2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

dere

temel, dere kenarında oturuyormuş. Cipiyle geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş.

Temel, "derin değil geçebilirsin," deyince adam temel'e güvenerek suya girmiş ama cip bir anda sulara gömülmüş.

Zar zor arabadan çıkan adam temel'in yakasına yapışmış. "hani derin değildi ulan!?"

temel:
"abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu, su beline geliyordu."

ay saftrik yaaa:)

Hastanede progesteron tahlıli yaptırmıstım sonucu öğrenmek için internetten bakıyorum sonuç çıkmıyor aradım hastaneyi benım tc numaramda ali bilmemne adında biri çıkıyormus anlamadım bu devlet hastaneleri bir ,işlerini doğru yapsalar şaşarı yani..

arada bi kaytarrız yaa :D dur hayal kuruyos şurda kısss :D:D:D size fıkra göndericem birazdan :D

HAFTA SONUN MAHVOLMUŞ

Delikanlı küçük kasabasından çıkıp sehrin en büyük marketinde işe başvurur. Burada her şey ama her şey satılmaktadır.

Patron sorar:

- Daha önce hiç satıcılık yaptın mı?

- Evet, kasabadaki tek markette çalışmıştım.

Patronun gözü çocuğu tutar:

- İyi, yarın başlıyorsun.

Ertesi gün akşam olur ve patron çocugu karşısına alır:

- Evet, bugün kaç satış yaptın?

- Bir!

- Ne! Bir mi? Diğerleri 20-30 satış yaptıla. Nasıl bir tane olur? Kaç dolar tuttu peki?

- 320.334 dolar tuttu.

Patron şaşırır:

- Nasıl becerdin bunu?

- Adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir olta sattım. Adama nerede balık tutacağını sordum. Kıyıda deyince bir tekneye ihtiyacı olduğunu söyledim. Tekne bölümüne indik ve çift motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunu çekemeyecegini söyleyince son model 4x4 bir jeep de sattım.

Patron şoka girmiştir:

- Ne diyorsun, bütün bunları bir küçük olta almaya gelen bir adama mı sattın?

Genç satıcı cevap verir :

- Yoo aslında karısı için kanatlı ped almaya gelmişti... Ben de ona söyle dedim:
"Hafta sonun mahvolmuş, sen en iyisi balığa git."

MISIR PATLAĞI

Bir gün deliler hastanesindeki bütün deliler olduğu yerde durmadan zıplıyorlarmış.
Doktor gelip delilere sormuş:
"Niye zıplıyorsunuz".
Delinin biri demiş:
"Biz mısır patlağıyız".
Aralarından sadece birisi köşede olduğu yerde sırtüstü yatıyomuş.
Doktor gelip sormuş:
" Sen de mi mısır patlağısın?"
Deli:
"Evet"
Doktor:
"Sen niye zıplamıyorsun".
Deli de demiş:
"Ben tavaya yapıştım."
Eki Görüntüle 316888 Eki Görüntüle 316889

dere

Temel, dere kenarında oturuyormuş. Cipiyle geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş.

Temel, "Derin değil geçebilirsin," deyince adam Temel'e güvenerek suya girmiş ama cip bir anda sulara gömülmüş.

Zar zor arabadan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış. "Hani derin değildi ulan!?"

Temel:
"Abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu, su beline geliyordu."

EKİPMAN

Bir çift, göl kıyısına tatile gider. Gölün bazı bölümlerinde balık avlamak yasaktır. Adam yasak olmayan bölümlerde avlanarak, kadın da kitap okuyarak günlerini gecirmektedirler. Adam bir öğleden sonra kestirmek üzere odasına çekilince kadın, botla açılmaya karar verir. Botla açılır ve kitabını okumaya başlar. Derken devriyeye çıkmış bir görevli kadını görür ve yanına yanaşır.
"Hanımfendi burada ne yapıyorsunuz?"
"Görmüyor musunuz kitap okuyorum."
"Bu bolgede balık avlamak yasaktır."
"Zaten ben de balık avlamıyorum."
"Ama gerekli bütün ekipmana sahipsiniz. Size ceza kesmem gerekiyor."
"Eğer böyle bir sey yaparsanız ben de bana tecavuz ettiğinizi soylerim."
"Ama size dokunmadım bile!"
"Ama gerekli tüm ekipmana sahipsiniz, değil mi?"
Eki Görüntüle 316893 Eki Görüntüle 316894

ayyyyy çok güzellermiş kendime geldim valla

Hastanede progesteron tahlıli yaptırmıstım sonucu öğrenmek için internetten bakıyorum sonuç çıkmıyor aradım hastaneyi benım tc numaramda ali bilmemne adında biri çıkıyormus anlamadım bu devlet hastaneleri bir ,işlerini doğru yapsalar şaşarı yani..

yuhh yaniii hep böle bu hastaneler..bi işi doğru yapsalaar bende şaşacam walla...naptın peki sonucu?

aradım tekrardan kadın doğum sekreterliğini orda tc mi söyledim tamam hülya cıkıo dediler hastaneden alacagım sonucu.

hmmm hadi bakalım güzel sonuçlarla gel inşallah...ben dün bi yazı okudum şöle bişedi...zaten hamilelik oluşurken sarı kesemiydi neydi öle bişe oluşuomuş..oda progesteron salgılıomuş...düşündümde ben bu progestan denen ilacı nie içtimki zaten salgılıomuşuz..bi doktor demişti zaten nie vermiş sana bunu doktorun die...garip walla...bulabilirsem yolliyim o yazıyı size...

Kız tubişş yerim ben seni ne tatlı bir sesin var ya öyle .çok heyecanlandım kız bende.
Iyi bir arkadaş edindim sanırım.sesini duyduguma sevindim.
ayy cnm benim seninde öle :))) yaaa bende çok heyecanlandım :)) bende senin gibi düşünüyorum cnm iyi bi arkadaş edindim :))
aaaaaa eeeee nolcak peki sonuçları nasıl alcan bide ne testi bu yaaa )))
haaaaa şöyle kendine gel...walla bende çok güldüm...koptuk ya burdakilerede okudum gülmekten öldüler..:1::1:

şimdi bende burdakilere göndercem bakalım tepkiler nolcak :))

kıslarrr benim kocişim burda adımı sölediğim için kızdı dün accık...resim koyma adını söleme vs demişti...neden böle düşünürler bi türlü bi anlam veremiom...bi akıl verin bana yaa...

ayy cnm benim seninde öle :))) yaaa bende çok heyecanlandım :)) bende senin gibi düşünüyorum cnm iyi bi arkadaş edindim :))

aaaaaa eeeee nolcak peki sonuçları nasıl alcan bide ne testi bu yaaa )))

şimdi bende burdakilere göndercem bakalım tepkiler nolcak :))

yumurtklaam oluyormu oolmuyormu ona bakıyorlar canımcım

kıslarrr benim kocişim burda adımı sölediğim için kızdı dün accık...resim koyma adını söleme vs demişti...neden böle düşünürler bi türlü bi anlam veremiom...bi akıl verin bana yaa...
yaaaa nedenki anlamadım ama bişi diyemedim istersen adını kullanmayız cnm yada şimdi napmanı istiyor eşin ??
yumurtklaam oluyormu oolmuyormu ona bakıyorlar canımcım

hımmm anladım cnm :)))

yaaaa nedenki anlamadım ama bişi diyemedim istersen adını kullanmayız cnm yada şimdi napmanı istiyor eşin ??

hımmm anladım cnm :)))

bende anlamadımkii ben mutluyum kk da dedim...çok tatlılar dedim...ama anlamadım işte...bişe yapmamı istemio resim koyma dio(bi görse poku yerim):1::1::52::52::52: :D:D..biraz kıskanç benim kociş..nolcaksa..kullanın canım söledim zaten...bişi olmaz...napim...yalan söleyemem ya çıkarıverdim ağzımdan...halbuki resim koydugumuzu falanda sölücektim...sus aysun dedim...kavga çıkartma.. :1::1::1::1::1:

sizin kocişler bişi diomu...telefon bileme alıonuz birbirinizden...bende çok isterdim walla...bana kalsa aldıydım şimdiya tlf msn...ahhh ahhhhh...ne diim...

bende anlamadımkii ben mutluyum kk da dedim...çok tatlılar dedim...ama anlamadım işte...bişe yapmamı istemio resim koyma dio(bi görse poku yerim):1::1::52::52::52: :d:d..biraz kıskanç benim kociş..nolcaksa..kullanın canım söledim zaten...bişi olmaz...napim...yalan söleyemem ya çıkarıverdim ağzımdan...halbuki resim koydugumuzu falanda sölücektim...sus aysun dedim...kavga çıkartma.. :1::1::1::1::1:

olsun canım sıkma canını tedirgin olmuştur belki.
Benimkide ilk sizden bahsettiğimde nerden biliyorun ki bayan olduklarını demişti:)
erkek olanda vardır kesin içlernde dedi.güldüm geçtiim .zaten çok çok samimi olamıyorsun ki buradaki kişilerle her topiktede bulunmadıgın için.salla gitsin.
Ama sizler gerçekten samimi olunacak dertleşecek konuşulacak değerli kişilersiniz

bende anlamadımkii ben mutluyum kk da dedim...çok tatlılar dedim...ama anlamadım işte...bişe yapmamı istemio resim koyma dio(bi görse poku yerim):1::1::52::52::52: :D:D..biraz kıskanç benim kociş..nolcaksa..kullanın canım söledim zaten...bişi olmaz...napim...yalan söleyemem ya çıkarıverdim ağzımdan...halbuki resim koydugumuzu falanda sölücektim...sus aysun dedim...kavga çıkartma.. :1::1::1::1::1:
benimkide önce tepki verdi şimdi iyiyiz sorun yok yanii resim koydugumu falan biliyo erkek varmı orda dedi bende yok dedim o yuzden sorun yok :)) ama benim kızda çok çok kıskançç :((
tubiş senin ki biliyormu ismini felan söylediğini mesela bugun aradım ben seni bilecekmi?

tabiki biliyo cnm burda isim ve resim kullandıgımı ama telde konuştuğumuzu biraz daha zamn geçince sölicem :)) ya sen??

Back
X