kendini hazırla.çok fazlada kendini germe bu konuda.hayırlısıla seninde olacak canım.rabbime dualrını esirgeme...
üzülme lütfen üzülmene dayanamam.lütfen ...

kızlarrrrr ben çok sinirliyim kendimi dışarı atıyorum yemek yicem gelince konuşuruz olurmu bitanelerim :))

kızlarrrrr ben çok sinirliyim kendimi dışarı atıyorum yemek yicem gelince konuşuruz olurmu bitanelerim :))

tamam cnmm...ama fazla takma yaaa...boşver...hiçbişey içinüzüldüğüne değmez...sen iyi ol gerisi önemli değill...pozitif düşün lütfen...öpüldün canım:54::54:

selam millet ben geldimmm:3: naptınız bakiyimm ben yokken herkes bi sinir bi stres olmuş:27: tubişim işi mi takıyon kafana yaa boşversene sen onları tek düşüncemiz bebekkk:emir_bebek: arkadaşının yanına git ayıp olur şimdi:19: bnden 2 sene sonra bi arkadaşım evlendi hamileyim dediği ani hala hatırlıyorum başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki dondum o an ne dicemi ne tepki vereceğimi şaşırmıştımm:43: şimdi çocuk doğduda 6 aylık oldu:43:

sepya hamilemisin kız sen:1: bn dedim sana gt yap test die böle meraktan çatlarsın işte oh olsun sana:6:
seray sen nasılsın kızım tam günleri nie boş bırakıyon adamı trip yapma sırasımı işin bitince döner arkanı yatarsın:47::9:

selam millet ben geldimmm:3: Naptınız bakiyimm ben yokken herkes bi sinir bi stres olmuş:27: Tubişim işi mi takıyon kafana yaa boşversene sen onları tek düşüncemiz bebekkk:emir_bebek: Arkadaşının yanına git ayıp olur şimdi:19: Bnden 2 sene sonra bi arkadaşım evlendi hamileyim dediği ani hala hatırlıyorum başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki dondum o an ne dicemi ne tepki vereceğimi şaşırmıştımm:43: şimdi çocuk doğduda 6 aylık oldu:43:

Sepya hamilemisin kız sen:1: Bn dedim sana gt yap test die böle meraktan çatlarsın işte oh olsun sana:6:
Seray sen nasılsın kızım tam günleri nie boş bırakıyon adamı trip yapma sırasımı işin bitince döner arkanı yatarsın:47::9:

canım vallaha bilmemki hamilemiyim acaba beklyiorum geçsin biraz.öyle bişey olursa zaten koşa koşa girip yazacagımm buraya

selam millet ben geldimmm:3: naptınız bakiyimm ben yokken herkes bi sinir bi stres olmuş:27: tubişim işi mi takıyon kafana yaa boşversene sen onları tek düşüncemiz bebekkk:emir_bebek: arkadaşının yanına git ayıp olur şimdi:19: bnden 2 sene sonra bi arkadaşım evlendi hamileyim dediği ani hala hatırlıyorum başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki dondum o an ne dicemi ne tepki vereceğimi şaşırmıştımm:43: şimdi çocuk doğduda 6 aylık oldu:43:

sepya hamilemisin kız sen:1: bn dedim sana gt yap test die böle meraktan çatlarsın işte oh olsun sana:6:
seray sen nasılsın kızım tam günleri nie boş bırakıyon adamı trip yapma sırasımı işin bitince döner arkanı yatarsın:47::9:

hoşgeldin canım...ben trip yapmıomki ama kuzucum...o yorgunum dedi..2 gündür bişi yok walla...tamda günleri...

hoşgeldin canım...ben trip yapmıomki ama kuzucum...o yorgunum dedi..2 gündür bişi yok walla...tamda günleri...

yorgunluk fln dinleme sende benmkide uyukluyo bazen kalk diyorum hadeeee:10: neyse zaten Rabbim ol dedikten sonra yumurtlama günün olmasa bile olursun hamile hayırlısı olsn

Back
X