2012 Şubat Anneleri

Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi

hacer1 Erkek Musab 18 Nisan 6 Şubat
bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat
aZeLYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat
pişmaniye Erkek Ömer 27 Nisan 1 Şubat
karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat
ecrinnn Kız 28 Nisan 2 Şubat
sinemaksungur Erkek Alperen 27 Nisan 1 Şubat
Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat
Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat
cerenim 1 Mayıs 5 Şubat
Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
tansell Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat
kahogulo Kız Elif Sare 2 Mayıs 20 Şubat
ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat
DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat
enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat
pikepolat Erkek 3 Mayıs 5 Şubat
simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat
qiza Erkek Talha Göktuğ 4 Mayıs 8 Şubat
skyup Kız 4 Mayıs 8 Şubat
adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat
zerdal 5 Mayıs 9 Şubat
suprise Erkek Yasin 5 Mayıs 9 Şubat
banuesra 6 Mayıs 10 Şubat
neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat
breeze1 Erkek 8 Mayıs 12 Şubat
Nazome 9 Mayıs 13 Şubat
kmehtap Kız 9 Mayıs 20 Şubat
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 15 Şubat
berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat
karats Kız Buğlem Su 13 Mayıs 17 Şubat
bennebileyim Kız 13 Mayıs 17 Şubat
berraksuuu Kız 14 Mayıs 18 Şubat
adese Kız 15 Mayıs 18 Şubat
günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat
demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat
ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat
aysebahar Erkek 17 Mayıs 20 Şubat
desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat
elefera Kız Elif Naz 18 Mayıs 22 Şubat
mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat
layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat
mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat
leader Erkek Mahmut Eymen 21 Mayıs 25 Şubat
duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat
filancam Erkek 22 Mayıs 26 Şubat
srgmn Erkek 23 Mayıs 27 Şubat
busra_17 24 Mayıs 27 Şubat
mycupcake Erkek 24 Mayıs 28 Şubat
herseyimsin12022011 Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat
oyelken İkiz 31 Mayıs 25 Şubat

Bence bronşit çok alakasız. Bronşit kandan yada idrardan karar verilmez ya.. Bence hemşirenin garipliği.
İl

evet cnm kesinleşti bizim kız olmadığı sürece eymen kız olursada hazır ecmel koycaz cnm bu arada senin çizelgende bişi farkettim tekrar düzelteyim söylermisin son adet tarihini

Ahh canım teşekkür ederim sen olmasa tickerim olmayacaktı:)) Son adet tarihim 1 mayıs

Kızlar, ben sahabtan berı hıc ıs yapmadım.
Bıraz calısayım, donerım sonra sıze.
ıyı sohbetler canlar, optum hepınızı ve meleklerınızı.

Kızlar ya, bırsey soracagım.
Ben daha aıle hekımıne gıtmedım, tetanoz asısı da vurulmadım.
Gec mı kaldım :26:
ılla aıle hekımıne mı gıtmem lazım bu ası ıcın?

benim bildiğime göre 6-7. aylarda öneriyorlarmış. geç kalmamışsındır. ben de daha aşı yaptırmadım.

Listeyi sadelestırınce fark ettım, ne kadar az kısı kalmıs bebısının cınsıyetını ogrenmeyen.

Hadı kactım ben...

Bence cok guzel bır ruyaymıs.
Hayırlara cıksın ınsallah.
Gonlunden ne gecıyorsa ve en onemlısı hangısı sızın ıcın daha hayırlı olacaksa, o olsun ınsallah.

saol cnmm benim amin insallahh hepimizinn öyle olsun

evet cnm kesinleşti bizim kız olmadığı sürece eymen kız olursada hazır ecmel koycaz cnm bu arada senin çizelgende bişi farkettim tekrar düzelteyim söylermisin son adet tarihini

ayy bende kız ecmel yada ecrin diodum. sonra ecrini mecburen attık. ecmel de kimsede duymadım aslında ama cocuk gercek olunca karar vermek zor oluyormus:26::26: ecmel i de orhan pamuk un kitabında görmüştüm. günlerce beynimde ecmel sesleri yankılanmıstı

Ahh canım teşekkür ederim sen olmasa tickerim olmayacaktı:)) Son adet tarihim 1 mayıs

önemli değil canım her zaman boyu ve kg yazmıyosuda onu düzeltim dedim

http://lmtf.lilypie.com/jLWxp3.png

şimdi bunu yukardan en üst sol köşeden profilime giriyosun kişisel bilgiler kısmında çizelge çıkacak yanında kalem var ordan tıklayım alanı silip bunu oraya kopyalayıp kaydediyosun ki değişsin cnm yap bakalım olacak mı?

ecmeli kız yada erkek koyabilirsin kuran-ı kerimde anlamı en yakışıklı en güzel demek ben çok beğendim ve soyadımızla çok uyumlu oluyo Ecmel Yücel

aaaaa bu ne hız masallah sizeee.yani surdaz azıcık ayrıldım jet hızıyla fiskoss yapmıslar bakkk.yetişemiyorummm yavas yazınn

ayşe kulinin bi kitabında ecla ismi geçiyodu çok hoşuma gitmişti kızım olsa düşünebilirdim

Son düzenleme:

Günaydın canım.Olabiliyormuş hamilelikte ben de okudum.Bir kez de benim başıma geldi ki benim burnum sık kanamaz.
Hatta arabanın kapısı elimden kurtulup yüzüme çarpmıştı onda bile kocaman şiştiği halde azıcık kanamıştı.
Ama geçen farkettim ki burnum kanayıp kurumuş içeride ben farketmemişim.

hoşgeldin bblau tam bende seni soracaktım bugun göremedim:))

Selam canım.Sorma sayfayı açtım azıcık geçmişe bakındım ama ne kalanını okumaya ne yazmaya fırsatım olmadı.
İşler yoğunlaştı bu ara....

Canım sağlık ocaklarında olayı abartıyorlar. Her hemşire için konuşmuyorum ama bazıları da cidden bilgisiz yada az bilgili.
Ben kanda gebelik testi yaptırırken hemşire bana neden bugün de geldiniz 2 gün evvel kan verdiniz zaten pozitif değil miydi demişti. Ben de "evet öyle ama birkaç ay önce biyokimyasal gebelik geçirdim, tekrarlar diye korkuyorum da, kontrol etmek istedim değerim katlıyor mu" dedim. "hımmm anladım dış gebelik geçirdiniz." dedi. "yok hayır dış gebelik değil, kimyasal gebelikti." dedim."Tamam işte dış gebelik ve kimyasal gebelik aynı şeydir." dedi sertçe.Ben de üstelemedim, iyi deyip geçtim.
Bunu söyleyen en az 20 yılı devirmiş olduğu yaşından belli olan bir hemşireydi. Şimdi şu forumda 100 kişiye sorsan 98i sana dış gebeliğin kimyasal gebelikle aynı şey olmadığını söyleyecektir ama hemşire hanım bunu bir ömür vakti süresince öğrenmeye tenezzül etmemiş, bir de biliyor gibi ahkam kesiyor.
Elbette işini çok iyi bilen, layığıyla yapanlar da var, onları tenzih ederim. Benim ev arkadaşım vardı mesela,dört dörtlük hemşireydi.
Doktoruna göstermeden kafanı bulandırma sen.
Ayrıca senin elisa tahlillerine bakarak daha önce sarılık geçirip geçirmediğini anlayamıyor mu kendisi?
Yada kan ve idrar tahlilinden bronşit olduğunu nasıl anlıyor, akciğer grafisi de mi çektirmiştin?
Hadi tiroitle idrar yolu enfeksiyonunu anladık da.
Annene sorup tiroit sonucunu yazsana bi bana.

yokk erkege öyle hos gelmedi kulagıma:44::44: haketten baya uyumlu olmusss adıyla yasasın insallah cnm

sağol cnm erkeğe biraz kibar kaçıyo sanki die eymene karar verdik ama olur ya kız doğarsa yada daha sonra rabbim kız evlat verirse ismi hazır Ecmel oğlumun adını Eymen yirim ben onuuuu ben mama yemeğe çıkıyorum evden yazarım size kızlar yemekte iken

Canım çok sağol, aradım annemi bulamadı kağıtta :26: Birazdan doktoruma götürcekmiş sonuçları, bi de şimdi aradığımda bronşit değil böbrekle alakalı birşeyler demişti, dur düzgünce öğrenicem dedi, öğrensin bakalım çok allak bullak oldu kafam, en çokta iltihap bebeğe zarar verir mi ondan korkuyorum

kulaga hos geliyo ama anlamlarında bunları buldum

ECLA
Pek âşikâr, pek belli. Pek parlak, ziyade güzel. * Başında kıl bitmeyen kel.

ECLA'
Dudakları kısa olup dişlerini tamamen örtmeyen.:44::44:

eymen daha güzel bencede cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…