2012 Şubat Anneleri

bayadır gelemıyordum yazılmıssa goremedım
eleferanın bebegının cınsıyetı bellı oldumu cok merak edıyorum
ınsallah kızı olucaktır

Ay canım benım, tesekkur ederım dusundugun ıcın.
Kalbın temızmıs oyleyse
Doktorum %95 kız dedı bebegıme.
Ben bır kac hafta sonra bır kez daha baktıracagım ama.

Cok mutlu oldum hatırlamana

merhaba kizlar ben listeden niye silindimkii benimde herseyim belli allahin izniyle oglum olucak miraç eymen koyucam ismini dogum nasip olursa 28 subat sat 24 mayis benide eklerseniz cok memnun olurum birde birsey duydum ccocugunuza karninizdayken yusuf suresini dinletirseniz guzel yuzlu olurmus saglikli hayirli evlatlar versin rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin opuyorum hepinizi

Ay canım benım, tesekkur ederım dusundugun ıcın.
Kalbın temızmıs oyleyse
Doktorum %95 kız dedı bebegıme.
Ben bır kac hafta sonra bır kez daha baktıracagım ama.

Cok mutlu oldum hatırlamana

kız bebeklerde yanılma olmuyormus
cok cok sevındım ıkımızde kız bebek ıstıyorduk
Allah gonlumuze gore verdı

Sürekli gelip aktif olmayanlar siliniyor artık listeden.Bu arada yusuf suresini ben de duymuştum ama Yusuf peygamberimizin suresi diye geçiyor internette o mu ki acaba?

kız bebeklerde yanılma olmuyormus
cok cok sevındım ıkımızde kız bebek ıstıyorduk
Allah gonlumuze gore verdı

ınsallah oyledır canım.
Ben daha yenı gıttım zaten.
Hanı erken olsa bır nebze belkı derdım.
Bır de benım arsız kızım V gıbı acmıstı bacaklarını.
Allah ım o ne rahatlık
Ben ılk basta kordonu pipi sandım.
Doktor 'kız gıbı gorunuyor' dıyınce, ama orda kı ne Sey degıl mı dedım.
Ayy doktor bı guldu, 'bu kadarcık bebekte o kadar pipi mi olur, sen ne sandın onu kazanova mı, o gobek kordonu' dıye.

Senın adına da cok sevındım canım.
ınsallah Rabbım saglıklıa kucagımıza alıp, hayırla buyutmemızı nasıp eder.
Bu arada erken dogum rıskın oldugunu okudum.
Dıkkat et kendıne, bazı yıyeceklerden de uzak dur.
Maydanoz gıbı, bılıyorsundur zaten...

Rabbım hepımıze hayırlı, kolay dogumlar nasıp etsın ınsallah.

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize hayırlı günler.inşallah sizler ve bebekleriniz iyisinizdir.ben bugün netten gebelikte şampuan kullanımına baktım ve kullandığım şampuanda kansorejen madde olan(Sodium lauryly sulfate,sodium laureth sulfate,)olduğunu gördüm.aslında bunu zaten bılıyoruz ama hem çok fazla seçeneğimiz olmadığından hemde her şampuanın saçımıza ıyı gelmemesınden dolayı bir şekilde kullanmak zorunda kalıyoruz.fakat ben şimdi daha fazla korktum bu yüzden sizlerdende fıkır almak ıstıyorum.GEBELİKTE ŞAMPUANINIZI DEĞİŞTİRDİNİZ Mİ VE NE KULLANIYORSUNUZ?BANADA ÖNERİDE BULUNURSANIZ ÇOK SEVINIRIM.

Maydonoz erken doğuma mı sebep oluyorki?
Dün salatada yedim :26:

Açıkçası hiç aklıma gelmemişti, değiştirmedim de..:26:

Evet şimdi annem aradı, doktoruma sonuçları götürmüş;
Doktor "ben bu tahlile göre yorum yapmam" demiş, o fazla yüksek ve düşük çıkanları işaretlemiş, beni yarın 11de aç karnına çağırmış, aynı tahlilleri yaptıracak herhalde bana.

İlk 3 aylık dönemde yenilmemeli diye biliyorum ben, düşüğe sebebiyet verebiliyormuş, rahmi kasıyoruş mandonoz öyle okumuştum.
Ama o tehlikeli dönemden sonra yenilebilir diye biliyordum ben.

aynen bende böyle duydum bide son zamanlarda yemessiniz madem erken doğumada sebep oluyor ama şimdi bişey yapmaz..

İlk 3 aylık dönemde yenilmemeli diye biliyorum ben, düşüğe sebebiyet verebiliyormuş, rahmi kasıyoruş mandonoz öyle okumuştum.
Ama o tehlikeli dönemden sonra yenilebilir diye biliyordum ben.

Dün bir de canım istedi, annem kulakları çınlasın sadece domates ve maydonozla bir salata yapar öyle yaptım yedim...
Anneeeeeaaaaaammmmmm bişe olmaz ama yaw, ben onu çoktan öğütüp tahliyesini bile yapmışımdır

kızlar merhaba nasılsınız?..gelinlerimin güzel annleri :))

Gelinlerimin derken? Kaç tane almayı düşünüyosun

Hangileriymiş doktorun işaretledikleri?

Maydonoz erken doğuma mı sebep oluyorki?
Dün salatada yedim :26:

Maydonoz çörekotu bunlar erken doguma nedne oluyormus..

Ama bence dogruluk payı pek yok. Cunku esimin teyzesinin gelini 1 demet maydonozu limonlayarak yermis hamileyken ve kızı tam da zamanında dogdu yani.

kızınnn hiç cıkıntısı yok muydu cnm??? ne zaman gittin doktora???

elefera paylaşımın çok güzelmiş 25 den sonra ince sesleri duyarmış bebek bende öyle duydum ama hala gözleri kapalıymış kuzumun oyy oyyy :26:

oğluma sorarım inş.. allahım bitane versin iyi huylu olsun...şimdilik bblauda gözüm ama oda cazgır kaynana oğlumu üzer müzer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…