- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.781
Eeeee kız çocuğuKız çocukları babaya düşkün olurlar..Gerçi ben anneme daha düşkünüm ama babacığıma da hiç kıyamazdım nur içinde yatsın.
Eşim dün bir olay anlattı çok güldüm.
İşyerinden bir arkadaşının oğlu 5 yaşında, annesine çok düşkün, geçen akşam annesinin yanına gitmiş "yine o adamla mı yatacaksın" demiş"o adam" diye kasdettiği babası
dunyamm80, senin 20 haftamı 27 haftamı canım?
Ben de anneme düşkündüm rahmetli babam sertti,mesafeliydi ama yine de kıyamazdım. Allah yattığı yerlerde dinlendirsin babalarımızı.
Eşinin arkadaşının oğlu süpermiş yalnız, direkt dışlamış babayı
Ben kızım eşimle çok yakın olsun, ona düşkün olsun çok isterim....
Akşamları dizilerde olduğu gibi özet geçilse ne güzel olur
ama son zamanlarda özetleri abarttılar ya
diziler 12 de bitiyor artık
Eeeee kız çocuğuKız çocukları babaya düşkün olurlar..Gerçi ben anneme daha düşkünüm ama babacığıma da hiç kıyamazdım nur içinde yatsın.
Eşim dün bir olay anlattı çok güldüm.
İşyerinden bir arkadaşının oğlu 5 yaşında, annesine çok düşkün, geçen akşam annesinin yanına gitmiş "yine o adamla mı yatacaksın" demiş"o adam" diye kasdettiği babası
dunyamm80, senin 20 haftamı 27 haftamı canım?
Yirmi yirmi...27 olsa aralık analarına postalardık kendisini
20 canım 27 olur mu icimizde en buyugu 20+3 suan (=
Azelya mı o
ama son zamanlarda özetleri abarttılar ya
diziler 12 de bitiyor artık
Evet canım azelya.
Eger esimle cocuk dusundugumuzde yumurtlama zamanımı kacırmasaydık suan 4 hafta buyuk olucaktık biz sizden
:90: :90:
Yirmi yirmi...27 olsa aralık analarına postalardık kendisini
Akşamları dizilerde olduğu gibi özet geçilse ne güzel olur
aynen usandırdılar artık, reklamları kestiler ama özet başladı zaten özet değil diziyi tekrar veriyolar nerdeyse
20 canım 27 olur mu icimizde en buyugu 20+3 suan (=
Anladım canım bende yarılamaya az kaldı hayırlısı herkese
en büyük Azelyaaaaa
Ama o zaman karşılacamıcaktıkHem büyük olsamda farketmez, sezeryan olcaklar daha önce doğuracak benden
Karsılasırdık gene. Ben seninle ilk hamileligini ogrendiginde konusmustum hamileyim topiginde sanırım yanlıs hatırlamıyorsam.
Kızlar canım dısarıdan biseyler almak istiyor. esim para bırakmadı eve ama benim gizli param var
Giidip alsam mı yaaa cok canım cektiiii
bblau ve Azelya bebeginize muzik dinlettiniz mi hic?
Benimki muzik sesi duyunc pıt pıt atmaya baslıyor
Ne alcan
Hamileyim topiğine girmedim, hamile miyim diye bir konu açmıştım belki orda yazmışsındır :))
Kızlar bişey sormak istiyorum...
Benim karnım hep soğuk sizdede böyle bişey varmı, vucudum sıcak ama karnım soğuk.
Salı günü kontrolüm var doktorumada sorcam ..
Kızlar bişey sormak istiyorum...
Benim karnım hep soğuk sizdede böyle bişey varmı, vucudum sıcak ama karnım soğuk.
Salı günü kontrolüm var doktorumada sorcam ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?