- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.721
Doktora sormasak ?
Ben 3'lüyü de yaptırmayı pek dusunmuyorum.
Aman cok kararsızım...
Sağolun kızlar, iltihapla enfeksiyon aynı şey mi peki? Ya bi de bronşit ne alaka kandan anlaşılır mı bronşit? Bi de hiç öksürmüyorum ki :26:
Sağol canım, çok seviyorum japon bebekleri ben :)
evet cnm kesinleşti bizim kız olmadığı sürece eymen kız olursada hazır ecmel koycaz cnm bu arada senin çizelgende bişi farkettim tekrar düzelteyim söylermisin son adet tarihini
Kızlar ya, bırsey soracagım.
Ben daha aıle hekımıne gıtmedım, tetanoz asısı da vurulmadım.
Gec mı kaldım :26:
ılla aıle hekımıne mı gıtmem lazım bu ası ıcın?
Bence bronşit çok alakasız. Bronşit kandan yada idrardan karar verilmez ya.. Bence hemşirenin garipliği.
İl
Bence cok guzel bır ruyaymıs.
Hayırlara cıksın ınsallah.
Gonlunden ne gecıyorsa ve en onemlısı hangısı sızın ıcın daha hayırlı olacaksa, o olsun ınsallah.
evet cnm kesinleşti bizim kız olmadığı sürece eymen kız olursada hazır ecmel koycaz cnm bu arada senin çizelgende bişi farkettim tekrar düzelteyim söylermisin son adet tarihini
Ahh canım teşekkür ederim sen olmasa tickerim olmayacaktı:)) Son adet tarihim 1 mayıs
saol cnmm benim amin insallahh hepimizinn öyle olsun
ayy bende kız ecmel yada ecrin diodum. sonra ecrini mecburen attık. ecmel de kimsede duymadım aslında ama cocuk gercek olunca karar vermek zor oluyormus:26::26: ecmel i de orhan pamuk un kitabında görmüştüm. günlerce beynimde ecmel sesleri yankılanmıstı
saol cnmm benim amin insallahh hepimizinn öyle olsun
ayy bende kız ecmel yada ecrin diodum. sonra ecrini mecburen attık. ecmel de kimsede duymadım aslında ama cocuk gercek olunca karar vermek zor oluyormus:26::26: ecmel i de orhan pamuk un kitabında görmüştüm. günlerce beynimde ecmel sesleri yankılanmıstı
Günaydın tatlı hamilelerGüzel bir gün gecsin umarım ki....
Kızlar benim burnum kanıyor ara ara; önceden gece kanıyordu, sabah yastiga bulasmis oluyordu ordan biliyordum.. son zamanlarda gündüz de olmaya basladı... olabiliyormus diye okudum ama baska yasayan var mı merak ettim :26::26::26:
hoşgeldin bblau tam bende seni soracaktım bugun göremedim:))
Valla ben aşağıdayken de hissetmiyordum canım, şimdi de pek birşey hissetmiyorum :26:Ben tetanoz olurken kan ve idrar vermiştim aile hekimliğine, canım sıkıldı sonuçlar çıkmış annem aradı..
Hemşire sarılık geçirip geçirmediğimi sormuş, tiroid düşük demiş, idrar yollarında iltihap var demiş, bronşit felan demiş üstüne üstlük, ya da annem çorba yaptı anlatırken bilmiyorum, canım sıkıldı baya, doktoruma sonuçları hemen götürmemi söylemişler
ecmeli kız yada erkek koyabilirsin kuran-ı kerimde anlamı en yakışıklı en güzel demek ben çok beğendim ve soyadımızla çok uyumlu oluyo Ecmel Yücel
yokk erkege öyle hos gelmedi kulagıma:44::44: haketten baya uyumlu olmusssadıyla yasasın insallah cnm
Canım sağlık ocaklarında olayı abartıyorlar. Her hemşire için konuşmuyorum ama bazıları da cidden bilgisiz yada az bilgili.
Ben kanda gebelik testi yaptırırken hemşire bana neden bugün de geldiniz 2 gün evvel kan verdiniz zaten pozitif değil miydi demişti. Ben de "evet öyle ama birkaç ay önce biyokimyasal gebelik geçirdim, tekrarlar diye korkuyorum da, kontrol etmek istedim değerim katlıyor mu" dedim. "hımmm anladım dış gebelik geçirdiniz." dedi. "yok hayır dış gebelik değil, kimyasal gebelikti." dedim."Tamam işte dış gebelik ve kimyasal gebelik aynı şeydir." dedi sertçe.Ben de üstelemedim, iyi deyip geçtim.
Bunu söyleyen en az 20 yılı devirmiş olduğu yaşından belli olan bir hemşireydi. Şimdi şu forumda 100 kişiye sorsan 98i sana dış gebeliğin kimyasal gebelikle aynı şey olmadığını söyleyecektir ama hemşire hanım bunu bir ömür vakti süresince öğrenmeye tenezzül etmemiş, bir de biliyor gibi ahkam kesiyor.
Elbette işini çok iyi bilen, layığıyla yapanlar da var, onları tenzih ederim. Benim ev arkadaşım vardı mesela,dört dörtlük hemşireydi.
Doktoruna göstermeden kafanı bulandırma sen.
Ayrıca senin elisa tahlillerine bakarak daha önce sarılık geçirip geçirmediğini anlayamıyor mu kendisi?
Yada kan ve idrar tahlilinden bronşit olduğunu nasıl anlıyor, akciğer grafisi de mi çektirmiştin?
Hadi tiroitle idrar yolu enfeksiyonunu anladık da.
Annene sorup tiroit sonucunu yazsana bi bana.
sağol cnm erkeğe biraz kibar kaçıyo sanki die eymene karar verdik ama olur ya kız doğarsa yada daha sonra rabbim kız evlat verirse ismi hazır Ecmel oğlumun adını Eymen yirim ben onuuuu ben mama yemeğe çıkıyorum evden yazarım size kızlar yemekte iken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?