- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.461
canım bende izmirde yaşıyorum.listede hep istanbullu vardı bende sadece izmirden ben varım sanıyordum.izmirin neresındesın?
kızlar ben geldiim
testimiz güzel çıktı sorun yok
veeeee
benimde bir KIZIM oluyoo
canım tabloya benim cinsiyeti yazabilirsin artık oh be sonunda
17 şubat doğum tarihi
adı:buğlem-su olcak inşallah
umut33
hemen yaptım beklettiğim için üzgünüm geçmişi okudum
http://lmtf.lilypie.com/i9eDp3.png
şimdi bunu forum takipin altında özel mesajlar bölüm var sol tarafta oraya gir sol sütunda profilimi düzenle var göreceksin gir çizelge satırını bul ve linki kopyala yapıştır canım
bende size teşekkür ederim yardımlarımı kabul ettiğinizzzzzzzz içinnnnnn
bennebileyim
http://lmtf.lilypie.com/FcT5p3.png
yukarda forum takipin altında özel mesajlar var oraya giriyosun ve sol sütünda profilimi düzenle diyosun çizelge satırını bulup bu linki kopyalayıp...
bende size teşekkür ederim yardımlarımı kabul ettiğinizzzzzzzz içinnnnnn
Amin canım cümlemize Rabbim sağlıkla kucağa almak nasip eylesin Erkekler de duygusallar ama belli edemiyorlar sanırım, toplum onlara öyle dayatmış işte
Amin canım benim, kimselere yaşatmasın Rabbim
Biz de seni seviyoruz minik fındık
Canım evet gerçekten eşinin hareketleri çok şüpheli Zaten bunca konuşmada, eğer sen makul bir taraf görseydin işiyle alakalı filan der takmazdın kafana
Biz hüsnü niyet beslemekle mükellefiz ama eğer böyle bir şey varsa Allah ıslah etsin onu
Ailesine de ayrıca kıl kaptım. Herhalde hamile kadının çektiği eziyetten, yapması-yapmaması gerekenden haberleri yok.
Ama evli adamlara takılan, askıntı olan kadınlara da ben inanamıyorum. Yazık çok yazık.
Şimdi ne yapmayı planlıyorsun peki?
Peki acaba %0 BPA olanlar da mı zararlı acaba?
Canım gözün aydın, ismi de maşallah çok güzelmiş
Kızlar çoğaldı
Testlerine de çok sevindim.
Deneyecegım umarım olur ,bu sıteyle yemek bıle yapmadım butun gun burdaydım bırazdan esım gelcek
gözünaydın hayırlı olsunsağlıklı doğumlar inşallah :)
tebrikler cnm benimkide kızşükürler olsun onları veren rabbimize...
Tebrık ederım sekerım.
Kızlar erkeklerı gecmeye karar mı verdı ne.
ınsallah hayırlı bır evlat olur canım benım.
Adı da pek guzelmıs.
Bende Elıf Naz mı, Elıf Su mu olsun karar veremedım.
Annem Su dıyor, esım Naz.
Sızce?
hayırlı olsun kızın ....
ELEFERA onunkini eklerken benimkini de ekle lütfen.
mycupcake nin oğlu oluyor...
tebrik teşşekkür taktirrrr çok sevindim kız anneleri çoğalıyor
canım gözün aydınnn.hayırlı uğurlu olsun bi ben mi kaldım öğrenemeyen darısı bana olsun inşallah
Kızları olup erkek isteyende adeseydi yanlış hatırlamıyorsam.
hayırlı olsun kızın ....
ELEFERA onunkini eklerken benimkini de ekle lütfen.
mycupcake nin oğlu oluyor...
canım benim şu yorumu yapabilirim en yakın arkım anaokulu öğretmeni naz çocuklara enerji verir ve birazda cadılık ama su çocuklara asillik ve durgunluk veriyormuş çok zeki olurlar haberin olsun bana kalırsa Elif Su koy
berraksuyuda kız yap teyzesi
Deneyecegım umarım olur ,bu sıteyle yemek bıle yapmadım butun gun burdaydım bırazdan esım gelcek
canım bende bu konuda yeterli bılgıye sahıp değilim.içerikten bahsetti ama en son cam kullanılmasını önerdi.hatta eşime söyledım işin ilginç yanı o zaten bılıyormuş :)bende burda bahsetmek istedim konuşulursa hepimiz bılgı sahıbı oluruz dıye
öyle miydii?? haketten isim özürlüyüm ben. e ne oldu hala kız mı?? aglayan o muydu peki degildi sanki:44::44:
kızlarrr 3 saattir uyuyorum galibaa.. kalkamadım resmen yaa nasıl bişi bu anlamadım. bebek te hareket etmiyo mu ne:44: ev cok kötüü bildiginizz gibi degill. dagınıklık yok ama camlarım ve mutfak dolapllarım artık kendini temiz gösteremiyoama ben nefes nefese kalıyorum hemen. neden anlamadım. suan hiçbi problem de yok. aksam yemegim hazır allah tan. yarın da ramazan da agirladıgımız bi arkadasa yemege gidicez. cuma esim bi aksilik daha cıkmazsa beni balık yemege götürcek. artık oo götürmezse alıp evde yaparım bende cok bakımsızlastımm bu arada
yaaaa.. ayy bende öle sanıyodum valla. yesilyurt cnm sen?
kızlar saçma olucak belki ama bu tickerlar kendi kendine atıyorlar günü değilmi yenilemek zorunda kalmıyoruz yani
kızlar saçma olucak belki ama bu tickerlar kendi kendine atıyorlar günü değilmi yenilemek zorunda kalmıyoruz yani
Hayırlı olsun canım.
Elbette.
Ama kafam karıstı sımdı benım.
Yelız yok, tamam anladım.
Ama Leader sen varsın lıstede :26:
sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?