- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.421
http://lbdf.lilypie.com/mm0jp3.png tatlım bu linki yapıştırcaksın..
Yukardaki profilimi tıkla orda çizelge yazan yerde ufak kalem gibi bir işaret var oraya tıkla ordaki alana kopyala..
Umarım beğenirsin bu arada..
CAnım kesinlikle ayrılman taraftarı değilim....
Annen bakar kayın validen bakar
Hepsi de benim annem kaynanam gibi değil ya
Onların direktörün da işine geliyor tabi...
Para vermemek için...
Yok öyle yağma
Çalışacağım de..
Annem bakacak de..
Bu kadarını bilse kafi...
arkadaslar sonunda bebisim belli oldu benim tos tosum olacakmıs oglum geliyor :):):)
canım ben ramazanın ilk haftası tatie gitmiştim bilmem hatırlarmısınız.akşam 11 gibi kızlarımın uykusu geldi odaya gidelim dedim siz gidin ben birazdan gelirim dedi.ben de odaya gidip uyudum .ertesi gün yine aynısı bu sefer beni şeytan dürttü saat1:30 gibi ben bunu cepten aradım meşgul çaldı.sonra beni aradı hadi gel artık dedim tamam dedi.gelince lavobaya girdi ben de tlf.baktım enson akşam 20:30 da bi arkadaşını aramış görünüyor .yani konuştuğu numarayı silmiş.gece bişey demedim sabah neden sildin numarayı dedim ilk önce ne konuşması falan dedi.sonra şubaden bi arkadaşdı dedi.gece gece ne konuşuyodunuz falan dedim .ve niye sildin??yanlışlıkla sildim dedi.inanmadım kavga ettik ama kızlar her an yanımızda olduğu için çok da cıngar çıkaramadım.yine hep inkar etti yanlışlıkla sildim diye.
geldikten sonra da ne zaman arasam meşgul hep kızdım kimle konuşuyosun diye aliyle veliyle diye beni oyaladı.kapıya çöp atmaya çıktı ben soda alsana diye aradım meşgul çaldı.gece ben yatarım bu bilgisayarın başında oturur.en son 5 gün önce ben bu hafta arkadaşlarla geceleyecem dedi.kesinlikle olmaz dedim birbirimize girdik.3-4 gün önce 2 sokak ötemizde oturan abisini eve bırakmak için dışarı çıktı .sonra aradı ben arkadaşlarımı gördüm takılacam geç kalacam diye.o kadar bağırdım hayır diye yine yarım saat sonra geldi.gelince de ağladım nolur bana bunu yapma bak tatildeki olaydan sonra ben sana olan güüvenimi kaybettim çok acı çekiyorum diye .bana sarıoldı ben seni çok seviyorum saçmalama falan diye.
pazartesiden sonra ne oldu......ben işe gittim aradan 10 dk geçti ayfer kocan gelmiş dışarıda dediler. herkesin içinde tavır yapamadım bi çay içti gitti.ben daha sonra karnıma kramplar girdi dr gittim .dr giderkende kızlarımı anneme bıraktım .beni aradı açmadım kızımı aramış o da annem rahatsızlandı deyince benden önce dr gitmiş.gittiğimde kapıda bekliyordu.bebek rahim ağzına inmiş dr düşük tehlikesi var dedi 1 hafta rapor verdi.ben hiç onunla konuşmadan kendi arabama bindim.anneme geldim kızlarımıda aldım bi arkadaşın oğlunun sünneti vardı oraya gittim.sünetten çıktım kapıda bekliyor.eve gel dedi.düşündüm düşündüm gece gece nereye gideyim eve geldim.yine aynı şeyleri tekrar ediyor.ona güvenmemişimde çok kızmış.değdi mi peki ne olursun gösterseydin dedim.pişmanım keşke gösterseydim diyo.ben onunla konuşmuyorum dün ailesini çağırdım gelin konuşmak istiyorum diye.gerizekalılar geldiler ben hamileyim diye kendimi salmışım makyaj yapmıyormuşum saçımı boyatmıyormuşum erkekler bundan sıkılırmış birazda hatayı kendimde aramalıymışım falan gibi saçmaladılar.baktım karşımdakilerden bi fayda yok doğrudur dedim mutfağa gitttim.onlarda oğullarıyla gayet mutlu çaylarını içtiler giderkende birbirinizi üzmeyin haaa diye de akıl verdiler.
bütün gece uyumadım ağladım namaz kıldım dua ettim.sabah gelmiş utanmadan noldu bişey mi var niye ağlıyosun diyo:)işe gidiyorum bu arada raporu kullanmadım evde bu öküzü göreceğime işe giderim.tabi herkes bana acıyan gözlerle bakıyor.vah yazık babası öldü de kızcağız sıyırdı diye.beni acıma bile yandırmadı allah onu nasıl biliyosa öyle yapsın.
Sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun?
Kızlar HEPİNİZİ cok seviyorummmmm
Kızlar HEPİNİZİ cok seviyorummmmm
Ayyy ben yıne sımardım.
Sende hep sımartıyorsun benı ama
Bende senı cok sevıyorum canım benım.
İsim,
Enes?
Emin?
Yasin?
Ömer?
Kayra?...
Begenmezsen daha coook isim var bende
?[/COLOR][/I]
leadercım çok tşk ederim ilgilendirğin için yapmış bulundum ama düşünmen yeter tşklerrr.hemen yaptım beklettiğim için üzgünüm geçmişi okudum
http://lmtf.lilypie.com/i9eDp3.png
şimdi bunu forum takipin altında özel mesajlar bölüm var sol tarafta oraya gir sol sütunda profilimi düzenle var göreceksin gir çizelge satırını bul ve linki kopyala yapıştır canım
canım az evvel yazmıştım bunu ama farketmemişsin
Ay kıyamam boğazım düğümlendi…Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, kimsenin özençlerini yarı yolda bırakmasın Allahım.
Herkesin hevesi, imrendiği-hayal kurduğu şeyler ayrı işte…
Benim eşim –ben bir düşük yaptığım için- bu zamana kadar hep hevesini, sevincini gizledi. Yakın bir arkadaşım hamileliğimin ilk günlerinde seni heyecansız görüyorum demiş eşime de, bblau bebeği kaybettiğimizde o kadar üzüldü o kadar yıprandı ki, yine aynı şeyleri yaşamasından korkuyorum, heveslendirmek, kaptırmak istemiyorum demiş.
Hep olgun, ağır davranmaya çalışıyor.
Geçenlerde bir mavi, bir pembe çorap var elinde, çorapların içlerinde de plastikten minik ayaklar var dik dursunlar diye.
Bunları dolabın üstüne koyayım mı dedi. Koy ama misafir filan geldiğinde onlar ne öyle demezler mi dedim.
Kendi kendine hem söyleniyo hem yerleştiriyo çorapları, derlerse desinler hevesimiz var, özeniyoruz işte diye…
Gözlerim doldu onu öyle görünce. Erkeklere de hiç kıyamıyorum ben bu konuda,yazık.
arkadaslar sonunda bebisim belli oldu benim tos tosum olacakmıs oglum geliyor :):):)
Ayyy ben yıne sımardım.
Sende hep sımartıyorsun benı ama
Bende senı cok sevıyorum canım benım.
İsim,
Enes?
Emin?
Yasin?
Ömer?
Kayra?...
Begenmezsen daha coook isim var bende
Hosgeldın.
Elbette eklerım.
bir kac ısım daha gelsin...
Kızlar; esımın aılesı benı hıc aramıyor dıyordum ya,
bıraz once esımın ablası ayrı aradı, annesı ayrı
Sımdı bende yarın gıtmeyı dusunuyorum.
Ne dersınız?
Ellerine sağlık eleferam...
Seni çok seviyorum kuzum..
Yavru ceylanım benim
Bi de isim bulsak süper olacak...
evett benimde kızzz.. ama tabloda 2 gün önce 2 ecrin vardı biri kız biri erkek. emin olamadım hangisi bensona baktım biri 2 subat dogum tarihi bu benim heralde didim kız. topicte bi ecrin daha mı varr
evett benimde kızzz.. ama tabloda 2 gün önce 2 ecrin vardı biri kız biri erkek. emin olamadım hangisi bensona baktım biri 2 subat dogum tarihi bu benim heralde didim kız. topicte bi ecrin daha mı varr
teşekkür ederim canım sağol.ellerine sağlık
Canım git ya boşver.. Eşinin ailesi için hiç huzurunu bozma...
Bende bazen gıcık olurum eşimin ailesine ama eşime hissetirmem. Açıkçası eşimin ailesinide kafama takmam. Boşver.......
Şımar kuzum benim...
Başka başka...?
bence git eşinle aranızı bozmalarına izin verme
benim ismin listede neden yok ki
kızlar dün akşam başıma talihsiz bir olay geldi çok korktum bebeğime bişi olcak die duştaydım düştüm belimin üstüne o hışımla allahtan ki bileğimi önce koymuşum yere yoksa başıma gelecekleri düşünmek istemiyorum Rabbim korudu bebeğimi ağlaya ağlaya bir hal oldum sabaha kadar bir diremm uyumadım tuvalete girip durdum kanamam var mı die belim çok açıyo ama geçer bebeğime bişi olmasın
Günaydın güzel anneler ve bebekleri....
İlk olarak randevu aldığım doktora gittim...
Sırada beklerken
telefonum çalıyor
Kendi doktorum
Beni çağırdı...
NAsıl uçarak gittim anlatamam...
Baştan baktı...Tansiyon:90/60
Kilo:61.1 kg....
172 gr
20 cm..
Rahim ağzı kapalı...Düşük tehlikem yok şükür
Bebeğin durumu gayet güzel..
Dudak anormalisi burun anormalisi dudak yarığı yok
Rabbime şükür
Böbreklerinin ikiside güzel...
Kalp harika.. Yüreğinin sesini dinletti doktorum
Ağlamaya başladım...
Kordon kanı gayet iyi...
Kırmızı mavi olarak görülüyor...
Ayakları parmakları uyuyordu bebeğim karnımda...
Resminini çekti doktorum...
Sana benziyor dedi bebeğime...
Bebeğin suyuna baktı..
Gayet iyi dedi..
Az olsa bebek gelişiminde gerilerdi...
GAyet iyi dedi..
Bebeğinle konuş dedi..
Ona günaydın de iyi akşamlar de...
Şarkı dinle dinlet dedi..
Onu sev okşa sevdiğini hissetsin dedi..
Sütünü beyaz etini sebzeni ihmal etme Yoğurdunu ye dedi..
Kola çay kahve az iç dedi...
Kramplar başlamadı dedi..
Başlarsa calsiyum eksikliği dedi..
Dişlerin için synsodyne diş macunu kullan dedi..
Bebeğin hareketlerini günde 1 defa muhakkak hisset dedi..
Suyun gelmesi kanama gibi durumlarda bana cepten ulaş dedi..
Hamileleiğin belli olmuyor..
Uzun süre saklayabilirsin dedi..
Güldüm...
Kimse bilmiyor dedim..
Artık söyle paylaş mutluluğunu dedi...
Ayrıntılı ultrasona girmeyeceğim kızlar...
Allah korusun kalbi delik deseler
Ya da 6 parnmakllı deseler
Aldırır mıydım?
Asla.....
Doktorum
Gayet sağlıklı bebeğin dedi...
Cinsiyet konusuna gelince
%99 erkek dedi...
%1 i doğuma saklıyorum..
Rabbim gönlüme göre verdi...
Şükürler olsun Rabbim sana...
Her üç evladımda bana rüyalarımda gösteren Rabbim..
Bu evladımda da bunu bana bahşetti...
Hastaneden çıktım.. HAstanenin yaninda bir cami var..
Oraya gittim.. Dua ettim Rabbime
BAhçesinde oturdum ve telefon bir müddet elimde öylece kalakaldım...
Arkadaşlarımı dostlarımı aradım ama annem...
Annemde takılı kaldı gözlerim...
Arayamadım..
Çok derin bir ah çektim...Sadece ağladım...
Eşimi aradım gel dedim..
Eşim geldi...
Beni alnımdan öptü..
Arabaya bindik..
Sevinmedin dedim...
Ben mi dedi?
Arabanın camını açtı....
Erkek oluyor!
Hey millet erkekmiş! diye bağırdı...
Polisler yolda ceza yazıyormuş durdular bizi...
İlk bebek mi dediler
Yok dedik 4. bu...
HAy maşallah dediler..
Güldüler...
Eşim eve dönünce daha büyük bir ev için araştırmalara başladı
Malum kızların odası erkeklerin odası diye iki oda yapacağız artık..
Çocuklara söyledik..Zaten biliyorduk dediler..
Bizde yeni bişey diyeceksiniz sandık dediler
Kız mı erkek mi dedim?
İkiside erkek dedi..
Hatta kızım
Anne ben büyüyünce kız olabilir miyim dedi..
Akşam eşim tatlı yaptı..
Elleriyle..
Aslında normalde o saatte asla yemezdim..
Ama yepsini yedim kuzumla...
Bebeğe hala alışveriş yapmadım..
24. haftadan sonra sabredebilirsem yapacağım inşallah..
Gece çocukları yatağa yatırdım..
Hepsi uyudu...
Eşimde...
Ben başımı yastığa koydum...
Rabbime dua ettim..
Teşekkür ettim...
İki kız iki erkek anası olacağım için..
Rabbim inşallah onları layıkıyla büyüytmek nasib eder..
Yine de bir yanım hüzünlüydü...
Telefonuma baktım..
Yine arayamadım..
Sessizce ağlarken uyuyakalmışım...
geçmiş olsun, dikkat et kendine, şu duş içine konulan kaydırmazlardan alsan, için rahat eder, korkmazsın bi daha.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?