2012 Şubat Anneleri

kızlar ben geldiim
testimiz güzel çıktı sorun yok
veeeee

benimde bir KIZIM oluyoo

canım tabloya benim cinsiyeti yazabilirsin artık oh be sonunda

17 şubat doğum tarihi
adı:buğlem-su olcak inşallah

canım gözün aydınnn.hayırlı uğurlu olsun bi ben mi kaldım öğrenemeyen darısı bana olsun inşallah

Deneyecegım umarım olur ,bu sıteyle yemek bıle yapmadım butun gun burdaydım bırazdan esım gelcek

canım bende bu konuda yeterli bılgıye sahıp değilim.içerikten bahsetti ama en son cam kullanılmasını önerdi.hatta eşime söyledım işin ilginç yanı o zaten bılıyormuş :)bende burda bahsetmek istedim konuşulursa hepimiz bılgı sahıbı oluruz dıye

gözünaydın hayırlı olsunsağlıklı doğumlar inşallah :)

tebrikler cnm benimkide kızşükürler olsun onları veren rabbimize...

hayırlı olsun kızın ....
ELEFERA onunkini eklerken benimkini de ekle lütfen.
mycupcake nin oğlu oluyor...

tebrik teşşekkür taktirrrr çok sevindim kız anneleri çoğalıyor

canım gözün aydınnn.hayırlı uğurlu olsun bi ben mi kaldım öğrenemeyen darısı bana olsun inşallah

hepinize çooook teşekkürler..
allah razı olsun hepinize ve dualarınızada,
amin cümleten hepimiz bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun
sağlıcakla inşallah

benm kız 151 gr......16cm

hayırlı olsun kızın ....
ELEFERA onunkini eklerken benimkini de ekle lütfen.
mycupcake nin oğlu oluyor...

Hayırlı olsun canım.
Elbette.
Ama kafam karıstı sımdı benım.
Yelız yok, tamam anladım.
Ama Leader sen varsın lıstede :26:

Bende bır ara ozel bır kreste calıstım.
Naz adında bır ogrencım vardı.
Gercekten cadı gıbıydı ama cok da tatlıydı.
Hep gozumun onune gelıyor onun o hallerı.

Su; kımseyı tanımadım.
Ben sadece annemın gonlu olsun ıstıyorum.
Esımın annesı ıstese ne derdim bılmıyorum, hos bır ısım olsa dusunurdum muhtemelen.

Annem ıse, 4 tane yıgenım oldu.
Dordune de fıkrını belırttı, kımse begenmedı.
Benım taaa o zamanlardan ıcımde kalmıstı.
Cocugum olursa annemın ıstedıgı ısmı verecegım dıye.

Ama sımdı esımı ıkna edemıyorum.
Tabıı annemın ıstedıgını soyledım, soylemek de ıstemıyorum.
Su adını begenmedı sadece...
ıkna ederım ınsallah.

berraksuyuda kız yap teyzesi

Tamamdır annesi

Deneyecegım umarım olur ,bu sıteyle yemek bıle yapmadım butun gun burdaydım bırazdan esım gelcek

ay sorma canım ya....adeseydi,ayşebaharın bebeğinin cinsiyeti,elefera nın durumları derken ikide bir soluğu pc nin başında alıyorum.
iş yerindeki çaycı abla ile yemek yapan ablamız da bana bakıp konuşuyolar.Kesin aaaaa hamile kadın internetlerde kimlerle yazışıyo böyle diyorlardır...arada seviniyo arda üzülüyo ,haldır haldır yazıyo...

Son düzenleme:

ayy bende nuby alcaktım.. gerci o plastik mi silikon mu acaba.. dur acıp içerigine bakayımm.. ayy komsumuzz kullanıyodu ben o zaman evli bile degildim ama biberona asıktımm resmen

öyle miydii?? haketten isim özürlüyüm ben. e ne oldu hala kız mı?? aglayan o muydu peki degildi sanki:44::44:

Oydu çünkü 2 kızı vardı yanlış hatırlamıyorsam, hala daha değişmedi kız diye biliyorum.Zaten başka 2 ve 2den fazla çocuğu olan bi adese bi de aysebahar var bildiğim kadarıyla.

al bendende okadar..en son bahar temizliği yapmıştım..mayıs sonu gibiydikayınvalidemler bendeydi,gittiler,büyük temizliğe giriştim,perdeler,tüller
dolaplar vs..temizlik bitti hamile olduğumu öğrendim.bu aralar yine yapmam lazım,günlük ev işi dışında doğum temizliğinden önce bi temizlik daha şart ama
nasıl yapıcam bilmiyorum.hemencik yoruluyorum,ya kasıklarım ağrıyo,ya belim..
kendimde çok bakımsızlaştım zaten..eşim temizliğe yardımcı alalım dedi(büyük temizlik için)şuana kadar 1 kerte aldım sadece o da çalışırken ..
öyle yapıcam herhalde.((

Kızlar lısteyı yarın guncellesem.
Hem kafam karıstı sımdı.
Hem mesaı bıtımıne az kaldı.
Hem ufak bır ıs var, yetıstırmem gereken.

Soz, Allah ızın verırse yarın guncellerım.

optum hepınızı canlarım benım.

yaaaa.. ayy bende öle sanıyodum valla. yesilyurt cnm sen?

bende hatay tarafında oturuyorum canım.1 yıl oldu burda oturalı evlenip ıstanbuldan geldım eşim burda görev yapıyodu.sanırım çok yakınız yalnış bılmıyorsam ben yeşilyurt devlet hastanesıne gelmiştım bır kez.ataturk eğitim araşt.sanırım.doğrumu söylüyorum.

ELEFERA canım iyimsin iyisindir umarım.dün aksam sen geldin aklıma.siz cıktıktan sonra bakmısım ben buraya az öncede netteki problem çözüldü geçmişide okuyamadım cok yavas acılıyor sayfalar.hersey yolundadır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…