- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.001
bizim doktorda çok biliyo herşeyi ama daha öyle bişey dikkatimi çekmedi benim kontrollerde..
insan bi bakar dimi kordona en önemli şey kordon..zaten pıhtılaşmayı kafamdan yeni attım,tam rahatladım derken,şimdi niye bakmadı hiç benim kordona!
hepinize iyi akşamlar öpüldünüz
hepinize iyi akşamlar öpüldünüz
Belki baktı ve herşey normal olduğu için birşey söylemedi sana olamaz mı? Bana da özel olarak "kordonu da gayet normal" demedi hiçbir doktor.
olabilir de öyle ekranda mavi-kırmızı rengide hiç görmedim ya bugüne kadaar ondan birden şey oldum,:18:
bizim doktorda çok biliyo herşeyi ama daha öyle bişey dikkatimi çekmedi benim kontrollerde..
insan bi bakar dimi kordona en önemli şey kordon..zaten pıhtılaşmayı kafamdan yeni attım,tam rahatladım derken,şimdi niye bakmadı hiç benim kordona!
istanbuldadaır diye sevindim bende
walla fiyatalr böyle.
devletten aylar öncesinde alıyorlarmış.
verdiği randevu kasım ayına o zamanda zamanı geçmiş oluyor..
birine gidicez artık..
Şey olma artık yeter, ben de görmedim mavi mavi, alet farkıdır diye düşün..Kordonunda bir sorun olsa beslenemez ve kilosu artmaz bence...
Pıhtı kordon vallahi en güzel zamanlarını stres altında geçiriyorsun yapma, annem hep der stres yapma bebeğin çirkin olur diye :)) Çirkin olmasın bebişin, bunları araştırmak yerine kıyafetlere felan bak netten, hep sağlıklı olduğunu düşün canım, bak çünkü doğuranlar sonradan özlüyorlarmış hamilelik günlerini, tadını çıkaralım
Bakmıştır canım benim ya neden bakmasın.Sen de benden pimpirik çıktın he.
Bizim aklımıza gelen onların aklına gelmez mi hiç, elbette gerekli olan her şeye bakıyorlardır.
hihihihhi.......Şey olma artık yeter, ben de görmedim mavi mavi, alet farkıdır diye düşün..Kordonunda bir sorun olsa beslenemez ve kilosu artmaz bence...
Pıhtı kordon vallahi en güzel zamanlarını stres altında geçiriyorsun yapma, annem hep der stres yapma bebeğin çirkin olur diye :)) Çirkin olmasın bebişin, bunları araştırmak yerine kıyafetlere felan bak netten, hep sağlıklı olduğunu düşün canım, bak çünkü doğuranlar sonradan özlüyorlarmış hamilelik günlerini, tadını çıkaralım
hihihihhi.......
ay neyapıyım elimde deiğil..
düzelicem inşallah bende bir gün.))
doğru söylüyorsun canım aslında,birde anne nekadar stres yaparsa bebekte doğduğunda okadar stresli,ve huzursuz bir bebek olurmuş..diye duydum..
Bakmıştır canım benim ya neden bakmasın.Sen de benden pimpirik çıktın he.
Bizim aklımıza gelen onların aklına gelmez mi hiç, elbette gerekli olan her şeye bakıyorlardır.
Aslı o zaten bebek stresli olur, e stresli bebek ne olur çirkin
Ben de ufaktan gidiyorum kızlar, akşam bi girer aysebahar'ın cinsiyete bakarım..
Öptüm hepinizi hoşaçakalın
Canım erkek hissediyorum
Bakmadı doktorum gitti doğuma gülüm..
Aslında kız erkek aynı ama dedim ya ben hep hissederdim..
Neden öyle dedi?
Bakmadan etmeden..
Aklıma taktım işte
Canım ya en çokta hani sevip konuştuklarım var sitede..
Bişey yazmadıklarını görünce daha da alındım belki..
Ama artık zerre ehemmiyet vermeyeceğim bende
Cansız bir nesne hakkında onca konuşulmuş...
Ama benim istediğim sadece bir tahmindi be azelyam...
Olsun.. Bi de cinsiyetini adam gibi öğrenemedim..
Ona da canım sıkıldı..
Hani deseydi de öyle çıksaydı
Ben dayanamayacağım gideceğim başka doktora kızlar
Çıkacağım az sonra
Sağol canımın içi...
HAklısın kız şimdiden cennetlik oldum o zaman..
Zaten pembe pembe alıyordum
Bi tane daha alırım..
Ama önemli olan onları layıkıyla büyütmek..
İnşallah yapabilirim...
hihihihhi.......
ay neyapıyım elimde deiğil..
düzelicem inşallah bende bir gün.))
doğru söylüyorsun canım aslında,birde anne nekadar stres yaparsa bebekte doğduğunda okadar stresli,ve huzursuz bir bebek olurmuş..diye duydum..
gözümle görmedimya şimdi baktığını rahatlayamıyorum işte..
sizde olmasanız iyice pimpiriklenirim ben..valla eşime bukadar naz yapamıyorum,herşeyin kötüsünü düüşünüyosun hep deyip kızıyo artık:))
Bana da gereksiz geldi..Ben beşiği 239tlya aldımOdasının perdesini 20tl.ya mal ettim, hele 9. aya gireyim ne kadar karlı bi oda yaptım hepsini resimlerin altına fiyat yazarak anlatacam Bi de bana müsrif diyollaaa ya :86:
Tatlım bunun musriflikle alakası yok
İsteyen istediği doktora gider
İster Acıbadem Fulya'da doğurur ister sıradan bı hastanede
Ama atıl bey konusunda son derece yetkin bir isim ve bizi rahatsız etmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?