2012 Şubat Anneleri

Canım sana birşey sorcam..
Haftaca benden öndesin..
artık o rahim sertliğini göbeğinde hissedebiliyormusun? yoksa hala aşağı kısımlarda mı?

saol azelyacım cevap için :) ben de doktorumla konuşayım o zaman endişelerimi paylaşayım bakalım o ne diyecek.

tablo çok güzel olmuş canım eline sağlık

evet ya yanlış yazmışım 20.hafta olacak

Kızlar ya, bırsey soracagım.
Ben daha aıle hekımıne gıtmedım, tetanoz asısı da vurulmadım.
Gec mı kaldım :26:
ılla aıle hekımıne mı gıtmem lazım bu ası ıcın?

Son düzenleme:
Aynen bende öyle davranıyorum, canımızı sıkınca olan bize olcak. Erken yaşlanıp gideceğiz.
Sevmek zorunda değilim, biraz saygı duymakta yeterli ..

valla cnm saten politik davranınca insan sevmeyede başlıyo farkında olmadan herkesi huyuyla benimseyip öyle kabul etceksin sorun ortadan kalkar

Bende daha aşı olmadım ama aile hekimliğinde kaydım var..
Bence aile hekiminede kaydını yaptır ihmal etme..
Çünkü senin için olmasada ilerde bebeğin aşı günlerini felan takip ediyorlar..

canım telaş yapma ben 19 pazartesi gidicem hesabıma göre17+2 günlük oluyorum yani bu aralar gitsen tetenoz aşısını kaçırmış olmassın die düşünüyorum

Limonum, ilk kaydımı yaptırdım da, ben zannettım kı hamile oldugumu haber vermem lazım.
Bunun kaydını yaptıracagım
Tetanozu ne zaman yaptırmalıyım?
Off yıne ıs yerımden ızın mı alacagım :26:

Vayy be... Kızlar 23 erkekler 33 olmus...
Bastırın kızlar yenelım su erkekleri.

Canım sana birşey sorcam..
Haftaca benden öndesin..
artık o rahim sertliğini göbeğinde hissedebiliyormusun? yoksa hala aşağı kısımlarda mı?

Valla ben aşağıdayken de hissetmiyordum canım, şimdi de pek birşey hissetmiyorum :26:Ben tetanoz olurken kan ve idrar vermiştim aile hekimliğine, canım sıkıldı sonuçlar çıkmış annem aradı..
Hemşire sarılık geçirip geçirmediğimi sormuş, tiroid düşük demiş, idrar yollarında iltihap var demiş, bronşit felan demiş üstüne üstlük, ya da annem çorba yaptı anlatırken bilmiyorum, canım sıkıldı baya, doktoruma sonuçları hemen götürmemi söylemişler

Son düzenleme:
canım telaş yapma ben 19 pazartesi gidicem hesabıma göre17+2 günlük oluyorum yani bu aralar gitsen tetenoz aşısını kaçırmış olmassın die düşünüyorum

Sagol canım yanıtın ıcın.
Gıdeyım o zaman kısa zamanda.

busraaa05-merve2211-dirim99-eylül-neva29-hatice84-soğuknevale-sımarık34-mg2008-ebrusule

giriyormu bu isimler ???

Eylül arada gırıyor, dıgerlerını hıc hatırlamıyorum.
Ne dersınız arkadaslar?
Dıgerlerını de sıleyım mı?

ayyy benimkiler ne çıkacak acaba

teşkler arkadaşlar o zaman hiç gerek yok o kadar paraya

bu sene erkek senesi ne yaparsanız yapın zor geçersiniz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…