- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #6.201
kizlar gunaydin
hepinize guzel hos bir gun diliyorum![]()
günaydın canımmm sağlıklı mutlu günlerrrr sanada...nasılsın?
Hepnize günaydın bayanlar.bugun böyle yüreğim bir buruk.bebişimin alındıgı 2 hafta oldu.birde her sabah kalbi durduğunu öğrendiğim hastanenin önünden geçiyorum bugun daha bir fena oldum o hastaneyi görünce.hep dualarla yaşıyorum.ama dün akşamda zaten böle bir tuhaftım.öyle bir geçer zamankiyi izleyince(3 haftadan buyana televizyonumuz bozuk olması sebebi ile izleyemıyordum) hep bebeşimize isim ararken metemi olsun sonermi olsun dıyorduk ondada bir duygulandım
günaydın fıstıkımmm...kuzucum üzülme sakın inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıp bebişinle çıkacaksın o hastaneden...moralleri yerinde tutalım lütfenn oki;
ozmaan hepimiz rejime giriyoruz ve fit hatunlar oluyoruz:)
ivettttt ben girdim bilemeee...iyi gidio şimdilik ama tartılmam lazım acil tarafından...dün kocişe söledim tartı almamız lazım dedim bakacak bugün bakalımm...
kilo alımıda bilıyorsunuz ki bebişin sağlıklı olduguna işaretmiş göya.ben ılk gittiğimde 66tıydım kalbi durduğu zaman tartıldıgımda da 66 tıydım.hiç almamışım kılo![]()
yok ya öle bişi bence...benim ablam ilk başlarda kilo vermişti...sanmıom onunla alakası olduguna...ona kalsa bende kilo almıştım ama bebişim sağlıklı değilmiş demekki..olmadı...
iii peki ozamn :)))) ayyy kuşum yaa senin nezamn yenileniyo internetin ???
:)))))))))
cnmmm çok çok sevindimm 10 gün sonrada kalp atışlarını duyar ve sorunsuz kucagına alırsın inşallah :))
günaydınn bitanemmm :))
günaydınn bitanemmm .... ah cnmm ya bende hergün bebeğimi kaybettiğim hastanenin önünden geçiyorum ama yapcak bişeyim yok mecburum sende sakın kafanı takma bitanem bi sonraki gittiğinde bebeğinle çıkıcıksın hastaneden :)) ayyy varya sabah bende yine isimleri aklımdan geçirdim kız olursa Ela Derin erkek olursa da Efe Demir koycam Allah nasip ederse :))
hımmm cnmm belki işler rahatlar sende gidebilirsin :))
evetttt bende aynı şeyi düşünüyorumm :))
ohhh hadi bakalımmm Allahım en kısa zamanda doldursun göbüşlerimizide isimler düşünelimm böle hep..benim internet 24 ünde falan yenilenicek sanırım mesaj gelir bugünlerde...
BUARADA HERKESE GÜNAYDINNNNNNN