2012 Şubat Anneleri

Belki baktı ve herşey normal olduğu için birşey söylemedi sana olamaz mı? Bana da özel olarak "kordonu da gayet normal" demedi hiçbir doktor.

olabilir de öyle ekranda mavi-kırmızı rengide hiç görmedim ya bugüne kadaar ondan birden şey oldum,:18:

Şey olma artık yeter, ben de görmedim mavi mavi, alet farkıdır diye düşün..Kordonunda bir sorun olsa beslenemez ve kilosu artmaz bence...
Pıhtı kordon vallahi en güzel zamanlarını stres altında geçiriyorsun yapma, annem hep der stres yapma bebeğin çirkin olur diye :)) Çirkin olmasın bebişin, bunları araştırmak yerine kıyafetlere felan bak netten, hep sağlıklı olduğunu düşün canım, bak çünkü doğuranlar sonradan özlüyorlarmış hamilelik günlerini, tadını çıkaralım

Son düzenleme:

Bakmıştır canım benim ya neden bakmasın.Sen de benden pimpirik çıktın he.
Bizim aklımıza gelen onların aklına gelmez mi hiç, elbette gerekli olan her şeye bakıyorlardır.

istanbuldadaır diye sevindim bende

walla fiyatalr böyle.

devletten aylar öncesinde alıyorlarmış.

verdiği randevu kasım ayına o zamanda zamanı geçmiş oluyor..

birine gidicez artık..

Ben temmuz ortasında randevu almıştım, ekim 3 için.
Randevu aldığımda 11+1dim, 22+4te gireceğim nasipse.Yaklaşık 3 ay önce almışım.

evet katılıyorum,sabahtan çok moralsizdim bebeklerimizden,eşyalardan filan konuşunca çok iyi geldi bana.

Bizim aklımıza gelen onların aklına gelmez mi hiç, elbette gerekli olan her şeye bakıyorlardır.

Ona bakmadan gecmez bence de , renkli olanlar bebegin vucudundaki sivilar anladigim kadariyla, idrar torbasina da oyle bakti gobek bagina da.
Ayrica bir tusa basinca goruluyor neden yapmasin ki, rahat ol sen

hihihihhi.......
ay neyapıyım elimde deiğil..
düzelicem inşallah bende bir gün.))
doğru söylüyorsun canım aslında,birde anne nekadar stres yaparsa bebekte doğduğunda okadar stresli,ve huzursuz bir bebek olurmuş..diye duydum..

Aslı o zaten bebek stresli olur, e stresli bebek ne olur çirkin
Ben de ufaktan gidiyorum kızlar, akşam bi girer aysebahar'ın cinsiyete bakarım..
Öptüm hepinizi hoşaçakalın

gözümle görmedimya şimdi baktığını rahatlayamıyorum işte..
sizde olmasanız iyice pimpiriklenirim ben..valla eşime bukadar naz yapamıyorum,herşeyin kötüsünü düüşünüyosun hep deyip kızıyo artık:))

Aysebaharcim alah önce sağlıklı sonrada gönlüne göre olanı versin canım
İkili test sonucunda bhcg degerine bak bakalım 50 nin üstümü altımı? Üstü olunca kiz oluyo diyolar
Ben kimseye alınmıyorum çünkü çok enteresan bizim 2008 Eylül annelerinde boyle muhabbet yoktu
Burda kişisel olarak selam vermek gerekiyor sanırım ama alinmamak lazım
Biz Eylül anneleri görüşüyoruz hala ve yakında bende toplanicaz guzel paylaşımlar bunlar

canım kuzenim o kadar stresli bir hamilelik geçirdi ki kendini yiyip bitirdi resmen.. sonra doğum yaptı o koca hastanede benim kuzenim bebeğinden başka ağlayan bebek yoktu.. ama öyle böyle bir ağlama değil hemşire dayamadı siz çok stresli bir hamilelik mi geçirdiniz bebek çok stresli rahatlamıyor filan demişti..
o yüzden rahatla, derin bir nefes al içinden bebeğim sana emanet allahım de.. ve bunları artık düşünme..

Bana da gereksiz geldi..Ben beşiği 239tlya aldım Odasının perdesini 20tl.ya mal ettim, hele 9. aya gireyim ne kadar karlı bi oda yaptım hepsini resimlerin altına fiyat yazarak anlatacam Bi de bana müsrif diyollaaa ya :86:

Tatlım bunun musriflikle alakası yok
İsteyen istediği doktora gider
İster Acıbadem Fulya'da doğurur ister sıradan bı hastanede
Ama atıl bey konusunda son derece yetkin bir isim ve bizi rahatsız etmiyor :)

Tatlım bunun musriflikle alakası yok
İsteyen istediği doktora gider
İster Acıbadem Fulya'da doğurur ister sıradan bı hastanede
Ama atıl bey konusunda son derece yetkin bir isim ve bizi rahatsız etmiyor :)

cnm kimsenin bir problemi yok aslında dediğinde doğru isteyen istediği doktora gider ben kendimde çalıştığım için şunu düşündüm ben vermezdim kıyıpta heee şu var allah korusun caresi olmayan bişidir illa o doktor bulacaktır 10katınıda veririm ama rutin bir kontrol için kıyamazdım die düşündüm maddi açıdan bebeklerimiz dünyaya gelicek ona harcayacağım parayı bir kaç eksiğini alırdım sanırsam ama saygı duyuyorum sana bugün özel sigortam olsaydı şayet gider acıbademde yada amerikanda doğururdum hepimiz belkide bütçemize göre yorum yapıyoruz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…