- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.401
sat 13 mayıs cinsiyet kız süslü bişi olursa sevinirim:)ALLAH RAZI OLSUN YA sesimi duydun
slm kızlar nasılsınız bıcıe bıcırız bugün.... ben bi türlü yatağa karar veremedim site geze geze kafayı yiyeceğim büyüyen beşikler çok uzun aslında güzeller küçük 50 90 olanlara görede uyku seti bulamıyorum çok zor ya..şimdiden bakıyorum ama ne alsam ne alsam..akıl verin ne olur bana 2 3 yaşına kadar kullansın istiyorum park yataklarda hem basit duruyor hemde sallarken ses çıkarıyormuş.???????.
bayramdan önceki hafta direktörüm bana dedi ki
işten ayrılmayı düşünüyormusun ona göre yerine elaman alacağız
eğer doğumdan sonra başlayacaksan burdan birini yerine baktıracağım dedi
bende dedim ki çalışmak zorundayım borçlarım var dedim
oda biz senden çok memnunuz bırakmanı istemeyiz dedi
sonra da dedi işte çocuklara kim bakar işte kreş falan masraflı olur dedi
bende daha çok erken bunları konuşmamız için dedim
sen yine de düşün haber ver dedi
bugünde işlerle ilgili bir şey anlatıyorum beni dinlemiyor
bana cevap verecektin diyor bende tamam veririm dedim
yani bırakçam dersem hemen çıkarırlarsa ssk sız ortada kalırım
izinlerim bitene kadar cevap vermek istemiyorum aslında
Ay kıyamam boğazım düğümlendi…Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, kimsenin özençlerini yarı yolda bırakmasın Allahım.
Herkesin hevesi, imrendiği-hayal kurduğu şeyler ayrı işte…
Benim eşim –ben bir düşük yaptığım için- bu zamana kadar hep hevesini, sevincini gizledi. Yakın bir arkadaşım hamileliğimin ilk günlerinde seni heyecansız görüyorum demiş eşime de, bblau bebeği kaybettiğimizde o kadar üzüldü o kadar yıprandı ki, yine aynı şeyleri yaşamasından korkuyorum, heveslendirmek, kaptırmak istemiyorum demiş.
Hep olgun, ağır davranmaya çalışıyor.
Geçenlerde bir mavi, bir pembe çorap var elinde, çorapların içlerinde de plastikten minik ayaklar var dik dursunlar diye.
Bunları dolabın üstüne koyayım mı dedi. Koy ama misafir filan geldiğinde onlar ne öyle demezler mi dedim.
Kendi kendine hem söyleniyo hem yerleştiriyo çorapları, derlerse desinler hevesimiz var, özeniyoruz işte diye…
Gözlerim doldu onu öyle görünce. Erkeklere de hiç kıyamıyorum ben bu konuda,yazık.
kızlaaar temizlik yapıoum arada bakıoum size o yüzden cewap weremioum alınmayın olur mu....yeni gelenlerde hoşgeldiniz kızlaar bebişleriniz hayırlı olsunnn
arkadaslar sonunda bebisim belli oldu benim tos tosum olacakmıs oglum geliyor :):):)
adesecigim, o gunden sonra neler yasandı?
Hıc bır gelısme yok mu?
Sen suphelenmekte haklısın, esının davranısı o yonde.
Pekı ya o hareketını destekleyıcı baska hallerı de var mıydı?
Belkı gercekten ofkelenmıstır ondan suphelenmene he?
Esını bu konuda en ıyı sen tanıyorsun.
Haksızlıga ugradıgı zaman sineye mi ceker, yoksa ortalıgı mı dagıtır?
Bu vakte kadar ılla gozlemlemıssındır.
Mesela benım huysuz kocamla benzerı bır durum yasamıstık.
Aslında benzer degıl ama...
Soyle telefon rehberını kurcalarken bır ısme takıldım, rumuz seklıne civciv yazmıs.
Benım abım sevgılısıne hep civcivim derdi, oradan kıllandım.
Bu beni aldatıyor dedim, aradım, kadın cıktı telefona!
Dusun, ne buyuk bır yıkım oldu benım ıcın.
Uyandıgında neler demedim, ne sozler sarf etmedim!
izah edıyor, ben dınlemıyorum.
O bılmem kım (su an hatırlamıyorum ama bır erkek ısmı), esı hastanede, oda onun yanında, belkı o acmıstır dıyor, yok ıkna olmuyorum.
En sonunda aldı telefonu, aradı arkadasını, hoparloru de actı.
Yenge nasıl, hala hastanede mısınız muhabbetlerındne sonra benı tahmın edersınız... Yuzum kızardı.
Ama bunu her es yapmaz.
Bazıları haksızlıga ugradı mı, yıkar herseyı, bana nasıl olurda guvenmez dıye darmadagan eder ortalıgı.
Ama tabıı bunlar ıyı yanındna bakarsak boyle.
Sen gercegı hıssedersın nasıl olsa.
Suphen varsa, dogrulayıcı bır kac davranısı olmustur mutlaka.
Yok, bu ılktıyse ... Sıkı bır takıp yapmalısın bencede.
Bende her daım telefonunu kurcalarım esımın.
Gercı 'aptal degıl ya, siler' dıye aklımdan da gecer ama...
Bence eslerın basını bos bırakmamak en ıyısı.
ınsallah yanılıyorsundur.
ınsallah su an hersey yolundadır.
bayramdan önceki hafta direktörüm bana dedi ki
işten ayrılmayı düşünüyormusun ona göre yerine elaman alacağız
eğer doğumdan sonra başlayacaksan burdan birini yerine baktıracağım dedi
bende dedim ki çalışmak zorundayım borçlarım var dedim
oda biz senden çok memnunuz bırakmanı istemeyiz dedi
sonra da dedi işte çocuklara kim bakar işte kreş falan masraflı olur dedi
bende daha çok erken bunları konuşmamız için dedim
sen yine de düşün haber ver dedi
bugünde işlerle ilgili bir şey anlatıyorum beni dinlemiyor
bana cevap verecektin diyor bende tamam veririm dedim
yani bırakçam dersem hemen çıkarırlarsa ssk sız ortada kalırım
izinlerim bitene kadar cevap vermek istemiyorum aslında
Ay kıyamam boğazım düğümlendi…Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, kimsenin özençlerini yarı yolda bırakmasın Allahım.
Herkesin hevesi, imrendiği-hayal kurduğu şeyler ayrı işte…
Benim eşim –ben bir düşük yaptığım için- bu zamana kadar hep hevesini, sevincini gizledi. Yakın bir arkadaşım hamileliğimin ilk günlerinde seni heyecansız görüyorum demiş eşime de, bblau bebeği kaybettiğimizde o kadar üzüldü o kadar yıprandı ki, yine aynı şeyleri yaşamasından korkuyorum, heveslendirmek, kaptırmak istemiyorum demiş.
Hep olgun, ağır davranmaya çalışıyor.
Geçenlerde bir mavi, bir pembe çorap var elinde, çorapların içlerinde de plastikten minik ayaklar var dik dursunlar diye.
Bunları dolabın üstüne koyayım mı dedi. Koy ama misafir filan geldiğinde onlar ne öyle demezler mi dedim.
Kendi kendine hem söyleniyo hem yerleştiriyo çorapları, derlerse desinler hevesimiz var, özeniyoruz işte diye…
Gözlerim doldu onu öyle görünce. Erkeklere de hiç kıyamıyorum ben bu konuda,yazık.
arkadaslar sonunda bebisim belli oldu benim tos tosum olacakmıs oglum geliyor :):):)
günaydın herkese kızlar dün ben biraz mobilya baktım yine sizden fikir alcam hangi odayı tercih etsem???
Eki Görüntüle 256028
Eki Görüntüle 256029
Eki Görüntüle 256030
Eki Görüntüle 256031
Eki Görüntüle 256032
yorumlarınızı bekliyorum canlar
Ellerine sağlık eleferam...
Seni çok seviyorum kuzum..
Yavru ceylanım benim
Bi de isim bulsak süper olacak...
bende aranıza yenı katıldım benıde ekleyebilirsen çok sevinirim.
sat 4 mayıs
dt 8 şubat
erkek
isim :talha göktuğ
canım ben ramazanın ilk haftası tatie gitmiştim bilmem hatırlarmısınız.akşam 11 gibi kızlarımın uykusu geldi odaya gidelim dedim siz gidin ben birazdan gelirim dedi.ben de odaya gidip uyudum .ertesi gün yine aynısı bu sefer beni şeytan dürttü saat1:30 gibi ben bunu cepten aradım meşgul çaldı.sonra beni aradı hadi gel artık dedim tamam dedi.gelince lavobaya girdi ben de tlf.baktım enson akşam 20:30 da bi arkadaşını aramış görünüyor .yani konuştuğu numarayı silmiş.gece bişey demedim sabah neden sildin numarayı dedim ilk önce ne konuşması falan dedi.sonra şubaden bi arkadaşdı dedi.gece gece ne konuşuyodunuz falan dedim .ve niye sildin??yanlışlıkla sildim dedi.inanmadım kavga ettik ama kızlar her an yanımızda olduğu için çok da cıngar çıkaramadım.yine hep inkar etti yanlışlıkla sildim diye.
geldikten sonra da ne zaman arasam meşgul hep kızdım kimle konuşuyosun diye aliyle veliyle diye beni oyaladı.kapıya çöp atmaya çıktı ben soda alsana diye aradım meşgul çaldı.gece ben yatarım bu bilgisayarın başında oturur.en son 5 gün önce ben bu hafta arkadaşlarla geceleyecem dedi.kesinlikle olmaz dedim birbirimize girdik.3-4 gün önce 2 sokak ötemizde oturan abisini eve bırakmak için dışarı çıktı .sonra aradı ben arkadaşlarımı gördüm takılacam geç kalacam diye.o kadar bağırdım hayır diye yine yarım saat sonra geldi.gelince de ağladım nolur bana bunu yapma bak tatildeki olaydan sonra ben sana olan güüvenimi kaybettim çok acı çekiyorum diye .bana sarıoldı ben seni çok seviyorum saçmalama falan diye.
pazartesiden sonra ne oldu......ben işe gittim aradan 10 dk geçti ayfer kocan gelmiş dışarıda dediler. herkesin içinde tavır yapamadım bi çay içti gitti.ben daha sonra karnıma kramplar girdi dr gittim .dr giderkende kızlarımı anneme bıraktım .beni aradı açmadım kızımı aramış o da annem rahatsızlandı deyince benden önce dr gitmiş.gittiğimde kapıda bekliyordu.bebek rahim ağzına inmiş dr düşük tehlikesi var dedi 1 hafta rapor verdi.ben hiç onunla konuşmadan kendi arabama bindim.anneme geldim kızlarımıda aldım bi arkadaşın oğlunun sünneti vardı oraya gittim.sünetten çıktım kapıda bekliyor.eve gel dedi.düşündüm düşündüm gece gece nereye gideyim eve geldim.yine aynı şeyleri tekrar ediyor.ona güvenmemişimde çok kızmış.değdi mi peki ne olursun gösterseydin dedim.pişmanım keşke gösterseydim diyo.ben onunla konuşmuyorum dün ailesini çağırdım gelin konuşmak istiyorum diye.gerizekalılar geldiler ben hamileyim diye kendimi salmışım makyaj yapmıyormuşum saçımı boyatmıyormuşum erkekler bundan sıkılırmış birazda hatayı kendimde aramalıymışım falan gibi saçmaladılar.baktım karşımdakilerden bi fayda yok doğrudur dedim mutfağa gitttim.onlarda oğullarıyla gayet mutlu çaylarını içtiler giderkende birbirinizi üzmeyin haaa diye de akıl verdiler.
bütün gece uyumadım ağladım namaz kıldım dua ettim.sabah gelmiş utanmadan noldu bişey mi var niye ağlıyosun diyo:)işe gidiyorum bu arada raporu kullanmadım evde bu öküzü göreceğime işe giderim.tabi herkes bana acıyan gözlerle bakıyor.vah yazık babası öldü de kızcağız sıyırdı diye.beni acıma bile yandırmadı allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın.
sağol cnm bende 4 ile 5 arasındayım ama bakalımben 4. resmi beğendim, daha sade ve şık göründü gözüme :)
sat 13 mayıs cinsiyet kız süslü bişi olursa sevinirim:)ALLAH RAZI OLSUN YA sesimi duydun
Ayyy ben yıne sımardım.
Sende hep sımartıyorsun benı ama
Bende senı cok sevıyorum canım benım.
İsim,
Enes?
Emin?
Yasin?
Ömer?
Kayra?...
Begenmezsen daha coook isim var bende
Hosgeldın.
Elbette eklerım.
bir kac ısım daha gelsin...
Kızlar; esımın aılesı benı hıc aramıyor dıyordum ya,
bıraz once esımın ablası ayrı aradı, annesı ayrı
Sımdı bende yarın gıtmeyı dusunuyorum.
Ne dersınız?
canım ben ramazanın ilk haftası tatie gitmiştim bilmem hatırlarmısınız.akşam 11 gibi kızlarımın uykusu geldi odaya gidelim dedim siz gidin ben birazdan gelirim dedi.ben de odaya gidip uyudum .ertesi gün yine aynısı bu sefer beni şeytan dürttü saat1:30 gibi ben bunu cepten aradım meşgul çaldı.sonra beni aradı hadi gel artık dedim tamam dedi.gelince lavobaya girdi ben de tlf.baktım enson akşam 20:30 da bi arkadaşını aramış görünüyor .yani konuştuğu numarayı silmiş.gece bişey demedim sabah neden sildin numarayı dedim ilk önce ne konuşması falan dedi.sonra şubaden bi arkadaşdı dedi.gece gece ne konuşuyodunuz falan dedim .ve niye sildin??yanlışlıkla sildim dedi.inanmadım kavga ettik ama kızlar her an yanımızda olduğu için çok da cıngar çıkaramadım.yine hep inkar etti yanlışlıkla sildim diye.
geldikten sonra da ne zaman arasam meşgul hep kızdım kimle konuşuyosun diye aliyle veliyle diye beni oyaladı.kapıya çöp atmaya çıktı ben soda alsana diye aradım meşgul çaldı.gece ben yatarım bu bilgisayarın başında oturur.en son 5 gün önce ben bu hafta arkadaşlarla geceleyecem dedi.kesinlikle olmaz dedim birbirimize girdik.3-4 gün önce 2 sokak ötemizde oturan abisini eve bırakmak için dışarı çıktı .sonra aradı ben arkadaşlarımı gördüm takılacam geç kalacam diye.o kadar bağırdım hayır diye yine yarım saat sonra geldi.gelince de ağladım nolur bana bunu yapma bak tatildeki olaydan sonra ben sana olan güüvenimi kaybettim çok acı çekiyorum diye .bana sarıoldı ben seni çok seviyorum saçmalama falan diye.
pazartesiden sonra ne oldu......ben işe gittim aradan 10 dk geçti ayfer kocan gelmiş dışarıda dediler. herkesin içinde tavır yapamadım bi çay içti gitti.ben daha sonra karnıma kramplar girdi dr gittim .dr giderkende kızlarımı anneme bıraktım .beni aradı açmadım kızımı aramış o da annem rahatsızlandı deyince benden önce dr gitmiş.gittiğimde kapıda bekliyordu.bebek rahim ağzına inmiş dr düşük tehlikesi var dedi 1 hafta rapor verdi.ben hiç onunla konuşmadan kendi arabama bindim.anneme geldim kızlarımıda aldım bi arkadaşın oğlunun sünneti vardı oraya gittim.sünetten çıktım kapıda bekliyor.eve gel dedi.düşündüm düşündüm gece gece nereye gideyim eve geldim.yine aynı şeyleri tekrar ediyor.ona güvenmemişimde çok kızmış.değdi mi peki ne olursun gösterseydin dedim.pişmanım keşke gösterseydim diyo.ben onunla konuşmuyorum dün ailesini çağırdım gelin konuşmak istiyorum diye.gerizekalılar geldiler ben hamileyim diye kendimi salmışım makyaj yapmıyormuşum saçımı boyatmıyormuşum erkekler bundan sıkılırmış birazda hatayı kendimde aramalıymışım falan gibi saçmaladılar.baktım karşımdakilerden bi fayda yok doğrudur dedim mutfağa gitttim.onlarda oğullarıyla gayet mutlu çaylarını içtiler giderkende birbirinizi üzmeyin haaa diye de akıl verdiler.
bütün gece uyumadım ağladım namaz kıldım dua ettim.sabah gelmiş utanmadan noldu bişey mi var niye ağlıyosun diyo:)işe gidiyorum bu arada raporu kullanmadım evde bu öküzü göreceğime işe giderim.tabi herkes bana acıyan gözlerle bakıyor.vah yazık babası öldü de kızcağız sıyırdı diye.beni acıma bile yandırmadı allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın.
Ayyy ben yıne sımardım.
Sende hep sımartıyorsun benı ama
Bende senı cok sevıyorum canım benım.
İsim,
Enes?
Emin?
Yasin?
Ömer?
Kayra?...
Begenmezsen daha coook isim var bende
Hosgeldın.
Elbette eklerım.
bir kac ısım daha gelsin...
Kızlar; esımın aılesı benı hıc aramıyor dıyordum ya,
bıraz once esımın ablası ayrı aradı, annesı ayrı
Sımdı bende yarın gıtmeyı dusunuyorum.
Ne dersınız?
berrraksu ecrinn ikiside kız olacak sanırım...
kelebek78 bir yerde yazmış kız demiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?