2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Geçmiş olsun canım tez zamanda rabbim şifa versin inş.
çok saol cnm aminnnn
rahat ol canım benimde idrar yolu iltihabım vardı hatta hamile kalmadan bir kaç ay önce mantar tedavisi bile gördüm ama rabbim nasip edecekse bunlar enge değil inş. gönlündeki gibi olur herşey
inşallah cnm testler temiz çıksında artık bişi düşünmüyorum :((
canimmm uzulme bakk ne guzel bebise engel degilmis..hem o iltihap icin sende süt buhari yapabilirsin iyi geliomus iltihaba..parca sonucunda temiz cikacaka gorursun bak iltihaptan kaynakli yada kistin vardi ya ondan kaynakli olaca icini ferah tut bitanem bebis calismalari yapiosun rahat ol dusunme hic unut haftaya kadar lutfen olurmu...sukur bizde dun calistik yumurtluom ama bakalim bidahada sirnasamiom kocise...kismet artik

cnm inşallah temiz çıkar doğru doktor herşey normal çalışmalara devam dedi ama içim rahat etmiyo ki :)) bundan sonrası için hakkımda hayırlısını istiyorum inşallah allahım yüzümü güldürür :)) sen bence kocişe söle bak çok önemli hadi odamıza deee :))

kızlar merhaba
moralim biraz bozuk :(( idrar yollarında iltahap çıktı o sorun diilde smaer testinde kansere dönüşebilicek hücreler görülmüş tekrar parça aldırdım sonuçlar haftaya çıkıcak...
doktor bunlar senin hamile kalmana engel diil dedi ama içim hiç rahat diil ben kendimi çok kötü hissediyorum :43::43::43:

canım geçmiş olsun ama moralini bozma en önemlisi bebeğe engel bir durum olmaması.İdrar yolu enfeksiyonu çok önemli bir şey değil yapacağın en güzel şey bol bol su içmek idrar yollarını temizliyor birde maydonoz suyu iyi geliyor ama hani olurda bir gebelik varsa diye maydanozu içme derim ben.Ama mutlaka bol bol su iç ve idrarını tutma.:)üşütmemeye çalış çamaşırlarını sık sık değiştir mümkünse ütüle kısa sürede atlatırsın canım inşallah parça sonucunda inşallah kötü gelmez bence gelmiycekte çünkü benim bu hpv ile okuduğum sayfalarda ilişkiyi bile yasaklıyomuş doktor sende öyle bir problem olsaydı doktorun bebek için problem yok diyemezdi bence ..Moralini bozma canım tekrar geçmiş olsun..:)

kızlar..selam..beni de aranıza alırmısınız :-) bende ocak ayında hamiş kaldım..rabbim herkeze hayırlısını nasip etsin..

çok geçmiş olsun tuğba.smaer testinin sonucunda neler hissettiğini tahmin edebiliyorum aynısı benim başıma da geldi.hemşire kanser hücrelerine rastlanmış deyince başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü.günlerce eşim ve ben ne yerde ne de gökteydik.o bir yerde ağladı ben bir yerde.adaklar adadı hatta eşim.ama çok şükür 2. smear test sonucu iyi çıktı ve ardından hamile kaldım.işte diyorlar ya her şerrin ardında bir hayır her hayırın ardında bir şer vardır gerçekten doğru.canını sıkma rabbim herşeyin hayırlısını verir.bi de doktor bana üzülme hiç bişey olmaz senin daha yaşın kaç başın kaç demişti.çok şükür öylede oldu :emir_bebek:

cnm benim birazcık içimi rahatlattın saol umutla bekliyorum sonuçları inşallah benimkide senin gibi olur :)) bende çalışmalara devam edicem herşeyde bi hayır vardır doktorda zaten korkulcak bişi diil dedi :))

canım geçmiş olsun ama moralini bozma en önemlisi bebeğe engel bir durum olmaması.İdrar yolu enfeksiyonu çok önemli bir şey değil yapacağın en güzel şey bol bol su içmek idrar yollarını temizliyor birde maydonoz suyu iyi geliyor ama hani olurda bir gebelik varsa diye maydanozu içme derim ben.Ama mutlaka bol bol su iç ve idrarını tutma.:)üşütmemeye çalış çamaşırlarını sık sık değiştir mümkünse ütüle kısa sürede atlatırsın canım inşallah parça sonucunda inşallah kötü gelmez bence gelmiycekte çünkü benim bu hpv ile okuduğum sayfalarda ilişkiyi bile yasaklıyomuş doktor sende öyle bir problem olsaydı doktorun bebek için problem yok diyemezdi bence ..Moralini bozma canım tekrar geçmiş olsun..:)
çok saol cnmm :)) doktor idrar yolu için ilaç ve fitil verdi 2 günde geçiçek dedi bol su dedi ve içicem :)) çamaşırmı sölediğin gibi ütüleyip giyicem ve sık sık değiştircem :)) inşallah o sonuçlarda güzel çıkarda sevincimi paylaşırım sizle şuanda hpv olmadığını ama önlem almamız gerektiğini söledi o yuzden biraz daha için rahatt bencede bebek çalışmalarına devam edebilirsin demesi içimi rahatlattı...
kızlar..selam..beni de aranıza alırmısınız :-) bende ocak ayında hamiş kaldım..rabbim herkeze hayırlısını nasip etsin..

tabiki cnm hoşgeldin aramıza bana yaşını ve yaşadığın ili bide kaç haftalık oldugunu yazarmısın :))

biliyorum beklemek çok zor ama iki üç gün daha bekle bence canım ama biliyosundur kan testinde 1gün geçse bile belli oluyormuş dayanamazsan onu yaptırırsın..:)

evet beklemek zor ama sabırla bekliyorum cuma gününe kadar bekleyim diyorum.. test yaptırmayı istesemde eşim yaptırmıyor cuma gününe anlaştık test yapmak için:9::9:

kızlar selamlarrr
son bir haftaya girdik. hayırlısı bakalım. ben de halszilik devam etmekte, ve göğüs ağrısıda koltuk altına doğru devam ediyor. son durum yine aynı yani.

hadi gözün aydın canım sevin kötü bişey çıkmamamasına canım
cnm sen kaçırmışsın galiba malesef sonuçlarım pek parlak diil kötü hücreler yespit edildi parça aldırdım haftaya sonuçları çıkıcak :((
Varya sinirden çatlıycam şimdi ne bu ya millet kendini ne sanıyor
nolduuuu???
kızlar dün ilk çalışmayı yaptık bakalım hayırlısı ............
hadi bakalım hayırlısııı
yaşadığım şey kimyasal gebelik ve düşükmüş..

cnmm üzülme lütfennn bende 2 ay önce yaşadım ama zaten 10 kadından 7 si bunu yaşıyo ve normal hastalık gibi atlatıyo farkında olmadan biz bebek istediğimiz için kendimizi bu kadar kontrol ediyoruzz .. hemsen nasıl ögrendinn kötü düşünme bu ay tutmadı demekki önümüzdeki ay tutucak :)) bak hamişliğehazırsın demekki

bugün nekadar boş burasıı aysun da gelmedi kimse yokkkkkk nerdesiniz kızlarrr

Back
X