2012 Şubat Anneleri

Canım saol. Özel ilgi işte.
Öyle ekstra bişi bildiğim yok.
Biri alıntılamadan sileydim fotoyu iyiydi:)
Canım ya sana zahmet alıntıladığın kısımdan fotoğrafı silermisin?

Tabii canım, hemen sılıyorum.

Sildim.
Ama sen silemiyorsun sanırım. ):

Son düzenleme:
Canım tam sana bakıyordum ya sen eklediğin bi resmi silmeyi başarmıştın ya daha önce nasıl yapmıştın onu?

Önce mesaj düzelltten sildim yazdıklarımı baktım hala önizleme şeklinde görünüyor fotoğraflar stres olduydum
Sonra bu yazı alanın alt kısımda eklentiyle ilgili bişeler yazıyordu onla bişeler yaptım sildim ama tam net hatırlamıyorum cnm bir kez yaptığım için..

Dünyam gözün aydın inşallah daha da güzel olur herşey
bebişlerimiz daha doğmadan nelere vesile oluyolar Allahım
keşke benim cadı kaynanamda azcık insafa gelse hamile kalana kadar
doğur doğur diye peşimde gezdi şimdi tık yok

Valla sanırım benim atladığım bir şey var…Sen geldin selam verdin, ben de sana verdim neden konuştuğumuzu söyledim.
Dereden tepeden dedim….
Başka görmem gereken ve görmediğim bir şey varsa gerçekten görmedim….
Tabi görmediğime inanıp inanmamak sizin tasarrufunuz…
Belki özellikle cevap vermediğimi düşündün, bilemiyorum canım…
Yoksa ben neden durduk yere sen bana yazma, ben de sana yazmayayım gibi bir tribe gireyim ki...

Kızlar herkese selam.. bakıyorum bugün keyifler yerinde her günümüz böyle olur inşallah..

dünyam çok sevindim babanla barıştığına inan okurken gözlerim doldu. eşinlede araları düzelir, yeter ki torunun yüzünü bir kere bi görsün..

ayşebahar geçen gün kız diye tahminde bulunmuştum ama oğlun olucakmış.. ne güzel 2 kız 2 erkek anası olucaksın..

bblau bayılıyorum sana ya. herşeyi okuyup ögreniyorsun ama nasıl unutmuyorsun şaşırıyorum ben okuduğumu anında unuturum.. :26:

elefera sorunlarının düzeldiğine sevindim.. allah bir daha o durumlara düşürmesin inşallah..canım benide listede günceller misin? kızım olucak benimde.. bir de listede sat ım yanlış yazılmış.. doğrusu 20 mayıs

ve bugünün bombası.. kızımı bugün ilk defa sabah hissettim.. iş yerinde dedim kıpırdıyor herkes bana bakıyor, gözlerim doldu. ama ondan sonra hissedemedim tekrar

Tamam o zaman...
2094. sayfanın sonunda okumadığın bir cevabım kalmış..
Gerçekten görmedim diyorsan benim için sorun bile değil...
Sizli bizli konuşmaları resmiyet kurallarında kullanırım canım..
Sana karşı bunu yapmayacağım ben..

Ben hiç girmem gülüm o triplere..
Bblau görmedi hadi dedim..
Çünkü sen göremiyorsun gerçekten..

Ki nitekim gerçekten görmemişsin..
Çıkmam lazım...

İyi akşamlar kızlar...
İş bugünlük bitti bende...

merhaba,ben de şubat annesiyim.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve ilk gebeliğim.ankarada yaşıyorum,doktorumdan memnun değilim.güven hastanesine gitmeyi düşünüyorum..emekli sandığına bağlıyım..acaba bu hastane hakkında fikri olan var mı?doğum ücretleri falan.. ya da siz nerelere gidiyorsunuz,özellikle tüp bebek anneleri...

Süper gülüm senin için sevindim innan
Sağol canım gerçekten çok teşekkürler...
Ben kaçtım...
Öpüldünüz

bblau canım hangi testleri istediğini yazıyorum pek anlamadım

Açlık kan şekeri
AST
ALT
Bilirubin total
bilirubin direk
bilirubin indirek
serbest T3
serbest T4
TSH

aynı benimkide valla evlendiğimiz gün başladı nerdeyse olsun olsun diye 5 aydır ne arıyo ne soruyo bayramda gittik yüzüme bakmadı tersledi durdu kıskandı sanırıminsanların benimle ilgilenmesini her lafımı tersledi aman bizde zor geçirdik hamileliği filan diye bozdu durdu beni zaten benimki biraz kıt akıllıdır çok görmedim

hoşgeldin canım bende bu hastaneye gidiyorum dr aslı hanım var ona gidiyorum emekli sandığına bakıyo ama
çok yoğun randevu almak kolay değil ben özeline gidiyorum hastane ve doktordan memnunum
doğum ücretlerini filan daha konuşmadık

Evet canım ugurlu geldi bebegim =)

Bu kadar sabrettik biraz daha sabredicez bakalım. Hep omur boyu kus kalamazlar ya..

Oglusumla bana dedesi bile yapar borekleri

Ne mutluuuuuuu tatlımmmm..
Gözün aydınn inş. devamıda gelir..

Amin canım sagol, Allah razı olsun =)

ÇOk sevindim yelizim...
Ne güzel haber bu bu vakitte
Hele torunda doğsun bak ne güzlleşcek herşey

İnsallah canım..

noldu gene ..sen geldin ben gittim görmedim..güzel şeyler konuşalım kızlar...kızlar yatak aldınızmı? bebeklere ... daha erken bence ama ben park yatak alıcam çünkü mobilyayı oda oda taşıyamam bide kiracıyım zaten..

Sizin tasarrufunuz derken "seni" kastetmemiştim ayşebaharcım.
Sanırım sadece yazışma imkanımız olduğundan böyle oluyor.
Jest, mimik, ses tonu olmadığından...
Genele hitap etmek gibi bir gayem vardı. Sitem eden birkaç kişi daha olduğunu bildiğimden…
Yani ben görmüyorum diyorum ama ne kadar inandırıcı oluyor, ne kadar inanılıyor bilemiyorum.
Kastettiğim buydu…
Bir satırda sizli, öncesinde ve sonrasında yine senli benli neden konuşayım yoksa sana yazdığım cevapta...
Neden "canım" diyeyim hem sonra. Alınganlık ettiğini düşünüyorum bu kısımda.
Ben gerçekten bazen bazı yazılanları atlıyorum, çünkü işime dönmem gerekiyor iletimi yazdıktan sonra,daha sonra bakıyorum 1-2 sayfa yazılmış oluyor, hemen hızla bi bakıyorum şöyle.
Bazı yazılanları hiç görmüyorum biri alıntıladığında “aaaa bunu ne zaman yazmış” diyorum ama konu akmış ve ben dışında kalmış oluyorum.
Bazen de hızlı hızlı geçerken hiç okuyamıyorum, yalan değil.
Ama herkese, özellikle de sağlıkla alakalı endişeleri olanlara cevap vermeye gayret ediyorum.
Çünkü bu konularla alakalıyım, gördüğüm aklımda kalıyor, rahatlasınlar, üzülmesinler istiyorum…
Kimseyi ayırmıyorum, senin bana verdiğin kıymeti ben de gerçekten sana veriyorum.
Yanlış anlaşılmak da istemiyorum.
Cidden kızdığımda, mesafe koymak istediğimde veya karşı tarafın haddini bildirmek istediğimde ne söylediğimi nasıl tavır aldığımı tüm topik büyükmüjdem vakasında gördü zaten.
O zaman karşı taraf ne düşünmüş, üzülmüş mü umurumda dahi olmuyor.
Ama ben sana kıymet veriyorum ve bu durumun karşılıklı yanlış anlamadan ibaret olduğunu düşünüyorum canım.

Benimki de sürekli hamile kal, hadi torun istiyorum, kız olur inşallah filan diyordu.. bayramda diyorum kız olucak inşallah..
bu kadar ufakken cinsiyet mi belli olurmuş,erkek bebek erken belli olur kız geç belli olur filan dedi sinirimi bozdu..
Hissediyorum ben kıskanıyor beni kendisinin kızı yok ya bana yakıştıramıyor kızı

merhaba hoşgeldin bende ankarada yaşıyorum batıkent özel bilgi hastanesine gidiyorum doktorum ve hastaneden memnunum geçenlerde sordum nurmal dogum 550 sezaryana 650 tl istiyorlarmışçok uygun geldi bize haaa birde yeni dogan ünitesi yokmuş 37.haftada dr söylüyormuş bebegin durumunu yani hastanin uygun olup olmadıgını benim dr öyle bir durum olursa medikanada yaparız sezaryanı dedi oradaki fiyatlarda uçuk inşallah gerek olmaz üniteye falan

seninki iyiymiş canım benimki evlenene kadar bile sabredememişti nişanlıyken başlamıştı
ama şimdi laf sokmakla meşgul bebeğe konsantre olamadı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…