Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi geceler kızlar
Bugün kontrolümüz vardı. Büyümüş kuzucum. 340 gr olmuş.
Cinsiyet yine kesinleşmedi. Bacakları kapalıydı. Ama doktor yine kıza benziyor dedi.
Haftaya da detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlıyım.
Doktorum grip aşısı da yaptır dedi. Aranızda yaptıran var mı?
Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Benim kaç gündür dediğin şekildeydi. Hatta sancım da oluyordu. Bebeğim dik duruyormuş. Kafası yukarda ayakları aşağıda. Bu sebeple baskı oluyormuş. Normal dedi doktorum.
Kızlar ya ben her zaman değil ama mesela bugün bebeği oldukça aşağıda hareketlerini hissettim . Yarın detaylı ultrasonun var bi doktora sorcam ama böyle bi şey yaşayan var mı ?
Bazen tam göbek kısmında daha yukarı da hissediyorum ama bugün baya baya kasık bölgemde hissettim.
Benimde genelde orada canim hatta bazen mesanemde ve tam alt kisimda hareketleri sebebiyle agri hissediyorum zipliyor sanirim bazen
Ama cok hareketli benim bebegim surekli yeri degisiyor