2012 Şubat Anneleri

Yazmiyim dedim.
Aman bıktırdı elefera onları da kendı dertlerınle dedım.
ıyı ama ben kıme dert yanayım?
öleyim mi, geberıp gıdeyım mı bu dunyadan.
Yetti artık canıma.

Sen niye evini bırakıp gidiceksin ? Olmaz öyle şey sakin yapma
Kocanda kendine gelir inşallah biran önce

Tatlım dur hele. Sakin ol bi. Sorun ne aranız düzelmişti neden böyle oldu şimdi?
Eminim bir anlık öfkeyle demiştir böyle bir şeyi yoksa mümkün mü bebeğine rağmen sana böyle bir şey demesi?
Kesinlikle arayacaktır, hatasını telafi etmeye uğraşacaktır.
Hem neden sen otel arıyorsun o arasın, o gitsin evden.
Hay Allah ya, stres içinde kaldın günlerdir güzelim ya. Neden böyle yapıyor bu adam biraz alttan alsa…

Bir anlık öfkeyle söylenen sözler.
Sana söylemesi neyse evladını niye istemesin...
Akşam özür dileyecektir bence...

Ben eve gıdıyorum.
Gelecekmıs, konusacakmısız.
ısten ayrılacaksın, senı babanın evıne ben bırakacagım demıstı en son.
Bakalım ne olacak.
Bırde benı suclaması yok mu?
Dıyorum cocugumu ıstemıyordun demek neden gunahına gırdın.
Onu sen ıstemıyorsun, senın gunahını cekıyor o bebek dıyor.
Ben lanetlı bırıyım galıba.
Dua edın.
Ama galıba bıze artık dualarda ıslemıyor.
Hamıleyken bana bunları yasatan adamı ben nasıl affedecegım, bılmıyorum.
Canı cehenneme, yemın ederım bıktım artık.

canımm hiç sıkma kendini ne oldu anlayamadım tam ama geçmişide okuyamadım.olur böle seyler arada bizde cok yasadık.beni kızımla kendisi götürür bırakırdı annemlere bi sucum olmadığı halde zamanla aşılıyor bunlar.sen sakın evinden ayrılma o nasılsa hatasını anlayıp gelecektir.evine git sakin kalmaya calıs gerekirse ayrı dur farklı odada otur.bi anlık öfkeyle bişiy yapma oldu mu.

Büyük kızım Eylül 2008
Küçüğüm Aralık 2009
Basıma gelen en guzel iki seyy kocamdan sonra tabi :)
ahh canlarım ikiz gibi büyümüşler maşallah 3 tane boyun kadar çocuğun olcak arkadaş gibi süper bişi rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin

bak cnm benim biz kadınlar malesef bu çizgiyi dengelemek zorundayız ne zamndır evlisin bilemiyorum gerçi bununda fazla önemi yok ama inan bende evliliğimin başında çok sorunlar yaşadım bir erkeğe ne dersen de şahsına ama ailesine laf söyletmezz bununla inat ettikçe bu lafları yine biz üzülerek çekiyoruz ben 18 aydır evliiyim çok şükür ilk 3 ay zor bir evlilik dönemi geçirdim bu söylediklerin gibi ama ne farkettim biliyomusun evi tatlı dilli yapan kadın sen iyisin sen hoşsun diyecen pohpohlıycan eşini daima asla ailesiyle ilgili hiçbiryerde yorum yapmıycan ne olursa olsun ailesini el üstünde tutarsan gör bak onlarda seni el üstünde tutmaya başlarlar.hele eşin gözleri ışılıyarak bakacak sana sonrası saten beyinde bitiyo inan buna kendini inandır sonrası inan bana çorap söküğü gibi geliyor ve bunun dışında bir sorununuz yoksa çözüm yolu herkesi kendin gibi görmek ve kinlenmemek kim ne yaparsa yapsın ok

aaa..okadarcık şey için ev mi terkedilirmiş canım..hemde karnında çocuğunla..eşin bi hata yapmış,yanlış bişey söylemiş,belki oan kızgınlıkla ağzından öyle bi kelime çıktı,sende hemen evden gidecek değilsinya!

benim eşimde ailesine düşkündür,söylemiştim daha önce.
mesela,annesi yada babası ,yada ablası teleder,direk onun cebini ararlar zaten.laf arasında beni sorarlar, benimde oan işim olur telefona gerçekten bakamayacağım bi iş,mutfaktayımdır..işaret yaparım eşime,selam söyle ben daha sonra ararım diye.tamam der.
ben işimi hallederim gelirim,eşim başlar hadi arasana annemleri,arasana,bak seni sordular,hadi ara hemen ayıp olur,sonra arıcak dedim, diye vs......başımın etini yer,sonrada kavga ederiz.okadar normal hayatta uyuşuk olan kocam anası ve babası için böyle bi panik olurki,gözü kimseyi görmez.
o böyle yaptıkça benimde hiç araayasım gelmez.

erkekler bazen cocuk gibi istedikleri olmadıkları anda sana hemen cephe alabiliyorlar.zaten yaptıkları için o üzülecek sonradan inan bunları ben cok yasadım eşim kendisi itiraf ediyor bunları ö dönemde yasatmıs olduğu için zaman gelecek anlayacak hatasını.biz cok net hissediyoruz anneliği ilk günden ama onlar o bebeğe dokunmadan kucağına almadan baba olduklarını hissedemiyorlar maalesef.bizi anlamalarını bekliyoruz dimi tatlım aslında bizde onları anlamalıyız.hissedemedikleri bişey için onların ilgi ve alakasını bekliyoruz.bu geçiş süreci öyle düşün.seni yada bebeğini istemediği için değil o sözleri sadece istediği olmadığı için arsızlık yapan bi çocuk gibi düşün.ve kendini baskası için ki bu kocan dahi olsa üzme..lütfen...birbirimizi hiç tanımasakta seni burda merak eden seven arkadasların var.ve bebişinde bir sürü kardeşi...sakin ol derin derin bi nefes al...

:))))) canım benim bende duygulandım şimdi (( senin güzel kalbin hep sana güzellikler getirsin inş.

ayyy cnm benimm sıkma kendini bu kadar.. arkadasların dedigi gibi o daha babalıgı algılayamadıgı için böle sacmalaması cok normal. cok sinirliyse suan biraz sen alttan al o sakinlesince sen içini bosaltırsınn.. baska ailelerle dahası esininn ailesi olmasa bile baska insanlarla her an gecinebilmek co zormus. bende evlenince anladım. idare etmek lazım işte nasıl olucaksa. kendini de yalnızz hissetme bu kadar insan o zaman daha umutsuzz oluyor. ailen akraban yok mu yakınlarında hiç????

Noluyo senin kocana ya !

Sana soylenmeecek laflar ve eminim cok zoruna gitmistir oturup aglamıssındır bu lafları duyunca.

Ama emin ol sinirle soylenmis seyler bunlar bitanem. O da pisman olacak hatasını anlayacak. Ama arkadasların dedigi gibi simdi sen alttan al ne olursa olsun.

Bak hamilesin bebeginize yazık kendinizi dusunmuyorsanız bile onu dusunun suan sadece.

arkadaşım sayfaya girdikçe dikkatle olmasa da arada okuyorum senin sıkıntılarını.Sana ne kadar üzülme desekte,aile içi huzursuzluk çok zor.Allahım yardım etsin.Eşinle senin arana muhabbet tohumları eksin inşallah.
ben şunu düşündüm bi kaç seferdir seni okurken.Bu adam bu kadar çok tepki veriyo her olaya,acaba bunnu gaza getiren ,costuran mı var?
son söylencek şeyi baştan söylüyo,acaba birileriyle bunları konuşuyo mu?

canım benim yazdıklarını ben de yeni okuyorumm ve suan çok üzüldüm yaşadıklarına
hassas dönemdesin ve bu dönemde ilgi beklıyosun bu çok normal..
ama canım benim boşver tersıne gıtme ve arkadaşların dediği gibi evini terk etme..
hakkında hayırlısı olsun bol bol dua at..dua her seyın anahtarı..
duamdasın canım benımm..

canım yazını okuyunca ben de duygulandımm..
allahım isteyen dıleyen herkese nasip etsınn bu duyguyuu..
ne güzel duan kabul olmuş canım benım,allahım senı de herzaman mutlu,huzurlu eylesinn.
güzel yürekli güzell anne..

Canım inşallah eşinle güzelce konuşup anlaşmışsınızdır,güzel haberlerini bekliyoruz.
Son günlerde aranızda süregelen gerginliğin bir patlaması oldu sanırım, düzelmeyecek bir durum olmadığına inanıyorum ben inşallah.
Bir bebeğiniz olacak ikiniz de bunun bilincinde davranmalısınız, şimdiden gerginlikle, stresle tanıştırmayın onu ne olur...
İnşallah güzel haberler verirsin bize.

:))))) canım benim bende duygulandım şimdi (( senin güzel kalbin hep sana güzellikler getirsin inş.

Amin canlar,inşallah.Çok teşekkürler güzel dilekleriniz, güzel sözleriniz için :)

Sanırım tüm erkekler böyle biraz...Benim eşim de ailesine çok düşkündür.Aslında bunun adı düşkünlük de değil, yumuşak karnı desek daha doğru olur.Asla onların hatalarını görmez, görse de kabul etmez.Haksızlık etseler de uyarmaz,yaptıkları yanlışlara göz yumar. Sen söz söylesen hatalı olursun, kötü sen olursun.
Ben de tüm bunları anladıktan,eşimi ve evliliği çözdükten sonra politik yaklaşmaya başladım...
-Mış gibi yapıyorum artık.

aaaaaayyy canım çok üzüldüm eşinn seni bu kadar üzmesine
inşallah konuşarak halletmişsiniz dir de yarın gülen yüzle gelirsin topiğimize
dualarımız sennle ağzınızın tadı bozulmasın bir daha

İnşallah en kısa zamanda düzelir durumunuz bu tür şeylerden yuva yıkılmaz biraz hoşgörü biraz zamana ihtiyacınız var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…