- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.361
arkdaşlar yokmu banada ticker yapacak bir kimse ya(((
satım 13 mAyıs ve kız rica etsem bi kişi yardımcı olsa çatlıcam burda
ilk hamileliğimde bebeğin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım
şuan 4 aylık hamileyim, yazdıklarınızı okurken kendimi yalnız hissetmiyorum ve korkularım azalıyor :)
sat: 8 mayıs, muhtemel doğum tarihi : 12 şubat
bebek cinsiyeti erkek gibi gözüküyomuş
benide ekler misiniz ??
17 haftalıkken kıpırdamaya başladı ve ne zaman uzansam hemen başlıyor ama tekme gibi birşey hissetmedim
tek sıkıntım zaman geçmiyor..
Ben de 17 Şubat'ta bebeğimi doğuracağım inşallah ,ama 17 hafta 5 günlük olduğu halde hala kıpırdadığını hissetmedimNasıl hissedeceğim,bir sorun yoktur değil mi?
Bir de ne zaman hamıle gıysısı almaya baslamalıyız
hoşgeldin o zaman ,madem kımse yenı gelenlere bırsey yazmıyor.kendıme yazayım !!
Kızın hayırlı olsun
1.Gir gülüm bişey olmaz
2. synsodyne kullan
3.2 haftaya geçer
ilk hamileliğimde bebeğin kalbi atmadığı için aldırmak zorunda kalmıştım
şuan 4 aylık hamileyim, yazdıklarınızı okurken kendimi yalnız hissetmiyorum ve korkularım azalıyor :)
sat: 8 mayıs, muhtemel doğum tarihi : 12 şubat
bebek cinsiyeti erkek gibi gözüküyomuş
benide ekler misiniz ??
17 haftalıkken kıpırdamaya başladı ve ne zaman uzansam hemen başlıyor ama tekme gibi birşey hissetmedim
tek sıkıntım zaman geçmiyor..
hahahahaha
21. haftadan sonra artık bebekler konuşmalara ve yedigimiz yemeklere tepki vermeye baslıyorlarmıs annesi =)
hoşgeldin o zaman ,madem kımse yenı gelenlere bırsey yazmıyor.kendıme yazayım !!
YAAA kimse bana cevap vermemiş
Ben de 13 Mayısım bılıyor musun?Ama maalesef burda pek yenı gelenlere yardımcı olmuyorlar sanırım ..Ben bılseydım yardım ederıdım ama dun denedım yapamadım.
Gmlek Yaka Bluz | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
izgili Kadife Hamile Etei | Gebe ve Hamile Giyim rnleri
Kızlar bunları aldım güzelmi...
hahahahaha
21. haftadan sonra artık bebekler konuşmalara ve yedigimiz yemeklere tepki vermeye baslıyorlarmıs annesi =)
Banada zaman geçmiyor gibi geliyor ama bence bunlar iyi günlerimiz. Son aylarda özellikle 9. ayda hiç geçmiyormuş..
Hep hayal ediyorum, Şubat gelmiş, bebişim sağlıkla doğmuş. Hava soğuk ama evim sıcacık. Annecim yanıma gelmiş şunuda ye bunuda ye süt yapar diye ağzıma tıkıştırıyor. Eşim mutlu benden çok bebişle ilgileniyor.. Sapıttım vallahi. hergün bunları düşünüyorum..
Ben de 13 Mayısım bılıyor musun?Ama maalesef burda pek yenı gelenlere yardımcı olmuyorlar sanırım ..Ben bılseydım yardım ederıdım ama dun denedım yapamadım.
tatlım yanlış anlıyosunuz aslında o kadar kalabalığız ki burda inan yazdıklarınızı okumaya yetişemiyorum arada kaçan oluyo az evvelde dışarı çıkmıştım o arada 4 sayfa yzılmış onları okudum umut 33 e yetişemedim burdaki arkadaşlar çok ilgili lütfen yenilerle eskilerle bir alakası yok senin 13 mayıs peki cinsiyeti belli mi yapayım sanada hemencik
canım aldıkların çok güzel güle giy bende bluz begendim ama
işyerindeki bilgisayarda filtre var alamadım eşime söyledim o yapacak
ama gerçekten yemeğe tepki veriyolar benim minnoşum sabah kahvaltıdan yarım saat sonra kıpırdanmaya
başladı anca uyandı yemeğini yiyince herhalde babasına çekmiş
bi de konuşunca da tepki veriyo gibi geliyo bana hep konuşuyorum
sorular soruyorum o zaman kıpırdıyo hemen
arkadaşlar kız olduğu kesinleşti...şimdi doktordan geldim.
Teşekkürler ilgin için,ewet kendı yazdıgımı bıle bulamıyorum cevap da olmuyor ..Üzüldüm.Kızım olacak inşallah değişmezse benim.
Benim de nedense hep gözümün önünde eşim uzanmış, bebek de onun göğsünde yatıyor gibi bir görüntü var.
Ama neden böyloe birşey hayal ediyorum bilmiyorum....
Aaaaa lütfen ama kızlar ya, biz misafirperverliğiyle bilinen bir topiğiz......
Yardım ederiz, gözden kaçmıştır, isteyen varsa ticker yapayım ben, verin bilgilerinizi
işyerimden bana sürekli soruyorlar çıkacakmısın çıkmayacakmısın diye
işyerimden bana sürekli soruyorlar çıkacakmısın çıkmayacakmısın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?