2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yorgunluk fln dinleme sende benmkide uyukluyo bazen kalk diyorum hadeeee:10: neyse zaten Rabbim ol dedikten sonra yumurtlama günün olmasa bile olursun hamile hayırlısı olsn

:1::1::1:diyemedim walla canım...bencede Allah a dua ediom zaten..önceki yaptıklarımızdan tutsa bari die..:D:D:D:D

yaaaaaaaa yine benim cevaplar gömülmüş seninkilerin içine :47::47::47: nie böle oluyo yaaaaaaaaa
beceriksizsin cnm o yüzdennnn :))))
tamam cnmm...ama fazla takma yaaa...boşver...hiçbişey içinüzüldüğüne değmez...sen iyi ol gerisi önemli değill...pozitif düşün lütfen...öpüldün canım:54::54:
yaaa cnm üzülmüyorum da sadece sinirleniyorum bizim yılsonuda ona göre primlerimiz var son aylarda butun puanlarımı alıp götürdüler revamı bu diye sinirleniyorum :((
tamam canım afiyet balşeker olsun.kendine iyi gelecek bişey ye mutlu hissetmeni sağlasın mesela çikolata...
dietteyim cnm o tarz şeylerden uzak durmaya çalışıyorumm :(((
selam millet ben geldimmm:3: naptınız bakiyimm ben yokken herkes bi sinir bi stres olmuş:27: tubişim işi mi takıyon kafana yaa boşversene sen onları tek düşüncemiz bebekkk:emir_bebek: arkadaşının yanına git ayıp olur şimdi:19: bnden 2 sene sonra bi arkadaşım evlendi hamileyim dediği ani hala hatırlıyorum başımdan aşağı kaynar su döktüler sanki dondum o an ne dicemi ne tepki vereceğimi şaşırmıştımm:43: şimdi çocuk doğduda 6 aylık oldu:43:

sepya hamilemisin kız sen:1: bn dedim sana gt yap test die böle meraktan çatlarsın işte oh olsun sana:6:
seray sen nasılsın kızım tam günleri nie boş bırakıyon adamı trip yapma sırasımı işin bitince döner arkanı yatarsın:47::9:
yaaaa bende öle diyorum ama olmuyo işte zaten kötügünler yaşadım bana destek olmaları gereken dönemde benim hatalırımı sölüyolar hemde o ay için :((( offf bilmiyorum tabiki gidicem kaçışı yok ama çok zor olcak :((
canım vallaha bilmemki hamilemiyim acaba beklyiorum geçsin biraz.öyle bişey olursa zaten koşa koşa girip yazacagımm buraya
4 gözle bekliyorum cnm güzel haberlerini ama cumartesi pazar yokum meraktan çatlarım bak haftasonu yapcaksan ben sana telimi verim bana msj falan at çatlıcam meraktannnn :)))
tubiş gelmemiş daha...bütün yemekleri yiyip öle gelcek sanırımmm :56:
:18::18::18: galiba öle yaptımmmm
öle olcak sanırım:9: kız az ye kilo alcan bak sonra vercem die uğraşcann:8:
yaaaaaa zaten vermeye çalışıyodum bu olay hiç hoş olamadı :(((
hülyaaaaa napıosunnn?gelmedi tubiş yaaaa..
geldimmmmmmmm :))))
tubiş geldiiiiiii....oleyyyy :62::62::62:
ayyyyy bebeişim :29::29::29::29::29:
iyiyim canım ne yapayım takılıom öyle.gelmiş sanırım ismini gördüm ama...
Bende merak ettim..
Tubişimmmmmmmmmmmmmm nerelerdesin yahuuu

geeldim geldimm burdayımmmm cvp yazıyom size :)))

beceriksizsin cnm o yüzdennnn :))))

bencede :D:D bakalım bu olacakmı :1::1:

yaaa cnm üzülmüyorum da sadece sinirleniyorum bizim yılsonuda ona göre primlerimiz var son aylarda butun puanlarımı alıp götürdüler revamı bu diye sinirleniyorum :((

boşver yaaaaaaa...işverenler anlamaz çalışanın halinden...o nedenle en güzeli kendi işimizi yapcaz...piyangodan para çıksada işyeri açsak yawfff

dietteyim cnm o tarz şeylerden uzak durmaya çalışıyorumm :(((

yaaaa bende öle diyorum ama olmuyo işte zaten kötügünler yaşadım bana destek olmaları gereken dönemde benim hatalırımı sölüyolar hemde o ay için :((( offf bilmiyorum tabiki gidicem kaçışı yok ama çok zor olcak :((

4 gözle bekliyorum cnm güzel haberlerini ama cumartesi pazar yokum meraktan çatlarım bak haftasonu yapcaksan ben sana telimi verim bana msj falan at çatlıcam meraktannnn :)))

:18::18::18: galiba öle yaptımmmm

afiyet olsunnn:1:

yaaaaaa zaten vermeye çalışıyodum bu olay hiç hoş olamadı :(((

geldimmmmmmmm :))))

ayyyyy bebeişim :29::29::29::29::29:

geeldim geldimm burdayımmmm cvp yazıyom size :)))

$oley.gif$Danseuse03.gif bakyawff o kadar şey yazdım karakter kısa dio :D:D

malesef canım yazdıgını okudum prım olacakmış ama işte iş verenlerin hepsi böyle canım.olsun bugunün yarını var.buranın ötesi var.
evet cnm hakkımı helal etmiyorum ben burda kendimi parçalıyorum geçen hafta sesim okadar kötüydükü travesti gibi çıkıyodu ben o halde çağrı aldım bana git demediler yaa o yüzden hala öksürüyorum :((
Eki Görüntüle 316864 Eki Görüntüle 316865 bakyawff o kadar şey yazdım karakter kısa dio :D:D
akıllıcımmm sen benimkilerin içine yazarsan tabiki kısa oldu der :))))
afiyet bal şeker olsun kuzuma:)

teşekkürler bidenemm ama yağğğ olmasın eger bebeiş oluşuyosa ona yarasın :))

aysunnn piyangodan para çıksa iş yeri açıp benide yanına alırmısın :17::17::17:

canım banada cıkarsa hepimiz bir iş kurarız.yapmayı düşündüğün bir iş varmı?
Benim aklımda okadar çok şey varki.
Para cıkarsa il yapacagım şey patronuma istifamı yazıp yanına girip kagıdı vermek ve şişkosun sen deyip basıp gitmek :)
artık pahalıyamı patlar ne olur bilmem

aysunnn piyangodan para çıksa iş yeri açıp benide yanına alırmısın :17::17::17:

alırım tabiiiiiiiiiii....ohhh ne güsel çalışırz...dün kocişimde işyeri açacam senide sekreterim yapıcam diodu...hıh dedim...bende kendi işimi açıcam...

Para cıkarsa il yapacagım şey patronuma istifamı yazıp yanına girip kagıdı vermek ve şişkosun sen deyip basıp gitmek :)

:1::1::1::1:alemsin yaaaa...ne iş yapmayı düşünüosun para çıkarsa....

yaaaa aslında ben şık güzel sıcak bi kafe işletmeyi çok isterdim :)))) bende müdürüme güzelllll bi giydiripp içimdekileri kusup istifamı basıp çıkıcam

evet cnm hakkımı helal etmiyorum ben burda kendimi parçalıyorum geçen hafta sesim okadar kötüydükü travesti gibi çıkıyodu ben o halde çağrı aldım bana git demediler yaa o yüzden hala öksürüyorum :((

akıllıcımmm sen benimkilerin içine yazarsan tabiki kısa oldu der :))))

teşekkürler bidenemm ama yağğğ olmasın eger bebeiş oluşuyosa ona yarasın :))

ayyyy ehehehehehehe harbiden yaaa:D:D:D:D içine yazıom salak gibi..içinde kalıo...en altada yazmadıgımdan kısa dio işte :D:D:D

Back
X