- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #20.961
Ekiekiekieki evet olabilir, ben de şüphelendim şimdi kendimden
Canım saol. Özel ilgi işte.
Öyle ekstra bişi bildiğim yok.
Biri alıntılamadan sileydim fotoyu iyiydi:)
Canım ya sana zahmet alıntıladığın kısımdan fotoğrafı silermisin?
Canım tam sana bakıyordum ya sen eklediğin bi resmi silmeyi başarmıştın ya daha önce nasıl yapmıştın onu?
Canım geri geri gidip bi daha okudum bulamadım?
Sanırım ben hala göremiyorum..
O da olur hatta evladında gör kuzu...
Ama bir makale okumuştum...
Çocuğunu sevmeyen ana baba
Evladını doktor yapsın diye?
ÇOk sevindim yelizim...
Ne güzel haber bu bu vakitte
Hele torunda doğsun bak ne güzlleşcek herşey
Canım öyle deme...
Seni ne sevdiğimi
Değerli olduğunu anlamış olmalıydın...
Eğer cvp vermezsen yine sokarımeğer laf sokmak diyorsan adına...
Yada kapris kumkuması mı diyorsunuz ona
Sevgimi verdiğim kişilerden sevgi isterim ben...
Emek gibi düşün...
Ama dersen ki bak aysebahar ben sana yazmam sende bana yazma
Üzülürüm belki ama yazmam bilesin daha!
Daha da gelmem Davos'a gibi düşün bu durumu
Valla sanırım benim atladığım bir şey var…Sen geldin selam verdin, ben de sana verdim neden konuştuğumuzu söyledim.
Dereden tepeden dedim….
Başka görmem gereken ve görmediğim bir şey varsa gerçekten görmedim….
Tabi görmediğime inanıp inanmamak sizin tasarrufunuz…Belki özellikle cevap vermediğimi düşündün, bilemiyorum canım…
Yoksa ben neden durduk yere sen bana yazma, ben de sana yazmayayım gibi bir tribe gireyim ki...
Kızlar herkese selam.. bakıyorum bugün keyifler yerinde her günümüz böyle olur inşallah..
dünyam çok sevindim babanla barıştığına inan okurken gözlerim doldu. eşinlede araları düzelir, yeter ki torunun yüzünü bir kere bi görsün..
ayşebahar geçen gün kız diye tahminde bulunmuştum ama oğlun olucakmış.. ne güzel 2 kız 2 erkek anası olucaksın..
bblau bayılıyorum sana ya. herşeyi okuyup ögreniyorsun ama nasıl unutmuyorsun şaşırıyorum ben okuduğumu anında unuturum.. :26:
elefera sorunlarının düzeldiğine sevindim.. allah bir daha o durumlara düşürmesin inşallah..canım benide listede günceller misin? kızım olucak benimde.. bir de listede sat ım yanlış yazılmış.. doğrusu 20 mayıs
ve bugünün bombası.. kızımı bugün ilk defa sabah hissettim.. iş yerinde dedim kıpırdıyor herkes bana bakıyor, gözlerim doldu. ama ondan sonra hissedemedim tekrar
Dünyam gözün aydın inşallah daha da güzel olur herşey
bebişlerimiz daha doğmadan nelere vesile oluyolar Allahım
keşke benim cadı kaynanamda azcık insafa gelse hamile kalana kadar
doğur doğur diye peşimde gezdi şimdi tık yok
merhaba,ben de şubat annesiyim.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve ilk gebeliğim.ankarada yaşıyorum,doktorumdan memnun değilim.güven hastanesine gitmeyi düşünüyorum..emekli sandığına bağlıyım..acaba bu hastane hakkında fikri olan var mı?doğum ücretleri falan.. ya da siz nerelere gidiyorsunuz,özellikle tüp bebek anneleri...
Cok sevındım tatlım senın adına.
Bak bebegın sana ugurlu geldı.
ınsallah hersey cok daha guzel olacak.
Esını de kabullenecekler.
Sabret bıraz daha.
Ohh artık oglusunla dedesıne gıdersınız, anaanne sıze borekler yapar.
Ne mutluuuuuuu tatlımmmm..
Gözün aydınn inş. devamıda gelir..
ÇOk sevindim yelizim...
Ne güzel haber bu bu vakitte
Hele torunda doğsun bak ne güzlleşcek herşey
Tamam o zaman...
2094. sayfanın sonunda okumadığın bir cevabım kalmış..
Gerçekten görmedim diyorsan benim için sorun bile değil...
Sizli bizli konuşmaları resmiyet kurallarında kullanırım canım..
Sana karşı bunu yapmayacağım ben..
Ben hiç girmem gülüm o triplere..
Bblau görmedi hadi dedim..
Çünkü sen göremiyorsun gerçekten..
Ki nitekim gerçekten görmemişsin..
Çıkmam lazım...
İyi akşamlar kızlar...
İş bugünlük bitti bende...
aynı benimkide valla evlendiğimiz gün başladı nerdeyse olsun olsun diye 5 aydır ne arıyo ne soruyo bayramda gittik yüzüme bakmadı tersledi durdu kıskandı sanırıminsanların benimle ilgilenmesini her lafımı tersledi aman bizde zor geçirdik hamileliği filan diye bozdu durdu beni zaten benimki biraz kıt akıllıdır çok görmedim
merhaba,ben de şubat annesiyim.tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ve ilk gebeliğim.ankarada yaşıyorum,doktorumdan memnun değilim.güven hastanesine gitmeyi düşünüyorum..emekli sandığına bağlıyım..acaba bu hastane hakkında fikri olan var mı?doğum ücretleri falan.. ya da siz nerelere gidiyorsunuz,özellikle tüp bebek anneleri...
aynı benimkide valla evlendiğimiz gün başladı nerdeyse olsun olsun diye 5 aydır ne arıyo ne soruyo bayramda gittik yüzüme bakmadı tersledi durdu kıskandı sanırıminsanların benimle ilgilenmesini her lafımı tersledi aman bizde zor geçirdik hamileliği filan diye bozdu durdu beni zaten benimki biraz kıt akıllıdır çok görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?