- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.021
canım kuzenim o kadar stresli bir hamilelik geçirdi ki kendini yiyip bitirdi resmen.. sonra doğum yaptı o koca hastanede benim kuzenim bebeğinden başka ağlayan bebek yoktu.. ama öyle böyle bir ağlama değil hemşire dayamadı siz çok stresli bir hamilelik mi geçirdiniz bebek çok stresli rahatlamıyor filan demişti..
o yüzden rahatla, derin bir nefes al içinden bebeğim sana emanet allahım de.. ve bunları artık düşünme..
Benim eşim de öyle
Haklılar ama
cnm kimsenin bir problemi yok aslında dediğinde doğru isteyen istediği doktora gider ben kendimde çalıştığım için şunu düşündüm ben vermezdim kıyıpta heee şu var allah korusun caresi olmayan bişidir illa o doktor bulacaktır 10katınıda veririm ama rutin bir kontrol için kıyamazdım die düşündüm maddi açıdan bebeklerimiz dünyaya gelicek ona harcayacağım parayı bir kaç eksiğini alırdım sanırsam ama saygı duyuyorum sana bugün özel sigortam olsaydı şayet gider acıbademde yada amerikanda doğururdum hepimiz belkide bütçemize göre yorum yapıyoruz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
iyi akşamlar kızlar çıkıyorum bende kendinize iyi bakın
CoK şükür bir problem yok ama niyeyse 3. Hamilelik ve pimpirik anne durumu :)
iyi akşalar cnm ikizlere iyi bakk ayyy inşallah 2.hamileliğimde ikiz doğururum
sağol canım
sende iyi bak bebişe
yarın görüşürüz inşallah
inşallah cnm allaha emanet ol iyi akşamlarrrrrr
olsun sağlıklı olsunda için rahat edecekse git tabi o duyguyu yaşamayan bilemez belli mi cinsiyeti?
Hic kendimi bu kadar caresiz hissetmemistim.
Bu kadar yalnız.
Yasadıklarımı tanımadıgım sizlere dahi anlatmaya utanacagım hic akima gelmemisti...
Bir yanım avaz avaz bagırmak ıstıyor.
Bır yanım sessızlıgınde bogulmak.
Keske sıgınabılecegım bır lıman olsaydı, keske bu kadar yalnız olmasaydım.
Canım benim ne oldu, korkutma beni....
ay maşallah çok sevindim bitane minik şehzade hee allah bağışlasın hepsini kızlar kaç yaşlarında?Erkek dedi doktorum hayırlısı ve sagliklisi :) iki tane güzeller güzeli kızım var :)
Hic kendimi bu kadar caresiz hissetmemistim.
Bu kadar yalnız.
Yasadıklarımı tanımadıgım sizlere dahi anlatmaya utanacagım hic akima gelmemisti...
Bir yanım avaz avaz bagırmak ıstıyor.
Bır yanım sessızlıgınde bogulmak.
Keske sıgınabılecegım bır lıman olsaydı, keske bu kadar yalnız olmasaydım.
Ben bu kadar kotu muyum?
He?
Cocugumla evden kovulacak kadar kotu bırı mıyım?
Bu nasıl bır es?
Bu nasıl bır baba adayı?
Ben nereye gıdeyım?
Babanın evıne gıt dıyor bana?
Karnımda bebegımle nasıl gıdeyım?
Yada gıdeyım mı?
Bılmıyorum?
Ben ne yapayım?
Aksam gelmem eve dedım, otel arıyorum, bulamıyorum.
Elım ayagıma dolastı.
Ben ne yapayım?
Gece vaktı nerede kalayım?
Sokakta mı yatayım?
Ofkesı gecer nasılsa dıyıp, eve mı gıdeyım?
Ama ya benım gururum?
ıncınen ruhum?
ay maşallah çok sevindim bitane minik şehzade hee allah bağışlasın hepsini kızlar kaç yaşlarında?
ne oldu güselim iyimisin anlat paylaş dertleşmek iç boşaltmak iyidir seve seve dinleriz seni
ay maşallah çok sevindim bitane minik şehzade hee allah bağışlasın hepsini kızlar kaç yaşlarında?
ne oldu güselim iyimisin anlat paylaş dertleşmek iç boşaltmak iyidir seve seve dinleriz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?