2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

selam kızlar...nasılsınız??

demin çizelgemden görddüm daha adet günüme çok varmış. nasıl bekliycem yaaa?? :(

selam kızlar...nasılsınız??

demin çizelgemden görddüm daha adet günüme çok varmış. nasıl bekliycem yaaa?? :(

bidenemmm hoşgeldinnnn :))
yaa benimde öle hatta senden 3 gün fazla ben napimm bitanem benim güzel sonuçlar alalımda 20 gün baklemeye razıyım nasılsın iyimisin bitanem :))

inşallah canım Allahtan umut kesilmez ..
sizde ne var ne yok giremiyorum ben uzun zamandır:21:
aynı valla cnm çalışmalar tam gaz sürüyo kısmet bakalım sen neler yapıyosun ???
selam kizlarrrrr nasilsinizz?
kuşucum gelmişşş benim ama ben yokken :((( iyiyim ama sensiz sen napıyosunn naptınızzz???
inşsaalhh bu gecikmee bebişşşş gecikmesidirr
inşallahhhhh
son 1 haftaya girdimm. İnşallah adet olmam, inşallahh :50:

inşallahhh cnm bu ay hiç birimiz regl olmayızz :))

ben mamamı yiyip geldim ama kimse yok bugünnn kızlarrr nerdesinizzz ???

NERDENsin tatlım senn

adanadayim cnm

aynı valla cnm çalışmalar tam gaz sürüyo kısmet bakalım sen neler yapıyosun ???

kuşucum gelmişşş benim ama ben yokken :((( iyiyim ama sensiz sen napıyosunn naptınızzz???

ebettt geldim ama yoktun..bise yapmadik :(( kayinannemdeyim kahvaltiya gelmistim oturuoz.. kocisim evde sabah dedim en verimli donemlerimiz bos gecio dedim yaş olarakmi dio sipa :)) bakalim nolcek bugun sen napiosun kuzucum

inşallahhhhh

inşallahhh cnm bu ay hiç birimiz regl olmayızz :))

yazsogim mesaj kisamis aralara girdi sanirim benm cvplar :)))

adanadayim cnm

yazsogim mesaj kisamis aralara girdi sanirim benm cvplar :)))

gıcıkk şeyyy malesef adanada oldugunu biliyorum keşke burda olsaydınn :))) evet nm yine benim msjların içine yazmışsınnn :)) yaaa senin kocişte alem valla hee deseydin yaşlarımız geçiyo sen şimdi ozamn kocişi evde bıraktın kayınvalidene gittin ama olmazki kuşucum bu dönemde kocişten ayrılmaman lazım :))

kuşum 2 dk ya geliyorum kendi bilgisayarıma geçiyorum kaybolma oluırmu çok özledim seniii

gıcıkk şeyyy malesef adanada oldugunu biliyorum keşke burda olsaydınn :))) evet nm yine benim msjların içine yazmışsınnn :)) yaaa senin kocişte alem valla hee deseydin yaşlarımız geçiyo sen şimdi ozamn kocişi evde bıraktın kayınvalidene gittin ama olmazki kuşucum bu dönemde kocişten ayrılmaman lazım :))

adanadayim diye yaw a yazmistim canim burdayim bekliom afiyet olsun bidenem

geldim kuşucum bennnnn yemegimi yedimde başka bilg daydım kendiminkine geçtim seni yakaladım bırakmamm heeee

napim tubusim oyun oynuo tv izlesem bisi olmuo sirnasiom yine bisi yok bende geldim napimm..

geçen sene bebgime 23 ocakta adet olmuştum kızıma :14::14:ekimin 31 de dogurucaktım kızımı ama 3 bebgimde bıraktı beni gitti:14::14:
ve simdide 22 ocakta adet oldum ve gene kızımın dogum tarihimde dogurucam allahım bu nasıl tesedüf:14::14:ama benim tesetlerim çıkmadı ve ben halen o işistedigim doktora gidemedim ellerim kollarım gene boş kaldı :43::43:şimdide eşim erken diyo kızımızın senesi dolsun diyo ne yapıcagımı şaşırdım sözün bittigi yerdeyim :43::43:günaydım kızlar :3::3:tugba dicektım.)) seslendim geldim ama burdaymışsın yakaladım seni:52::52:

Son düzenleme:
napim tubusim oyun oynuo tv izlesem bisi olmuo sirnasiom yine bisi yok bende geldim napimm..
sende al oyun konsolunu sakla gel birlikte oyun oynayalım de :)) yaaa naladım bitanem seni bu haftayı güzel değerlendir hamiş kalıncada sen yaklaşmassın ben isterken sen gelmiyodun şimdide avcunu yala dersin :))
hosgeldin cnmmm..aliskanlik yapti walla :)) napion nasil gidioo

yaaa evet alışkanlık yaptı aklım hep burdaaaa napim yaa geldim işeeee boş boş bakıyom ekrana ben eve gitmek istiyommm

geçen sene bebgime 23 ocakta adet olmuştum kızıma :14::14:ekimin 31 de dogurucaktım kızımı ama 3 bebgimde bıraktı beni gitti:14::14:
ve simdide 22 ocakta adet oldum ve gene kızımın dogum tarihimde dogurucam allahım bu nasıl tesedüf:14::14:ama benim tesetlerim çıkmadı ve ben halen o işistedigim doktora gidemedim ellerim kollarım gene boş kaldı :43::43:şimdide eşim erken diyo kızımızın senesi dolsun diyo ne yapıcagımı şaşırdım sözün bittigi yerdeyim :43::43:günaydım kızlar :3::3:tugba dicektım.)) seslendim geldim ama burdaymışsın yakaladım seni:52::52:

hosgeldin pasamm..üzme kendini bu kadar solemesi kolay belki bize ama guclu ol cnm..lutfenn..

Back
X