2012 Şubat Anneleri

Kızlar bişey sormak istiyorum...

Benim karnım hep soğuk sizdede böyle bişey varmı, vucudum sıcak ama karnım soğuk.

Salı günü kontrolüm var doktorumada sorcam ..

aynı durum bende de var canım karnım her daim soğuk
ama neden böyle oluyo bilmiyorum

Ya saçma bi soru sorucam, kulaklık takıp müzik dinlediğimizde de duyuyor mu Yani tahminimce duyması gerekirde :86:

bence duyuyordur ama ben kulaklığı karnıma tutup dinletiyorum daha çok tepki veriyor
eşim baby mozart diye bebekler için olan klasik müzikten yükledi telefonuma onu dinletiyorum
baya tepki veriyo sende bi dene

Ya saçma bi soru sorucam, kulaklık takıp müzik dinlediğimizde de duyuyor mu Yani tahminimce duyması gerekirde :86:

Bu durum benimde kafama takılıyor aslında..
Normalde hamileyken bebeğe Kuran ı Kerim dinletmek iyidir ya..
Bazen eşim tv izliyor ve ben yanında Kuran'ı Kerim okuyorum..
Diyorum acep çocuk tvyimi duyuyor yoksa benim sessizce okuduğum Kuran 'ı mı?

Ben de klasik dinletiyorum mecbur, ama hakkaten rahatlatıyor, ama her an Orhan gencebay dinletebilirim, seviom o adamı Ne de olsa hemşeri...
Kulaklıktan duyuyordur yani..Ses dalgaları yayılıordur dimi vücutta :26:

Yok kız nerden duysun göbek bağı var kulak bağı yokki

Kulagına soyliyim ama duymasın kimseee

( Lahmacun :26: )

Ohhhh afiet şeker olsun ama salatasını yeme dışarıdan aldığının

Ayy tamam canım bakarım hemen netten şimdi

Senin okuduğun kuranı daha net duyuyordur, anne sesini daha net alırlarmış.

Yok kız nerden duysun göbek bağı var kulak bağı yokki

Yaaa deme :26: Tüh yarım saattir ona müzik dinletiyorum diye seviniyordum

Böyle bi yazı buldum.

Bakın “Bebeklere Bir Tatlı Kaşığı Müzik” adlı kitabın yazarı Raimond Lap ne diyor: “Müzik bütün bebeklerin ortak dilidir. İyi sunulursa müzik olağanüstü güçlü bir dildir. Bebek müziği çocuğa entelektüel altyapı avantajı sağlar, bebekleri daha yaratıcı ve sosyal yapar.” Bütün bu bilgiler eşliğinde naçizane önerim severek dinlediğiniz müzik parçalarını kulaklıkla dinlemeniz. Ne de olsa müzik ruhun gıdası, hem sizin için hem de bebeğiniz için!

Senin okuduğun kuranı daha net duyuyordur, anne sesini daha net alırlarmış.

Yaaa deme :26: Tüh yarım saattir ona müzik dinletiyorum diye seviniyordum

Yani o dinlediğin müzik ses kanallarından senin beynine gidiyor algı olarak.
Sesi duyması için sesin havada yayılarak onun kulağınca algılanması lazım.
Yani o ses dalgası havada yayılamayacak kadar küçük dalgaboylu olmazmı kulaklıktan çıktığı için?
Bilmem bana öyle geldi...
Ama bunu ilk merak eden biz diilmişiz:

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...runlar/313891-bebegim-sesimi-nasil-duyar.html

Duymaz diyor onlarda :26: Boşyere mozart dinlemiyim o zaman Özüme döneyim.

Canım sen diyetisyen kontrolündesin diye biliyorum..
Bende kilo alma hızlandı sen neler yapıyorsun ne tavsiye edersin..
Hadi bizi aydınlat canım ya...

Duymaz diyor onlarda :26: Boşyere mozart dinlemiyim o zaman Özüme döneyim.

alt komşum bebeğine hamile iken eşi hep gitar çalıyodu kızda tüm gün rock müzik dinliyordu bebek doğdu büyüdü huzursuz olduğunda filan rock müzik açıyolardı hemen susuyodu şimdide etrafta gitarlı rock müzik filan duyunca kafa sallıyor ellerini havaya kaldırıyo çok komik ya demekki duyuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…