2012 Şubat Anneleri

annem 3 çocuğa bakamaz
kaynamla görüşmüyorum ona baktırmam zaten
ya kafamda hep çıkıcam düşüncesi var

arkadaslar sonunda bebisim belli oldu benim tos tosum olacakmıs oglum geliyor :):):)

gözün aydın canım

canım allah yardımcın olsun ama raporunu kullan allah korusun bebeğine bişey olsa ne olcak

Sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun?

hayır

Kızlar HEPİNİZİ cok seviyorummmmm

bizde seni şekerim

leadercım çok tşk ederim ilgilendirğin için yapmış bulundum ama düşünmen yeter tşklerrr.

bblau eşinin hareketleri geldi bir an gözümün önüne
çok hoş ya allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
benimde eşim ilk 3 ay doğru düzgün tepki vermedi
niye böyle yapıyorsun yoksa bebeği istemiyormusun dediğimde
çok yakın bir arkadaşımız 2 kere düşük yapmıştı 3. de ise bebeği doğduktan
sonra 1 hafta yaşamıştı ondan çok etkilenmiştik
ya bebeğimize birşey olursa ya nazar değerse diye sevinmeye korkuyorum demişti
belli etmiyolar ama çok hassaslar

arkadaslar sonunda bebisim belli oldu benim tos tosum olacakmıs oglum geliyor :):):)

gözün aydın canım allah sağlık versin

bence git eşinle aranızı bozmalarına izin verme

adesecigim,

O kadar uzuldum kı yazdıklarını okurken.
Hanı dedım, olaya ıyı yanından bakayım, belkı gunahına gırerım, yok yere kızcagızı yorumlarımla uzerım.
Ama yok, Bahar haklı. Esının senden gızledıgı bırseyler var.
Bılmenı asla ıstemeyecegı, ogrendıgınde yuvanın dagılacagı...
Yanlıslıkla hıc bır numara sılınmez.
Ugrasıyorsundur, lıstenle.
Kımlerı aramısım, kımlerı yok etmelıyım dıye dusunuyorsundur...
Bır ıkı numara sılerken 3. de gıderse ıste o yanlıslık olurda...
Boyle bellı saatte yapılan gorusme?
Ben dedım ya esımın telefonunu kurcalarım.
Bazen gun ıcınde aradıgımda mesgul calarsa, o saatı aklıma kazırım.
Aksam gızlıce bakarım telefonuna, o saatte kımınle gorusme yapmıs dıye.
Bugune kadar mesgul calmasına ragmen saat aralıgı gormedım, ınsallah gormem de.
Keske guzel seyler yazabılseydım sana.
Yanılıyorsun, benım esımde - bende ... oyle yaparım arada dıyebılseydım.

Cok uzuldum, cook...
Rabbım yardımcın olsun.

Hele aılesı, terbıyesızlerın onde gıdenıymıs!
Zaten ne kabahat olsa kadın sucludur!

evett benimde kızzz.. ama tabloda 2 gün önce 2 ecrin vardı biri kız biri erkek. emin olamadım hangisi ben sona baktım biri 2 subat dogum tarihi bu benim heralde didim kız. topicte bi ecrin daha mı varr

Ay yok bebegım, benım dalgınlıgıma gelmıstır.
Duzenlerken bende dedım bu da ne?
Sımdı bır tane ama dımı?
Pekı dogru mu?

umut33

hemen yaptım beklettiğim için üzgünüm geçmişi okudum
http://lmtf.lilypie.com/i9eDp3.png
şimdi bunu forum takipin altında özel mesajlar bölüm var sol tarafta oraya gir sol sütunda profilimi düzenle var göreceksin gir çizelge satırını bul ve linki kopyala yapıştır canım

bende size teşekkür ederim yardımlarımı kabul ettiğinizzzzzzzz içinnnnnn

bennebileyim

http://lmtf.lilypie.com/FcT5p3.png

yukarda forum takipin altında özel mesajlar var oraya giriyosun ve sol sütünda profilimi düzenle diyosun çizelge satırını bulup bu linki kopyalayıp...

bende size teşekkür ederim yardımlarımı kabul ettiğinizzzzzzzz içinnnnnn

arkadaşlar ben dün bı programın sağlıkla ılgılı bölümünde doktordan biberonlarla ilgili bı konu dinledım.plastık bıberonların avrupada yasaklandığını turkıyede de hazıranda yururluğe gırdığını fakat yaygınlaşmasının uzun sureceğini söyledı.bebeklerımız için cam bıberon kullanmamız gerektiğini belirtti.doğrusu ben plastıklerın sağlıksız olduğunu fakat kalıtelı bı bıberon alırsam kullanabıleceğimi sanıyordum yanı zararın kalıteden kaynaklandığını sanıyordum öyle değilmiş.emınım sızlerde bılıyorsunuzdur bende tekrar paylaşmak istedim :)

kızlarrr 3 saattir uyuyorum galibaa.. kalkamadım resmen yaa nasıl bişi bu anlamadım. bebek te hareket etmiyo mu ne:44: ev cok kötüü bildiginizz gibi degill. dagınıklık yok ama camlarım ve mutfak dolapllarım artık kendini temiz gösteremiyo ama ben nefes nefese kalıyorum hemen. neden anlamadım. suan hiçbi problem de yok. aksam yemegim hazır allah tan. yarın da ramazan da agirladıgımız bi arkadasa yemege gidicez. cuma esim bi aksilik daha cıkmazsa beni balık yemege götürcek. artık oo götürmezse alıp evde yaparım bende cok bakımsızlastımm bu arada

evett benimde kızzz.. ama tabloda 2 gün önce 2 ecrin vardı biri kız biri erkek. emin olamadım hangisi ben sona baktım biri 2 subat dogum tarihi bu benim heralde didim kız. topicte bi ecrin daha mı varr

Gozun aydın canım, gittin mi sen doktora ogrendin mi cinsiyetini kesin olarak

teşekkür ederim canım sağol.ellerine sağlık

Rıca ederım canım.

Canım git ya boşver.. Eşinin ailesi için hiç huzurunu bozma...
Bende bazen gıcık olurum eşimin ailesine ama eşime hissetirmem. Açıkçası eşimin ailesinide kafama takmam. Boşver.......

Haklısın canım.
Dur bakalım, belkı bu aksam gıderım.
Yarın fatmagul var cunku

Şımar kuzum benim...
Başka başka...?

Dur bır lıstem vardı, onu bulayım.

bence git eşinle aranızı bozmalarına izin verme

Haklısın tatlım, gıdecegım...

benim ismin listede neden yok ki

Ben yanlıs lısteyı mı guncelledım acaba?
Sen avrdın cunku :26:

arkadaşlar çizelge için burda hepimiz yardımcı oluruz ama çizelgenizi kimden istiyorsanız lütfen takip edin yapılıp yapılmadığını anlayarak isyan edin en azından

geçmiş olsun, dikkat et kendine, şu duş içine konulan kaydırmazlardan alsan, için rahat eder, korkmazsın bi daha.....

kızlar ben geldiim
testimiz güzel çıktı sorun yok
veeeee

benimde bir KIZIM oluyoo

canım tabloya benim cinsiyeti yazabilirsin artık oh be sonunda

17 şubat doğum tarihi
adı:buğlem-su olcak inşallah

Son düzenleme:

Allah gönlüne göre vermiş :) anneler hisseder derler ya, tam uymuş sana, hayırlı uğurlu olsun inşallah

geçmiş olsun, dikkat et kendine, şu duş içine konulan kaydırmazlardan alsan, için rahat eder, korkmazsın bi daha.....

çok sağol cnm allah kimsenin başına vermesin aslında var ama arada koyuyorum çıkartıyorum bi daha asla paspas olmadan duşa girmem çok korktum bebeğimi kaybedeceğim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…